Πτυχίο στην Επιστήμη Υγείας

Γενικά

Περιγραφή προγράμματος

ΣΦΑΙΡΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ

Το πτυχίο μας στην Επιστήμη Υγείας είναι ένα διεπιστημονικό πρόγραμμα που έχει σχεδιαστεί για να παρέχει ευκαιρίες επαγγελματικής εξέλιξης σε επαγγελματίες του τομέα υγείας, καθώς και σε άτομα που μόλις αρχίζουν τη σταδιοδρομία τους στην υγειονομική περίθαλψη.

Το πρόγραμμα αυτό περιλαμβάνει όσους έχουν διαφορετικό υπόβαθρο και ενδιαφέροντα και θα σας βοηθήσει να επιτύχετε τους εκπαιδευτικούς στόχους σας.

Το πρόγραμμα Bachelor του Goodwin στο πρόγραμμα Health Science προσφέρει τέσσερα κομμάτια:

Περιβαλλοντική υγεία

Θα κατανοήσετε τον αντίκτυπο των περιβαλλοντικών συνθηκών στην ανθρώπινη υγεία.

Υπηρεσία Υγείας

Θα αποκτήσετε γνώση των επιχειρηματικών προκλήσεων που σχετίζονται με το σύστημα παροχής υγειονομικής περίθαλψης και θα κερδίσετε την εκτίμηση του ρόλου του διευθυντή.

Bachelor Degree Completion

Αυτό το κομμάτι επιτρέπει τη δημιουργία καριέρας και ευκαιριών προόδου εάν έχετε ήδη μια πιστοποίηση, άδεια ή μητρώο μέσω μιας επαγγελματικής οργάνωσης αλλά στερείται ενός συλλογικού πτυχίου.

Εξερεύνηση της σταδιοδρομίας της υγείας

Θα μπορείτε να εξερευνήσετε διάφορες σταδιοδρομίες και πτυχές της υγειονομικής περίθαλψης. Αυτό το κομμάτι είναι κατάλληλο εάν δεν έχετε ακόμη αποφασίσει για ένα συγκεκριμένο επάγγελμα αλλά ενδιαφέρεστε να ακολουθήσετε μια καριέρα στην υγειονομική περίθαλψη.

Ανεξάρτητα από το κομμάτι που επιλέξατε, θα έχετε ισχυρή βάση στην υγειονομική περίθαλψη και θα είστε προετοιμασμένοι για ευκαιρίες επαγγελματικής εξέλιξης.

Απαιτήσεις αποφοίτησης

Όλες οι σημαντικές βασικές απαιτήσεις της Επιστήμης της Υγείας πρέπει να ολοκληρώνονται με ένα σωρευτικό GPA (μέση τιμή βαθμού) 2,0 ή υψηλότερο. Όλες οι γενικές απαιτήσεις βαθμολόγησης πρέπει να ολοκληρωθούν όπως αναφέρεται στον κατάλογο.

Αποτελέσματα του προγράμματος

Με την επιτυχή ολοκλήρωση όλων των απαιτήσεων προγράμματος για την επιστήμη της υγείας, οι απόφοιτοι θα είναι σε θέση:

 1. Επιδεικνύουν ένα ισχυρό θεμέλιο στις βασικές συμπεριφορικές, φυσικές, κοινωνικές και υγειονομικές επιστήμες κατάλληλες για θέσεις εισόδου στο χώρο της υγειονομικής περίθαλψης.
 2. Επικοινωνήστε και παρουσιάστε τις λεκτικές, οπτικές και γραπτές ιδέες και πληροφορίες με σαφήνεια και ακρίβεια με τρόπο που αντιπροσωπεύει την ικανότητα και τον επαγγελματισμό στον τομέα της υγειονομικής περίθαλψης.
 3. Ερμηνεύστε και εξηγήστε την πολιτική στο πλαίσιο του δεοντολογικού, νομικού και κανονιστικού πλαισίου του κλάδου της υγειονομικής περίθαλψης.
 4. Προσδιορίστε και αναλύστε βιοηθικά ζητήματα που αντιμετωπίζουν οι επαγγελματίες υγείας και το περιβάλλον της υγειονομικής περίθαλψης.
 5. Προσδιορίστε και περιγράψτε τους διαφορετικούς ρόλους των επαγγελματιών υγείας και αναπτύξτε τις ικανότητες για να γίνετε αποτελεσματικό μέλος της ομάδας.
 6. Επιδεικνύει ικανές ικανότητες επίλυσης προβλημάτων όταν εργάζεται ως επαγγελματίας υγείας ενώ βρίσκεστε σε πρακτική άσκηση.
 7. Εκτιμήστε την ποικιλομορφία, τα διαφορετικά συστήματα πεποιθήσεων και αξιών, καθώς και να εκτιμήσετε τις μεμονωμένες απόψεις.
 8. Ανάπτυξη αυτο-κατευθυνόμενων και δεσμευμένων δεξιοτήτων μάθησης που απαιτούνται για ανεξάρτητη και δια βίου μάθηση.
 9. Να επιδείξει τις γνώσεις και τις δεξιότητες που είναι απαραίτητες για την επιτυχή είσοδο σε συγκεκριμένους τομείς υγείας ή τομείς σπουδών.
 10. Αναλύστε και εφαρμόστε την τεχνολογία της πληροφορίας για να συμμετάσχετε επιτυχώς σε δραστηριότητες μάθησης.
 11. Να είστε εκπαιδευτικός και υποστηρικτής της υγιεινής διαβίωσης.
 12. Χρησιμοποιήστε διοικητικές και οργανωτικές δεξιότητες για το σχεδιασμό και την εφαρμογή προγραμμάτων υγείας και υγείας.
Τελευταία ενημέρωση Μάρτ. 2020

Υποτροφία Keystone

Ανακαλύψτε τις επιλογές που μπορεί να σας δώσει η υποτροφία μας

Σχετικά με τη Σχολή

Goodwin College is an innovative learning community that empowers hard-working students to become sought-after employees.

Goodwin College is an innovative learning community that empowers hard-working students to become sought-after employees. Διαβάστε Λιγότερα
Ανατολικό Χάρτφορντ

Υποβολή ερώτησης

Άλλη