Πτυχίο Τεχνολογίας Πυρηνικής Ιατρικής

Γενικά

Περιγραφή προγράμματος

Το Πρόγραμμα Τεχνολογίας Πυρηνικής Ιατρικής στο The University of Findlay παρέχει το πεδίο της πυρηνικής ιατρικής με τεχνολόγους που είναι εξειδικευμένοι, καταρτισμένοι, ευσυνείδητοι και αρμόδιοι για την παροχή υψηλής ποιότητας περίθαλψης ασθενών στην ιατρική κοινότητα.

Το Πρόγραμμα Εκπαίδευσης για την Τεχνολογία της Πυρηνικής Ιατρικής

Επιλογές πτυχίου

Μπορείτε να αποκτήσετε πιστοποιητικό ολοκλήρωσης, Associate of Arts και πτυχίο Bachelor of Science στην Τεχνολογία Πυρηνικής Ιατρικής στο The University of Findlay .

Ινστιτούτο Πυρηνικής Ιατρικής

Το Ινστιτούτο Πυρηνικής Ιατρικής (NMI) στο Findlay είναι ένα παγκοσμίως γνωστό, μονοετές πρόγραμμα που θα σας προετοιμάσει να υποβάλετε αίτηση για μία ή και τις δύο από τις εθνικές εξετάσεις πιστοποίησης στην τεχνολογία πυρηνικής ιατρικής.

Κλινική εκπαίδευση

Κατά τη διάρκεια της κλινικής σας εκπαίδευσης, θα εκτελέσετε διαδικασίες πυρηνικής ιατρικής υπό την επίβλεψη πιστοποιημένου πυρηνικού ιατρού.

Τι είναι η τεχνολογία της πυρηνικής ιατρικής;

Η τεχνολογία της πυρηνικής ιατρικής είναι ένας παραϊατρικός τομέας που ασχολείται με τη χρήση ραδιενεργών υλικών, κυρίως για τη διάγνωση διαφόρων παθολογικών καταστάσεων και, δευτερευόντως, για τη θεραπεία ορισμένων εξειδικευμένων διαταραχών.

Ενώ στο The University of Findlay , οι φοιτητές εγγράφονται στα κατάλληλα μαθήματα για να πληρούν τις απαιτήσεις σπουδών και να πληρούν τις απαιτήσεις εισόδου για το πρόγραμμα του Ινστιτούτου Πυρηνικής Ιατρικής. Η παροχή ισχυρών συμβουλών από τους καθηγητές και η ευελιξία του προγράμματος αποτελούν βασικά συστατικά των προγραμμάτων για τα επαγγέλματα υγείας του UF. Οι σπουδαστές ενημερώνονται διεξοδικά για όλες τις ακαδημαϊκές επιλογές καθ 'όλη τη διάρκεια της θητείας τους στο UF.

Ένα NMT απαιτείται να έχει έλεγχο παρατήρησης ή / και οθόνη φαρμάκων.

Τι κάνει ο τεχνολόγος της πυρηνικής ιατρικής;

Ένας τεχνολόγος πυρηνικών ιατρών (NMT) είναι ένα εξαιρετικά εκπαιδευμένο άτομο που έχει ένα στερεό υπόβαθρο στα μαθηματικά και τις φυσικές, χημικές και βιολογικές επιστήμες. Υπό την επίβλεψη του ιατρού, ο NMT είναι υπεύθυνος για την ασφάλεια ακτινοβολίας, τον ποιοτικό έλεγχο, την προετοιμασία και τη χορήγηση των ραδιοφαρμακευτικών προϊόντων, την εκτέλεση διαδικασιών απεικόνισης, τη συλλογή και την προετοιμασία βιολογικών δειγμάτων, την εκτέλεση ειδικών εργαστηριακών διαδικασιών και την προετοιμασία δεδομένων για ερμηνεία από ιατρό.

Το NMT συνεργάζεται στενά με άλλα συμμαχικά υγειονομικά στελέχη και επαγγελματίες της ιατρικής κοινότητας για την παροχή ποιοτικής φροντίδας των ασθενών.

