Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Οι ασθενείς που αντιμετωπίζουν προβλήματα με τα πόδια ή τα κάτω άκρα τους χρειάζονται ειδική προσοχή και προσοχή. Οι Podiatrists είναι ανεξάρτητοι εξειδικευμένοι επαγγελματίες, ικανός να διαγνώσει και να θεραπεύσει προβλήματα που επηρεάζουν τα πόδια και τα κάτω άκρα.

Στόχος μας είναι να αναπτύξουμε δημιουργικούς, καινοτόμους και εξειδικευμένους ποδιατρικούς ιατρούς με μια επικοινωνιακή και φροντίδα στάση απέναντι στους ασθενείς. Θα αποκτήσετε πρακτική εμπειρία στο κλινικό περιβάλλον, παρατηρώντας και εργαζόμενοι μαζί με έμπειρους και έμπειρους και παγκοσμίου φήμης ερευνητές.

Το πρόγραμμα αυτό εγκρίνεται από την Βρετανική Εταιρεία Παιδοδοντιών και Ποδιατρών και την Υγεία του Ηνωμένου Βασιλείου

Πρόκειται για το μοναδικό πρόγραμμα Podiatry στο Ηνωμένο Βασίλειο που προσφέρει μια διεθνή ακαδημαϊκή ανταλλαγή που έχει εγκριθεί από την HCPC. Αυτό συμβαίνει με το Πανεπιστήμιο La Trobe, Μελβούρνη της Αυστραλίας.

Η καριέρα σου

Εκτός από την εργασία στο πλαίσιο του NHS, θα μπορούσατε να κάνετε μια σταδιοδρομία στον ιδιωτικό τομέα - από τους λιανοπωλητές των μεγάλων δρόμων έως τα κέντρα αθλητικής ιατρικής ή τη δική σας επιχείρηση.

Οι απόφοιτοι της GCU έχουν επίσης προχωρήσει σε ερευνητικές δραστηριότητες, έχουν εισέλθει στον κόσμο του εμπορίου που σχετίζεται με την υγεία ή έχουν αναπτύξει περαιτέρω τις δεξιότητές τους για να γίνουν μετεωρικοί χειρουργοί.

Τι θα μελετήσετε

Έτος 1

Ποδιατρικές Μελέτες 1, Υποδοχιακές Κλινικές Μελέτες 1, Υποδοτική Ανατομία, Θεμελιώδη Στοιχεία της Ανθρώπινης Φυσιολογίας, Θεμέλια της Διεπαγγελματικής Πρακτικής, καθώς και μια θερινή τοποθέτηση τριών εβδομάδων.

Έτος 2

Ποδιατρικές Μελέτες 2, Ποδιατρικές Κλινικές Μελέτες 2, Υποδοχιατρική Ιατρική, Χειρουργική και Ακτινολογία, Θεμελιώδης Παθοφυσιολογία, Εργασία σε Διατμηματικές Ομάδες, καθώς και μία εβδομάδα επιλογής θερινής τοποθέτησης.

Έτος 3

Ποδιατρικές Μελέτες 3, Ποδιατρικές Κλινικές Μελέτες 3, Ποδιατρική Φαρμακολογία και Τοπική Αναισθησία, Ομάδες στην Διατμηματική Πρακτική, Μεθοδολογία και Έρευνα για την Εφαρμοσμένη Πρακτική, καθώς και μια θερινή τοποθέτηση δύο εβδομάδων.

Έτος 4

Ποδιατρικές Μελέτες 4, Ποδιατρικές Κλινικές Μελέτες 4, Σχέδιο Τιμών, Ηγεσία σε Διεπαγγελματικές Ομάδες.

Προυποθέσεις εισόδου

Όλες οι απαιτήσεις εισόδου που αναφέρονται εδώ θα πρέπει να χρησιμοποιούνται ως οδηγός και να αντιπροσωπεύουν το ελάχιστο απαιτούμενο για να ληφθεί υπόψη η είσοδος. Οι υποψήφιοι που γίνονται υπό όρους προσφοράς ενός χώρου μπορούν να κληθούν να επιτύχουν κάτι περισσότερο από αυτό που δηλώνεται.

Έτος 1

SQA Higher

BBBB συμπεριλαμβανομένων των αγγλικών και μία επιστήμη συν δύο επιπλέον επιστήμες στο Nat 5 C

Ενα επίπεδο

BCC συμπεριλαμβανομένης μιας επιστήμης συν GCSE Αγγλικά και δύο επιστήμες στο C / 4

ILC Higher

H2 H2 H3 H3 να συμπεριλάβει 1 επιστήμη και αγγλικά σε ανώτερο και τακτικό επίπεδο Μαθηματικά στις 02

IB Δίπλωμα

24 βαθμοί πρέπει να περιλαμβάνουν δύο επιστήμες.

