Πτυχίο Φαρμακευτικής (bphar)

Γενικά

12 διαθέσιμες θέσεις

Περιγραφή προγράμματος

Πτυχίο Φαρμακευτικής (BPHAR)

Το Bachelor of Pharmacy είναι ένα επαγγελματικό πτυχίο σχεδιαστεί για να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις των υπηρεσιών φαρμακείου στην Αυστραλία. Υπάρχει ιδιαίτερη εστίαση σε αγροτικές και απομακρυσμένες πρακτική να ανταποκρίνονται στις μοναδικές και ποικίλες ανάγκες των κοινοτήτων στις περιοχές αυτές. Οι φαρμακοποιοί είναι γνώστες σχετικά με τις χημικές, φυσικές και βιολογικές ιδιότητες των φαρμάκων, πώς λειτουργούν τα φάρμακα, η χρήση τους, καθώς και κλινικές επιπτώσεις τους. Φαρμακοποιοί παροχή πληροφοριών, συμβουλών και εκπαίδευσης σχετικά με τα φάρμακα και τα θέματα υγείας επιτρέποντας στους ασθενείς να επιτύχουν τα βέλτιστα αποτελέσματα για την υγεία.

Οι φαρμακοποιοί συμμετέχουν επίσης στην παροχή συμβουλών σε ιατρούς και άλλους επαγγελματίες υγείας σχετικά με τις αλληλεπιδράσεις και τις παρενέργειες των φαρμάκων, την επιλογή φαρμάκων και τη δοσολογία, και μια σειρά από άλλα ζητήματα. Οι απόφοιτοι θα έχουν μια πλήρη κατανόηση και γνώση των βασικών επιστημών καθώς και φαρμακευτικών προϊόντων, φαρμακο-θεραπευτική και πρακτική φαρμακείο, τη λήψη αποφάσεων δεξιότητες για να εντοπίζει και να διαχειρίζεται σύνθετα θεραπευτικά προβλήματα μέσα σε μια διεπιστημονική ομάδα φροντίδας υγείας? η δυνατότητα να αναπτύξει ένα ατομικό σχέδιο υγειονομικής περίθαλψης για τους ασθενείς με σύνθετες συνθήκες, με έμφαση στην αυτο-διαχείριση? αποτελεσματικές επικοινωνιακές δεξιότητες για την επαγγελματική πρακτική φαρμακείου, επιτρέποντας ουσιαστική ανταλλαγή πληροφοριών μεταξύ των φαρμακοποιών και των ασθενών, τους συναδέλφους και τους επαγγελματίες της υγείας να πετύχουν θετικά αποτελέσματα για την υγεία των ατόμων και των κοινοτήτων, καθώς και την ικανότητα να ασκήσει αποτελεσματικά, αποδοτικά, ηθικά, όσο και σε «βέλτιστη πρακτική» πρότυπα.

Φυσικά μεταφορά στο Bachelor of Pharmacy δεν επιτρέπεται. Οι μαθητές που επιθυμούν να μεταφέρουν σε αυτή την πορεία πρέπει να ακολουθήσουν τη διαδικασία αίτησης μέσω SATAC.

Προϋποθέσεις Εισαγωγής

Ο Νότιας Αυστραλίας Τριτοβάθμια Κέντρο Εγγραφών (SATAC) λαμβάνει και επεξεργάζεται τις αιτήσεις για εισδοχή στο Πανεπιστήμιο Charles Darwin Τριτοβάθμια Εκπαίδευση των υποψηφίων φοιτητών.

Αγγλική Γλώσσα Απαιτήσεις για διεθνείς φοιτητές

Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες.

Υποτιθέμενο Γνώση

Στάδιο 2 Χημεία, Μαθηματικά Σπουδών

Επαγγελματική Αναγνώριση

Το μάθημα αυτό πληροί τις απαιτήσεις του Φαρμακείου του Αυστραλιανού Συμβουλίου. Η επιλεξιμότητα για την εγγραφή στην Αυστραλία θα πρέπει να χορηγείται από το Φαρμακείο Διοικητικό Συμβούλιο της Αυστραλίας. Φαρμακοποιοί κατατεθεί στην Αυστραλία, μπορούν να εργαστούν ως φαρμακοποιοί σε όλες τις αυστραλιανές πολιτείες και επικράτειες και τη Νέα Ζηλανδία.

Ευκαιρίες Καριέρας

Οι απόφοιτοι αυτής της πορείας μπορεί να αναζητήσει ευκαιρίες σταδιοδρομίας σε κοινοτικό φαρμακείο, φαρμακείο του νοσοκομείου, της ακαδημαϊκής κοινότητας και της φαρμακοβιομηχανίας.

Τελευταία ενημέρωση Σεπτ. 2015

Σχετικά με τη Σχολή

More than 120 years ago, Banjo Paterson described the Northern Territory as a “vast wild land, full of huge possibilities”.And he was right.So how did a relatively small population, spread sparsely ac ... περαιτέρω

More than 120 years ago, Banjo Paterson described the Northern Territory as a “vast wild land, full of huge possibilities”.And he was right.So how did a relatively small population, spread sparsely across an area, one–fifth the land mass of Australia, with little educational resources to speak of, turn those possibilities into a reality?By creating a study environment where the freedom exists for people to evolve their lives.Today this environment is captured at Charles Darwin University (CDU). Διαβάστε Λιγότερα
Ντάργουιν , Ντάργουιν , Ντάργουιν , Ντάργουιν , Ντάργουιν , Ντάργουιν , Ντάργουιν , Ντάργουιν , Ντάργουιν , Ντάργουιν , Σίδνεϊ , Μελβούρνη + 11 Περισσότερα Λιγότερα

FAQ

Άλλη