Φυσιοθεραπεία και Αποκατάσταση

Στόχος του Προγράμματος Φυσικοθεραπείας και Αποκατάστασης είναι να εκπαιδεύσει τους επαγγελματίες υγείας που μπορούν να προγραμματίσουν και να εφαρμόσουν τις απαιτούμενες παρεμβάσεις φυσικής θεραπείας και προγράμματα αποκατάστασης που αναπτύσσονται από ιατρό μετά τη διάγνωση για τον ασθενή που έχει συγγενή ή αργότερα για οποιονδήποτε λόγο . Εκτός από την εφαρμογή προγραμμάτων φυσιοθεραπείας και αποκατάστασης, οι φυσιοθεραπευτές παίζουν τμήματα στην εκπαίδευση των ασθενών για τη χρήση βοηθητικών βοηθημάτων και προσθέσεων που στηρίζουν άκρα που έχουν έλλειψη λειτουργίας, διευκολύνοντας τις καθημερινές δραστηριότητες και βοηθώντας τους να υιοθετήσουν τις συνθήκες διαβίωσής τους.

Ένας φυσιοθεραπευτής, ως μέλος μιας ομάδας υγείας, έχει σημαντικούς ρόλους, ιδιαίτερα σε μονάδες φυσικής θεραπείας, ορθοπεδικής, νευρολογίας, εγκαυμάτων, καρδιολογίας, παιδιατρικής και γυναικολογικών κλινικών. Ένας φυσιοθεραπευτής είναι επίσης σημαντικό μέλος ενός κέντρου αποκατάστασης.

Ο αριθμός των φυσιοθεραπευτών με πτυχίο, που χρειάζονται για την παροχή υψηλής ποιότητας περίθαλψης, είναι αρκετά ανεπαρκής. Από την άποψη αυτή, υπάρχει μια αυξανόμενη ανάγκη για φυσιοθεραπευτές που μπορούν να πάρουν μέρος σε διεπιστημονικές ομάδες στα πανεπιστήμια.

Διάγραμμα διάρθρωσης μαθημάτων με Credits

  • Τα μαθήματα με σήμανση TR διδάσκονται στα τουρκικά.
  • Τα μαθήματα με σήμανση EN διδάσκονται στα αγγλικά.
  • Εκεί το TR-EN σημάδεψε ένα τμήμα μαθημάτων στα αγγλικά και τα τουρκικά.

Το πρόγραμμα διδάσκεται στις:
  • Αγγλικά

Κοιτάξτε1 περισσότερα μαθήματα αποBahcesehir University »

Τελευταία ενημέρωση Φεβρουάριος 13, 2019
Το μάθημα αυτό είναι με βάση την Πανεπιστημιούπολη
Ημερομηνία έναρξης
Σεπτ. 2020
Duration
8 Εξάμηνα
Πλήρης παρακολούθηση
Τιμή
5,530 USD
Δίδακτρα για φοιτητές από το εξωτερικό (4 έτη): $ 7.900 ανά έτος
Με τοποθεσίες
Με ημερομηνία
Ημερομηνία έναρξης
Σεπτ. 2020
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Άλλη