Πτυχίο Νοσηλευτικής

Γενικά

Περιγραφή προγράμματος

ΣΦΑΙΡΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ

Η Irene Ransom Bradley School of Nursing προσφέρει στους μαθητές μια επιλογή από δύο κομμάτια στα οποία μπορούν να κερδίσουν πτυχίο Bachelor of Science in Nursing (BSN, Pre-licenseure). Οι μαθητές μπορούν να επιλέξουν το προπτυχιακό πτυχίο Bachelor of Science in Nursing (BSN) ή, για όσους έχουν ήδη αποκτήσει την άδεια νοσηλευτικής τους, το κομμάτι RN to BSN.

Εάν ο στόχος της σταδιοδρομίας σας είναι να γίνετε εγγεγραμμένος νοσοκόμα ή να χτίσετε μια γέφυρα για να γίνετε νοσοκόμα προηγμένης πρακτικής, το πρόγραμμα BSN στο Bradley School of Nursing είναι η τέλεια επιλογή για εσάς.

Στην πραγματικότητα, καθώς ο πληθυσμός μας μεγαλώνει, ένα BSN μπορεί σύντομα να είναι απαίτηση για νοσοκόμες. Το «Μέλλον της Νοσηλευτικής Έκθεσης», που εκδόθηκε από το Ινστιτούτο Ιατρικής και το Ίδρυμα Robert Wood Johnson, συνιστά στο 80% των εγγεγραμμένων νοσοκόμων να έχουν πτυχίο Bachelor of Science στη Νοσηλευτική έως το 2020.

135945_pexels-photo-2324837.jpeg

Επιπλέον πληροφορίες

Μεγάλα διακριτικά

Pittsburg State University πρόγραμμα BSN του Pittsburg State University προετοιμάζει τους αποφοίτους για επιτυχία στο σημερινό κλινικό περιβάλλον. Η έμπειρη σχολή μας, πολλές από τις οποίες συνεχίζουν να ασκούνται στον τομέα, παρέχουν στους φοιτητές την καθοδήγηση και την ηγεσία που χρειάζονται για να κερδίσουν με επιτυχία την άδειά τους. Στην πραγματικότητα, το Bradley School of Nursing διαθέτει το ποσοστό επιτυχίας του NCLEX Registered Nurse Board το 98,68% και το NCLEX 2019 Registered Nurse Board Pass Rate 91,03% (Ένα εκπληκτικό επίτευγμα όταν θεωρείτε ότι το εθνικό ποσοστό επιτυχίας είναι μόλις 89%.) Αυτό Η τιμή λαμβάνει υπόψη ΟΛΟΥΣ τους φοιτητές που γίνονται δεκτοί στο πρόγραμμα, όχι μόνο εκείνους που συμμετέχουν στο NCLEX. Είναι ένας εκπληκτικός αριθμός και μια πραγματική αντανάκλαση της εμπειρίας της σχολής του πανεπιστημίου.

Επιλογές καριέρας

Οι απόφοιτοι του προγράμματος είναι κατάλληλοι για πολλούς νοσηλευτικούς ρόλους όπως:

 • Νοσοκόμα
 • Χρεώστε τη νοσοκόμα
 • Επικεφαλής Νοσηλευτικής Υπηρεσίας
 • Κλινικός Διευθυντής
 • Διευθυντής Νοσηλευτικής
 • Νοσηλευτική Εκπαίδευση
 • Διαχείριση υπόθεσης
 • Σχεδιαστής απαλλαγής
 • Πολλά περισσότερα

Η απόκτηση του BSN σας είναι επίσης ένα βήμα για πιο προχωρημένους νοσηλευτικούς ρόλους, όπως νοσηλευτής, μαία νοσοκόμων, ηγέτης κλινικής νοσοκόμας ή πιστοποιημένο εγγεγραμμένο αναισθησιολόγο νοσοκόμων (CRNA).

Ο μέσος ετήσιος μισθός για τους εγγεγραμμένους επαγγελματίες νοσηλευτικής ήταν 68.450 $ σύμφωνα με το Γραφείο Στατιστικής Εργασίας των ΗΠΑ. Η απασχόληση αναμένεται να αυξηθεί κατά 16 τοις εκατό από τώρα έως το 2024, πολύ πιο γρήγορα από τον μέσο όρο όλων των επαγγελμάτων.

