Πτυχίο με ειδικό στην προ-ιατρική

Γενικά

Διαβάστε περισσότερα σχετικά με αυτό το πρόγραμμα, στην ιστοσελίδα της σχολής

Περιγραφή προγράμματος

Pre-Med Επισκόπηση

Μπορείτε να σπουδάσετε είτε στη βιολογία είτε στη χημεία και να είστε στο Pre-Med track.

Οι περισσότεροι φοιτητές στο Pre-Med track στο Erskine είτε θα διπλασιάσουν τις κύριες σπουδές στη βιολογία και τη χημεία είτε μείζονα σε ένα θέμα και δευτερεύοντα στο άλλο. Κάνοντας αυτό εξασφαλίζει ότι παίρνετε όλες τις προαπαιτήσεις σας για την ιατρική σχολή κάτω από τη ζώνη σας πριν πάρετε το MCAT, το ιατρικό σχολείο εισαγωγικές εξετάσεις .

129266_DSCF0174.jpg

Χημεία κύρια

Το πρόγραμμα χημείας στο Erskine έχει σχεδιαστεί για να προετοιμάσει τους μαθητές για σταδιοδρομίες σε χημεία και χημεία που σχετίζονται με τους κλάδους. Η χημεία είναι ένας πολύ ευρύς τομέας σπουδών που περιλαμβάνει δεξιότητες και προσωπικότητες από το εξαιρετικά αναλυτικό και μαθηματικό έως το ευρύ όραμα, συνθετικό και δημιουργικό.

Αυτή η ποικιλομορφία κάνει τη μελέτη της χημείας σε μια χριστιανική φιλελεύθερη κοινότητα τέχνης μια ιδανική επιλογή! Εδώ, στο Erskine, οι μεγάλες εταιρείες χημείας ενθαρρύνονται να οικοδομήσουν το τεχνικό τους εργαστήριο και τις επιστημονικές δεξιότητές τους αναπτύσσοντας ουσιαστική κατανόηση της σχέσης μεταξύ του χημικού, της κοινωνίας και της εκκλησίας.

Βιολογία σημαντική

Το τμήμα Βιολογίας επιδιώκει να βοηθήσει τους μαθητές να κατανοήσουν καλύτερα τον κόσμο στον οποίο ζούμε μέσα από την περαιτέρω κατανόηση των βιολογικών επιστημών. Ένας σημαντικός τομέας της βιολογίας δίνει έμφαση στην ανακάλυψη, την επιστημονική σκέψη και τις δεξιότητες που απαιτούνται για μια καριέρα ή μια περαιτέρω μελέτη.

Το Τμήμα Βιολογίας του Erskine έχει ιστορία επιτυχούς διάθεσης αποφοίτων σε επαγγελματικά, ιατρικά και μεταπτυχιακά προγράμματα που κυμαίνονται από την ιατρική και την ανθρώπινη γενετική μέχρι το περιβαλλοντικό δίκαιο και την τοξικολογία.

Το Erskine είναι πραγματικά ένα εξαιρετικό μέρος για να προετοιμαστείτε για ιατρική σχολή. Η φιλελεύθερη εκπαίδευση των τεχνών επιτρέπει στους φοιτητές μας να είναι πλήρως εξοπλισμένοι για να χειρίζονται όλα όσα χρειάζεται ένας γιατρός, από τις ιατρικές γνώσεις μέχρι τις καλές πρακτικές γραφής για τις επικοινωνίες σας ως γιατρός.

Αν θέλετε να προγραμματίσετε μια Επισκεπτική Εμπειρία για το τρέχον έτος, θα μπορούσαμε να σας αφήσουμε να καθίσετε σε μια τάξη Βιολογίας, ώστε να μπορείτε να πάρετε μια ιδέα για το πώς λειτουργούν τα τμήματα επιστήμης

129328_2.jpg

Εισαγωγές

 1. Υποβάλετε αίτηση για εισαγωγή στο Erskine College . Υπάρχει $ 25.00 Αμοιβή Εφαρμογής.
 2. Για τους φοιτητές που είναι επιλέξιμοι για κυβερνητική βοήθεια από τις ΗΠΑ, υποβάλετε τη δωρεάν αίτηση για Ομοσπονδιακή Φοιτητική Βοήθεια (FAFSA) ηλεκτρονικά στο www.fafsa.ed.gov το συντομότερο δυνατό μετά τον Οκτώβρη. Ο Ομοσπονδιακός Σχολικός Κώδικας Erskine είναι 003432. Ένας γονέας και ο φοιτητής θα πρέπει να υποβάλετε αίτηση για αναγνωριστικό FSA για να σας επιτρέψει να υπογράψετε ηλεκτρονικά το FAFSA στο fsaid.ed.gov.
 3. Επιλέξτε την παρακάτω επιλογή που σας ταιριάζει καλύτερα.
Πρεσβύτερος των ΗΠΑ

Πρώτοι πρωτοετείς αιτούντες που δεν έχουν αποκτήσει περισσότερες από 24 ώρες πίστωσης σε ένα κολλέγιο ή ένα πανεπιστήμιο.

