Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Ένα μέρος που νοιάζεται

Σχεδιάζοντας μια σταδιοδρομία στην νοσηλευτική; Τα εργαστήρια της κατάστασης της τέχνης, που έχουν σχεδιαστεί για να προσομοιώνουν περιβάλλοντα νοσοκομείων και κρίσιμης φροντίδας, αποτελούν το ιδανικό μέρος για να μάθουν, να αναπτύξουν και να εξασκήσουν τις ικανότητές σας. Εάν επιλέξετε να πάτε σε ενήλικες νοσηλευτές, θα βοηθήσετε στη φροντίδα ατόμων άνω των 18 ετών.

Προσφέρουμε την ευκαιρία σε όλους τους προπτυχιακούς φοιτητές στο σπίτι / στην ΕΕ να παρακολουθήσουν πρακτική άσκηση, πρακτική άσκηση ή εργασιακή εμπειρία, ενώ παρακολουθούν μαθήματα πλήρους παρακολούθησης από τον Σεπτέμβριο του 2019.


Γιατί η νοσηλευτική στο LSBU;

Μπορείτε να επιλέξετε να σπουδάσετε ενήλικες νοσηλευτές στην πανεπιστημιούπολη Southwark, ακριβώς στην καρδιά του Λονδίνου ή στο Havering με έδρα το Harold Wood, Essex.

Πιστοποιήσεις

Βασικές πληροφορίες μαθήματος - ταξινομημένες κατά τρόπο λειτουργίας

Τρόπος

Ενότητες

Σε αυτό το μάθημα, θα διδαχθούν και θα υποστηριχθούν από κορυφαίους ακαδημαϊκούς και νοσηλευτές. Θα εφαρμόσετε τη μάθησή σας σε μια ποικιλία κλινικών και υγειονομικών υπηρεσιών, συμπεριλαμβανομένων τοποθετήσεων σε γενικά ιατρικά και χειρουργικά τμήματα, σε περιοχές κρίσιμης φροντίδας, όπως το A

Συνολικά, το μάθημα είναι 53% μαθημάτων.

Έτος 1

 • Τα βασικά στοιχεία των βιοεπιστημών για την υγεία
 • Κέντρο φροντίδας προσώπου
 • Επαγγελματικές δεξιότητες για νοσηλευτική ενηλίκων
 • Πρακτική εμπειρία 1
 • Έννοιες διεπαγγελματικής και συνεργατικής πρακτικής
 • Εισαγωγή πρακτικής βασισμένης σε αποδεικτικά στοιχεία σε νοσηλευτές ενηλίκων

Έτος 2

 • Εφαρμοσμένη φυσιολογία και παθοφυσιολογία
 • Αξιολόγηση πρακτικής βασισμένης σε αποδεικτικά στοιχεία σε νοσηλευτές ενηλίκων
 • Ενδιάμεσες επαγγελματικές δεξιότητες στην πρακτική των ενηλίκων νοσοκόμων
 • Δημόσια υγεία και πρωτοβάθμια περίθαλψη
 • Διεπαγγελματική μάθηση στην πράξη
 • Πρακτική άσκηση έτος 2

Έτος 3

 • Εφαρμογή πρακτικής βασισμένης σε αποδεικτικά στοιχεία σε νοσηλευτές ενηλίκων
 • Κλινική λήψη αποφάσεων και μετάβαση στο ρόλο των νοσηλευτών ενηλίκων
 • Φροντίδα του ενήλικου επιδεινούμενου ασθενούς
 • Εφαρμοσμένη φαρμακολογία και βελτιστοποίηση φαρμάκων σε νοσηλευτές ενηλίκων
 • Βελτίωση της ποιότητας, της διαχείρισης αλλαγών και της ηγεσίας
 • Πρακτική άσκηση 3

Απασχολησιμότητα

Με την επιτυχή ολοκλήρωση του μαθήματος, θα αποκτήσετε το πτυχίο νοσηλευτών ενηλίκων BSc (Hons), το οποίο σημαίνει ότι μπορείτε να εγγραφείτε στο Συμβούλιο Νοσηλευτικής και Μαιευτικής (NMC). Στη συνέχεια μπορείτε να εργαστείτε ως εγγεγραμμένος νοσοκόμος (ενήλικας) σε ιατρικούς και χειρουργικούς χώρους ή σε ειδικευμένες μονάδες όπως η Α

Μια ενήλικη νοσοκόμα συνήθως ξεκινά με μισθό £ 21.000, το οποίο μπορεί να αυξηθεί σε £ 30.764- £ 98.453 σε ανώτερες θέσεις. (Ανατρέξτε στην ενότητα Προοπτικές για περισσότερες λεπτομέρειες).