Ικανότητες πρακτικής άσκησης και έρευνας

Οι μαθητές θα έχουν πολλές ευκαιρίες για έρευνα, συμπεριλαμβανομένης της ετήσιας ερευνητικής ημερίδας και της προπτυχιακής ημέρας του Πανεπιστημίου στο Καπιτώλιο. Αυτές και πολλές άλλες ευκαιρίες είναι διαθέσιμες στους μαθητές στο πρόγραμμα RN έως BSN.

Διαδικασία αίτησης

 1. Αίτηση για εισαγωγή στο Pittsburg State University
 2. Στείλτε αντίγραφα, είτε ηλεκτρονικά είτε ταχυδρομικώς, στο Γραφείο του Γραμματέα.
 3. Πλήρης εφαρμογή προγράμματος BSN.

Οδηγός μεταφοράς ισοδυναμίας

Pittsburg State University δέχεται πίστωση από όλα τα αναγνωρισμένα περιφερειακά ιδρύματα των ΗΠΑ και όλα τα εγκεκριμένα από το Υπουργείο Παιδείας διεθνή ιδρύματα. Το PSU δέχεται επίσης πιστώσεις στρατιωτικών μαθημάτων που αξιολογούνται από το Αμερικανικό Συμβούλιο Εκπαίδευσης, AP και CLEP.

Ένας οδηγός ισοδυναμίας μεταφοράς έχει δημιουργηθεί για να σας βοηθήσει να κατανοήσετε καλύτερα πώς μπορούν να μεταφερθούν τα μαθήματα. Αυτός ο οδηγός δεν αποτελεί εγγύηση ή σύμβαση. Το PSU διατηρεί το δικαίωμα να καθορίσει την αποδοχή της πίστωσης σε μεμονωμένα προγράμματα πτυχίων κατά την κρίση του ακαδημαϊκού μεγάλου τμήματος. Πρέπει να υποβάλετε επίσημα αντίγραφα όλων των μαθημάτων που έχουν ολοκληρωθεί πριν από τον τελικό προσδιορισμό.

Αίτηση εισαγωγής

Εάν δεν πληροίτε καμία από τις εγγυημένες προϋποθέσεις, σας συνιστούμε να υποβάλετε αίτηση. Η αίτησή σας θα ελεγχθεί ξεχωριστά.

Καθώς ξεκινάτε την αίτησή σας για είσοδο στο Pittsburg State University , παρακαλούμε σημειώστε τις ακόλουθες δυνατότητες της διαδικτυακής μας αίτησης:

 • Η διαδικτυακή εφαρμογή έχει σχεδιαστεί για να σας επιτρέπει να προχωρήσετε όπως σας επιτρέπει το πρόγραμμά σας. Σας ενθαρρύνουμε να ολοκληρώσετε τη διαδικασία σε μία συνεδρίαση, αλλά αν αυτό δεν είναι δυνατό, μπορείτε να βγείτε μετά την αποθήκευση οποιασδήποτε ενότητας και να επιστρέψετε αργότερα για να ολοκληρώσετε τα υπόλοιπα.
 • Εάν έχετε ερωτήσεις σχετικά με μια ενότητα της εφαρμογής, κάντε κλικ στο κοντινό αντικείμενο. Θα εμφανιστεί ένα πλαίσιο με πρόσθετες πληροφορίες σχετικά με το συγκεκριμένο αντικείμενο.
 • Κάθε ενότητα μιας εφαρμογής παρατίθεται στην αριστερή πλευρά της οθόνης. Το κουμπί συνέχισης στο κάτω μέρος κάθε οθόνης θα αποθηκεύσει τις πληροφορίες που έχετε συμπληρώσει σε αυτήν την ενότητα και θα σας μεταφέρει στην επόμενη ενότητα.
 • Καθώς μια ενότητα έχει ολοκληρωθεί, θα εμφανιστεί ένα δίπλα από αυτήν την ενότητα. Μπορείτε να προσθέσετε επιπλέον πληροφορίες σε μια ολοκληρωμένη ενότητα.
 • Η αίτησή σας για εισαγωγή δεν μπορεί να υποβληθεί έως ότου ολοκληρωθούν όλες οι ενότητες.
 • Απαιτείται πληρωμή του τέλους αίτησης πριν από την επεξεργασία της αίτησής σας.
 • Εάν θα υποβάλετε αίτηση ως πρωτοεμφανιζόμενος πρωτοπόρος, βεβαιωθείτε ότι έχετε ένα αντίγραφο της μεταγραφής του γυμνασίου σας ή άλλη λίστα με τα μαθήματα του γυμνασίου σας, συμπεριλαμβανομένης της ΣΔΣ και των βαθμών μαθημάτων. Δεν θα μπορείτε να ολοκληρώσετε με ακρίβεια την αίτησή σας χωρίς αυτές οι πληροφορίες να είναι άμεσα διαθέσιμες. Οι υποψήφιοι πρέπει να δηλώσουν μαθήματα, βαθμούς, πιστώσεις και βαθμολογίες δοκιμών στην αίτηση που θα χρησιμοποιηθούν από το Γραφείο Εισαγωγής για τη λήψη αρχικών αποφάσεων εισαγωγής. Κατόπιν αιτήματος, απαιτούνται επίσημα αντίγραφα και βαθμολογίες δοκιμής για επικύρωση.
 • Η αίτηση εισδοχής και υποτροφιών πρέπει να συμπληρωθεί και να υποβληθεί μαζί με όλα τα απαιτούμενα αντίγραφα και πρόσθετη τεκμηρίωση έως την 1η Φεβρουαρίου (ή στις 15 Δεκεμβρίου για τους φοιτητές μεταφοράς που ξεκινούν το εαρινό εξάμηνο) για να είναι επιλέξιμες για υποτροφίες εισαγωγής. Οι υποτροφίες εισαγωγής θα απονεμηθούν ανάλογα με τη χρηματοδότηση. (Οι αυτοαναφερόμενες πληροφορίες δεν γίνονται δεκτές για σκοπούς υποτροφίας).

Δίδακτρα

Κατ 'αποκοπή δίδακτρα

Η προσιτή τιμή που χρειάζεστε. Η ευελιξία που θέλετε. Το πρόγραμμα κατ 'αποκοπή διδάκτρων επιτρέπει στους προπτυχιακούς φοιτητές πλήρους απασχόλησης (εγγεγραμμένοι σε τουλάχιστον 12 ώρες πίστωσης) και στους μεταπτυχιακούς φοιτητές (εγγεγραμμένοι σε 9 ή περισσότερες ώρες πίστωσης) να πληρώνουν ένα μόνο δίδακτρα ανεξάρτητα από τον αριθμό των συνολικών πιστώσεων που έχουν ληφθεί. Θέλετε να εξερευνήσετε ένα θέμα εκτός των σπουδών σας ή να λάβετε επιπλέον μαθήματα για να επιταχύνετε την ημερομηνία αποφοίτησής σας; Χάρη στην κατ 'αποκοπή τιμή μας μπορείτε να το κάνετε χωρίς να πληρώσετε επιπλέον δίδακτρα. Είτε χρειάζεστε 10 ώρες είτε 20 ώρες, πληρώνετε την ίδια τιμή.

Προπτυχιακά δίδακτρα ( Προπτυχιακό In-State1 και Gorilla Advantage1 Δίδακτρα & Κόστος)

Δίδακτρα & κόστος ανά εξάμηνο (το ακαδημαϊκό έτος 2019-2020)
Δίδακτρα (κατ 'αποκοπή, συμπεριλαμβανομένων των αμοιβών πανεπιστημίου) 3.669 $
+ Βιβλία και αναλώσιμα (εκτιμώμενα) 500 $
+ Residence Hall Living (εκτιμάται) 3.998 $
Σύνολο εξαμήνου (εκτιμώμενο) 8,167 $
Σύνολο ακαδημαϊκού έτους * (εκτιμώμενο) 16,334 $

