Πτυχίο στην ιατρική

Γενικά

Περιγραφή προγράμματος

Για το μάθημα

Αριστεία στην εκπαίδευση: η υψηλότερη βαθμολογία στο Υπουργείο Παιδείας της Βραζιλίας (MEC). Ανήκουν στην αναγνωρισμένη UNICID τομέα της υγείας, της Ιατρικής Σχολής χρησιμοποιεί διαφορετική μέθοδο διδασκαλίας-μάθησης με επίκεντρο το μαθητή. Το Πρόβλημα-Based Learning (PBL - Πρόβλημα Based Learning) επιτρέπει την διεπιστημονική και ολοκληρωμένη προσέγγιση για την κατάσταση υγείας του πληθυσμού, με έμφαση στην ανθρωπιστική στάση και ηθική σχετικά με το επάγγελμα και τον ασθενή, μέσα στην πραγματικότητα του ενοποιημένου συστήματος Υγείας της Βραζιλίας (SUS) . Από την αρχή, ο σπουδαστής ενθαρρύνεται να αναπτύξει κλινική σκέψη και να μάθουν να λαμβάνουν αποφάσεις που βασίζονται σε επιστημονικά στοιχεία. Επιπλέον, εκτελεί οικοτροφείο στα καλύτερα ιδρύματα υγείας στην πόλη, όπως το Νοσοκομείο Δημόσιων Υπαλλήλων του Κράτους, Δημοτικό Νοσοκομείο Παίδων Παιδιού Ιησού και στο Μαιευτήριο Leonor de Barros Mendes. Πρακτική εφαρμογή σε διάφορα σενάρια: μονάδες βασικές υπηρεσίες υγείας, εξωτερικά ιατρεία, αίθουσες επειγόντων περιστατικών των νοσοκομείων και της μεσαίας και υψηλής πολυπλοκότητας.

ΑΓΟΡΑ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

Προφίλ: Ο γιατρός με ισχυρή κλινική εκπαίδευση, κριτικό, στοχαστικό, με την ενσωμάτωση των ηθικών και ανθρωπιστικών αξιών στην επαγγελματική πρακτική. Έχει δεσμευτεί για την ανάπτυξη της ιδιότητας του πολίτη και τη μετάβαση σε μια πιο δίκαιη κοινωνία και η οποία επιτρέπει την πρόσβαση στην παραγωγή της υγείας για όλους τους Βραζιλιάνους. Αυτή η επαγγελματική αντιμετωπίζει προβλήματα των διαφόρων ειδών, και θα πρέπει να ανταποκριθεί με τον ανθρωπισμό, την τεχνική ποιότητα και κατάλληλη στο πλαίσιο, επιτρέποντας στο άτομο και την κοινότητα τους, επιτυγχάνουν την καλύτερη ποιότητα ζωής. Όντας ένας γιατρός είναι να είσαι επιστήμονας και να παρακολουθείτε την πρόοδο της επιστήμης και την ίδια στιγμή, ο φροντιστής, ηθική και ευαίσθητη στον ανθρώπινο πόνο, αναζητώντας συνεχώς νέες απαντήσεις στις κοινωνικές ανάγκες. Νέες ευκαιρίες. Το παραδοσιακά φιλελεύθερο χαρακτήρα της ιατρικής έχει αλλάξει σημαντικά τα τελευταία χρόνια στη Βραζιλία. Πολλές από τις περισσότερες από 260.000 γιατρούς που εργάζονται στα άλλων χωρών αυτοαπασχολούμενους ταξίδια εργασίας που φθάνουν να συσσωρεύονται τρεις ή περισσότερες θέσεις εργασίας. Νέοι τομείς της εργασίας, ωστόσο, είναι η ενίσχυση, όπως η οικογενειακή ιατρική, γηριατρική (λαμβάνοντας υπόψη τη γήρανση του πληθυσμού), εξετάσεις απεικόνισης, ορθομοριακή ιατρική, η ομοιοπαθητική, ο βελονισμός και περιοχές που εστιάζουν στην υψηλή τεχνολογία.