Ως πτυχιούχος αυτού του μαθήματος, μπορείτε να υποβάλετε αίτηση για περαιτέρω σπουδές σε μεταπτυχιακό επίπεδο. Ανατρέξτε στο ηλεκτρονικό ενημερωτικό δελτίο CPPD για να μάθετε ποια μαθήματα προσφέρονται για να βοηθήσετε στην επαγγελματική σας εξέλιξη.

Υπηρεσία Απασχολησιμότητας LSBU

Είμαστε Πανεπιστήμιο της Χρονιάς για Μεταπτυχιακή Απασχόληση - The Times και Good Times Good University Guide 2018

Η LSBU δεσμεύεται να σας υποστηρίξει να αναπτύξετε την απασχολησιμότητά σας και να πετύχετε να αποκτήσετε μια θέση εργασίας μετά την αποφοίτησή σας. Το προσόν σας θα βοηθήσει σίγουρα, αλλά σε μια ανταγωνιστική αγορά, πρέπει επίσης να εργαστείτε για την απασχολησιμότητά σας και για την αναζήτηση σταδιοδρομίας σας.

Ως φοιτητής LSBU, έχετε πρόσβαση στην Υπηρεσία Απασχολησιμότητας και τους πόρους της κατά τη διάρκεια του χρόνου σας εδώ και για δύο χρόνια μετά την αποφοίτησή σας.

Η Υπηρεσία Απασχολησιμότητας θα σας υποστηρίξει στην ανάπτυξη των δεξιοτήτων σας, στην εύρεση εργασίας, στις τεχνικές συνέντευξης, στην εργασιακή εμπειρία ή στην τοποθέτηση / πρακτική άσκηση και θα σας βοηθήσει να αξιολογήσετε τι πρέπει να κάνετε για να αποκτήσετε τη σταδιοδρομία που θέλετε στο τέλος της πορείας σας. Η LSBU προσφέρει μια ολοκληρωμένη υπηρεσία Απασχολησιμότητας, με μια σειρά πρωτοβουλιών που συμπληρώνουν τις σπουδές σας, όπως:

 • Άμεση δέσμευση από εργοδότες που έρχονται σε επαφή με μαθητές.
 • Job Shop - καθημερινή υπηρεσία drop-in για βοήθεια, προσαρμογή βιογραφικών, συνοδευτικών επιστολών και αιτήσεων, προμήθεια online πόρων, ψεύτικες συνεντεύξεις και γενική αναζήτηση εργασίας. Ένας προς ένα ραντεβού για περαιτέρω υποστήριξη είναι επίσης διαθέσιμος.
 • Συστήματα καθοδήγησης και εργασίας σκίασης.
 • Έκθεση επίτευξης της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης - Το HEAR έχει σχεδιαστεί για να ενθαρρύνει μια πιο εξελιγμένη προσέγγιση για την καταγραφή των επιτευγμάτων των φοιτητών, η οποία αναγνωρίζει πλήρως το φάσμα ευκαιριών που προσφέρει η LSBU στους μαθητές μας.
 • Συγκεντρώνει σε ένα πιστοποιητικό: βαθμίδες ενότητες, περιγραφές μαθημάτων, τοποθετήσεις, LSBU εξακριβωμένες εξωσχολικές δραστηριότητες.
 • Εργαστήρια εργασιμότητας - παραδίδονται δωρεάν σε φοιτητές όλο το χρόνο σε ποικίλα συναφή θέματα.
 • Εκπαιδευτικές εκθέσεις όλο το χρόνο για να εστιάσετε πραγματικά τις σκέψεις σας σε μια σταδιοδρομία μετά το πανεπιστήμιο.

Εγκαταστάσεις

Εργαστήρια ενηλίκων δεξιοτήτων νοσηλευτικής

Έχουμε δύο εργαστήρια ενηλίκων νοσηλευτικών δεξιοτήτων στην πανεπιστημιούπολη Southwark και τρία στην πανεπιστημιούπολη Havering. Αυτά τα εργαστήρια δημιουργούνται σαν νοσηλευτικά κέντρα και χρησιμοποιούνται από όλες τις φοιτητικές νοσοκόμες και μαίες σε όλη τη διάρκεια των μαθημάτων τους. Μάθουν τη χειρωνακτική διακίνηση και τις βασικές δεξιότητες και τις δεξιότητες υποστήριξης της ζωής που είναι ειδικά για τον τομέα της νοσηλευτικής ή της μαιευτικής τους.

