Πτυχίο Νοσηλευτικής

Γενικά

Περιγραφή προγράμματος

Bachelor of Health Care

210 μονάδες ECTS
Εισπνοή 30
Πτυχίο στο Νοσηλευτικό
Πανεπιστημιούπολη: Satakunnankatu 23, Πόρι

Σημαντικές ημερομηνίες

Περίοδος υποβολής αιτήσεων: 13 Μαρτίου - 3 Απριλίου 2019
Εξετάσεις εισόδου: Online εξετάσεις εισόδου
Ξεκινούν οι σπουδές: το φθινόπωρο του 2019

Εφαρμόστε στο Studyinfo.fi

Η υποβολή αίτησης πραγματοποιείται στο διαδίκτυο στην υπηρεσία Studyinfo (βλ. Επίσης για τις απαιτήσεις εισδοχής):

Bachelor of Health Care, Νοσηλευτική, με πλήρες ωράριο, Pori

Online Εισαγωγικές Εξετάσεις 2019

Η εξέταση εισόδου αποτελείται από δύο μέρη:

 1. Γραπτή εξέταση
 2. Online συνέντευξη

Η γραπτή εξέταση εξετάζει τις μαθησιακές δεξιότητες, τις μαθηματικές δεξιότητες, τα κίνητρα και την κατανόηση των γραπτών αγγλικών. Ο χρόνος της γραπτής εξέτασης θα είναι περιορισμένος.

Στην ηλεκτρονική συνέντευξη, ο αιτών θα πάρει συνέντευξη μέσω μιας πλατφόρμας διαπραγμάτευσης βίντεο με δικό του υπολογιστή, webcam, ακουστικό / μικρόφωνο και σύνδεση στο Internet. Οι δεξιότητες του αιτούντος για κατανόηση και παραγωγή προφορικών αγγλικών μετριούνται. Ο αιτών λαμβάνει 20 λεπτά για τη συνέντευξη με πρόσκληση - ο αιτών δεν μπορεί να αλλάξει την ημερομηνία και την ώρα της συνέντευξης.

Η είσοδος θα παραδοθεί στους υποψήφιους αιτούντες με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο πριν από την έναρξη της εξέτασης. Θα υπάρχουν λεπτομερέστερες πληροφορίες στο Studyinfo.fi σχετικά με την εξέταση.

Ειδικές απαιτήσεις για το πρόγραμμα σπουδών στη νοσηλευτική

Οι φοιτητές που επιθυμούν να σπουδάσουν στον τομέα της υγειονομικής περίθαλψης και των κοινωνικών υπηρεσιών πρέπει να έχουν επαρκή καλή κατάσταση υγείας και λειτουργική ικανότητα για να είναι σε θέση να ολοκληρώσουν πρακτικές εργασίες και περιόδους πρακτικής άσκησης στο πλαίσιο των σπουδών. Πληροφορίες σχετικά με τις απαιτήσεις υγείας σε αυτό το πεδίο διατίθενται στους ιστοτόπους του UAS και στην υπηρεσία Studyinfo.fi .

Εκείνοι που ισχύουν στον τομέα πρέπει να λάβουν υπόψη ότι:

 • η μελέτη και η εργασία σε ένα επάγγελμα αυτού του τομέα απαιτεί καλή ψυχική ισορροπία.
 • το πεδίο δεν είναι κατάλληλο για χρήστες παράνομων ναρκωτικών ή για αλκοολικούς ή νόμιμους χρήστες ναρκωτικών ·
 • όπως είναι οι μυοσκελετικές παθήσεις, οι χρόνιες δερματικές παθήσεις, οι αλλεργίες και οι διαταραχές της ψυχικής υγείας μπορεί να οδηγήσουν σε προβλήματα υγείας κατά τη διάρκεια σπουδών ή αργότερα στην επαγγελματική ζωή.
 • μια ασθένεια που μεταδίδεται με αίμα μπορεί να περιορίσει την πρόοδο των σπουδών και της απασχόλησης.
 • πολλές λειτουργικές μονάδες κοινωνικής και υγειονομικής περίθαλψης αντιμετωπίζουν ασθενείς που εκτίθενται σε λοιμώξεις και εργάζονται σε αυτές τις μονάδες απαιτεί την ανοσοποίηση του προσωπικού.

Satakunta University of Applied Sciences μπορεί να ακυρώσει την είσοδο για τους εξής λόγους:

 • ο υποψήφιος δεν υποβάλλει τα πιστοποιητικά εντός της προθεσμίας που καθορίζεται από το Πανεπιστήμιο Εφαρμοσμένων Επιστημών
 • ο αιτών έχει παράσχει ψευδή στοιχεία σχετικά με τις βαθμολογίες του / της
 • ένας υποψήφιος που έχει γίνει δεκτός στο Πρόγραμμα Σπουδών στη Βιοϊατρική Εργαστηριακή Επιστήμη δεν μπορεί να θεωρηθεί κατάλληλος για το πρόγραμμα βάσει πιστοποιητικού οπτικής οξύτητας
 • είναι προφανές ότι ο σπουδαστής, όσον αφορά την κατάσταση της υγείας του και τη λειτουργική του ικανότητα, δεν πληροί τα κριτήρια εισδοχής (Νόμος περί Πολυτεχνίας 932/2014)
 • ο αιτών απέκρυψε την ακύρωση του δικαιώματος προηγούμενης μελέτης του (νόμος περί πολυτεχνίας 932/2014).