Διεθνή Προπτυχιακά δίδακτρα & Κόστος

Δίδακτρα & έξοδα 2019-2020 (εξάμηνο φθινοπώρου και άνοιξης)
Δίδακτρα (κατ 'αποκοπή, συμπεριλαμβανομένων των αμοιβών πανεπιστημίου) 18,682 $
+ Ασφάλιση ασθενείας / ατυχήματος - κάλυψη 12 μηνών (απαιτείται) 1.772 $
+ Βιβλία και αναλώσιμα (εκτιμώμενα) 1.000 $
+ Έξοδα διαβίωσης (εκτιμώμενα) 7,996 $
+ Προσανατολισμός & Συμμόρφωση SEVIS 80 $
Σύνολο ακαδημαϊκού έτους * (εκτιμώμενο) 29.530 $

x-ray of the jaw, jaw, dentistry

Υποτροφίες και οικονομική βοήθεια

Το Pitt State προσφέρει στους μαθητές του πολλές ευκαιρίες για υποτροφίες και οικονομική βοήθεια.

Κατανοούμε ότι, ως μαθητής, η εστίασή σας πρέπει να είναι στην τάξη και όχι στη γραφική εργασία. Οι επαγγελματίες στο Γραφείο Οικονομικής Βοήθειας των Φοιτητών μας είναι εδώ για να σας παρέχουν τις πληροφορίες που χρειάζεστε για να κάνετε τις σωστές επιλογές σχετικά με την οικονομική βοήθεια.

Σχεδόν το 80 τοις εκατό των μαθητών του Pitt State λαμβάνουν κάποιο είδος οικονομικής βοήθειας, όπως:

 • Επιχορηγήσεις: βοήθεια που δεν απαιτεί αποπληρωμή
 • Υποτροφίες: βραβεία για μαθητές που έχουν επιδείξει ανώτερο ακαδημαϊκό επίτευγμα ή πληρούν συγκεκριμένα κριτήρια, τα οποία δεν απαιτούν αποπληρωμή
 • Απασχόληση: περίπου το 10% των μαθητών μας απασχολούνται στην πανεπιστημιούπολη
 • Δάνεια: τα δάνεια μπορούν να γίνουν σε γονείς ή / και μαθητές και πρέπει να εξοφληθούν

Σε πολλές περιπτώσεις, οι φοιτητές μας επαγγελματίες οικονομικής βοήθειας μπορούν να σας βοηθήσουν να συνδυάσετε αυτές τις επιλογές σε ένα προσωπικό πακέτο που ταιριάζει στις προσωπικές σας ανάγκες. Το ποσό της βοήθειας που λαμβάνετε βασίζεται στην αναμενόμενη συνεισφορά της οικογένειάς σας στα εκπαιδευτικά σας έξοδα.

Είναι σημαντικό να λαμβάνετε αιτήσεις νωρίς - Οι υποτροφίες εισαγωγής για τους νεοεισερχόμενους φοιτητές και τους μαθητές μεταφοράς απονέμονται με βάση την πρώτη σειρά, έως ότου εξαντληθεί η χρηματοδότηση. Η αίτηση για το φθινοπωρινό εξάμηνο λήγει την 1η Φεβρουαρίου και 15 Δεκεμβρίου για το εαρινό εξάμηνο. Λήξη αυτών των ημερομηνιών:

 • Είσοδος αίτησης
 • Αιτήσεις υποτροφιών
 • Όλα τα απαιτούμενα έγγραφα (οι πληροφορίες που αναφέρθηκαν δεν γίνονται αποδεκτές για υποτροφίες)
Τελευταία ενημέρωση Αύγ. 2020

Υποτροφία Keystone

Ανακαλύψτε τις επιλογές που μπορεί να σας δώσει η υποτροφία μας

Σχετικά με τη Σχολή

Looking for a university with a traditional campus feel, competitive academic programs, and an incredible surrounding community? Look no further than Pitt State.

Looking for a university with a traditional campus feel, competitive academic programs, and an incredible surrounding community? Look no further than Pitt State. Διαβάστε Λιγότερα

Υποβολή ερώτησης

Άλλη