Πτυχίο Φαρμακευτικής

Γενικά

Περιγραφή προγράμματος

Η φωνή σας ζωντανεύει.

Με το πτυχίο Φαρμακευτικής του Universidad Europea μάθετε με πρακτικό, βιωματικό και ζωντανό τρόπο. Επειδή η μεθοδολογία μας βασίζεται στη μάθηση μέσω προσομοιωμένων κλινικών περιπτώσεων που σας αντιμετωπίζουν σε πραγματικές καταστάσεις.

Θα εργαστείτε στο Simulated Pharmacy Office, στο Νοσοκομειακό Φαρμακείο και στις Κλινικές Φαρμακευτικές Διαβουλεύσεις που βρίσκονται στο Simulated Hospital μας όπου θα εφαρμόσετε όλες τις γνώσεις, τις δεξιότητες και τις ικανότητες που απαιτούνται για την επίλυση των καταστάσεων που προκύπτουν στην περίθαλψη των ασθενών. Με αυτό τον τρόπο θα εκπαιδεύσετε σε ασφαλή περιβάλλοντα πριν προσεγγίσετε οποιοδήποτε είδος περίπτωσης με τους ασθενείς.

Μια κλινική εκμάθηση της υψηλότερης ποιότητας που ολοκληρώνεται με πρακτικές στα φαρμακεία που έχουν εφαρμόσει τον οδηγό καλών πρακτικών του Επίσημου Κολλεγίου Φαρμακοποιών της Μαδρίτης (COFM) ή / και στα νοσοκομεία (Quirónsalud Group). Επιπλέον, μπορείτε να κάνετε διδακτικές σταδιοδρομίες σε κέντρα επιστημονικής έρευνας ή φαρμακευτικές εταιρείες.

Συμπληρωματική κατάρτιση:

Μαζί με τις σπουδές σας στη Φαρμακευτική, θα πραγματοποιήσετε το Εξειδικευμένο Μάθημα Φαρμακευτικής και Φαρμακευτικής Μάρκετινγκ με το οποίο θα μάθετε πώς να διαχειρίζεστε αποτελεσματικά την επιχείρηση: σχέδιο μάρκετινγκ, διαχείριση ασθενών, αγορές, αποθέματα, πωλήσεις ή γραμμική. .

Καινοτομία:

Όχι μόνο στην τεχνολογία και στη μεθοδολογία διδασκαλίας. επίσης σε νέα θέματα όπως η φαρμακογενετική.

Επαγγελματική σύνδεση:

Θα είστε πάντα σε επαφή με τον επαγγελματικό κόσμο στα χέρια των καθηγητών σας, οι οποίοι είναι ελίτ ειδικοί στους τομείς της έρευνας, του φαρμακείου και της φαρμακοβιομηχανίας.

Διαπολιτισμική εκπαίδευση:

Εργαστείτε σε πολυεπιστημονικές ομάδες με άλλους φοιτητές στον τομέα των επιστημών υγείας του Πανεπιστημίου, για να μάθετε να αλληλεπιδράτε με άλλους γιατρούς, νοσηλευτές, ψυχολόγους κλπ. με τον ίδιο τρόπο που θα κάνετε στην πραγματική ζωή.

Γνωρίστε τη βοήθεια για την πρόληψη και την έρευνα στον τομέα της υγείας, με την οποία μπορείτε να μειώσετε το ποσό της διδασκαλίας έως και 15%.

Πρακτική, χρήσιμη, πραγματική εκπαίδευση:

Η μελέτη Φαρμακευτικής στο Universidad Europea μάθετε το επάγγελμά σας με ένα καινοτόμο εκπαιδευτικό μοντέλο με αποδεδειγμένη διεθνή αποτελεσματικότητα, με βάση την ενσωμάτωση των περιεχομένων των προγραμμάτων σπουδών, την διεπαγγελματική εκπαίδευση, τα προσομοιωμένα σενάρια, την ποιοτική κλινική εκμάθηση και με πλατφόρμες και συστήματα αντικειμενικής αξιολόγησης.

Μια διαμορφωτική πρόταση που επικεντρώνεται στην παροχή στους μαθητές μας μιας υψηλής παρουσίας εμπειρίας και ενός ολοκληρωμένου οράματος για τον ασθενή, με μια πολυεπιστημονική και απόλυτα εξατομικευμένη προσέγγιση. Στα επίσημα προσόντα, είναι σημαντικό να αναλυθούν όλοι οι καθηγητές του προγράμματος.