Προώθηση της Υγείας και Ευεξίας των Πελατών και Θεραπεία των Ασθενειών τους

Το Πρόγραμμα Πτυχίο Νοσηλευτικής θα σας προετοιμάσει για ένα αξιόλογο επάγγελμα, στο οποίο θα εργαστείτε με πελάτες διαφορετικών ηλικιακών ομάδων που προωθούν την υγεία και την ευημερία τους και τη θεραπεία των ασθενειών τους. Θα αποκτήσετε ικανότητες με βάση δεοντολογικές αρχές, περιεκτικές και πολυεπιστημονικές γνώσεις, πρακτικές δεξιότητες και δεξιότητες αλληλεπίδρασης.

SAMK φοιτητές SAMK θα απασχολούνται

Ως πτυχιούχος νοσοκόμα, μπορείτε να εργαστείτε σε διαφορετικές ρυθμίσεις φροντίδας από τα σπίτια των πελατών και τα ανοικτά κέντρα παροχής συμβουλών σε μονάδες εντατικής θεραπείας στα νοσοκομεία καθώς και σε ιδιώτες επιχειρηματίες.

Σύγχρονη και ευέλικτη πανεπιστημιούπολη

Ο νέος SAMK SAMK βρίσκεται στο κέντρο της πόλης του Πόρι και είναι το μαθησιακό περιβάλλον του μέλλοντος.

 • Πάνω από 4000 φοιτητές
 • Διαφοροποιημένη: επιχειρήσεις, υγειονομική περίθαλψη και κοινωνικές υπηρεσίες, τεχνολογία, τουρισμός
 • Περίπου 600 μοίρες ετησίως
 • Καλές συγκοινωνιακές συνδέσεις: βρίσκεται δίπλα στο Ταξιδιωτικό Κέντρο του Πόρι. Είναι εύκολο να φτάσετε με τοπικό ή υπεραστικό λεωφορείο και σε κοντινή απόσταση από το αεροδρόμιο.

Οι σπουδές σας

 • Βασικές Μελέτες (Δεξιότητες Επικοινωνίας και Βασικές Παρεμβάσεις Νοσηλευτικής)
 • Επαγγελματικές σπουδές (Νοσηλευτική, Χειρουργική και Περιεγχειρητική Νοσηλευτική, Νοσηλευτική Παιδιού και Εφήβων, Οικογενειακή Νοσηλευτική, Ψυχική Υγεία και Κατάχρηση Ουσιών Νοσηλευτική, Γεροντολογική και Περιφερειακή Νοσηλευτική, Κλινικοί Υπολογισμοί)
 • Κλινική Πρακτική και πτυχίο Bachelor

Οι σπουδές σας αποτελούνται από τάξεις επαφής, έργα, κλινικές προσομοιώσεις και μελέτες στο διαδίκτυο.

Διεθνής

Οι μελέτες γίνονται στα αγγλικά σε μια πολυπολιτισμική ομάδα μαθητών σε στενή συνεργασία με τους νοσηλευτές και τους οργανισμούς υγειονομικής περίθαλψης. Η διεθνικότητα ενσωματώνεται ως φυσικό μέρος του προγράμματος σπουδών. Η διεθνής ικανότητα εκδηλώνεται ως γλωσσικές δεξιότητες, διαδραστικές δεξιότητες και πολιτιστικές ικανότητες. Ο φοιτητής έχει επίσης τη δυνατότητα να ολοκληρώσει σπουδές ή περιόδους πρακτικής άσκησης στο εξωτερικό.

Στόχοι των Μελετών

 • ο επαγγελματισμός σας στη νοσηλευτική βασίζεται στην προαγωγή της υγείας και στην ηθική πρακτική
 • είστε σε θέση να εργαστείτε ανεξάρτητα και σε πολυεπιστημονικές ομάδες
 • είστε δημιουργικοί και καινοτόμοι στην ανάπτυξη υπηρεσιών προσανατολισμένων στον πελάτη στην κοινωνική και υγειονομική περίθαλψη

Πρακτική Άσκηση και Διατριβή

Η πρακτική άσκηση εισάγει τον σπουδαστή σε πρακτικά καθήκοντα εργασίας που είναι απαραίτητα κυρίως για τις επαγγελματικές δεξιότητες και την εφαρμογή των γνώσεων και δεξιοτήτων στην επαγγελματική εργασία. Η πρακτική κατάρτιση μπορεί να ολοκληρωθεί στον ιδιωτικό ή δημόσιο τομέα, ως επιχειρηματίας ή σε άλλο εγκεκριμένο εργασιακό περιβάλλον, που πληροί τα καθορισμένα κριτήρια, είτε στη Φινλανδία είτε στο εξωτερικό.

Στη διατριβή, επιδεικνύετε την ικανότητά σας να εφαρμόζετε τις γνώσεις και τις δεξιότητές σας σε πρακτικά καθήκοντα που σχετίζονται με τις επαγγελματικές σπουδές.

Τελευταία ενημέρωση Μάρτ. 2020

Υποτροφία Keystone

Ανακαλύψτε τις επιλογές που μπορεί να σας δώσει η υποτροφία μας

Σχετικά με τη Σχολή

Satakunta University of Applied Sciences (SAMK) is located on the western coast of Finland, in the Satakunta region. There are about 6,000 students in total and more than two hundred international stu ... περαιτέρω

Satakunta University of Applied Sciences (SAMK) is located on the western coast of Finland, in the Satakunta region. There are about 6,000 students in total and more than two hundred international students studying in our campuses every year. Διαβάστε Λιγότερα
Πόρι , Πόρι , Rauma , Huittinen , Kankaanpää , Φινλανδία Online + 5 Περισσότερα Λιγότερα

Υποβολή ερώτησης

Άλλη