Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Διαπιστευμένος από: NMC

Εργαζόμενοι ως αναπόσπαστο μέρος της ομάδας υγειονομικής περίθαλψης, οι Νοσηλευτές Παιδιών προσφέρουν εξειδικευμένη νοσηλευτική φροντίδα στα παιδιά και τις οικογένειές τους από τη γέννηση έως την νεαρή ενηλικίωση. Οι παιδικές νοσηλευτές ασκούν ένα ευρύ φάσμα ρυθμίσεων, από τις μονάδες εντατικής θεραπείας και τις οικογενειακές εστίες έως την παροχή φροντίδας σε παγκόσμιες καταστάσεις έκτακτης ανάγκης.

Η διαπανεπιστημιακή μάθηση με φοιτητές από μια σειρά μαθημάτων επαγγελματικής υγείας θα ενθαρρύνει την ευαισθητοποίησή σας για τους ρόλους και τις ευθύνες της ευρύτερης πολυεπιστημονικής ομάδας και θα προωθήσει τις δεξιότητες ομαδικής εργασίας.

Ως νοσοκόμα φοιτητής, θα πραγματοποιήσετε πρακτική άσκηση σε ποικίλα περιβάλλοντα, όπως το νέο νοσοκομείο παιδιών της Γλασκώβης, το νοσηλευτικό ίδρυμα της κοινότητας και το σχολικό νοσηλευτικό ίδρυμα. Αυτές οι εμπειρίες θα υποστηριχθούν από τις θεωρητικές νοσηλευτικές γνώσεις και τις πρακτικές εμπειρίες που αναπτύσσονται στο υπερ-επαγγελματικό κέντρο κλινικής προσομοίωσης της GCU.

Θα έχετε την ευκαιρία να διεξάγετε διεθνείς τοποθετήσεις. τα τελευταία χρόνια οι σπουδαστές μας έχουν ξεκινήσει τοποθετήσεις στο Νεπάλ, τη Σρι Λάνκα, τη Σουηδία και το Μπαγκλαντές.

Η καριέρα σου

Ένα βασικό χαρακτηριστικό της Νοσηλευτικής των Παιδιών εργάζεται σε συνεργασία με παιδιά και νέους και τις οικογένειές τους με άλλους επαγγελματίες υγείας και κοινωνικής φροντίδας, προκειμένου να προσφέρει ολιστική, ασφαλή και αποτελεσματική οικογενειακή φροντίδα. Μετά την αποφοίτησή σας, θα έχετε πρόσβαση στο Μητρώο Νοσηλευτικής και Μαιευτικής του Συμβουλίου ως παιδική νοσοκόμα.

Τι θα μελετήσετε

Έτος 1

Αξίες και Νοσηλευτική πρακτική με βάση τα δικαιώματα, Βελτίωση της Υγείας, Σύγχρονη Παροχή Υπηρεσιών Υγείας, Εισαγωγή στην πρακτική που βασίζεται σε αποδεικτικά στοιχεία.

Έτος 2

Ανάπτυξη επαγγελματικών δεξιοτήτων για την παιδική νοσηλευτική πρακτική, Το πλαίσιο φροντίδας των παιδιών, των νέων και των οικογενειών τους.

Έτος 3

Ενίσχυση των επαγγελματικών δεξιοτήτων για την πρακτική παιδικής νοσηλείας, Συνέχιση των συνθηκών στο πλαίσιο της νοσηλείας των παιδιών.

Προυποθέσεις εισόδου

Έτος 1

SQA Higher

Το BBC περιλαμβάνει τα αγγλικά και τα Nat 5 Μαθηματικά στο C

Ενα επίπεδο

BC plus GCSE Αγγλική γλώσσα και Μαθηματικά στο C / 4

ILC Higher

H3 H3 H3, συμπεριλαμβανομένων των Αγγλικών και μαθηματικών τακτικών επιπέδων στο Β1

IB Δίπλωμα

24 βαθμοί

BTEC Extended Diploma

MMP plus GCSE Μαθηματικά και Αγγλικά στο C / 4

Κολλέγιο

SWAP Δυτική πρόσβαση στη Νοσηλευτική από τα κολέγια εταίρων. Θα ληφθούν υπόψη τα HNC σε μια ποικιλία θεμάτων. Οι αιτούντες πρέπει να διαθέτουν αλφαβητισμό και αριθμητική σε εθνικό επίπεδο 5.