 • Με την ενσωμάτωση των περιεχομένων των προγραμμάτων σπουδών θα έχετε ένα πιο ολοκληρωμένο, πραγματικό όραμα και καλύτερη αφομοίωση της γνώσης. Με αυτό τον τρόπο θα αποκτήσετε ένα σταθερό επιστημονικό υπόβαθρο δεδομένου ότι θα μελετήσετε με ολοκληρωμένο τρόπο τα βασικά θέματα, επιτρέποντάς σας να συσχετίσετε τις γνώσεις που μαθαίνετε με την κλινική πρακτική και να αντιμετωπίσετε επιτυχώς τις κλινικές περιπτώσεις που πρέπει να εκτελέσετε τόσο σε σενάρια προσομοίωσης, την πρακτική πριν από έναν πραγματικό ασθενή.
 • Λειτουργεί σε περιβάλλοντα προσομοίωσης εξοπλισμένα με την πιο προηγμένη τεχνολογία. Μέσα από την προσομοίωση κλινικών περιπτώσεων θα αντιμετωπίσετε πραγματικές καταστάσεις σε ένα προσομοιωμένο περιβάλλον όπως το γραφείο προσομοίωσης φαρμακείου μας, το νοσοκομειακό φαρμακείο ή στις κλινικές φαρμακοβιομηχανίες στο νοσοκομείο προσομοίωσης, όπου θα ξεκινήσετε όλες τις γνώσεις και τις δεξιότητες που αποκτήσατε και αναπτύξατε όλες τις επαγγελματικές ικανότητες και ικανότητες που απαιτούνται για την επίλυση των καταστάσεων που προκύπτουν από την περίθαλψη των ασθενών. Με αυτό τον τρόπο θα εκπαιδεύσετε προσομοιωμένα περιβάλλοντα πολύ προσομοιωμένα με την πραγματικότητα πριν συνειδητοποιήσετε την πρακτική με πραγματικούς ασθενείς δίνοντάς σας όλη την ασφάλεια της προσέγγισης οποιουδήποτε τύπου περιπτώσεων.
 • Διαπανεπιστημιακή εκπαίδευση. Επιπλέον, πολλές από αυτές τις περιπτώσεις θα εργαστούν σε διεπαγγελματικές ομάδες με άλλους φοιτητές στον τομέα των επιστημών υγείας του Πανεπιστημίου. Θα μάθετε πώς να επικοινωνείτε με άλλους επαγγελματίες υγείας (γιατρούς, νοσηλευτές, ψυχολόγους κλπ.) Με τον ίδιο τρόπο που θα κάνετε στην πραγματική ζωή και τι θα σας επιτρέψει να έχετε μια ευρύτερη και πιο ενδιαφέρουσα άποψη του φαρμακοποιού. Με αυτόν τον τρόπο θα μάθετε την ηγεσία συνεργασίας, τη διευκρίνιση λειτουργιών, τη λειτουργία της ομάδας, την διεπαγγελματική επικοινωνία, την διεπαγγελματική επίλυση συγκρούσεων, μεταξύ άλλων, την τοποθέτηση του ασθενούς στο κέντρο και την καλύτερη φροντίδα που παρέχεται.
 • Πρακτική ποιότητα παραμένει. Και φυσικά θα κλείσετε την εκπαίδευσή σας με μια πρακτική μάθηση της υψηλότερης ποιότητας. Για να γίνει αυτό, πραγματοποιείτε τις πρακτικές σας στα φαρμακεία που έχουν εφαρμόσει τον οδηγό ορθών πρακτικών του Επίσημου Κολλεγίου Φαρμακοποιών της Μαδρίτης (COFM) ή / και των νοσοκομείων (ομάδα Quirónsalud). Μπορείτε επίσης να κάνετε προγράμματα σπουδών στα κέντρα επιστημονικής έρευνας ή σε φαρμακευτικές εταιρείες.
 • Χάρη στην πλατφόρμα αξιολόγησης πρακτικών δραστηριοτήτων, ένα πρωτοποριακό σύστημα στην Ισπανία, το οποίο δημιουργήθηκε από την ομάδα διδασκαλίας, το έργο και οι πρακτικές σας αξιολογούνται με αντικειμενικό τρόπο, αφού πριν ξεκινήσετε τις δοκιμές γνωρίζετε ποιες πτυχές θα αξιολογηθούν και ποιες Πρόκειται να αποτελέσουν τα κριτήρια για να το κάνουν. Επιπλέον, το σύστημα αξιολόγησης των επαγγελματικών ικανοτήτων που ονομάζεται Δομημένη Κλινική Αξιολόγηση (ECOE), στο οποίο δημιουργούνται σενάρια προσομοιωμένων κλινικών περιπτώσεων, επιτρέπει στους εκπαιδευτικούς να αξιολογήσουν τις ικανότητές τους σε διαφορετικές καταστάσεις φροντίδας ασθενών.

