Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Το πρόγραμμα αυτό επικεντρώνεται στη νοσηλευτική της δημόσιας υγείας και προετοιμάζει ειδικευμένους νοσοκόμους για εγγραφή στο τμήμα κοινωνικής νοσηλευτικής της κοινωνικής κοινότητας (SCPHN) του μητρώου του Νοσηλευτικού και Μαιευτικού Συμβουλίου (NMC). Οι υποψήφιοι θα επιλέξουν ένα καθορισμένο πεδίο πρακτικής, είτε για την επίσκεψη στην υγεία είτε για τη σχολική νοσηλευτική. Και οι δύο αυτές Pathways προάγουν την υγεία των ατόμων, των ομάδων και του πληθυσμού και προλαμβάνουν την κακή υγεία μέσω της υιοθέτησης μιας προδραστικής προσέγγισης στην πράξη.

Μέσα από τη συνεργασία των συνεργατών, οι επισκέπτες της υγείας και οι νοσηλευτές του σχολείου επιδιώκουν να επιτρέπουν στους πελάτες να ελέγχουν τη ζωή τους προστατεύοντας παράλληλα τα ευάλωτα άτομα και πληθυσμούς. Το έργο της δημόσιας υγείας που προάγει την κοινωνική ένταξη και μειώνει τις ανισότητες στην υγεία αποτελεί κεντρικό στοιχείο της πρακτικής. Θα ενθαρρυνθείτε να προσδιορίσετε τις μαθησιακές σας ανάγκες στην επαγγελματική πρακτική, σε συνεργασία με τον εκπαιδευτικό σας και να αναπτύξετε ικανότητες σε τομείς που θα σας επιτρέψουν να ανταποκριθείτε στα μαθησιακά αποτελέσματα του μαθήματος. Θα διατεθεί ένας προσωπικός εκπαιδευτής στο Πανεπιστήμιο ο οποίος θα βοηθήσει στην παροχή ακαδημαϊκής και επαγγελματικής υποστήριξης ενώ είστε φοιτητής.

Πρέπει να λάβω τα πιστοποιητικά BSc (Hons) ή PgDip;

Ανάλογα με το επίπεδο των υφιστάμενων προσόντων σας, θα αναλάβετε είτε το μάθημα BSc (Hons) είτε το προσόν PgDip. Εάν έχετε προσόντα ως νοσηλευτής με προπτυχιακό δίπλωμα, θα πρέπει να παρακολουθήσετε αυτό το μάθημα - το BSc (Hons). Αν έχετε προσόντα ως νοσοκόμα με πτυχίο Bachelor, θα πρέπει να πάρετε το πρόγραμμα PgDip School Nursing (Ειδική Κοινοτική Νοσηλευτική Δημόσιας Υγείας). Το περιεχόμενο των μαθημάτων είναι το ίδιο.

Σημαντική σημείωση για τους αιτούντες

Τα μέρη στο μάθημα χρηματοδοτούνται επί του παρόντος μέσω συμφωνιών χορηγίας με τις Κοινοτικές Καταπιστευτικές Υπηρεσίες NHS.

Οι θέσεις συνήθως διαφημίζονται μέσω των Εργασιών του NHS. Ο οργανισμός του NHS συνήθως αρχίζει να διαφημίζει μεταξύ Φεβρουαρίου και Απριλίου κάθε έτους, ανάλογα με τη διαθεσιμότητα και την επιβεβαίωση της χρηματοδότησης.

Προσφέρουμε την ευκαιρία σε όλους τους προπτυχιακούς φοιτητές στο σπίτι / στην ΕΕ να παρακολουθήσουν πρακτική άσκηση, πρακτική άσκηση ή εργασιακή εμπειρία, ενώ παρακολουθούν μαθήματα πλήρους παρακολούθησης από τον Σεπτέμβριο του 2019.

Πιστοποιήσεις

Βασικές πληροφορίες μαθήματος - ταξινομημένες κατά τρόπο λειτουργίας

Τρόπος

Ενότητες

Συνήθως θα ολοκληρώσετε και τις οκτώ μονάδες, συμπεριλαμβανομένης μιας μονάδας επαγγελματικής πρακτικής σχετικής με την καθορισμένη Pathway .