Έτος 2

HNC φροντίδα και διοικητική πρακτική με Β στις βαθμίδες, επιτυχής ολοκλήρωση των 600 κλινικών ωρών, αλλά συνιστάται να επιτευχθεί όσο το δυνατόν πιο κοντά σε 620 κλινικές ώρες (σε καθορισμένη κλινική περιοχή). Οι υποψήφιοι πρέπει να αποκτήσουν τουλάχιστον 90% παρακολούθηση στο College και τουλάχιστον 90% συμμετοχή στην πρακτική άσκηση. Εφαρμογές που υπόκεινται σε συνεντεύξεις και θέσεις και πρέπει να υποστηρίζονται από το εταίρο της σχολής.

αγγλική γλώσσα

Οι υποψήφιοι των οποίων η πρώτη γλώσσα δεν είναι αγγλικά θα πρέπει κανονικά να κατέχουν το IELTS με 7,0 σε κάθε στοιχείο ή ισοδύναμο.

Επιπλέον πληροφορίες

Άλλα ακαδημαϊκά και επαγγελματικά προσόντα

Κάθε αίτηση σε GCU εξετάζεται σε ατομική βάση. Εάν δεν διαθέτετε τα τυπικά προσόντα για ακαδημαϊκή είσοδο, αλλά μπορείτε να επιδείξετε σχετική εργασιακή εμπειρία και / ή πιστώσεις από αναγνωρισμένους επαγγελματικούς οργανισμούς, ενδέχεται να δικαιούστε να εισέλθετε σε αυτό το μάθημα μέσω του προγράμματος Αναγνώρισης Προηγούμενης Μάθησης του Πανεπιστημίου.

Διεθνείς Pathways

Εάν δεν πληροίτε τις απαιτήσεις της αγγλικής γλώσσας, ενδέχεται να δικαιούστε το πρόγραμμα English for University Study.

Πρόσθετες απαιτήσεις

Οι υποψήφιοι αναμένεται να έχουν αποδεικτικά στοιχεία αξιολογούμενης μελέτης τα τελευταία 5 χρόνια. Οι επιλεγμένοι υποψήφιοι θα κληθούν να συμμετάσχουν σε μία από τις Ημέρες των Προσφευγόντων στο πλαίσιο της διαδικασίας αποδοχής.

Τέλη και χρηματοδότηση

Τα δίδακτρα που πληρώνετε καθορίζονται κατά κύριο λόγο από την αμοιβή σας. Ποια είναι η κατάσταση των μαθημάτων μου;

Δίδακτρα 2018/19

  • Αρχική σελίδα: £ 1820
  • RUK: £ 9250 *
  • ΕΕ: £ 1820
  • Διεθνές: £ 11.500

* Τα συνολικά δίδακτρα για σπουδαστές RUK που ολοκληρώνουν πτυχίο τριών ή τεσσάρων ετών έχουν ανώτατο όριο τα £ 27.750. Τα συγκεκριμένα τέλη υπόκεινται στην επιβεβαίωση της κυβέρνησης της Σκωτίας και ενδέχεται να αλλάξουν μόλις επιβεβαιωθούν.

Εάν αρχίσετε τις σπουδές σας τον Σεπτέμβριο του 2018 ή τον Ιανουάριο του 2019, πρόκειται για ετήσια ή λειτουργικά έξοδα που ισχύουν για τη διάρκεια της πορείας σας. Ωστόσο, τα τέλη υπόκεινται σε αλλαγές. Για περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τον τρόπο με τον οποίο μπορούν να αλλάξουν οι αμοιβές, διαβάστε τις αμοιβές μας και την πολιτική επιστροφών.

Πρόσθετα έξοδα

Εκτός από τα δίδακτρα διδάκτρων, μπορεί να αντιμετωπίσετε επιπλέον έξοδα κατά τη διάρκεια του χρόνου σας στο Πανεπιστήμιο.

