Πτυχίο στη Δημόσια Υγεία

Γενικά

Περιγραφή προγράμματος

ΣΦΑΙΡΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ

Με τις σημερινές αστραπιαίες εξελίξεις στον τομέα των ταξιδιών και της τεχνολογίας, οι πιο απομακρυσμένες γωνιές της υφηλίου μπορεί να φαίνονται τόσο κοντά στην επόμενη πόρτα. Και μαζί με αυτές τις συναρπαστικές ευκαιρίες για αυξημένη επαφή έρχεται η σοβαρή ευθύνη για τη διαφύλαξη της δημόσιας υγείας μας.

Κανείς δεν αρέσει να σκεφτόμαστε επείγουσες καταστάσεις δημόσιας υγείας όπως το SARS και ο ιός Zika, αλλά είναι βέβαιο ότι θα συμβούν. Όταν το κάνουν, πρέπει να είμαστε όσο το δυνατόν πιο προετοιμασμένοι για να διαχειριστούμε τα αποτελέσματά τους. Δεσμευμένοι, εκπαιδευμένοι επαγγελματίες - κάποιος σαν εσάς - χρειάζεται να ενισχύσει, να ανταποκριθεί και να προστατεύσει τις κοινότητες μας από αυτές τις απειλές για τη συλλογική μας ασφάλεια.

Το πρόγραμμα διδασκαλίας της Δημόσιας Υγείας που επικεντρώνεται στη σταδιοδρομία του Goodwin, που διδάσκεται από ειδικούς του κλάδου της βιομηχανίας, θα σας παρέχει τις γνώσεις και τις δεξιότητες που χρειάζεστε για να ξεχωρίζετε σε αυτόν τον κρίσιμο τομέα.

Σε αντίθεση με πολλά άλλα προγράμματα δημόσιας υγείας στο κράτος, Goodwin προσφέρει ολοκληρωμένη εκπαίδευση που θα σας προετοιμάσει για μια ευρεία ποικιλία των σταδιοδρομιών μετά την αποφοίτηση. Μπορείτε να παρακολουθήσετε μαθήματα κατά τη διάρκεια της ημέρας ή του βράδυ και τα μαθήματα είναι διαθέσιμα σε ένα υβριδικό online / on-campus format που σας παρέχει την ευελιξία που χρειάζεστε για να ολοκληρώσετε το πτυχίο σας χωρίς να θέσετε τη ζωή σας σε αναμονή.

Περισσότερο από ποτέ, χρειαζόμαστε εκπαιδευμένους επαγγελματίες που μπορούν να ανταποκριθούν σε καταστάσεις έκτακτης ανάγκης για τη δημόσια υγεία, εστίες μολυσματικών ασθενειών και επιδημίες χρόνιων ασθενειών όπως ο διαβήτης και η παχυσαρκία. Θα παρέχετε παρεμβάσεις στον τομέα της υγείας, θα συλλέγετε και θα αναλύετε δεδομένα, θα παρέχετε συμβουλές και υποστήριξη και θα βοηθήσετε τα άτομα να συνδεθούν με οργανισμούς που βελτιώνουν την υγεία. Ως πτυχιούχος του πτυχίου μας στη Δημόσια Υγεία, θα είστε προετοιμασμένοι να εργαστείτε σε νοσοκομεία, ερευνητικές εγκαταστάσεις και οργανώσεις υγειονομικής περίθαλψης.

Είστε έτοιμοι να βοηθήσετε στη δημιουργία ενός καλύτερου, ασφαλέστερου και πιο υγιεινού κόσμου;

Οι απόφοιτοι της δημόσιας υγείας μπορούν να βρουν καριέρες ως:

 • Κοινοτικό υγειονομικό προσωπικό
 • Συντονιστής ετοιμότητας για καταστροφές
 • Ειδικός Περιβαλλοντικής Υγείας
 • Υπεύθυνος Υγείας
 • Ειδικός στην Προαγωγή της Υγείας
 • Συντονιστής του προγράμματος για τη δημόσια υγεία
 • Βοηθός έρευνας

Αποτελέσματα του προγράμματος για τη δημόσια υγεία

Οι σπουδαστές θα μελετήσουν τη βιοστατιστική, την επιδημιολογία, την πολιτική δημόσιας υγείας και τη διοίκηση, την παγκόσμια υγεία και θα κατανοήσουν τα τοπικά, κρατικά, ομοσπονδιακά και παγκόσμια συστήματα δημόσιας υγείας.