Μονάδες πυρήνα

  • Αξιολόγηση της έρευνας για την υγειονομική περίθαλψη
  • Μια προσέγγιση της δημόσιας υγείας για την προώθηση της υγείας και της ευημερίας
  • Ανάπτυξη επαγγελματικής πρακτικής για τη σχολική νοσηλευτική
  • Προστασία των ευάλωτων παιδιών
  • Ψυχική υγεία και ευημερία των οικογενειών
  • Ανάπτυξη δεξιοτήτων ηγεσίας και διαχείρισης για το SCPHN

Προαιρετικός

  • Κοινοτικός νοσηλευτής (V100)

Απασχολησιμότητα

Το πρόγραμμα αυτό απευθύνεται σε ειδικευμένους νοσηλευτές που επιθυμούν να αναπτύξουν περαιτέρω τις επαγγελματικές τους γνώσεις και δεξιότητες για να τους δίνουν τη δυνατότητα να εργάζονται ως επισκέπτες υγείας στην κοινότητα που προάγουν την υγεία των παιδιών και των οικογενειών ή των σχολικών νοσηλευτών που εργάζονται με τον ηλικιωμένο ηλικιωμένο πληθυσμό. Οι ειδικευμένοι ειδικευμένοι κοινοτικοί νοσοκόμοι δημόσιας υγείας μπορούν επίσης να αποκτήσουν απασχόληση στον ευρύτερο τομέα της δημόσιας υγείας, για παράδειγμα, στις εργασίες κοινοτικής ανάπτυξης.

Οι φοιτητές του προγράμματος BSc μπορούν να επιθυμούν να προωθήσουν τις σπουδές τους στον τομέα της δημόσιας υγείας. Μεταπτυχιακοί φοιτητές Δίπλωμα μπορεί να σπουδάσει για ένα MSc στο SCPHN μέσω της διδακτορικής διατριβής μετά από να χαρακτηριστεί ως SCPHN. Ρίξτε μια ματιά στο ηλεκτρονικό μας ενημερωτικό δελτίο CPPD για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις επιλογές CPD.

Προυποθέσεις εισόδου

Εγγραφή στο Συμβούλιο Νοσηλευτικής και Μαιευτικής (NMC) και 120 μονάδες στο Επίπεδο 5. Οι αιτήσεις γίνονται αποδεκτές από νεοεισερχόμενους νοσηλευτές ή από εκείνους που πρόκειται να λάβουν τις προϋποθέσεις. Οι υποψήφιοι πρέπει να έχουν χορηγία από έναν εργοδοτικό οργανισμό που παρέχει πρακτική εξάσκηση και καθηγητή για να εκπληρώσει τα πρότυπα του NMC.

αγγλική γλώσσα

Εάν η πρώτη σας γλώσσα δεν είναι αγγλικά, πρέπει να έχετε τα ακόλουθα ελάχιστα αποτελέσματα για το Διεθνές Αποτελέσματα Αγγλικής Γλώσσας (IELTS) κατά το χρόνο υποβολής της αίτησης:

  • 7.0 συνολικά ή ισοδύναμα
  • 7.0 στα τμήματα ακρόασης και ανάγνωσης
  • 7.0 στα τμήματα γραφής και ομιλίας.

Συνέντευξη

Εάν η αρχική αίτησή σας σε ένα μάθημα υγείας και κοινωνικής φροντίδας είναι επιτυχής, θα σας προσκαλέσουμε για μια συνέντευξη.

Το πρόγραμμα διδάσκεται στις:
Αγγλικά

Κοιτάξτε76 περισσότερα μαθήματα αποLondon South Bank University »

Τελευταία ενημέρωση February 26, 2019
Το μάθημα αυτό είναι Campus based
Ημερομηνία έναρξης
Σεπτ. 23, 2019
Duration
1 - 3 Χρόνια
Μερική παρακολούθηση
Πλήρης παρακολούθηση
Με τοποθεσίες
Με ημερομηνία
Ημερομηνία έναρξης
Σεπτ. 23, 2019
Ημερομηνία λήξης
Ιαν. 24, 2022
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων

Σεπτ. 23, 2019

Location
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία λήξης
Ιαν. 24, 2022
Άλλη