Πρόγραμμα εργασίας

Όπως αναφέρθηκε από την Εταιρεία Πυρηνικής Ιατρικής και Μοριακής Απεικόνισης (SNMMI), η πυρηνική ιατρική προσφέρει διαδικασίες που είναι απαραίτητες σε πολλές ιατρικές ειδικότητες, από την παιδιατρική μέχρι την καρδιολογία έως την ψυχιατρική. Νέες και καινοτόμες θεραπείες πυρηνικής ιατρικής που στοχεύουν και εντοπίζουν τα μοριακά επίπεδα μέσα στο σώμα επαναφέρουν την κατανόηση και την προσέγγισή μας σε μια σειρά ασθενειών και συνθηκών.

 • Η SNMMI δηλώνει επίσης ότι η πυρηνική ιατρική θα συνεχίσει να αποτελεί τομέα στην πρωτοπορία της σύγχρονης κλινικής ιατρικής και της τεχνολογικής ανάπτυξης. Το μέλλον δεν ήταν ποτέ φωτεινότερο χάρη:
 • Η ανάπτυξη νέων ραδιοφαρμακευτικών προϊόντων για διαγνωστικούς και θεραπευτικούς σκοπούς
 • Υποσχόμενη έρευνα και ανάπτυξη αντικαρκινικών και ανιχνευτικών καρκίνων, όπως αντισωμάτων γενετικής μηχανικής

Η επέκταση της κλινικής χρήσης της συναρπαστικής νέας τεχνολογίας γνωστής ως Τομογραφία εκπομπής ποζιτρονίων (PET) και ανίχνευσης συμπτώσεων ποζιτρονίων (PCD), που παρέχουν νέα και μοναδικά μέσα για τη μελέτη της βιοχημείας και του μεταβολισμού στους ζωντανούς ιστούς.

Χαρακτηριστικά, ικανότητες ή / και δεξιότητες που πρέπει να διαθέτει ένας τεχνολόγος της πυρηνικής ιατρικής είναι να είναι σε θέση:

 • Επιδείξτε κανονική ή διορθωμένη ακοή έτσι ώστε ο τεχνολόγος να ακούει έναν ασθενή που καλεί για βοήθεια ή να μιλήσει απαλά όταν υπάρχει πολύς θόρυβος περιβάλλοντος.
 • Να είστε συμπονετικοί και / ή συμπαθητικοί.
 • Λειτουργεί επαγγελματικά ανά πάσα στιγμή με υψηλό επίπεδο ακεραιότητας και τακτικής.
 • Είναι ένας σκληρός εργάτης που είναι υπεύθυνος και αξιόπιστος και μπορεί να είναι μέρος μιας πολύ δραστήριας ομάδας που λειτουργεί καλά υπό πίεση.
 • Να είναι προσανατολισμένη στις λεπτομέρειες.
 • Εργαστείτε σε οθόνη υπολογιστή για μεγάλες χρονικές περιόδους.
 • Χειριστείτε μικρά αντικείμενα, εκτελέστε φλεβοκέντηση, εκτελέστε απεικόνιση ασθενών και χειριστείτε ραδιενεργό υλικό.
 • Έχετε τη χειρωνακτική επιδεξιότητα για να εκτελέσετε διαδικασίες.
 • Εργασία με πληθυσμό ασθενών χωρίς κρίσεις σχετικά με τα χαρακτηριστικά ή το ιστορικό του ασθενούς.
 • Ανυψώστε, μεταφέρετε ή / και μετακινήστε ασθενείς ή / και βαριά εξοπλισμό και έχετε τη δυνατότητα να στέκεστε, να καθίσετε ή να περπατήσετε για μεγάλο χρονικό διάστημα.
 • Δείτε με φυσιολογική ή διορθωμένη όραση, για να διακρίνετε ανάμεσα σε διάφορες αποχρώσεις και χρώματα και να βλέπετε αντικείμενα από κοντά και από απόσταση.