BTEC Extended Diploma

στην Επιστήμη / Εφαρμοσμένη Επιστήμη DMM συν GCSE Αγγλικά, Μαθηματικά και Φυσική ή Διπλή Επιστήμη στο C / 4.

Κολλέγιο

Υγείας ή βιολογικών / βιοϊατρικών επιστημών που σχετίζονται με την πρόσβαση σε πανεπιστήμια. HNC / D Βιολογική / Βιοϊατρική Επιστήμη, Αθλητική Επιστήμη / Θεραπεία, συμπεριλαμβανομένου του γραμματισμού και της αριθμητικής ισοδύναμης με το Εθνικό 5 επίπεδο. Οι υποψήφιοι πρέπει να καταδείξουν την κατανόηση του μαθήματος και να έχουν σχετική εμπειρία εργασίας / σκίασης.

αγγλική γλώσσα

Οι υποψήφιοι των οποίων η πρώτη γλώσσα δεν είναι αγγλικά θα πρέπει κανονικά να κατέχουν το IELTS συνολικού 7,0 με 6,5 σε κάθε στοιχείο ή ισοδύναμο.

Επιπλέον πληροφορίες

Άλλα ακαδημαϊκά και επαγγελματικά προσόντα

Κάθε αίτηση σε GCU εξετάζεται σε ατομική βάση. Εάν δεν διαθέτετε τα τυπικά προσόντα για ακαδημαϊκή είσοδο, αλλά μπορείτε να επιδείξετε σχετική εργασιακή εμπειρία και / ή πιστώσεις από αναγνωρισμένους επαγγελματικούς οργανισμούς, ενδέχεται να δικαιούστε να εισέλθετε σε αυτό το μάθημα μέσω του προγράμματος Αναγνώρισης Προηγούμενης Μάθησης του Πανεπιστημίου.

Διεθνείς Pathways

Εάν δεν πληροίτε τις απαιτήσεις της αγγλικής γλώσσας, ενδέχεται να δικαιούστε το πρόγραμμα English for University Study.

Πρόσθετες απαιτήσεις

Όλες οι προσφορές εισδοχής υπόκεινται σε υποψήφιο που υποβλήθηκε επιτυχώς σε έλεγχο σχετικά με την επαγγελματική υγεία και προστασία ευπαθών ομάδων (PVG).

Σε περίπτωση αμφιβολίας, οι υποψήφιοι καλούνται να συμβουλευτούν τον εκπαιδευτή εισδοχής για συμβουλές. Οι σπουδαστές συμβουλεύονται να λαμβάνουν εμβολιασμούς κατά της ηπατίτιδας B, BCG και MMR. Η πολιτική σχολικής ανοσοποίησης συμβουλεύεται η Health Protection Scotland και οι σπουδαστές που αρνούνται τους εμβολιασμούς μπορούν να θεωρηθούν κατάλληλοι για άσκηση με περιορισμούς και ενδέχεται να μην είναι σε θέση να πραγματοποιήσουν ορισμένες τοποθετήσεις. Οι περιορισμοί που εφαρμόζονται στην πρακτική θα τεκμηριώνονται στο διαβατήριο πρακτικής άσκησης των φοιτητών.

Τέλη και χρηματοδότηση

Τα δίδακτρα που πληρώνετε καθορίζονται κατά κύριο λόγο από την αμοιβή σας. Ποια είναι η κατάσταση των μαθημάτων μου;

Δίδακτρα 2018/19

  • Αρχική σελίδα: £ 1820
  • RUK: £ 9250 *
  • ΕΕ: £ 1820
  • Διεθνές: £ 11.500

* Τα συνολικά δίδακτρα για σπουδαστές RUK που ολοκληρώνουν πτυχίο τριών ή τεσσάρων ετών έχουν ανώτατο όριο τα £ 27.750. Τα συγκεκριμένα τέλη υπόκεινται στην επιβεβαίωση της κυβέρνησης της Σκωτίας και ενδέχεται να αλλάξουν μόλις επιβεβαιωθούν.

Εάν αρχίσετε τις σπουδές σας τον Σεπτέμβριο του 2018 ή τον Ιανουάριο του 2019, πρόκειται για ετήσια ή λειτουργικά έξοδα που ισχύουν για τη διάρκεια της πορείας σας. Ωστόσο, τα τέλη υπόκεινται σε αλλαγές. Για περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τον τρόπο με τον οποίο μπορούν να αλλάξουν οι αμοιβές, διαβάστε τις αμοιβές μας και την πολιτική επιστροφών.

Πρόσθετα έξοδα

Εκτός από τα δίδακτρα διδάκτρων, μπορεί να αντιμετωπίσετε επιπλέον έξοδα κατά τη διάρκεια του χρόνου σας στο Πανεπιστήμιο.

