Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Τροφή για σκέψη

"Είστε αυτό που τρώτε" ... ενδιαφέρεστε για τη δύναμη των τροφίμων για να αποτρέψετε - και να βελτιώσετε - την κακή υγεία; Η ανθρώπινη διατροφή είναι ένας συναρπαστικός τομέας της επιστήμης και θα σας δώσει μια κατανόηση της μοριακής και φυσιολογικής βάσης της σχέσης μεταξύ δίαιτας και ανθρώπινης υγείας και ευημερίας. Αυτό το μάθημα είναι ιδανικό εάν ενδιαφέρεστε να μελετήσετε τη διατροφή καθώς και βασικές έννοιες στην επιστήμη άσκησης.


Αυτό το μάθημα υπόκειται σε επικύρωση.


Γιατί η ανθρώπινη διατροφή στο LSBU;

 • Αυτό το μάθημα είναι διαπιστευμένο από την Ένωση για τη Διατροφή.

 • Το μάθημα που σχετίζεται με τη βιομηχανία σας προετοιμάζει για τις αναπτυσσόμενες βιομηχανίες βιοεπιστημών σε διάφορους συναφείς τομείς.

 • Τα μέλη του προσωπικού μας είναι ειδικοί στους αντίστοιχους τομείς.

 • Οι ειδικές εγκαταστάσεις μας περιλαμβάνουν εργαστήρια ανάπτυξης προϊόντων με αισθητική σουίτα αξιολόγησης και εκτεταμένη σύνθεση και αναλυτική σουίτα.

 • Θα έχετε την επιλογή μιας τοποθέτησης στο τρίτο έτος.


Βασικές πληροφορίες μαθήματος - ταξινομημένες κατά τρόπο λειτουργίας

Τρόπος


Ενότητες

Κατά τη διάρκεια του μαθήματος, θα έχετε την ευκαιρία να μελετήσετε την ανθρώπινη υγεία και την ευημερία από διαφορετικές προοπτικές, με τη διατροφή να αποτελεί το κεντρικό θέμα. Οι διατροφολόγοι εργάζονται σήμερα σε μια ευρεία ποικιλία ρόλων από τη μοριακή βιολογία έως τις πρωτοβουλίες για την υγεία των πληθυσμών.

Μέθοδοι αξιολόγησης για συνολικά μαθήματα: 56% μαθημάτων

Έτος 1

 • Επιστημονικές δεξιότητες
 • Βιολογία του κυττάρου
 • Ανατομία και φυσιολογία
 • Διατροφή και ασθένεια
 • Αριθμητικές μέθοδοι για τις βιοεπιστήμες
 • Η αντίληψη και η δράση 1

Έτος 2

 • Ανθρώπινη διατροφή
 • Δημόσια υγεία
 • Ερευνητικές μέθοδοι
 • Αθλητική διατροφή
 • Ασθένεια και ασυλία
 • Ασκήσεις φυσιολογίας και εργαστηριακές εξετάσεις

Έτος 3

 • Προηγμένα θέματα στην ανθρώπινη διατροφή
 • Κλινική διατροφή
 • Αιτιολογία της νόσου
 • Φυσιολογία περιβάλλοντος και κλινικής άσκησης
 • Εργο


Απασχολησιμότητα

Η ανθρώπινη διατροφή είναι ένας όλο και πιο σημαντικός επιστημονικός τομέας - και οι βιομηχανίες που αναπτύσσουν ταχέως βιοεπιστήμες σημαίνουν ότι υπάρχουν πολλές ευκαιρίες μόλις αποφοιτήσετε. Μπορεί να βρείτε κάποιο ρόλο στη δημόσια υγεία. φαρμακευτικά προϊόντα · Ιατρική διάγνωση. παθολογία; φροντίδα υγείας; την παραγωγή τροφίμων ή ακόμα και τα περιβαλλοντικά ζητήματα. Θα αναπτύξετε ένα ευρύ φάσμα δεξιοτήτων απασχολησιμότητας με έμφαση σε μια επαγγελματική προσέγγιση της διδασκαλίας. Αν επιλέξετε να πάρετε το (προαιρετικό) έτος σάντουιτς, κερδίζοντας βιομηχανική / ερευνητική εμπειρία, οι προοπτικές απασχόλησης βελτιώνονται περαιτέρω. Οι πρόσφατοι πτυχιούχοι αυτού του μαθήματος έχουν διαδραματίσει ρόλους στη διατροφή της δημόσιας υγείας. την προαγωγή της υγείας και την εκπαίδευση στον τομέα της υγείας · τη βιομηχανία τροφίμων · τη βιομηχανία τροφοδοσίας · και αθλητική διατροφή.