Οι αποφοίτοι NMI εργάζονται σε διάφορες ρυθμίσεις, όπως:

 • Ιατρικά Κέντρα
 • Κοινοτικά νοσοκομεία
 • Πανεπιστημιακά νοσοκομεία διδασκαλίας
 • Κέντρα απεικόνισης
 • Ιδιωτική βιομηχανία
 • Κυβερνητικά Ιδρύματα
 • Radiopharmacy

Διδακτέα ύλη

Ινστιτούτο Πυρηνικής Ιατρικής στο The University of Findlay

Το Ινστιτούτο Πυρηνικής Ιατρικής (NMI) ξεκίνησε το 1966 στο Κλίβελαντ του Οχάιο και μετακόμισε στην πανεπιστημιούπολη του τότε κολλεγίου Findlay το 1984. Είναι διαπιστευμένο από την Κοινή Επιτροπή Αναθεώρησης των Εκπαιδευτικών Προγραμμάτων της Τεχνολογίας Πυρηνικής Ιατρικής (JRCNMT) Πρόγραμμα πιστοποιητικών διάρκειας 52 εβδομάδων στην τεχνολογία πυρηνικής ιατρικής. Αυτό το πιστοποιητικό ολοκλήρωσης είναι σήμερα αποδεκτό από επτά κολέγια θυγατρικών, εκτός από The University of Findlay , για την πίστωση προς έναν βαθμό. Το NMI ανήκει στο The University of Findlay και λειτουργεί σύμφωνα με τα πρότυπα διαπίστευσης που ορίζονται στα «Πρότυπα Διαπίστευσης για την Τεχνολογική Εκπαίδευση Πυρηνικής Ιατρικής». Αντίγραφο αυτών των προτύπων διατίθεται στον ακόλουθο ιστότοπο: www.jrcnmt.org. Μετά την επιτυχή ολοκλήρωση του προγράμματος, ο φοιτητής μπορεί να υποβάλει αίτηση για μία ή και τις δύο από τις εθνικές εξετάσεις πιστοποίησης που προσφέρονται στην τεχνολογία πυρηνικής ιατρικής.

Η τεχνολογία της πυρηνικής ιατρικής είναι ένας παραϊατρικός τομέας που ασχολείται με την ασφαλή και αποτελεσματική χρήση ραδιενεργών υλικών για τη διάγνωση διαφόρων παθολογικών καταστάσεων και για τη θεραπεία ορισμένων ειδικών διαταραχών. Ένας τεχνολόγος πυρηνικής ιατρικής είναι ένα εξαιρετικά εκπαιδευμένο άτομο που έχει ένα στερεό υπόβαθρο στα μαθηματικά και τις φυσικές, χημικές και βιολογικές επιστήμες. Υπό την επίβλεψη ενός γιατρού, ο τεχνολόγος της πυρηνικής ιατρικής είναι υπεύθυνος για την προετοιμασία του ραδιοφαρμάκου και τον ποιοτικό έλεγχο. η απόδοση των in vivo απεικονιστικών και μη απεικονιστικών διαδικασιών, ο έλεγχος ποιότητας οργάνων, και την ανάλυση από υπολογιστή των δεδομένων που αποκτήθηκαν και χρησιμοποιήθηκαν από τον ιατρό για διάγνωση. Ο τεχνολόγος της πυρηνικής ιατρικής συνεργάζεται στενά με άλλους επαγγελματίες υγείας στην ιατρική κοινότητα για την παροχή ποιοτικής φροντίδας των ασθενών.