SimMan

Τα περιθώρια νοσηλείας έχουν μανεκέν προσομοιωτή: SimMan, SimBaby και SimMom. Αυτά τα μανεκέν μεγέθους ζωής ελέγχονται από υπολογιστή και μπορούν να προγραμματιστούν με διάφορες κλινικές συνθήκες. Αυτά λειτουργούν από έναν υπολογιστή σε πραγματικό χρόνο και έτσι ανταποκρίνονται στις ενέργειες ενός μαθητή. Επιτρέπουν επίσης στους μαθητές να δουν το αποτέλεσμα συγκεκριμένων επεμβάσεων σε ορισμένα σενάρια, τα οποία θα μπορούσαν να κάνουν τον ασθενή καλύτερα ή να επιδεινωθούν αρκετά γρήγορα.

Τα μανεκέν χρησιμοποιούνται για να διδάξουν στους μαθητές πώς να αναγνωρίζουν τα κλινικά σημεία και να συνδέουν επίσης αυτά τα κλινικά συμπτώματα με τις ενέργειες που λαμβάνουν για να φροντίσουν τον ασθενή. Το SimMan μπορεί να είναι αρσενικό ή θηλυκό με πλήρως ακριβή ανατομία και μπορεί να αναπνέει, να αναβοσβήνει, να ιδρώνει, να μιλά και να στενοχωρεί στον πόνο καθώς και να έχει παλμό. Διαβάστε περισσότερα για το SimMan.

Προυποθέσεις εισόδου

 • Επίπεδο BBC και 5 GCSEs A * -C συμπεριλαμβανομένων Μαθηματικών και Αγγλικά ή ισοδύναμα (μεταρρυθμισμένα GCSEs βαθμού 4 ή παραπάνω)? ή
 • BTEC Εθνικό Δίπλωμα DMM και GCSEs Μαθηματικά και Αγγλικά A * C (μεταρρυθμισμένα GCSEs βαθμού 4 ή παραπάνω) ή ισοδύναμο? ή;
 • Πρόσβαση σε Δίπλωμα Ειδίκευσης στη Νοσηλευτική ή παρόμοιο με 15 Διακρίσεις και 30 Αξίες . και τα μαθηματικά GCSEs και τα Αγγλικά A * C (μεταρρυθμισμένα GCSEs βαθμού 4 ή παραπάνω) ή ισοδύναμα. ή
 • Ισοδύναμα προσόντα επιπέδου 3 αξίας 112 μονάδων UCAS. και τα Μαθηματικά GCSE και τα Αγγλικά A * C (μεταρρυθμισμένα GCSEs βαθμού 4 ή παραπάνω) ή ισοδύναμα.

Ετος ίδρυσης

Ήταν μακρυά από τη μελέτη για πολύ καιρό; Ή ίσως δεν έχετε ικανοποιήσει τις προϋποθέσεις εισόδου του επιλεγμένου πτυχίου σας; Το έτος εισόδου μας λειτουργεί ως γέφυρα σπουδών σε επίπεδο σπουδών.

αγγλική γλώσσα

Εάν η πρώτη σας γλώσσα δεν είναι αγγλικά, πρέπει να έχετε τα ακόλουθα ελάχιστα αποτελέσματα για το Διεθνές Αποτελέσματα Αγγλικής Γλώσσας (IELTS) κατά το χρόνο υποβολής της αίτησης:

  • 7.0 συνολικά ή ισοδύναμα
  • 7.0 στα τμήματα ακρόασης και ανάγνωσης
  • 7.0 στα τμήματα γραφής και ομιλίας.
Το πρόγραμμα διδάσκεται στις:
Αγγλικά

Κοιτάξτε76 περισσότερα μαθήματα αποLondon South Bank University »

Τελευταία ενημέρωση February 25, 2019
Το μάθημα αυτό είναι Campus based
Ημερομηνία έναρξης
Σεπτ. 23, 2019
Duration
3 Χρόνια
Πλήρης παρακολούθηση
Τιμή
9,250 GBP
Έτος 1 Πλήρες τέλος UK / ΕΕ: £ 9250. Διεθνές τέλος: £ 16500.
Με τοποθεσίες
Με ημερομηνία
Ημερομηνία έναρξης
Σεπτ. 23, 2019
Ημερομηνία λήξης
Ιαν. 24, 2022
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων

Σεπτ. 23, 2019

Location
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία λήξης
Ιαν. 24, 2022
Άλλη