Όλα αυτά, με εξατομικευμένη ακαδημαϊκή παρακολούθηση, καθώς και την υποστήριξη ενός προσωπικού μέντορα που θα σας συνοδεύσει στην ακαδημαϊκή και επαγγελματική σας καριέρα.

εγκαταστάσεις

Για να αξιοποιήσετε στο έπακρο το πρωτοποριακό μας ακαδημαϊκό μοντέλο, η Σχολή Βιοϊατρικών Επιστημών και Υγείας σας προσφέρει τα πιο προηγμένα εργαστήρια - αίθουσες προσομοίωσης, εξοπλισμένα με την πιο καινοτόμο τεχνολογία:

 • Εξειδικευμένα εργαστήρια εξοπλισμένα με τον πιο προηγμένο εξοπλισμό και εξοπλισμό πληροφορικής στον οποίο θα εφαρμόσετε πειραματικά όλες τις γνώσεις: βιοϊατρική, βιολογία, γενετική, μικροβιολογία, χημεία, φαρμακευτική τεχνολογία κλπ.
 • Το δικό του εργαστήριο του πτυχίου να είναι σε θέση να αναπτύξει πρακτικές φαρμακευτικής τεχνολογίας
 • Εγκαταστάσεις του CSIC και του Ινστιτούτου Υγείας Carlos III για τις πρακτικές της Ιολογίας και της Ανοσολογίας. Συνεργασία με το ερευνητικό κέντρο του νοσοκομείου Paraplegics του Toledo για την ανάπτυξη πιο περίπλοκων πρακτικών τιτλοδότησης που απαιτούν τη χρήση μεγάλου εξοπλισμού
 • Ερευνητικά εργαστήρια, καθοδηγούμενα από ερευνητές πρώτου επιπέδου και στους οποίους συνεργάζονται οι σπουδαστές υποτροφιών.
 • Χώροι προσομοίωσης: Προσομοιωμένο κοινοτικό φαρμακείο και το προσομοιωμένο νοσοκομείο όπου βρίσκονται οι νοσοκομειακές υπηρεσίες φαρμακείου και φαρμακευτικής φροντίδας. Με αυτόν τον τρόπο θα προσαρμόζεστε στη θεραπεία του κοινού, των ασθενών και άλλων επαγγελματιών υγείας και θα είστε σε θέση να γίνετε επαγγελματίας που μπορεί να ανταποκριθεί στις τρέχουσες ανάγκες υγειονομικής περίθαλψης του πληθυσμού.

Συμπληρωματική Κατάρτιση

Μαζί με τις προπτυχιακές σπουδές σας θα διεξαγάγατε το Εξειδικευμένο μάθημα στη διαχείριση της Κοινοτικής Φαρμακευτικής και Φαρμακευτικής Marketing, με το οποίο θα μάθετε πώς να διαχειρίζεστε αποτελεσματικά ένα κοινοτικό φαρμακείο: σχέδιο μάρκετινγκ, διαχείριση ασθενών, αγορές, αποθέματα, πωλήσεις ή γραμμική ...

Αυτό το πρόγραμμα εμπειρογνωμόνων έχει διάρκεια 12 ECTS που διδάσκεται σταδιακά από το πρώτο έτος.

Προετοιμαστείτε να είστε επαγγελματίας στον κόσμο, ολοκληρώνοντας την εκπαιδευτική σας εμπειρία με μια διεθνή διαμονή.

Στη Σχολή Βιοϊατρικών Επιστημών του Universidad Europea της Μαδρίτης στοιχηματίζουμε σε ένα αποφασιστικά διεθνές πρόγραμμα για το πτυχίο Φαρμακευτικής στο οποίο, από το δεύτερο έτος, θα κάνετε τουλάχιστον ένα θέμα που διδάσκεται εξ ολοκλήρου στα αγγλικά. Επιπλέον, θα διεξάγετε δραστηριότητες σε αυτή την ίδια γλώσσα σε όλες τις σπουδές σας μαζί μας.

Κάντε διεθνείς διαμονές σε αναγνωρισμένα πανεπιστήμια, όπου μπορείτε να παρακολουθήσετε μαθήματα, πρακτική άσκηση σε ερευνητικά εργαστήρια, πρακτικές εταιρείες στον φαρμακευτικό τομέα και επαγγελματικές πρακτικές στον τομέα των φαρμακευτικών προϊόντων στις χώρες Σένγκεν (Ευρωπαϊκή Ένωση: Ηνωμένο Βασίλειο και Γαλλία).

