Πτυχίο Νοσηλευτικής

Γενικά

Περιγραφή προγράμματος

Το Bachelor of Nursing ( BSN ) είναι ένα τετραετές πτυχίο στην επιστήμη και τις αρχές της νοσηλευτικής.

Τα μαθήματα περιλαμβάνουν θέματα όπως η νοσηλευτική επιστήμη , η έρευνα , η ηγεσία και οι σχετικές επιστήμες που ενημερώνουν την πρακτική της νοσηλευτικής.

Τα προγράμματα παρέχουν επίσης στους μαθητές με γενική εκπαίδευση στα μαθηματικά , τις ανθρωπιστικές επιστήμες και τις κοινωνικές επιστήμες προσαρμοσμένες ώστε να είναι πιο σχετικές με την πρακτική των νοσηλευτών καθώς και με τομείς όπως η διατροφή , η ανατομία και η χημεία.

Τα δίδακτρα για ένα νοσηλευτικό πρόγραμμα ξεκινούν από 24.000 δολάρια ΗΠΑ ανά ακαδημαϊκό έτος, ενώ υποτροφίες μερικής υποτροφίας είναι διαθέσιμες για φοιτητές υψηλού επιπέδου με βάση τα αποτελέσματα εξετάσεων IELTS (6.5) και TOEFL (90), καθώς και βαθμολογίες εξετάσεων CGPA και SAT (1150).

Πολλά προγράμματα περιλαμβάνουν εκπαίδευση και πρακτική εμπειρία, με τη μορφή ερευνητικών προγραμμάτων, παρουσιάσεων, εργαστηριακών εργασιών και ευκαιριών OPT και CPT .person rolling bandage on woman's left armrawpixel / Unsplash

Τελευταία ενημέρωση Νοέμ. 2018

Σχετικά με τη Σχολή

McGovern Education Groupis the highest performing international student placement provider in our region of the United States.

McGovern Education Groupis the highest performing international student placement provider in our region of the United States. Διαβάστε Λιγότερα