Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Μια εικόνα της υγείας

Αυτό το βραβευμένο πρόγραμμα είναι ένα πρόγραμμα CPD για τις εγγεγραμμένες νοσοκόμες. Η επαγγελματική υγειονομική περίθαλψη (ΟΗ) είναι μια ξεχωριστή ειδικότητα στην οικογένεια των νοσοκόμων δημόσιας υγείας και οι νοσηλευτές του Ο.Κ. ασκούν μια ευρεία ποικιλομορφία τόσο στον δημόσιο όσο και στον ιδιωτικό τομέα. Εάν αναρωτιέστε εάν θα λάβετε τα πτυχία BSc (Hons) ή PgDip, αυτό θα εξαρτηθεί από το επίπεδο των υπαρχόντων προσόντων σας. Εάν έχετε προσόντα ως νοσοκόμα με προπτυχιακό δίπλωμα, θα πρέπει να παρακολουθήσετε αυτό το μάθημα, αλλά αν έχετε προσόντα ως νοσοκόμα με πτυχίο πανεπιστημίου, θα πρέπει να λάβετε το πρόγραμμα PgDip Occupational Health Nursing (Ειδική Κοινοτική Νοσηλευτική Δημόσιας Υγείας). Το περιεχόμενο των μαθημάτων είναι το ίδιο.


Γιατί νοσηλευτική στο LSBU;

 • Επαγγελματική διαπίστευση: Τα μαθήματα μας εγκρίνονται από το Συμβούλιο Νοσηλευτικής και Μαιευτικής.

 • Η ικανοποίηση των σπουδαστών: είμαστε το όχι. 1 σύγχρονο πανεπιστήμιο του Λονδίνου για γενική ικανοποίηση με ένα μάθημα στα επαγγέλματα υγείας (Guardian League Table 2018).

 • Ευκαιρίες σταδιοδρομίας: Θα αποκτήσετε πρακτική εμπειρία σε κορυφαία NHS Trusts σε όλο το Λονδίνο και το 97% των φοιτητών εργάζονται 6 μήνες μετά την αποφοίτησή τους (UNISTATS 2017).

 • Τα τρία Εργαστήρια Επαγγελματικής Θεραπείας μας, με εγκαταστάσεις που περιλαμβάνουν προσομοιωμένους χώρους διαβίωσης και εργαλεία καλλιτεχνικής παρέμβασης.


Πρέπει να λάβω τα πιστοποιητικά BSc (Hons) ή PgDip;

Ανάλογα με το επίπεδο των υφιστάμενων προσόντων σας, θα αναλάβετε είτε το μάθημα BSc (Hons) είτε το προσόν PgDip. Εάν έχετε προσόντα ως νοσηλευτής με προπτυχιακό δίπλωμα, θα πρέπει να παρακολουθήσετε αυτό το μάθημα - το BSc (Hons). Εάν έχετε προσόντα ως νοσοκόμα με πτυχίο Bachelor, θα πρέπει να λάβετε το πρόγραμμα PgDip Occupational Health Nursing (Ειδική Κοινοτική Νοσηλευτική Δημόσιας Υγείας). Το περιεχόμενο των μαθημάτων είναι το ίδιο.


Πιστοποιήσεις


Βασικές πληροφορίες μαθήματος - ταξινομημένες κατά τρόπο λειτουργίας

Τρόπος


Ενότητες

Αυτό το μάθημα σπουδών αποτελείται από έξι ενότητες - το καθένα αξίζει 20 μονάδες πίστωσης. Από αυτές τις ενότητες, η μία είναι μια ερευνητική ενότητα που διδάσκεται σε μια σειρά προγραμμάτων πρωτοβάθμιας φροντίδας. Τα υπόλοιπα πέντε είναι ειδικά για το Pathway OH. Ορισμένες μονάδες είναι διαθέσιμες σε αυτόνομη βάση. Αυτό εξαρτάται από τη διαθεσιμότητα: δίνουμε προτεραιότητα στους χώρους αυτών των μονάδων σε εκείνους που εγγράφονται σε ολόκληρο το μάθημα.

Πλήρης απασχόληση

Το μάθημα πλήρους φοίτησης θα ολοκληρωθεί μέσα σε ένα έτος σπουδών.

Εξάμηνο 1

 • Σύγχρονα Θέματα στην Πρακτική Εργασιακής Υγείας
 • Κίνδυνος και υγεία 1
 • Κίνδυνος και υγεία 2

Εξάμηνο 2

 • Περιβαλλοντική δημόσια υγεία
 • Διαχείριση υπόθεσης
 • Αξιολόγηση στοιχείων βασισμένων στην πρακτική


Μερικής απασχόλησης

Η μερική απασχόληση θα ολοκληρωθεί εντός δύο ετών από τη μελέτη.