Υποτροφίες

Παρέχουμε εκπαίδευση υψηλής ποιότητας για μια δίκαιη τιμή. ως Πανεπιστήμιο για το Κοινό Αγαθό, δεσμευόμαστε να προσφέρουμε προσιτή τριτοβάθμια εκπαίδευση για ταλαντούχους φοιτητές, διατηρώντας τα δίδακτρα χαμηλά και παρέχοντας ένα γενναιόδωρο πακέτο υποτροφιών ύψους άνω των 2,5 εκατομμυρίων λιρών στερλινών ετησίως.

Εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις ή ερωτήσεις σχετικά με τις υποτροφίες που είναι διαθέσιμες για το 2018/19, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε με την ομάδα των ερωτηθέντων των φοιτητών.

Διεθνείς ημερομηνίες έναρξης φοιτητών

Για νέους διεθνείς φοιτητές, εκδηλώσεις προσανατολισμού αρχίζουν στις 14 Σεπτεμβρίου 2018 . Αυτός ο επιπλέον χρόνος έχει σχεδιαστεί ειδικά για να βοηθήσει νέους διεθνείς φοιτητές να εγκατασταθούν στο Ηνωμένο Βασίλειο και στην GCU πριν από την έναρξη της γενικής εισαγωγής και διδασκαλίας των σπουδαστών.

Θα πραγματοποιηθεί μια σειρά από διασκεδαστικές και ενημερωτικές δραστηριότητες που θα πραγματοποιηθούν κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, συμπεριλαμβανομένων πανεπιστημιουπόλεων και περιηγήσεων στην πόλη, καθώς και εκδηλώσεις καλωσορίσματος όπου μπορείτε να συναντήσετε άλλους διεθνείς φοιτητές.

Μέθοδοι αξιολόγησης

Χρησιμοποιούμε ένα ευρύ φάσμα μεθόδων μάθησης και διδασκαλίας για να εξασφαλίσετε ότι έχετε τόσο την απαραίτητη γνώση και κατανόηση της επιχείρησης και της διαχείρισης όσο και ένα χαρτοφυλάκιο πνευματικών και προσωπικών δεξιοτήτων.

Κάθε ενότητα για το πρόγραμμα χρησιμοποιεί τη δική του στρατηγική μάθησης, διδασκαλίας και αξιολόγησης για την επίτευξη μαθησιακών στόχων. Οι μέθοδοι αξιολόγησης ποικίλλουν μεταξύ των ενοτήτων και μπορεί να περιλαμβάνουν αόρατες εξετάσεις, δοκιμασίες κλάσης, δοκίμια, αναφορές διαχείρισης, μελέτες περιπτώσεων, παρουσιάσεις και ομαδική εργασία.

ΜΕΘΟΔΟΙ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑΣ

Οι μέθοδοι μάθησης και διδασκαλίας που χρησιμοποιούμε για να εξασφαλίσουμε ότι το πρόγραμμά μας είναι τόσο επαγγελματικά όσο και ακαδημαϊκά προκλητικό. Η προσέγγισή μας είναι επικεντρωμένη στους μαθητές, πρακτική, συμμετοχική και σχετική με τις ανάγκες των εργοδοτών.

Έχουμε απομακρυνθεί από την παραδοσιακή μάθηση που βασίζεται στον εκπαιδευτικό σε μια πιο ανεξάρτητη προσέγγιση μάθησης, όπου ενθαρρύνεστε να αναπτύξετε δεξιότητες κριτικής σκέψης.

Επαγγελματική διαπίστευση

Μετά την αποφοίτησή σας, θα έχετε πρόσβαση στο Μητρώο Νοσηλευτικής και Μαιευτικής του Συμβουλίου ως παιδική νοσοκόμα.

Το πρόγραμμα διδάσκεται στις:
Αγγλικά

Κοιτάξτε44 περισσότερα μαθήματα αποGlasgow Caledonian University - The School of Health and Life Sciences »

Τελευταία ενημέρωση July 30, 2018
Το μάθημα αυτό είναι Campus based
Ημερομηνία έναρξης
Αυγ. 2019
Duration
3 Χρόνια
Πλήρης παρακολούθηση
Τιμή
1,820 GBP
Αρχική / φοιτητές της ΕΕ; £ 9250 φοιτητές RUK; £ 11.500 Διεθνείς φοιτητές
Με τοποθεσίες
Με ημερομηνία
Ημερομηνία έναρξης
Αυγ. 2019
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων

Αυγ. 2019

Location
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία λήξης
Άλλη