Πτυχίο Νοσηλευτικής

Γενικά

Διαβάστε περισσότερα σχετικά με αυτό το πρόγραμμα στον ιστότοπο της σχολής

Περιγραφή προγράμματος

ΣΦΑΙΡΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ

  • Το QUT ήταν ο πρώτος πάροχος τριτοβάθμιας εκπαίδευσης νοσηλευτών στο Κουίνσλαντ και διαθέτει 40 χρόνια εμπειρίας και διαβούλευση με τη βιομηχανία.
  • Ολοκληρώστε 840 ώρες κλινικής τοποθέτησης.
  • Ευκαιρίες εφαρμογής για τα ταξίδια στο εξωτερικό και παροχή υπηρεσιών υγείας σε κοινότητες σε ανεπτυγμένες και αναπτυσσόμενες χώρες.
  • Προετοιμαστείτε για μια σταδιοδρομία σε δημόσια και ιδιωτικά νοσοκομεία, νοσοκομεία, υγεία της κοινότητας, νοσοκομείο στο σπίτι, σχολική υγεία, εργαστήρια παθολογίας, υπηρεσίες για το αλκοόλ και τα ναρκωτικά και τις ένοπλες δυνάμεις.

Γιατί να επιλέξετε αυτό το μάθημα;

Το QUT ήταν ο πρώτος πάροχος τριτοβάθμιας εκπαίδευσης νοσηλευτών στο Queensland. Το περιεχόμενο του μαθήματος αντικατοπτρίζει τις αναδυόμενες εξελίξεις στον τομέα της υγειονομικής περίθαλψης και της νοσηλευτικής πρακτικής που έχουν εντοπιστεί μέσω διαβουλεύσεων με τους εταίρους της βιομηχανίας, τους ειδικούς πειθαρχίας και την ερευνητική βιβλιογραφία

Οι μελέτες του Ιδρύματος δημιουργούν τις γνώσεις σας σε βασικούς τομείς της ανατομίας, της φυσιολογίας και της παθοφυσιολογίας και θα σας παρουσιάσουν την επαγγελματική νοσηλευτική πρακτική και τη σύγχρονη υγειονομική περίθαλψη. Θα αναπτύξετε επίσης μια κατανόηση της φαρμακολογίας με έμφαση στην ποιοτική χρήση των φαρμάκων. Αυτές οι μελέτες συμπληρώνονται με ευκαιρίες εφαρμογής της θεωρίας περίθαλψης στην κλινική πρακτική στις εγκαταστάσεις μας στις εγκαταστάσεις πανεπιστημιουπόλεων και στις κλινικές τοποθετήσεις εκτός της πανεπιστημιούπολης.

Οι απόφοιτοι αυτού του πτυχίου είναι διατεθειμένοι να υπερέχουν σε ένα επάγγελμα όπου η εμβέλεια της πρακτικής επεκτείνεται και υπάρχουν μεγαλύτερες ευθύνες για την παροχή πιο σύνθετων παρεμβάσεων σε ένα φάσμα συνιστωσών της υγειονομικής περίθαλψης και σε διάφορους πληθυσμούς. Η πορεία μας αναγνωρίζει την αυξημένη ζήτηση για αποφοίτους που καταλαβαίνουν τη σημασία της προσωπικής φροντίδας και έχουν την ικανότητα να εμπλέκουν τους ανθρώπους ως ενημερωμένους συνεργάτες στην υγειονομική τους περίθαλψη.

Οι υποψήφιοι που έχουν ολοκληρώσει δίπλωμα νοσηλευτικής (εγγεγραμμένος νοσηλευτής) εντός 10 ετών από την εισαγωγή στο Bachelor of Nursing θα λάβουν ένα έτος προχωρημένου επιπέδου. Αυτό σας επιτρέπει να ολοκληρώσετε το μάθημα σε δύο χρόνια αντί για τρία. Εάν ολοκληρώσετε το δίπλωμά σας προτού λάβετε μια προσφορά QTAC, το QUT θα σας παραχωρήσει αυτομάτως αυτό το προηγμένο καθεστώς. Εάν ολοκληρώσετε το δίπλωμά σας μετά την είσοδό σας στο QUT, θα χρειαστεί να καταθέσετε μια αίτηση για προχωρημένους.

Εκμάθηση πραγματικού κόσμου

Οι πανεπιστημιουπόλεις μας προσφέρουν λειτουργικά νοσοκομειακά δωμάτια όπου θα ασκηθείτε με πραγματικό εξοπλισμό και την τελευταία λέξη της τεχνολογίας σε ένα προσομοιωμένο περιβάλλον. Η εμπειρία σας σε πραγματικές βιομηχανικές ρυθμίσεις αρχίζει με μια δραστηριότητα παρατήρησης κατά το πρώτο εξάμηνο του πρώτου έτους και συνεχίζει με εμπειρία κλινικής τοποθέτησης κάθε εξάμηνο στη συνέχεια.