Λίστα ελέγχου εφαρμογής για πρωτογενείς πρωτοπόρους:

 1. Κάνε αίτηση τώρα
 2. Επίσημο μεταπτυχιακό σχολείο (ολοκληρώθηκε το κατώτερο έτος / παρουσιάζει ανώτερα μαθήματα)
 3. Επίσημες βαθμολογίες ACT ή SAT ή CLT *

Μόλις ολοκληρωθεί το πακέτο αίτησής σας, θα λάβουμε μια απόφαση αποδοχής σε συνεχή βάση. Μόλις γίνει δεκτή, απλά υποβάλετε ένα τέλος εγγραφής για να κάνετε κράτηση σε μια θέση στην εισερχόμενη τάξη. Τα έξοδα εγγραφής γίνονται αποδεκτά μόνο όταν υπάρχει χώρος για την τάξη.

* Το Erskine College αποδέχεται την Κλασική Δοκιμή Εκμάθησης (CLT) ως μία από τις επιλογές μας για την απαιτούμενη τυποποιημένη βαθμολογία ελέγχου που απαιτείται για την εισαγωγή Freshmen που αρχίζει το Σεπτέμβριο του 2017.

Μεταφορά ΗΠΑ

Οι απόφοιτοι γυμνασίου που έχουν εγγραφεί σε κολλέγιο ή πανεπιστήμιο και έχουν (ή θα έχουν) 24 ώρες πίστωσης που συγκεντρώθηκαν κατά την εγγραφή τους στο Erskine.

Λίστα ελέγχου αιτήσεων για φοιτητές μεταφοράς:

 • Κάνε αίτηση τώρα
 • Επίσημες μεταγραφές των κολεγίων από όλα τα ιδρύματα που συμμετείχαν

** Τα παρακάτω στοιχεία απαιτούνται μόνο εάν έχετε κάτω από ένα επίπεδο 2.0 GPA στο κολλέγιο ή έχετε ολοκληρώσει λιγότερο από 24 ώρες εργασίας κολλεγίων. **

 • Επίσημη μεταγραφή γυμνασίου
 • Επίσημες βαθμολογίες ACT ή SAT
 • Μόλις ολοκληρωθεί το πακέτο αίτησής σας, θα λάβουμε μια απόφαση αποδοχής σε συνεχή βάση.

Μόλις γίνει δεκτή, απλά υποβάλετε ένα τέλος εγγραφής για να κάνετε κράτηση σε μια θέση στην εισερχόμενη τάξη. Τα έξοδα εγγραφής γίνονται αποδεκτά μόνο όταν υπάρχει χώρος για την τάξη.

Διεθνές

Οι σπουδαστές που δεν είναι πολίτες των ΗΠΑ:

 • Πρέπει να υποβάλετε το SAT.
 • TOEFL - Η αγγλική γλώσσα απαιτείται όταν η μητρική γλώσσα ενός μαθητή δεν είναι αγγλική. Συνιστώμενη βαθμολογία TOEFL: 70 iBT (διαδικτυακή δοκιμή).
 • Υποβολή μεταγραφής (πρέπει να μεταφραστεί σε κλίμακα βαθμολόγησης των ΗΠΑ 4.0 και θα πρέπει να περάσει από το IEE (foreigntranscripts.com), το WES (wes.org) ή το ECE (ece.org) Εάν χρησιμοποιείτε WES, χρησιμοποιήστε την αξιολόγηση WES ICAP. χρησιμοποιώντας το ECE, παρακαλούμε να χρησιμοποιήσετε την αξιολόγηση του μαθήματος κατά τη διάρκεια του μαθήματος που θα μας επιτρέψει να λάβουμε την αξιολόγηση των μεταγραφών και την επίσημη μεταγραφή του φοιτητή.

ΚΑΝΕ ΑΙΤΗΣΗ ΤΩΡΑ!

129269_IMG_4260.jpg

Τελευταία ενημέρωση Αύγ. 2020

Υποτροφία Keystone

Ανακαλύψτε τις επιλογές που μπορεί να σας δώσει η υποτροφία μας

Σχετικά με τη Σχολή

As one of the oldest and most prestigious church-related liberal arts college in the South, Erskine prizes academic rigor and Christian authenticity. Our graduates lead companies, influence profession ... περαιτέρω

As one of the oldest and most prestigious church-related liberal arts college in the South, Erskine prizes academic rigor and Christian authenticity. Our graduates lead companies, influence professional fields, and make their mark on our culture in many other ways. Διαβάστε Λιγότερα

Υποβολή ερώτησης

Άλλη