Πτυχίο Φυσικοθεραπείας

Γενικά

Περιγραφή προγράμματος

Bachelor of Health Care
210 μονάδες ECTS
Εισπνοή 20
Πτυχίο Φυσικοθεραπείας
Πανεπιστημιούπολη: Satakunnankatu 23, Pori

Σημαντικές ημερομηνίες

Περίοδος υποβολής αιτήσεων: Ιανουάριος 2020
Εξετάσεις εισόδου: Απρίλιος 2020
Ξεκινούν οι μελέτες: το φθινόπωρο του 2020

Οι ειδικοί της κίνησης και της λειτουργικής ικανότητας

Ένας φυσιοθεραπευτής είναι σε θέση να καταρτίσει ένα φυσικοθεραπευτικό σχέδιο υψηλής ποιότητας, βασισμένο σε αποδεικτικά στοιχεία, μαζί με έναν πελάτη και να βασίσει το σχέδιο στην αξιολόγηση, τις ανάγκες του πελάτη και την κλινική συλλογιστική. Το πρόγραμμα σπουδών στη Φυσικοθεραπεία ανοίγει ευκαιρίες για εργασία στον τομέα της αποκατάστασης τόσο στον ιδιωτικό όσο και στον δημόσιο τομέα. Μετά την αποφοίτησή σας, δικαιούστε να χρησιμοποιήσετε τον επαγγελματικό τίτλο φυσιοθεραπευτή όπως ορίζεται σε διάταγμα.

Οι φοιτητές SAMK θα απασχολούνται

Μπορείτε να εργαστείτε στον τομέα της αποκατάστασης τόσο στον ιδιωτικό όσο και στον δημόσιο τομέα. Βασικές γνώσεις σας είναι στον τομέα της εκτίμησης και της υποστήριξης της κίνησης και της λειτουργίας. Μπορείτε να συνεργαστείτε με ανθρώπους όλων των ηλικιών σε νοσοκομεία, κέντρα υγείας, ιδιωτικές πρακτικές, βιομηχανία, αθλητικούς συλλόγους, κλινικές και μη κυβερνητικές οργανώσεις.

 • Φυσιοθεραπευτής (AMK).
 • Bachelor of Health Care.
 • Ένας εκπαιδευτής στην προσαρμοσμένη σωματική δραστηριότητα.

Σύγχρονη και ευέλικτη πανεπιστημιούπολη

Η νέα πανεπιστημιούπολη SAMK βρίσκεται στο κέντρο της πόλης του Πόρι και είναι το μαθησιακό περιβάλλον του μέλλοντος.

 • Πάνω από 4000 φοιτητές.
 • Διαφοροποιημένη: επιχειρήσεις, υγειονομική περίθαλψη και κοινωνικές υπηρεσίες, τεχνολογία, τουρισμός.
 • Περίπου 600 μοίρες ετησίως.
 • Καλές συγκοινωνιακές συνδέσεις: βρίσκεται δίπλα στο Ταξιδιωτικό Κέντρο του Πόρι. Είναι εύκολο να φτάσετε με τοπικό ή υπεραστικό λεωφορείο και σε κοντινή απόσταση από το αεροδρόμιο.

Περιεχόμενο

 • Δεξιότητες επικοινωνίας και αλληλεπίδρασης.
 • Απαιτήσεις και ικανότητες του μελλοντικού επαγγέλματος.
 • Ανθρώπινη λειτουργική ικανότητα και ικανότητα μετακίνησης.
 • Μέθοδοι φυσιοθεραπείας που βασίζονται σε αποδεικτικά στοιχεία.
 • Πρακτική εξάσκηση.
 • Έρευνα και ανάπτυξη φυσιοθεραπείας.

Ένας φυσιοθεραπευτής είναι σε θέση να καταρτίσει ένα φυσικοθεραπευτικό σχέδιο υψηλής ποιότητας, βασισμένο σε αποδεικτικά στοιχεία, μαζί με έναν πελάτη και να βασίσει το σχέδιο στην αξιολόγηση, τις ανάγκες του πελάτη και την κλινική συλλογιστική. Ο φυσιοθεραπευτής λαμβάνει υπόψη τις ηθικές κατευθυντήριες γραμμές, τη νομοθεσία και την αποτελεσματικότητα του έργου του. Διαθέτει καλές διαπολιτισμικές, διαδραστικές και εκπαιδευτικές δεξιότητες και είναι σε θέση να συμμετάσχει σε σχέδια με διεπιστημονική συνεργασία.

Διεθνής

Η διεθνικότητα ενσωματώνεται ως φυσικό μέρος του προγράμματος σπουδών. Η διεθνής ικανότητα εκδηλώνεται ως γλωσσικές δεξιότητες, διαδραστικές δεξιότητες και πολιτιστικές ικανότητες. Ο φοιτητής λειτουργεί σε ομάδες και δίκτυα με ανθρώπους από διαφορετικό πολιτισμικό υπόβαθρο αναπτύσσοντας διαπολιτισμικές δεξιότητες επικοινωνίας. Ο φοιτητής έχει επίσης τη δυνατότητα να ολοκληρώσει σπουδές ή περιόδους πρακτικής άσκησης στο εξωτερικό.

Μετά την αποφοίτησή σας, δικαιούστε να χρησιμοποιήσετε τον επαγγελματικό τίτλο φυσιοθεραπευτή όπως ορίζεται σε διάταγμα. Περισσότερες πληροφορίες .

Η Εθνική Αρχή Θεραπευτικών Θεμάτων (TEO) και το κρατικό επαρχιακό γραφείο εποπτεύουν την φυσικοθεραπευτική πρακτική η οποία ρυθμίζεται από την αποτελεσματική νομοθεσία, τις αξίες, την επαγγελματική δεοντολογία και τις πρακτικές στο φυσικοθεραπευτικό περιβάλλον. Περισσότερες πληροφορίες .

Πρακτική Άσκηση και Διατριβή

Η πρακτική άσκηση εισάγει τον σπουδαστή σε πρακτικά καθήκοντα εργασίας που είναι απαραίτητα κυρίως για τις επαγγελματικές δεξιότητες και την εφαρμογή των γνώσεων και δεξιοτήτων στην επαγγελματική εργασία. Η πρακτική κατάρτιση μπορεί να ολοκληρωθεί στον ιδιωτικό ή δημόσιο τομέα, ως επιχειρηματίας ή σε άλλο εγκεκριμένο εργασιακό περιβάλλον, που πληροί τα καθορισμένα κριτήρια, είτε στη Φινλανδία είτε στο εξωτερικό.

Στη διατριβή, επιδεικνύετε την ικανότητά σας να εφαρμόζετε τις γνώσεις και τις δεξιότητές σας σε πρακτικά καθήκοντα που σχετίζονται με τις επαγγελματικές σπουδές.

Τελευταία ενημέρωση May 2019

Σχετικά με τη Σχολή

Satakunta University of Applied Sciences (SAMK) is located on the western coast of Finland, in the Satakunta region. There are about 6,000 students in total and more than two hundred international stu ... περαιτέρω

Satakunta University of Applied Sciences (SAMK) is located on the western coast of Finland, in the Satakunta region. There are about 6,000 students in total and more than two hundred international students studying in our campuses every year. Διαβάστε Λιγότερα
Πόρι , Πόρι , Rauma , Huittinen , Kankaanpää , Φινλανδία Online + 5 Περισσότερα Λιγότερα

FAQ

Άλλη