Το πρόγραμμα διάρκειας 52 εβδομάδων του NMI είναι ένα ιδιαίτερα συγκεντρωμένο πρόγραμμα, με τα μαθήματα να κρατούνται για 28-32 ώρες την εβδομάδα κατά τη διάρκεια της ακαδημαϊκής συνεδρίασης και να απαιτούν 40 ώρες εκπαίδευσης την εβδομάδα κατά τη διάρκεια της κλινικής συνεδρίασης. Η ακαδημαϊκή περίοδος είναι ένα εξάμηνο και πραγματοποιείται στην πανεπιστημιούπολη του The University of Findlay . Κατά τη διάρκεια αυτής της συνόδου, ο φοιτητής λαμβάνει τη θεωρία και τις έννοιες της τεχνολογίας πυρηνικής ιατρικής. Η κλινική εκπαίδευση είναι 34 εβδομάδων και λαμβάνει χώρα σε μία ή περισσότερες από τις κλινικές θυγατρικές του NMI. Κατά τη διάρκεια της κλινικής εκπαίδευσης, ο μαθητής μαθαίνει την πρακτική εφαρμογή της θεωρίας και λαμβάνει την πρακτική εμπειρία στην εκτέλεση διαδικασιών πυρηνικής ιατρικής υπό την επίβλεψη ενός πιστοποιημένου τεχνολόγου πυρηνικών ιατρών. Μια περίοδος αναθεώρησης μιας εβδομάδας και η τελική εξέταση είναι προγραμματισμένες στο τέλος της κλινικής εκπαίδευσης.

Επικοινωνήστε με το πρόγραμμα ή το τμήμα για να λάβετε πληροφορίες σχετικά με συγκεκριμένες απαιτήσεις εισδοχής ή πακέτα εφαρμογών στο Ινστιτούτο Πυρηνικής Ιατρικής.

 • NMED 406 Molecular Imaging Μαθηματικά
 • NMED 416 Molecular Imaging Physics
 • NMED 425 Radiobiology Molecular Imaging
 • NMED 435 Ακτινοπροστασία μοριακής απεικόνισης
 • NMED 445 Μοριακές διαδικασίες μη απεικόνισης
 • Διαδικασίες μοριακής απεικόνισης NMED 455
 • Θεραπείες ραδιονουκλεϊδίων NMED 462
 • NMED 465 Ραδιοχημεία και Ραδιοφαρμακευτικά προϊόντα
 • NMED 472 Molecular Imaging Instrumentation
 • NMED 475 Molecular Imaging Spect
 • NMED 477 Pet Molecular Imaging
 • NMED 485 Κλινική Πυρηνική Ιατρική Ι
 • NMED 486 Κλινική Πυρηνική Ιατρική II
 • NMED 487 μοριακής απεικόνισης Capstone

Απαιτήσεις για πτυχίο πανεπιστημίου

Το πτυχίο απολυτηρίου από το Πανεπιστήμιο είναι ένα δομημένο πρόγραμμα σπουδών για τουλάχιστον 124 ώρες εξάμηνης πιστοληπτικής ικανότητας, το οποίο αποτελείται από το CORE + πρόγραμμα σπουδών για τη γενική εκπαίδευση και τις βασικές απαιτήσεις και ενδεχομένως τα μαθήματα επιλογής ανάλογα με το μάθημα σπουδών του φοιτητή. Οι φοιτητές μπορούν να επιλέξουν από πολλαπλές ειδικότητες, ανήλικους, θεωρήσεις και / ή πιστοποιητικά. Ένα μάθημα απολυτηρίου επιτρέπει στους σπουδαστές να διερευνήσουν εστιασμένες θεματικές περιοχές σε σημαντικό βάθος που συσχετίζονται με ποικίλες σταδιοδρομίες ή / και εκπαιδευτικές διαδρομές.

Τελευταία ενημέρωση Μάρτ. 2020

Σχετικά με τη Σχολή

The University of Findlay is a flexible, forward-looking institution that is constantly seeking ways to better serve students and the community. In today’s fast-paced world, Findlay is continually ada ... περαιτέρω

The University of Findlay is a flexible, forward-looking institution that is constantly seeking ways to better serve students and the community. In today’s fast-paced world, Findlay is continually adapting programs and teaching methods to meet the needs of current students who are preparing for tomorrow’s careers. Διαβάστε Λιγότερα

FAQ

Άλλη