Υποτροφίες

Παρέχουμε εκπαίδευση υψηλής ποιότητας για μια δίκαιη τιμή. ως Πανεπιστήμιο για το Κοινό Αγαθό, δεσμευόμαστε να προσφέρουμε προσιτή τριτοβάθμια εκπαίδευση για ταλαντούχους φοιτητές, διατηρώντας τα δίδακτρα χαμηλά και παρέχοντας ένα γενναιόδωρο πακέτο υποτροφιών ύψους άνω των 2,5 εκατομμυρίων λιρών στερλινών ετησίως.

Εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις ή ερωτήσεις σχετικά με τις υποτροφίες που είναι διαθέσιμες για το 2018/19, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε με την ομάδα των ερωτηθέντων των φοιτητών.

Διεθνείς ημερομηνίες έναρξης φοιτητών

Για νέους διεθνείς φοιτητές, εκδηλώσεις προσανατολισμού αρχίζουν στις 14 Σεπτεμβρίου 2018 . Αυτός ο επιπλέον χρόνος έχει σχεδιαστεί ειδικά για να βοηθήσει νέους διεθνείς φοιτητές να εγκατασταθούν στο Ηνωμένο Βασίλειο και στην GCU πριν από την έναρξη της γενικής εισαγωγής και διδασκαλίας των σπουδαστών.

Θα πραγματοποιηθεί μια σειρά από διασκεδαστικές και ενημερωτικές δραστηριότητες που θα πραγματοποιηθούν κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, συμπεριλαμβανομένων πανεπιστημιουπόλεων και περιηγήσεων στην πόλη, καθώς και εκδηλώσεις καλωσορίσματος όπου μπορείτε να συναντήσετε άλλους διεθνείς φοιτητές.

Περισσότερες πληροφορίες διατίθενται από την βραβευμένη υποστήριξη Visa Immigration Support

Επαγγελματική διαπίστευση

Το πρόγραμμα αυτό εγκρίνεται από την Βρετανική Εταιρεία Παιδοδοντιών και Ποδιατρών και την Υγεία του Ηνωμένου Βασιλείου

Μέθοδοι αξιολόγησης

Χρησιμοποιούμε ένα ευρύ φάσμα μεθόδων μάθησης και διδασκαλίας για να εξασφαλίσετε ότι έχετε τόσο την απαραίτητη γνώση και κατανόηση της επιχείρησης και της διαχείρισης όσο και ένα χαρτοφυλάκιο πνευματικών και προσωπικών δεξιοτήτων.

Κάθε ενότητα για το πρόγραμμα χρησιμοποιεί τη δική του στρατηγική μάθησης, διδασκαλίας και αξιολόγησης για την επίτευξη μαθησιακών στόχων. Οι μέθοδοι αξιολόγησης ποικίλλουν μεταξύ των ενοτήτων και μπορεί να περιλαμβάνουν αόρατες εξετάσεις, δοκιμασίες κλάσης, δοκίμια, αναφορές διαχείρισης, μελέτες περιπτώσεων, παρουσιάσεις και ομαδική εργασία.

ΜΕΘΟΔΟΙ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑΣ

Οι μέθοδοι μάθησης και διδασκαλίας που χρησιμοποιούμε διασφαλίζουν ότι το πρόγραμμά μας είναι τόσο επαγγελματικά όσο και ακαδημαϊκά προκλητικό. Η προσέγγισή μας είναι επικεντρωμένη στους μαθητές, πρακτική, συμμετοχική και σχετική με τις ανάγκες των εργοδοτών.

Έχουμε απομακρυνθεί από την παραδοσιακή μάθηση που βασίζεται στον εκπαιδευτικό σε μια πιο ανεξάρτητη προσέγγιση μάθησης, όπου ενθαρρύνεστε να αναπτύξετε δεξιότητες κριτικής σκέψης.

Το πρόγραμμα διδάσκεται στις:
Αγγλικά

Κοιτάξτε44 περισσότερα μαθήματα αποGlasgow Caledonian University - The School of Health and Life Sciences »

Τελευταία ενημέρωση July 30, 2018
Το μάθημα αυτό είναι Campus based
Ημερομηνία έναρξης
Σεπτ. 2019
Duration
4 Χρόνια
Πλήρης παρακολούθηση
Τιμή
1,820 GBP
Αρχική / φοιτητές της ΕΕ; £ 9250 φοιτητές RUK; £ 11.500 Διεθνείς φοιτητές
Με τοποθεσίες
Με ημερομηνία
Ημερομηνία έναρξης
Σεπτ. 2019
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων

Σεπτ. 2019

Location
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία λήξης
Άλλη