Τα πανεπιστήμια με τα οποία διατηρούμε συμφωνία είναι:

 • ΗΝΩΜΕΝΟ ΒΑΣΙΛΕΙΟ: ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΟΡΤΕΣΜΟΥΘ
 • ΗΝΩΜΕΝΟ ΒΑΣΙΛΕΙΟ: ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΓΕΡΕΝΟΥΧΙ
 • ΗΝΩΜΕΝΟ ΒΑΣΙΛΕΙΟ: UCL, ΛΟΝΔΙΝΟ
 • ΚΡΟΑΤΙΑ: ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΡΙΟΥΚΑ
 • ΓΕΡΜΑΝΙΑ: ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΒΟΥΡΓΟΥΡΓΟΥ
 • MÉJICO: UNIVERSIDAD VALLE DE MÉJICO
 • ΒΡΑΖΙΛΙΑ: UNIVERSIDADE POTIGUAR
 • ΧΙΛΗ: UNIVERSIDAD ANDRÉS BELLO

Επιπλέον, θα παρακολουθήσετε τη διοργάνωση εκδηλώσεων στην πανεπιστημιούπολη σας: διαλέξεις και μαθήματα από τους κορυφαίους επαγγελματίες του κλάδου και διάσημους διεθνείς ομιλητές και πολλές άλλες δραστηριότητες.

Τα κύρια ιδρύματα υγείας στα οποία ασκείτε

Εκτός από τη θεωρητική εκπαίδευση και τις πρακτικές προσομοίωσης, θα κλείσετε την εκπαίδευσή σας με μια πρακτική μάθηση της υψηλότερης ποιότητας. Για να γίνει αυτό, πραγματοποιείτε τις πρακτικές σας στα φαρμακεία που έχουν εφαρμόσει τον οδηγό ορθών πρακτικών του Επίσημου Κολλεγίου Φαρμακοποιών της Μαδρίτης (COFM) ή / και των νοσοκομείων (ομάδα Quirónsalud). Μπορείτε επίσης να κάνετε προγράμματα σπουδών στα κέντρα επιστημονικής έρευνας ή σε φαρμακευτικές εταιρείες.

Πού μπορώ να εργαστώ;

Στο τέλος του πτυχίου σας στο Φαρμακείο στο Universidad Europea της Μαδρίτης θα είστε επαγγελματίας υψηλής εξειδίκευσης για την άσκηση του επαγγέλματός σας στους τομείς της Φαρμακευτικής της Κοινότητας και των Νοσοκομείων με ένα πλήρες όραμα της Φαρμακευτικής Διαχείρισης και Φροντίδας και της Διεπαγγελματικής Εκπαίδευσης. Θα είστε επίσης προετοιμασμένοι να εργαστείτε σε άλλους τομείς του επαγγέλματος, όπως η έρευνα, η ανάπτυξη, η παραγωγή, η εμπορία, η διαχείριση και ο ποιοτικός έλεγχος των νέων φαρμάκων και των προϊόντων υγείας.

Εταιρείες και τομείς στους οποίους μπορείτε να αναπτύξετε το επάγγελμά σας:

 • Ερευνητικά κέντρα
 • Φαρμακευτικές εταιρείες
 • Βιομηχανία τροφίμων
 • Χημική και περιβαλλοντική βιομηχανία
 • Εταιρείες καλλυντικών και άλλα προϊόντα υγείας
 • Φαρμακείο γραφείο
 • Νοσοκομειακά Κέντρα και άλλες Υπηρεσίες Υγείας
 • Διοίκηση Υγείας
 • Σύμβουλοι και διδακτικά κέντρα.

Ενοποιημένο επάγγελμα

Ο βασικός στόχος του Φαρμακευτικού Πτυχίου στο Universidad Europea της Μαδρίτης είναι να εκπαιδεύσει τους επαγγελματίες με προφίλ προσαρμοσμένο στις ρυθμιζόμενες ικανότητες του επαγγέλματος μέσω της παραγγελίας CIN / 2137/2008, της 3ης Ιουλίου, η οποία καθορίζει τις απαιτήσεις για επαλήθευση των επίσημων πανεπιστημιακών τίτλων που πληρούν τις προϋποθέσεις για την άσκηση του επαγγέλματος του φαρμακοποιού.

Τελευταία ενημέρωση Ιούλ. 2018

Σχετικά με τη Σχολή

To provide our students with a comprehensive education, educating leaders and professionals who are prepared to respond to the needs of a global world, to contribute value in their professions and to ... περαιτέρω

To provide our students with a comprehensive education, educating leaders and professionals who are prepared to respond to the needs of a global world, to contribute value in their professions and to social progress through an entrepreneurial spirit and social commitment. Διαβάστε Λιγότερα
Μαδρίτη , Μαδρίτη , Σαγκάη , Σαν Ντιέγκο , Ο Irvine , Βαλένθια , Alcobendas , Σάντα Κρουζ ντε Τενερίφη , Villaviciosa de Odón , Ισπανία Online , Λας Πάλμας ντε Γκραν Κανάρια + 10 Περισσότερα Λιγότερα

FAQ

Άλλη