Πτυχίο Νοσηλευτικής

Γενικά

Περιγραφή προγράμματος

Οι φοιτητές του University of Parma , πτυχίο Bachelor's Degree in Nursing, είναι εγγεγραμμένοι σε τριετή διάρκεια πλήρους φοίτησης. Επί του παρόντος, το μάθημα αριθμεί 720 μαθητές και περισσότερους από 150 εκπαιδευτικούς. Η πορεία ενός πτυχίου στη Νοσηλευτική έχει πολυετή παράδοση στο University of Parma .

Τα διδακτικά προγράμματα που αντανακλούν τις αξίες του νοσηλευτικού πυρήνα και επιτρέπουν την ανάπτυξη ικανοτήτων για την άσκηση σε μια δυναμική αρένα της υγειονομικής περίθαλψης: μια πρακτική που ενημερώνεται από ένα σύνολο γνώσεων και εξασφαλίζει ότι όλα τα μέλη του κοινού λαμβάνουν φροντίδα ασφάλειας.

Το μάθημα του πτυχίου Νοσηλευτικής ακολουθεί αυτές τις αρχές:

  • Σέβεται και προωθεί τα ανθρώπινα δικαιώματα ενεργώντας με τον κατάλληλο τρόπο ώστε να μην υπονομεύεται η ασφάλεια, η ιδιωτικότητα και η αξιοπρέπεια των ανθρώπων.
  • Σεβαστείτε τις αξίες των τελωνειακών, πνευματικών πεποιθήσεων και πρακτικών ατόμων / ομάδων. τα χαρακτηριστικά του ατόμου των πελατών / οικογενειών που δεν κάνουν κρίσεις αξίας.
  • Αναγνωρίστε κάθε πελάτη / οικογένεια ως μοναδικό ανθρώπινο ον, προσαρμόζοντας την επικοινωνία στα διαπραγματευτικά χαρακτηριστικά των ανθρώπων με τα σχέδια υγείας τους.
  • Εξασφαλίστε την εμπιστευτικότητα των πληροφοριών που έχουν γραπτή και προφορική απόκτηση κατά τη διάρκεια της πρακτικής άσκησης.
  • Αναγνωρίστε τις πεποιθήσεις και τις αξίες του έτσι ώστε να μην επηρεάσετε την πρακτική του ως ασκούμενος.
  • Δράσεις σύμφωνα με τους κανόνες και τα κριτήρια υπηρεσίας και τους κανόνες της κεντρικής επιτροπής για τη μόλυνση.
  • Εκτελέστε σύμφωνα με το νέο ιταλικό κώδικα δεοντολογίας για τους νοσηλευτές.
  • Προωθήστε και διατηρήστε την επαγγελματική εικόνα των νοσοκόμων.
Τελευταία ενημέρωση Μάρτ. 2020

Σχετικά με τη Σχολή

The University of Parma is a State University. As such, it is self-governing and has administrative, organizational, and accountancy autonomy, providing services to the general public.

The University of Parma is a State University. As such, it is self-governing and has administrative, organizational, and accountancy autonomy, providing services to the general public. Διαβάστε Λιγότερα

Υποβολή ερώτησης

Άλλη