Μπορείτε να πάτε για να είναι διαιτολόγος, οι οποίοι είναι ειδικοί στην επιστήμη της διατροφής. Χρησιμοποιώντας εξειδικευμένες γνώσεις, βοηθούν στην εκπαίδευση των ανθρώπων με προβλήματα υγείας σχετικά με τον αντίκτυπο της διατροφής τους. Οι διαιτολόγοι μπορούν στην πραγματικότητα να διαγνώσουν και να θεραπεύσουν ασθένειες και προβλήματα που σχετίζονται με τη διατροφή, συχνά δουλεύοντας ένα προς ένα με τους πελάτες. Για αυτό, θα χρειαστείτε διαπροσωπικές δεξιότητες με την ικανότητα να συνδεθείτε με ανθρώπους από διάφορα περιβάλλοντα με μη κρίσιμο τρόπο. Πολλές θέσεις διαιτολόγου είναι διαθέσιμες στο NHS, παρόλο που υπάρχουν διαθέσιμες διαδρομές σταδιοδρομίας στο πλαίσιο της βιομηχανίας τροφίμων, του αθλητισμού, των μέσων μαζικής ενημέρωσης, της εκπαίδευσης και της έρευνας. Υπάρχουν επίσης επιλογές για εξειδίκευση - όπως η εργασία με παιδιά ή διαβητικούς.

Οι διατροφολόγοι, ωστόσο, είναι ελαφρώς διαφορετικοί από τους διαιτολόγους. Βοηθούν στην καλύτερη κατανόηση του τρόπου με τον οποίο η διατροφή επηρεάζει την υγεία και την ευημερία των ανθρώπων. Ο αριθμός των διατροφολόγων έχει αυξηθεί μαζικά την τελευταία δεκαετία.

Εάν αποφοιτήσετε από αυτό το μάθημα, θα έχετε επίσης τη δυνατότητα να υποβάλετε αίτηση για περαιτέρω σπουδές σε μεταπτυχιακό επίπεδο, συμπεριλαμβανομένης μιας θέσης στο πλήρες ή μερικής απασχόλησης MSc Food Safety and Control. Η ακαδημαϊκή δύναμη αυτού του μαθήματος σημαίνει ότι μπορείτε επίσης να εξετάσετε την είσοδο στον τομέα της ακαδημαϊκής έρευνας. Οι απόφοιτοι αυτού του μαθήματος έχουν εξασφαλίσει: καθαρή έρευνα σε πανεπιστήμια και ερευνητικά ιδρύματα (που συχνά οδηγούν σε μεγαλύτερο βαθμό). και την εφαρμοσμένη έρευνα και ανάπτυξη στις βιολογικές βιομηχανίες.


Υπηρεσία Απασχολησιμότητας

Είμαστε το Πανεπιστήμιο της Χρονιάς για Μεταπτυχιακή Απασχόληση - The Times και Good Times Good Guide Guide 2018.

Στο LSBU, θέλουμε να σας δημιουργήσουμε μια επιτυχημένη καριέρα. Κατά τη διάρκεια των σπουδών σας - και για δύο χρόνια μετά την αποφοίτησή σας - θα έχετε πρόσβαση στην Υπηρεσία Απασχολησιμότητας, η οποία περιλαμβάνει:

 • Ένα online συμβούλιο όπου μπορείτε να δείτε ένα ευρύ φάσμα τοποθετήσεων: μερικής απασχόλησης, πλήρους απασχόλησης ή εθελοντικής εργασίας. Μπορείτε επίσης να επισκεφθείτε τους συμβούλους Job Shop, οι οποίοι είναι πάντα διαθέσιμοι για να σας βοηθήσουν να κάνετε το επόμενο βήμα στην αναζήτησή σας.
 • Το Career Gym μας προσφέρει εργαστήρια ομάδας για βιογραφικά σημειώματα, τεχνικές συνεντεύξεων και εύρεση εργασιακής εμπειρίας, καθώς και τακτικές παρουσιάσεις από εργοδότες σε διάφορους τομείς.

