Πτυχίο Νοσηλευτικής

Γενικά

Περιγραφή προγράμματος

περίθαλψη

Λόγω της παρουσίας της σοβαρής έλλειψης στελεχών θηλασμό πτυχίο ήρθε η ιδέα για τη δημιουργία και το άνοιγμα του Κολεγίου Νοσηλευτικής του Πανεπιστημίου, το οποίο έχει ως στόχο να προετοιμάσει και να αναπτύξει εξειδικευμένες στελέχη για τη βελτίωση της απόδοσης του νοσηλευτικού επαγγέλματος και συμβάλλουν στην ανάπτυξη της κοινωνίας, παρέχοντας στους φοιτητές με επιστημονικές και πρακτικές γνώσεις που παρέχεται στον φοιτητή από μια ομάδα μελών ΔΕΠ Επιπλέον, ενθαρρύνοντας τους μαθητές να παρακολουθούν τις εξελίξεις στην εξειδίκευση και να τους παρακινήσει να αυτο-εκπαίδευσης και να ολοκληρώσουν τις σπουδές τους για την απόκτηση υψηλότερα προσόντα.

όραμα

Αυτό το τμήμα της Νοσηλευτικής στο جامعة عمان الأهلية , η προτιμώμενη επιλογή για τους φοιτητές που επιθυμούν να σπουδάσουν νοσηλευτική μεταξύ τους ομολόγους τους στην Ιορδανία και την περιοχή.

μήνυμα

Ετοιμάστε μια γενιά ειδικευμένων νοσοκόμων και νοσηλευτών επιστημονικά και επαγγελματικά και ηθικά, είναι σε θέση να ανταγωνιστεί και τη δημιουργικότητα στους τομείς του επαγγέλματος, μέσω της επίτευξης υψηλής ποιότητας διέπονται από την τοπική και διεθνή πρότυπα για το επάγγελμα.

Στόχοι

  • Διατηρήστε την εμπιστευτικότητα και το απόρρητο.
  • Γραμματεία και την αφοσίωση στην παροχή υγειονομικής περίθαλψης για όλους.
  • Να αναλάβει την ευθύνη και τη λογοδοσία και να λάβει τις κατάλληλες αποφάσεις.
  • Συλλογική εργασία με τις ενδιαφερόμενες ομάδες.
  • Συμμορφώνονται με τους κανόνες και την ηθική του νοσηλευτικού επαγγέλματος.
Τελευταία ενημέρωση Μάρτ. 2018

Σχετικά με τη Σχολή

AAU Started providing academic services in 1990, Al-Ahliyya Amman University (AAU) was the first private university and pioneer of private education in Jordan.

AAU Started providing academic services in 1990, Al-Ahliyya Amman University (AAU) was the first private university and pioneer of private education in Jordan. Διαβάστε Λιγότερα

FAQ

Άλλη