πτυχίο στη νοσηλευτική

Γενικά

Περιγραφή προγράμματος

Νοσηλευτικό πρόγραμμα μας BSN επιτρέπει στους μαθητές να κερδίσουν σε τρία χρόνια επιταχύνθηκε απολυτήριο of Science στη Νοσηλευτική στο Caribbean ιατρική σχολή μας.

Το πρόγραμμα BSN της νοσηλευτικής συμπληρώνει την Καραϊβική ιατρική σχολή και βοηθά πληρούν την τοπική, περιφερειακή, και παγκόσμια ανάγκη για άρτια εκπαιδευμένο, συμπονετικός νοσοκόμες. Εκτός από την ανακούφιση από μια κρίσιμη έλλειψη νοσηλευτών, οι απόφοιτοι του προγράμματος BSN Xavier είναι επίσης σε θέση να χρησιμοποιήσουν την εκπαίδευση τους για την επίτευξη ηγετικό ρόλο στην παροχή και τη βελτίωση της υγείας μέσω της αποτελεσματικής επικοινωνίας.

Το πρόγραμμα BSN ενσωματώνει ένα ελάχιστο των 58 ωρών εξαμήνου των φιλελεύθερων τεχνών εκπαιδευτικού προγραμματισμού που περιλαμβάνει τις φυσικές επιστήμες και τα μαθηματικά, τις επικοινωνίες, κοινωνικο-συμπεριφορικών επιστημών και των ανθρωπιστικών επιστημών. Η αποστολή της Σχολής Νοσηλευτικής XUSOM είναι να προετοιμάσει απολυτηρίου μορφωμένους νοσηλευτές (RN), ο οποίος στη συνέχεια θα παράσχει συμπονετικός υπηρεσίες, παρέχοντας τα υψηλότερα πρότυπα της ασφαλούς νοσηλευτικής φροντίδας σε άτομα, οικογένειες και κοινότητες. Θα μάθετε αυτό σε ένα από τα καλύτερα της Καραϊβικής ιατρικές σχολές του κόσμου.

Απαιτήσεις υποβολής αιτήσεων

Για να εφαρμόσετε το πρόγραμμα νοσηλευτικής, ο αιτών θα πρέπει πρώτα να γίνουν δεκτοί στο Πανεπιστήμιο Xavier.

Για να ισχύουν για το Πανεπιστήμιο Xavier, ο αιτών πρέπει: - Υποβολή τα ακόλουθα στο Γραφείο Εισδοχής: Η συμπληρωμένη αίτηση? Ένας υπάλληλος γυμνασίου μεταγραφή *, ή μια επίσημη έκθεση βαθμολογίας από τη δοκιμή της Γενικής Παιδείας Ανάπτυξης (GED)? ή προηγούμενη ακαδημαϊκή πιστωτικών μεταγραφές - Παροχή επίσημα αποτελέσματα του τεστ της Αγγλικής ως Ξένης Γλώσσας (TOEFL) 80 ή υψηλότερο στο διαδίκτυο με βάση τις εξετάσεις, ή 550 ή υψηλότερη για το χαρτί με βάση εξετάσεις, εφόσον ζητηθεί από την σχολή επιτροπή προαγωγών ή το σχολείο συνεργάτη.

  • Δώστε μια φωτοτυπία ή τηλεομοιότυπο της σελίδας αναγνώρισης και λήξης του διαβατηρίου του μαθητή.
  • Μετά την αποδοχή στο πανεπιστήμιο, ο αιτών ολοκληρώνει η Εθνική Λίγκα για τη Νοσηλευτική προ της εισαγωγής Εξετάσεων (PAX) κατά τη διάρκεια του πρώτου εξαμήνου.

  • Επίσημη μεταγραφές είναι εκείνα που έχουν σταλεί απευθείας στο Πανεπιστήμιο Xavier από το ίδρυμα έκδοσης. Κάθε μεταγραφή με την ένδειξη «εκδίδεται σε μαθητή» ή οποιαδήποτε μεταγραφή που είναι το χέρι που παραδίδεται από το μαθητή δεν θεωρείται επίσημα πρακτικά. Εάν είναι απαραίτητο, το γυμνάσιο μεταγραφές αξιολογήσεις μπορούν να εκτελούνται από Εκπαιδευτικό διαπιστευτηρίων αξιολογητές ή Παγκόσμιο Υπηρεσίες Εκπαίδευση.

Κριτήρια για την αυτόματη εισαγωγή στο Πανεπιστήμιο περιλαμβάνει ένα σωρευτικό μέσο βαθμό 3,0 ή υψηλότερη και ελάχιστη σύνθετη βαθμολογία του 20 σχετικά με την ACT ή 950 σχετικά με την SAT (συνδυασμένη κριτική ανάγνωση και τα μαθηματικά υπο-score).

Τελευταία ενημέρωση Μάρτ. 2020

Σχετικά με τη Σχολή

Located in Oranjestad, the capital of Aruba, the Caribbean medical school's students are provided with a safe and secure atmosphere to focus on their studies. As the largest city in Aruba, Oranjestad ... περαιτέρω

Located in Oranjestad, the capital of Aruba, the Caribbean medical school's students are provided with a safe and secure atmosphere to focus on their studies. As the largest city in Aruba, Oranjestad can easily be reached by direct flights from all over the world. Διαβάστε Λιγότερα

Ask a Question

Άλλη