Η ομάδα Student Enterprise μπορεί επίσης να σας βοηθήσει να ξεκινήσετε τη δική σας επιχείρηση και να αναπτύξετε πολύτιμες επιχειρηματικές δεξιότητες.


Διδάσκοντας και μαθαίνοντας

Προσωπική διδασκαλία

Ως προπτυχιακός φοιτητής Εφαρμοσμένων Επιστημών, θα σας δοθεί ονομάζεται δάσκαλος κατά τη διάρκεια των πρώτων τριών εβδομάδων σας στο LSBU. Ο ρόλος του δασκάλου σας είναι να είναι η κύρια επαφή σας για την υποστήριξη της ακαδημαϊκής και επαγγελματικής ανάπτυξης.

Ο καθηγητής σας θα σας βοηθήσει να αξιοποιήσετε στο έπακρο το χρόνο σας στο LSBU, παρέχοντας συμβουλές και υποδείξεις σε άλλες πηγές υποστήριξης στο Πανεπιστήμιο.

Ο δάσκαλός σας πρέπει να είναι ο πρώτος στο πανεπιστήμιο με τον οποίο μιλάτε εάν αντιμετωπίζετε δυσκολίες που επηρεάζουν την εργασία σας. Αυτά θα μπορούσαν να είναι ακαδημαϊκά, οικονομικά, σχετικά με την υγεία ή άλλο είδος προβλήματος.

Θα έχετε ένα προγραμματισμένο ραντεβού με τον προσωπικό δάσκαλό σας στο πρώτο εξάμηνο. Από εδώ θα συμφωνείτε πώς να διατηρείτε επαφή και πόσο συχνά θα συναντήσετε σε όλη την πορεία σας. Μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον εκπαιδευτή σας για πρόσθετη υποστήριξη μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.


Προυποθέσεις εισόδου

 • Επίπεδο CCD ή
 • Εθνικό δίπλωμα BTEC MMM ή
 • Πρόσβαση σε πτυχία HE με 39 Έννοιες και 6 Πέρασμα συμπεριλαμβανομένων 12 πιστώσεων στην Επιστήμη ή
 • Ισοδύναμα προσόντα επιπέδου 3 αξίας 96 βαθμών UCAS.
 • Τα προσόντα του επιπέδου 3 πρέπει να περιλαμβάνουν 2 θέματα επιστήμης.
 • Οι υποψήφιοι πρέπει να κατέχουν 5 GCSEs AC συμπεριλαμβανομένων των Μαθηματικών και των Αγγλικών ή ισοδύναμων (μεταρρυθμισμένων GCSE βαθμού 4 ή παραπάνω).
 • Χαιρετίζουμε τα προσόντα από όλο τον κόσμο. Προσόντα αγγλικής γλώσσας για διεθνείς φοιτητές: Αποτέλεσμα IELTS 6.0 ή Cambridge Proficiency ή Advanced Grade C.
Το πρόγραμμα διδάσκεται στις:
Αγγλικά

Κοιτάξτε76 περισσότερα μαθήματα αποLondon South Bank University »

Τελευταία ενημέρωση May 8, 2018
Το μάθημα αυτό είναι Campus based
Ημερομηνία έναρξης
Σεπτ. 2019
Duration
3 Χρόνια
Πλήρης παρακολούθηση
Τιμή
9,250 GBP
Έτος 1 Πλήρες τέλος UK / ΕΕ: £ 9250. Διεθνές τέλος: £ 13125
Με τοποθεσίες
Με ημερομηνία
Ημερομηνία έναρξης
Σεπτ. 2019
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων

Σεπτ. 2019

Location
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία λήξης
Άλλη