Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Πολλές ασθένειες μπορούν να αντιμετωπιστούν αποτελεσματικά με φάρμακα. Το πρόγραμμα Bachelor είναι το πρώτο βήμα για να γίνει ένας εξειδικευμένος φαρμακευτικός εμπειρογνώμονας και μια καριέρα στο εργαστήριο φαρμακευτικών ή ερευνητικών φαρμάκων.

Το πρόγραμμα πτυχίου Bachelor στο φαρμακείο συνδυάζει τη χημεία με τη βιολογία και την ιατρική. Με απλά λόγια, θα μάθετε ποια είναι τα φάρμακα, πώς λειτουργούν και πώς αναπτύσσονται και χορηγούνται. Θα μάθετε για την ανθρώπινη (παθολογική) φυσιολογία και τον ρόλο του φαρμακοποιού στην αναζήτηση νέων ουσιών για την πρόληψη, διακοπή ή θεραπεία ασθενειών. Με βάση μια ισχυρή ερευνητική παράδοση, το πολυεπιστημονικό μας πρόγραμμα παρέχει μια σταθερή επιστημονική βάση για τους μαθητές.

Αν ενδιαφέρεστε για την υγειονομική περίθαλψη, το πρόγραμμα περιλαμβάνει μαθήματα σχετικά με την απαραίτητη συμβολή του φαρμακοποιού στη φροντίδα των ασθενών. Εάν η έρευνα για τα ναρκωτικά είναι κάτι περισσότερο από το πράγμα σας, το πρόγραμμα θα ανοίξει την πόρτα στον μοριακό κόσμο της φαρμακευτικής και πώς μπορείτε να το εξερευνήσετε. Οι μαθητές μπορούν να επιλέξουν από μαθήματα επιλογής για να εξατομικεύσουν τα προγράμματά τους με τα δικά τους συγκεκριμένα ενδιαφέροντα.

Το πρόγραμμα πτυχίου BSc σας προσφέρει την ακαδημαϊκή βάση για να σας βοηθήσει στο δρόμο σας για να γίνετε ένας ευέλικτος επαγγελματίας υγείας. Θα αποκτήσετε τα εργαλεία που θα συμβάλουν στη βελτίωση της υγειονομικής περίθαλψης μέσω φαρμάκων και θεραπειών προσαρμοσμένων στον συγκεκριμένο ασθενή.

Δομή του προγράμματος

Προσφέρουμε μια ολοκληρωμένη επιλογή μαθημάτων για την εισαγωγή των φοιτητών στις φαρμακευτικές επιστήμες με την ευρύτερη έννοια. Περιλαμβάνονται όλες οι πτυχές, όπως:

 • Ορθολογικός σχεδιασμός φαρμάκων
 • Μηχανισμοί δράσης φαρμάκων
 • Ανάλυση, παράδοση και μηχανική των ναρκωτικών
 • Τα ναρκωτικά στην πράξη

Εκτός από τις διαλέξεις, προσφέρουμε εκτεταμένη πρακτική εκπαίδευση σε εργαστηριακά μαθήματα, καθώς και επιτηρούμενα μαθήματα. Εφαρμόζουμε τα πιο πρόσφατα ηλεκτρονικά εργαλεία στα μαθήματα μας. Η αλληλεπίδραση πρόσωπο με πρόσωπο με τους μαθητές είναι η προτεραιότητά μας! Ως φοιτητής στο πρόγραμμα BSc μας, θα εξοικειωθείτε με τις μελλοντικές ευκαιρίες σταδιοδρομίας με ενεργό συμμετοχή σε τρέχοντα ερευνητικά προγράμματα και επισκέψεις τόσο σε κοινοτικά όσο και νοσοκομειακά φαρμακεία. Θα προσφερθούν επίσης ευκαιρίες να δούμε πίσω από τις σκηνές της φαρμακευτικής βιομηχανίας.

Σπουδάζω στο εξωτερικό

 • Η μελέτη στο εξωτερικό είναι ανυπόφορη
 • Το πολύ 30 EC

(Βιβλιοδεσίας)

 • Τουλάχιστον 45 ΕΚ κατά τους πρώτους 12 μήνες (δέσμευση)

Μετά το πρώτο έτος σπουδών θα σας δοθούν συμβουλές μελέτης. Μπορείτε να αναμένετε ένα θετικό αποτέλεσμα εάν έχετε κερδίσει τουλάχιστον 45 μονάδες ECTS (από 60 ECTS συνολικά, οι περισσότερες μονάδες είναι 5 μονάδες ECTS). Εάν έχετε κερδίσει λιγότερα από 45 ECTS και έχετε εκδώσει ένα αρνητικό αποτέλεσμα, δεν θα σας επιτραπεί να συνεχίσετε με το πτυχίο σας.

Θα λάβετε προκαταρκτικές συμβουλές μελέτης τον Δεκέμβριο για να βεβαιωθείτε ότι γνωρίζετε πού βρίσκεστε. Παρακαλείσθε να επικοινωνήσετε με τον σύμβουλο μελέτης το συντομότερο δυνατό αν έχετε απορίες σχετικά με το σύστημα BSA.

Απαιτήσεις εισδοχής

πρόσθετο θέμα

Μαθηματικά, Φυσική, Χημεία,

Αυτό είναι απλώς μια ένδειξη της απαιτούμενης βασικής γνώσης. Η εξεταστική επιτροπή καθορίζει εάν τα συγκεκριμένα περιεχόμενα αυτού του (των) μαθήματος (-ων) πληρούν τις απαιτήσεις εισδοχής του προγράμματος σπουδών για το οποίο υποβάλατε.