Θα συμπληρώσετε 840 ώρες τοποθέτησης, με εκτεταμένη υποστήριξη που περιλαμβάνει συνεχή ανατροφοδότηση σχετικά με τις επιδόσεις σας από κλινικούς διευκολυντές και καθοδήγηση σχέσεων με εγγεγραμμένους νοσηλευτές. Μπορεί επίσης να έχετε την ευκαιρία να υποβάλετε αίτηση για ταξίδια στο εξωτερικό και να παρέχετε υγειονομικές υπηρεσίες σε κοινότητες σε ανεπτυγμένες και αναπτυσσόμενες χώρες.

Τι να περιμένεις

Με 40 χρόνια διαβούλευσης και εμπειρίας στον κλάδο, η Σχολή Νοσηλευτικής του QUT είναι ένα από τα μεγαλύτερα και πιο εδραιωμένα κέντρα στην Αυστραλία. Οι απόφοιτοι νοσηλευτών μας είναι σε θέση να παρέχουν ασφαλή και ικανή πρακτική. Επιδεικνύουν νοσηλευτική φροντίδα που είναι πολιτιστικά ασφαλής, με επίκεντρο τον ασθενή, βασισμένη σε αποδεικτικά στοιχεία και με σεβασμό.

114268_Image6_SDS3348adjContrast_web-Copy.jpg

Διπλάσιοι βαθμοί

Μπορείτε να διευρύνετε τις δυνατότητες σταδιοδρομίας σας ακόμη περισσότερο συνδυάζοντας αυτό το πτυχίο με ένα σε μια συμπληρωματική περιοχή όπως η δημόσια υγεία, η ψυχολογία ή η παραϊατρική επιστήμη.

Αποτελέσματα σταδιοδρομίας

Η νοσηλευτική είναι ένα από τα πιο ποικίλα επαγγέλματα υγείας και παρέχει ευκαιρίες απασχόλησης στην Αυστραλία και στο εξωτερικό.

Η απασχόληση μπορεί να είναι γενικά και σε εξειδικευμένους τομείς όπως η έκτακτη ανάγκη, η παιδιατρική ή η ψυχική υγεία, καθώς και στους τομείς της υγειονομικής περίθαλψης πέρα από τον παραδοσιακό νοσοκομειακό χώρο, συμπεριλαμβανομένης της κοινοτικής υγείας, της κατ 'οίκον φροντίδας, της σχολικής υγείας, των παθολογικών εργαστηρίων, του οινοπνεύματος και της τοξικομανίας. τις ένοπλες υπηρεσίες.

Πολλές νοσηλεύτριες ολοκληρώνουν περαιτέρω σπουδές και γίνονται ειδικοί σε νοσηλευτική οξεία περίθαλψη, νοσηλεία καρκίνου, νοσηλευτική επείγουσα περίθαλψη, νοσηλευτική εντατικής θεραπείας, νοσηλευτική ψυχική υγεία ή νοσηλεία παιδιατρικής, παιδικής και νεανικής υγείας.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΚΑΤΑΞΙΩΣΗ

Αυτό το μάθημα είναι διαπιστευμένο από το Αυστραλιανό Συμβούλιο Διασφάλισης Νοσηλευτικής και Μαιευτικής. Οι απόφοιτοι μπορούν να υποβάλουν αίτηση για καθεστώς εγγεγραμμένου νοσοκόμου στο Νοσηλευτικό και Μαιευτικό Συμβούλιο της Αυστραλίας.

114248_Image9Realsupport_1500Wx1000H.jpg

Εγγραφή φοιτητών

Το QUT καταγράφει αυτόματα τους σπουδαστές που εγγράφονται σε αυτό το μάθημα με το Νοσηλευτικό και Μαιευτικό Συμβούλιο της Αυστραλίας, σύμφωνα με τον Εθνικό Νόμο περί Νομοθεσίας του Κανονισμού περί Ιατρούς του 2009. Οι λεπτομέρειες σχετικά με την εγγραφή των σπουδαστών είναι διαθέσιμες από τον Οργανισμό Κανονισμών της Αυστραλιανής Υπηρεσίας Υγείας

Αμοιβές

Τα πραγματικά τέλη ενδέχεται να διαφέρουν ανάλογα με τις μονάδες που επιλέγετε. Αναθεωρούμε τις αμοιβές ετησίως και μπορεί να υπόκεινται σε αυξήσεις.

  • 2019: 33.500 δολάρια ετησίως με πλήρη απασχόληση (96 μονάδες πίστωσης)
  • 2020: 36.300 δολάρια ετησίως με πλήρη απασχόληση (96 μονάδες)
Τελευταία ενημέρωση Μάρτ. 2020

Σχετικά με τη Σχολή

QUT is a major Australian university with a global outlook and a real-world focus. We are one of the nation’s fastest-growing research universities and our courses are in high demand. Our graduates in ... περαιτέρω

QUT is a major Australian university with a global outlook and a real-world focus. We are one of the nation’s fastest-growing research universities and our courses are in high demand. Our graduates include eight Rhodes Scholars, five of these awarded in the past six years. Διαβάστε Λιγότερα
Μπρίσμπεϊν , Kelvin Grove + 1 Περισσότερα Λιγότερα

Υποβολή ερώτησης

Άλλη