Πτυχίο Φαρμακευτικής

Γενικά

Περιγραφή προγράμματος

Η κατάρτιση φαρμακοποιών υψηλής ποιότητας στο Voronezh State University εξασφαλίζεται από προηγμένες τεχνολογίες κατάρτισης, επιστημονική και καινοτόμο αποτελεσματική οργάνωση της εργασίας και από την υλοποίηση της κατάρτισης στο χώρο εργασίας για τους μελλοντικούς φαρμακοποιούς. Οι απόφοιτοι της σχολής είναι εγγυημένα ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα που είναι απαραίτητα για τον επιτυχή ανταγωνισμό στην αγορά εργασίας και για την περαιτέρω επαγγελματική ανάπτυξη.

111714_IMG_0195.jpg

Κατά τη διάρκεια της διαδικασίας μελέτης, οι μαθητές λαμβάνουν βαθιά κατάρτιση στη θεωρητική γνώση. να διαχειριστούν διάφορες τεχνικές για την ανάπτυξη μείγματος, νέες τεχνολογίες φαρμακευτικών ναρκωτικών και ανάλυση. Στα σύγχρονα εργαστήρια, οι φοιτητές μας διεξάγουν φαρμακογνωστικές μελέτες διαφόρων τύπων φαρμακευτικών και φυτικών πρώτων υλών, συνθέτουν νέες ενώσεις και εξετάζουν τη βιολογική τους δραστηριότητα, διεξάγουν οργανωτική και οικονομική έρευνα. Οι θεωρητικές και πρακτικές τάξεις συμπληρώνονται από παιχνίδια ηλεκτρονικών υπολογιστών και εκπαίδευση.

Οι μαθητές συμμετέχουν ενεργά σε συμπόσια, εκθέσεις, διαγωνισμούς, κερδίζουν έρευνες. Τα σημαντικότερα και ενδιαφέροντα αποτελέσματα της έρευνας των σπουδαστών δημοσιεύονται σε επιστημονικά περιοδικά.

Η Σχολή Φαρμακευτικής έχει εκτεταμένες διεθνείς σχέσεις. Περισσότεροι από 280 πολίτες από 17 χώρες του κόσμου πήραν την τριτοβάθμια εκπαίδευση στο "Φαρμακείο" του πανεπιστημίου μας.

111715_IMG_0190.jpg

Ένας στρατηγικός συνεργάτης της σχολής είναι η γερμανική φαρμακευτική εταιρεία Bionorika-SE.

Η αναπτυσσόμενη φαρμακευτική αγορά ανοίγει ευρείες ευκαιρίες σταδιοδρομίας για πτυχιούχους ειδικευμένων πανεπιστημίων στον τομέα της ανάπτυξης φαρμακευτικών προϊόντων, της βιομηχανικής παραγωγής και του μάρκετινγκ. Η φαρμακευτική εκπαίδευση που αποκτήθηκε στο Voronezh State University είναι μια αξιόπιστη εγγύηση επαγγελματικής επιτυχίας!

Τελευταία ενημέρωση Μάρτ. 2020

Υποτροφία Keystone

Ανακαλύψτε τις επιλογές που μπορεί να σας δώσει η υποτροφία μας

Σχετικά με τη Σχολή

Voronezh State University is a research-led institution and its research activities are organised within a network of 18 faculties, 6 research institutes, 16 research laboratories administered by the ... περαιτέρω

Voronezh State University is a research-led institution and its research activities are organised within a network of 18 faculties, 6 research institutes, 16 research laboratories administered by the Russian Academy of Sciences; Διαβάστε Λιγότερα

Υποβολή ερώτησης

Άλλη