προηγούμενη εκπαίδευση

Απαιτείται δευτεροβάθμια εκπαίδευση ισοδύναμη με την ολλανδική προ-πανεπιστημιακή εκπαίδευση.

Αυτό αποτελεί απλώς ένδειξη του απαιτούμενου γενικού επιπέδου εκπαίδευσης των υποψηφίων.

Διαδικασία εγγραφής

Το Board Admissions θα αποφασίσει αν μπορείτε να γίνετε δεκτοί στο πρόγραμμα σπουδών του Bachelor. Οι εφαρμογές αξιολογούνται σε συνεχή βάση. Δεν χρειάζεται να περιμένετε μέχρι να λήξει η προθεσμία υποβολής αιτήσεων.

Απαιτήσεις γλώσσας

CAE (Cambridge English: Advanced)

Δίδακτρα

ΕΕ / ΕΟΧ

Προθεσμίες υποβολής αιτήσεων

Σπουδαστές της ΕΕ / ΕΟΧ

Προοπτικές απασχόλησης

Το πρόγραμμά μας σας προσφέρει άφθονη ελευθερία επιλογής όταν πρόκειται για τις ευκαιρίες σας μετά από το Bachelor. Μπορείτε να παρακολουθήσετε μεταπτυχιακό δίπλωμα στο πρόγραμμα μάστερ για φαρμακεία με γνώμονα την υγειονομική περίθαλψη και να εκπαιδεύεστε ως φαρμακοποιός ή φαρμακευτικός επιστήμονας. Ερευνητικά προσανατολισμένα προγράμματα προσφέρονται από το Master of Medical Pharmaceutical Sciences (MPS) ή το Master of Medical and Pharmaceutical Innovation (MPDI).

Ένα πτυχίο MPS ή MPDI θα σας προετοιμάσει για μια καριέρα στις φαρμακευτικές επιστήμες ή τη βιοϊατρική έρευνα, στον ακαδημαϊκό κόσμο ή στη βιομηχανία. Με απόλυτη γνώση της φαρμακοποιίας και των φαρμακευτικών επιστημών, θα είστε ευρέως απασχολημένοι.

Φαρμακοποιός

Ως φαρμακοποιός, θα επιδιώξετε την καλύτερη δυνατή υγεία και φροντίδα για κάθε άτομο, βοηθώντας τους συναδέλφους επαγγελματίες υγείας να επιλέξουν τις θεραπείες που ανταποκρίνονται καλύτερα στις απαιτήσεις του ασθενούς. Οι κοινοτικοί φαρμακοποιοί συνεργάζονται στενά με τους γενικούς ιατρούς και έχουν προσωπική επαφή με τους ασθενείς. Οι νοσοκομειακοί φαρμακοποιοί επικεντρώνονται σε εξειδικευμένα φάρμακα, συνεργάζονται με άλλους ιατρούς και συχνά διεξάγουν έρευνες προσανατολισμένες στην πράξη.

Ερευνητής

Ποιοι γενετικοί και / ή περιβαλλοντικοί παράγοντες είναι η υποκείμενη αιτία (-ες) μιας νόσου; Πώς μπορούμε να αναπτύξουμε πιο αποτελεσματικά φάρμακα; Γιατί μερικοί ασθενείς ανταποκρίνονται σε νέα φάρμακα, ενώ άλλοι δεν το κάνουν; Οι επιστήμονες στη φαρμακευτική έρευνα αναζητούν απαντήσεις σε αυτές και άλλες ερωτήσεις. Μετά την ολοκλήρωση ενός από τα προαναφερθέντα προγράμματα Master, θα είστε έτοιμοι να ακολουθήσετε μια καριέρα στη φαρμακευτική έρευνα.

Σύμβουλος ή υπεύθυνος πολιτικής

Οι ασφαλιστές υγείας και η κυβέρνηση είναι μεταξύ εκείνων που ενδιαφέρονται για τους αποφοίτους μας για θέσεις αστυνομικών, επιθεωρητών ή συμβούλων.

Παραδείγματα εργασίας

 • Apotheker / Pharmacist
 • Beleidsadviseur / σύμβουλος πολιτικής
 • Onderzoeker / Ερευνητής
 • Καθηγητής / Λέκτορας
Το πρόγραμμα διδάσκεται στις:
Αγγλικά

Κοιτάξτε11 περισσότερα μαθήματα αποUniversity of Groningen »

Τελευταία ενημέρωση October 23, 2018
Το μάθημα αυτό είναι Campus based
Ημερομηνία έναρξης
Σεπτ. 1, 2019
Duration
3 Χρόνια
Πλήρης παρακολούθηση
Τιμή
2,083 EUR
ανά έτος, σπουδαστές της ΕΕ / ΕΟΧ. € 12500 ετησίως φοιτητές εκτός ΕΕ / ΕΟΧ.
Deadline
Μάιος 1, 2019
Με τοποθεσίες
Με ημερομηνία
Ημερομηνία έναρξης
Σεπτ. 1, 2019
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Μάιος 1, 2019

Σεπτ. 1, 2019

Location
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Μάιος 1, 2019
Ημερομηνία λήξης
Άλλη