Πτυχίο Νοσηλευτικής (Ponferrada)

Γενικά

Περιγραφή προγράμματος

Σχετικά με

Εκπαιδεύουμε επαγγελματίες που συμβάλλουν στη βελτίωση των συνθηκών διαβίωσης, υγείας και ευημερίας του πληθυσμού στον οποίο παρέχουν υπηρεσίες, παρέχοντας ολοκληρωμένη φροντίδα στην προαγωγή και προστασία της υγείας, στην πρόληψη ασθενειών, καθώς και στη συντήρηση και αποκατάσταση την υγεία των ανθρώπων, των οικογενειών και της κοινότητας.

Αν σας ενδιαφέρει να μάθετε

  • Γνωρίστε τις παθοφυσιολογικές διαδικασίες και τους παράγοντες κινδύνου που καθορίζουν τις καταστάσεις υγείας και ασθενείας σε διαφορετικά στάδια του κύκλου ζωής.
  • Εφαρμόστε τη νοσηλευτική διαδικασία για να παρέχετε και να διασφαλίζετε την ευημερία, την ποιότητα και την ασφάλεια των ανθρώπων που εξυπηρετούνται.
  • Γνωρίστε και εφαρμόστε τις αρχές που υποστηρίζουν την ολοκληρωμένη νοσηλευτική φροντίδα.
  • Άμεση, αξιολόγηση και παροχή ολοκληρωμένης νοσηλευτικής φροντίδας στο άτομο προς την οικογένεια και την κοινότητα.
  • Αναγνωρίστε τις απειλητικές για τη ζωή καταστάσεις και γνωρίζετε πώς να εκτελέσετε βασικούς και προηγμένους ελιγμούς υποστήριξης της ζωής.

Τι σας προσφέρουμε

  • Η εμπειρία και η παράδοση στο σχηματισμό των νοσοκόμων.
  • Εργαστήρια εξοπλισμένα με προσομοιωτές υψηλής ποιότητας.
  • Πραγματοποίηση κλινικών πρακτικών στο Πανεπιστημιακό Συνεργείο της León, σε Κέντρα Πρωτοβάθμιας Φροντίδας και σε συμφωνημένα Κέντρα Υγείας.
  • Διδακτικό προσωπικό με μεγάλη εμπειρία στην επαγγελματική πρακτική.
  • Εθνικά και διεθνή προγράμματα κινητικότητας (Αργεντινή, Αυστραλία, Βέλγιο, Βραζιλία, Καναδάς, Χιλή, Κίνα, Κολομβία, Ηνωμένες Πολιτείες, Γαλλία, Ιταλία, Ιαπωνία, Μεξικό, Νορβηγία, Περού, Πορτογαλία, Ρωσία, Ταϊβάν και Βιετνάμ).

Επαγγελματικές εκδρομές

Υψηλός βαθμός τοποθέτησης • Νοσηλευτική άσκηση σε νοσοκομειακά κέντρα καθώς και πρωτοβάθμια φροντίδα και κατ 'οίκον φροντίδα • Νοσηλευτική άσκηση σε σχολεία, κέντρα για άτομα με αναπηρία, ανώτερα κέντρα, άρρωστα σωματεία κλπ. • Διοικητικές και διαχειριστικές λειτουργίες σχεδιασμός υπηρεσιών υγείας • Διδασκαλία και έρευνα • Στρατιωτική νοσηλευτική

ικανότητες

Αυτές οι πέντε ικανότητες (ΚΠ) θα αποκτηθούν σε όλα τα βασικά, υποχρεωτικά και προαιρετικά μαθήματα, καθώς και στην πρακτική άσκηση και στην τελική εργασία με βαθμό, ακόμη και αν δεν αντικατοπτρίζονται ρητά στις κάρτες:

CB-1 Να δείξει ότι κατέχει και κατανοεί τη γνώση στον τομέα της Νοσηλευτικής από τη βάση της γενικής δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, σε επίπεδο που, αν και υποστηρίζεται από προηγμένα εγχειρίδια, περιλαμβάνει επίσης ορισμένες πτυχές που υποδηλώνουν γνώση από την πρωτοπορία στην τομέα των επιστημών της υγείας.

CB-2 Μάθετε πώς να εφαρμόσετε τις γνώσεις της Νοσηλευτικής στο έργο σας με επαγγελματικό τρόπο και να αποκτήσετε τις δεξιότητες που συνήθως επιδεικνύονται μέσα από την επεξεργασία και υπεράσπιση των επιχειρημάτων και την επίλυση των προβλημάτων στον τομέα της Νοσηλευτικής.

CB-3 Έχοντας τη δυνατότητα να συλλέγει και να ερμηνεύει τα σχετικά δεδομένα, στον τομέα της Νοσηλευτικής, να εκδίδει αποφάσεις που περιλαμβάνουν προβληματισμό σχετικά με συναφή κοινωνικά, επιστημονικά ή δεοντολογικά ζητήματα.

CB-4 Να είναι σε θέση να μεταδίδει πληροφορίες, ιδέες, προβλήματα και λύσεις στον τομέα της Νοσηλευτικής σε ένα εξειδικευμένο και μη εξειδικευμένο κοινό.

CB-5 Έχοντας αναπτύξει αυτές τις μαθησιακές δεξιότητες που είναι απαραίτητες για την πραγματοποίηση περαιτέρω σπουδών στη Νοσηλευτική με υψηλό βαθμό αυτονομίας.

Πρόσβαση και είσοδος φοιτητών

Η πρόσβαση στην επίσημη πανεπιστημιακή διδασκαλία του Πανεπιστημίου του León καθώς και οι διαδικασίες εισδοχής ρυθμίζονται από το βασιλικό διάταγμα 1892/2008, όπως τροποποιήθηκε, και από τις συμφωνίες που συνήφθησαν από την Επιτροπή Διαπανεπιστημιακών της Castilla y León.

Τελευταία ενημέρωση Μάρτ. 2020

Σχετικά με τη Σχολή

Existen al menos diez razones para escoger León como destino académico aunque estamos seguros de que tú encontrarás muchas más.

Existen al menos diez razones para escoger León como destino académico aunque estamos seguros de que tú encontrarás muchas más. Διαβάστε Λιγότερα
Λέοντος , Ponferrada + 1 Περισσότερα Λιγότερα

FAQ

Άλλη