ΔΙΑΦΟΡΙΚΗ

Η Ιατρική Σχολή συγκεντρώνει υψηλά προσόντα διδασκόντων, των υποδομών σε μια διαφορετική πανεπιστημιούπολη (πανεπιστημιούπολη UNICID ¿Pines), σχεδιασμένη αποκλειστικά για την κάλυψη όλων των αναγκών που απαιτούνται από τη διάρκεια, και εργαστήρια εξοπλισμένα με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας συσκευές. Μεταξύ βασικές διαφοροποιήσεις του είναι το νεότερο και προηγμένο προσομοιωμένη Νοσοκομείο, όπου η UNICID πρωτοστάτησε, επιτρέποντας διεθνή πιστοποίηση. Πρόκειται για μια προηγμένη ρεαλιστική κέντρο εκπαίδευσης προσομοίωσης που αναπτύχθηκε στα δωμάτια υψηλής πιστότητας. Οι προσομοιωτές / ρομπότ είναι η τελευταία γενιά στην αγορά, με πολύπλοκο λογισμικό, οι μόνοι που λειτουργούν με ασύρματο, επιτρέποντας την πλήρη κινητικότητα για διαφορετικά περιβάλλοντα. Αυτά τα συστήματα προσομοίωσης υψηλής πιστότητας οργανώνονται σε τρεις κρεβατιών σε ένα θάλαμο και δύο δωμάτια έκτακτης ανάγκης, μία από τις οποίες επικεντρώθηκε στην φροντίδα των εγκύων γυναικών και του τοκετού, συμπεριλαμβανομένης της κατοχής μονάδα ανάνηψης νεογνών. Εκτός από το Νοσοκομείο Εικονικές, το μάθημα έχει δύο θέσεις για την Ιατρική Εκπαίδευση Δεξιοτήτων, ένα από τα οποία έχει 20 γραφεία για την εκτέλεση του ΟΑΣΕ (Στόχος δομημένη κλινική εξέταση). Οι χώροι αυτοί έχουν πολλές κούκλες και εξομοιωτές που σας επιτρέπουν μέσω της παρακολούθησης των πρακτικών, η κατάρτιση των βασικών δεξιοτήτων ιατρικής για την άσκηση των profissão.O Μορφολογικά Εργαστήριο, το οποίο διαθέτει πλέον δύο φορές το εμβαδόν έχει περισσότερους τομείς σπουδών, μεταξύ άλλων. Επιπλέον, η UNICID Ιατρική διαθέτει ένα σύγχρονο και προηγμένο Χειρουργική εργαστηριακή τεχνική και λειτουργική Πρακτικές Εργαστήριο τόσο σε συνδυασμό με ειδική ερευνητικά εργαστήρια, το οποίο επιτρέπει στους εκπαιδευτικούς και τους μαθητές να αναπτύξουν υψηλής ποιότητας επιστημονική έρευνα. Για να μην αναφέρουμε το αποκλειστικό γήπεδο και τα δύο εργαστήρια πληροφορικής Βιβλιοθήκη. Όλα έχουν σχεδιαστεί για να επιτρέψει στους μαθητές να φτάσουν πιο προετοιμασμένοι για τις πρακτικές δραστηριότητες. Παρόλα αυτά, η Ιατρική UNICID Η Παγκόσμια Υγεία Μαθαίνοντας τα ετοιμάζουμε μέλος ¿GHLO, μια κοινοπραξία που δημιουργήθηκε από την αμερικανική ένωση των Ιατρικών Σχολών. Αυτό είναι ένα εκπαιδευτικό πρόγραμμα ανταλλαγών στον τομέα της υγείας, το οποίο περιλαμβάνει αμερικάνικης ιατρικής πανεπιστήμια, μεταξύ άλλων, σε διάφορες περιοχές του κόσμου. Στη Βραζιλία, είμαστε πρωτοπόροι σε αυτή τη συνεργασία, η οποία θα διευκολύνει τους μαθητές των δύο τελευταίων ετών της ιατρικής πρόσβαση στις διεθνείς αιρετό στάδια, ευνοώντας την ανταλλαγή των απαραίτητων πληροφοριών ώστε να μπορούν να συνεργαστούν με διαφορετικούς ανθρώπους και πραγματικότητες στον τομέα της υγείας, επεκτείνει την πολιτιστική διάσταση και να μάθουν για τα διαφορετικά συστήματα υγείας και προσεγγίσεις για την υγειονομική περίθαλψη σε άλλα έθνη.

ΑΙΘΟΥΣΑΙΕΣ 2016

Οι ναύλοι ισχύουν για το καινούριο (πρωτοετείς) 2016.

Το 1ο εξάμηνο του μαθήματος χωρίζεται σε επτά ίσα μέρη (δίδακτρα + 6 δόσεις) της R $ 7,106.91 Τιμή για την πληρωμή από την 5η εργάσιμη ημέρα του μήνα

Τελευταία ενημέρωση Ιαν. 2016

Σχετικά με τη Σχολή

Nós da Universidade Cidade de São Paulo – UNICID , somos uma instituição modelo dentro do panorama nacional, comprometida com a educação e com a inovação.

Nós da Universidade Cidade de São Paulo – UNICID , somos uma instituição modelo dentro do panorama nacional, comprometida com a educação e com a inovação. Διαβάστε Λιγότερα

FAQ

Άλλη