Με την επιτυχή ολοκλήρωση όλων των απαιτήσεων του προγράμματος για τη Δημόσια Υγεία, οι απόφοιτοι θα είναι σε θέση:

 1. Εφαρμογή γνώσεων από τα μαθήματα γενικής εκπαίδευσης, την ανάλυση δεξιοτήτων, την έρευνα και την κριτική σκέψη στη θεωρία και στην πρακτική της δημόσιας υγείας.
 2. Εφαρμογή γνώσης σχετικά με θέματα δημόσιας υγείας για την ανάπτυξη στρατηγικών για τη βελτίωση της υγείας του πληθυσμού.
 3. Προσδιορίστε και αξιολογήστε τους κοινωνικούς καθοριστικούς παράγοντες της υγείας στους πληθυσμούς.
 4. Ανάπτυξη της πολιτιστικής ικανότητας και κατανόηση των επιπτώσεων των πολιτιστικών αξιών στην υγεία και τη χρήση των υπηρεσιών δημόσιας υγείας.
 5. Κατανοήστε και να αναλύσετε τον αντίκτυπο της τοπικής, εθνικής και ομοσπονδιακής νομοθεσίας, κανονισμών και προτύπων στην πρακτική της δημόσιας υγείας.
 6. Αξιολογήστε τα δεδομένα βάσει πληθυσμών χρησιμοποιώντας επιδημιολογικές μεθόδους.
 7. Εφαρμόστε θεωρίες που σχετίζονται με την υγεία, οι οποίες προωθούν παρεμβάσεις και προγράμματα αλλαγής της συμπεριφοράς της υγείας.
 8. Χρησιμοποιήστε μεθόδους επιστημονικής έρευνας για την αξιολόγηση της αποτελεσματικότητας των προγραμμάτων προαγωγής της υγείας, πρόληψης ασθενειών.

Εργασίες που μπορείτε να αποκτήσετε με πτυχίο Δημόσιας Υγείας

Ένα πτυχίο κολέγιο θα πρέπει να οδηγήσει σε μια μεγάλη καριέρα.

Για να βρεθεί επιτυχία στη σημερινή αγορά εργασίας, πρέπει να αποκτήσετε ένα πτυχίο που θα προσανατολίζεται προς μια καριέρα κατά τη ζήτηση. Τα προγράμματα σπουδών που εστιάζουν στην καριέρα μας και τα πιστοποιητικά σας προετοιμάζουν με τις δεξιότητες και τις ικανότητες που απαιτούνται για να είναι επιτυχείς σε διάφορες βιομηχανικές ρυθμίσεις.

Η ομάδα Καριέρας μας και το εκτεταμένο δίκτυο των εργοδοτών είναι εδώ για να σας παράσχουμε μια ζωή για την τοποθέτηση σταδιοδρομίας και την παροχή συμβουλευτικής υποστήριξης - δωρεάν, για πάντα.

Υπάρχουν πολλοί επαγγελματίες στον τομέα της δημόσιας υγείας που προσφέρονται σε άτομα που αναζητούν εργασία και έχουν σωστό συνδυασμό εκπαίδευσης και εμπειρίας. Οι απόφοιτοι του προγράμματος Goodwin College Public Health μπορούν να βρουν καριέρες και επαγγέλματα που αγαπούν ως εξής:

 • Ειδικός παιδικής ανάπτυξης
 • Κοινοτικός συντονιστής εκπαίδευσης για την υγεία
 • Κοινοτικό υγειονομικό προσωπικό
 • Συντονιστής Εκπαίδευσης
 • Υπεύθυνος Υγείας
 • Ειδικός στην Προαγωγή της Υγείας
 • Εκπαιδευτής Δημόσιας Υγείας

Ευέλικτο πτυχίο δημόσιας υγείας

Αξίζετε ένα κολλέγιο που προσφέρει μαθήματα στο πρόγραμμά σας. Στο Goodwin, θα βρείτε ώρες μαθήματος που ταιριάζουν στο πρόγραμμά σας και θα ικανοποιούν τις ανάγκες σας. Σε αντίθεση με πολλά άλλα πανεπιστήμια δημόσιας υγείας, στο Goodwin, είμαστε όλοι για την ευκολία.

 • Τα μαθήματα Δημόσιας Υγείας προσφέρονται ημέρες, βράδια και Σαββατοκύριακα.
 • Τα μαθήματα δημόσιας υγείας είναι διαθέσιμα στην πανεπιστημιούπολη, σε απευθείας σύνδεση και σε υβριδική μορφή.
 • Οι τάξεις προσφέρονται σε κανονική μορφή 15 εβδομάδων.

Παρακαλώ σημειώστε: κάθε μάθημα και εξάμηνο μπορεί να διαφέρουν και υπόκεινται σε αλλαγές ανά πάσα στιγμή. Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την ευελιξία αυτού του προγράμματος.

Τελευταία ενημέρωση Μάρτ. 2020

Υποτροφία Keystone

Ανακαλύψτε τις επιλογές που μπορεί να σας δώσει η υποτροφία μας

Σχετικά με τη Σχολή

Goodwin College is an innovative learning community that empowers hard-working students to become sought-after employees.

Goodwin College is an innovative learning community that empowers hard-working students to become sought-after employees. Διαβάστε Λιγότερα
Ανατολικό Χάρτφορντ

Υποβολή ερώτησης

Άλλη