Έτος 1

 • Σύγχρονα Θέματα στην Πρακτική Εργασιακής Υγείας
 • Κίνδυνος και υγεία 1
 • Αξιολόγηση στοιχείων βασισμένων στην πρακτική

Έτος 2

 • Κίνδυνος και υγεία 2
 • Περιβαλλοντική δημόσια υγεία
 • Διαχείριση υπόθεσης


Απασχολησιμότητα

Αυτό το είδος νοσηλευτικής είναι μια ξεχωριστή ειδικότητα μέσα στην οικογένεια των νοσηλευτών δημόσιας υγείας, και οι νοσοκόμες ΟΗ ασκούν σε ένα ευρύ φάσμα των ρυθμίσεων τόσο στον δημόσιο όσο και στον ιδιωτικό τομέα. Εξαιτίας αυτού, οι επιλογές σας θα είναι επίσης ευρείες. Στην πραγματικότητα, παράλληλα με την απόκτηση απασχόλησης στο πλαίσιο του NHS, οι πτυχιούχοι μας έχουν βρει θέσεις εργασίας με τις διεθνείς αεροπορικές εταιρείες, τον τομέα των χρηματοπιστωτικών υπηρεσιών, τις νομικές πρακτικές και τις μεταποιητικές βιομηχανίες. Άλλοι έχουν δημιουργήσει τις δικές τους επιτυχημένες συμβουλευτικές υπηρεσίες.


Υπηρεσία Απασχολησιμότητας

Είμαστε το Πανεπιστήμιο της Χρονιάς για Μεταπτυχιακή Απασχόληση - The Times και Good Times Good Guide Guide 2018.

Στο LSBU, θέλουμε να σας δημιουργήσουμε μια επιτυχημένη καριέρα. Κατά τη διάρκεια των σπουδών σας - και για δύο χρόνια μετά την αποφοίτησή σας - θα έχετε πρόσβαση στην Υπηρεσία Απασχολησιμότητας, η οποία περιλαμβάνει:

 • Ένα online συμβούλιο όπου μπορείτε να δείτε ένα ευρύ φάσμα τοποθετήσεων: μερικής απασχόλησης, πλήρους απασχόλησης ή εθελοντικής εργασίας. Μπορείτε επίσης να επισκεφθείτε τους συμβούλους Job Shop, οι οποίοι είναι πάντα διαθέσιμοι για να σας βοηθήσουν να κάνετε το επόμενο βήμα στην αναζήτησή σας.
 • Το Career Gym μας προσφέρει εργαστήρια ομάδας για βιογραφικά σημειώματα, τεχνικές συνεντεύξεων και εύρεση εργασιακής εμπειρίας, καθώς και τακτικές παρουσιάσεις από εργοδότες σε διάφορους τομείς.

Η ομάδα Student Enterprise μπορεί επίσης να σας βοηθήσει να ξεκινήσετε τη δική σας επιχείρηση και να αναπτύξετε πολύτιμες επιχειρηματικές δεξιότητες.


Διδάσκοντας και μαθαίνοντας

Μέσα στο μάθημα, κάθε ενότητα αντιστοιχεί σε 200 ώρες μαθητικής προσπάθειας, από τις οποίες 36 ώρες στην τάξη. Αυτό συμπληρώνεται με πρωτοβουλίες ανάμειξης που περιλαμβάνουν δραστηριότητες ηλεκτρονικής μάθησης και επισκέψεις στο χώρο εργασίας.

Η διδασκαλία αποτελείται από επίσημες διαλέξεις, σεμινάρια, ομαδική εργασία και δραστηριότητες πεδίου, συμπεριλαμβανομένης δραστηριότητας αξιολόγησης κινδύνου στο Palm House of Kew Gardens.

Εκτός από αυτό, χρησιμοποιούμε μια ποικιλία στρατηγικών αξιολόγησης που χρησιμοποιούνται δοκίμια, μελέτες περιπτώσεων, εκθέσεις, ένα χαρτοφυλάκιο επαγγελματικών πρακτικών και μια εξέταση.


Προυποθέσεις εισόδου

 • Εγγραφή στο Συμβούλιο Νοσηλευτικής και Μαιευτικής (NMC), συνήθως με εμπειρία δύο ετών μετά την εγγραφή και 60 μονάδες στο επίπεδο 5 (προηγουμένως επίπεδο 2)
 • Οι υποψήφιοι πρέπει να έχουν πρόσβαση σε χώρο πρακτικής υγείας για να εκπληρώσουν τις πρακτικές απαιτήσεις του μαθήματος

Όλες οι μονάδες υπόκεινται σε αλλαγές από το πανεπιστήμιο και μπορεί να διαφέρουν από τις ενότητες που προσφέρονται κατά τη διάρκεια των σπουδών σας.

Το πρόγραμμα διδάσκεται στις:
Αγγλικά

Κοιτάξτε76 περισσότερα μαθήματα αποLondon South Bank University »

Τελευταία ενημέρωση June 10, 2018
Το μάθημα αυτό είναι Campus based
Ημερομηνία έναρξης
Σεπτ. 2019
Duration
1 - 2 Χρόνια
Μερική παρακολούθηση
Πλήρης παρακολούθηση
Τιμή
9,250 GBP
Έτος 1 Πλήρες τέλος UK / ΕΕ: £ 9250. Διεθνές τέλος: £ 13125. Έτος 1 Προσωρινό τέλος UK / ΕΕ: £ 4625; Διεθνές τέλος: £ 6562,5
Με τοποθεσίες
Με ημερομηνία
Ημερομηνία έναρξης
Σεπτ. 2019
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων

Σεπτ. 2019

Location
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία λήξης
Άλλη