πτυχίο φαρμακοποιού

Γενικά

Περιγραφή προγράμματος

πτυχίο φαρμακοποιού

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει ακόλουθα μαθήματα:

Δερματολογία και Κοσμητολογίας

Το μάθημα αυτό εισάγει το μέλλον φαρμακοποιό σε σημαντικές πτυχές των δερματολογικών παθήσεων, εστιάζοντας σε κοινή τους παρουσίαση και τη σχετική φαρμακευτική αγωγή τους, μεταξύ άλλων επιλογών θεραπείας. Το μάθημα πραγματεύεται την αξιολόγηση, τη θεραπεία και την παραπομπή των διαταραχών που επηρεάζουν το δέρμα, τα νύχια, τα μαλλιά ή τους βλεννογόνους. Το μάθημα λαμβάνει υπόψη τη δομή και τη λειτουργία του δέρματος και άλλα όργανα-στόχους για τα καλλυντικά προϊόντα εφαρμογής. Επιπλέον, μελετά το δέρμα, τα μαλλιά και τα νύχια φυσιολογία, τα προβλήματα, τη διάγνωση, τη θεραπεία και προφύλαξη, Dermo-συστατικά των καλλυντικών και τα σκευάσματα, θεραπείες ομορφιάς.

Φαρμακείο Dispensing Πρακτική

Το μάθημα αυτό επικεντρώνεται στην κλινική πλευρά του φαρμακείου, καθώς και τις πρακτικές της. Κάθε φοιτητής θα εργάζεται ατομικά από το σταθμό φαρμακείο του στο εργαστήριο διανομής. Μερικοί μαθητές θα πρέπει να τοποθετούνται σε ρυθμίσεις φαρμακείο που δημιουργήθηκε στο Πανεπιστήμιο, ενώ άλλοι θα παίξουν το ρόλο των ασθενών. Διανομή των πρακτικών, την παροχή συμβουλών και τον έλεγχο για τις αλληλεπιδράσεις φαρμάκων και άλλων πρακτικών φαρμακείο θα εφαρμοστεί σε αυτή την πορεία, έτσι ώστε ο φοιτητής θα πρέπει να αξιολογούνται για τις κλινικές και πρακτικές δεξιότητες μετά την αποφοίτησή του. Μια συμβουλευτική συνεδρία θα πραγματοποιηθεί στο τέλος του κάθε εργαστηρίου συνόδου.

Pharmacoeconomics

Το μάθημα αυτό εισάγει τις βασικές έννοιες στη λογιστική χρήσιμα στην πρακτική φαρμακείο, καθώς και βασικά μικρο-και μακρο οικονομικές θεωρίες. Τα θέματα που θα επικεντρωθεί στην παροχή και την ανάλυση της ζήτησης, ο πληθωρισμός, ισολογισμοί, κατάσταση αποτελεσμάτων και άλλες έννοιες που απαιτούνται για να επιτευχθεί η βέλτιστη οικονομική διαχείριση και την κάλυψη των εθνικών πολιτικών για τα ναρκωτικά. Το μάθημα αυτό διδάσκει τους μαθητές να αξιολογήσουν την υγεία έρευνες οικονομικής και της κλινικής έκβασης και να εφαρμόσει φαρμακοοικονομικές ανάλυσης στην κλινική πράξη.

Τελευταία ενημέρωση Νοέμ. 2014

Σχετικά με τη Σχολή

LIU provides a well-established post-secondary education to over 20,000 full-time and part-time students in the undergraduate and graduate levels nationally and internationally.

LIU provides a well-established post-secondary education to over 20,000 full-time and part-time students in the undergraduate and graduate levels nationally and internationally. Διαβάστε Λιγότερα

Ask a Question

Άλλη