Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Η νοσηλευτική φροντίδα παρέχεται σε μια ποικιλία σύγχρονων εγκαταστάσεων υγειονομικής περίθαλψης. Οι εγγεγραμμένοι νοσοκόμοι σε οποιοδήποτε πεδίο πρακτικής πρέπει να είναι προετοιμασμένοι να ανταποκρίνονται στις ανάγκες των ασθενών, των χρηστών υπηρεσιών και των φροντιστών, σε επίπεδο που αναμένεται από το κοινό, να ανταποκρίνονται στις προκλήσεις και να ικανοποιούν τη ζήτηση για παροχή φροντίδας σε ένα σύγχρονο και περίπλοκο σύστημα υγείας.

Αυτό το πρόγραμμα προσφέρει μια μοναδική ευκαιρία για τους σπουδαστές να μελετήσουν την παράδοση φροντίδας μέσα σε δύο τομείς πρακτικής, Μάθησης Αναπηρία και Παιδί, και είναι δομημένο για να σας δώσει μια σειρά θεωρητικών και πρακτικών ενοτήτων και στους δύο τομείς.

Πρόκειται για ένα νέο και πρωτοποριακό Pathway και ως φοιτητής νοσοκόμα, θα μάθετε μέσα από μια ποικιλία μεθόδων. Το 50% της εμπειρίας σας θα είναι κλινική πρακτική. οι ισχυροί σύνδεσμοι και η ολοκληρωμένη πρακτική μάθηση με τους τοπικούς φορείς παροχής υπηρεσιών υγείας και κοινωνικής μέριμνας θα σας επιτρέψουν να εφαρμόσετε τη θεωρία και να αναπτύξετε ένα ευρύ φάσμα δεξιοτήτων.

Αυτή η ευρεία ποικιλία ρυθμίσεων θα επιτρέψει την ευρύτερη δυνατή εμπειρία, εξοπλίζοντας σας για να παρέχετε την προσωπική και οικογενειακή φροντίδα που στηρίζεται από σχετικές και σύγχρονες γνώσεις.

Η καριέρα σου

Μετά την αποφοίτησή σας, θα είστε επιλέξιμοι να εγγραφείτε στο Συμβούλιο Νοσηλευτικής και Μαιευτικής (NMC) και να αναζητήσετε απασχόληση σε διάφορες εγκαταστάσεις φροντίδας παρέχοντας φροντίδα και στους δύο τομείς της πρακτικής.

Αυτό μπορεί να ενισχύσει τις επιλογές σταδιοδρομίας σας, ανοίγοντας την πόρτα σε ένα ευρύ φάσμα υφιστάμενων και νέων επιλογών σταδιοδρομίας σε μια μεγάλη ποικιλία κλινικών τομέων τόσο στο Ηνωμένο Βασίλειο όσο και παγκοσμίως.

Τι θα μελετήσετε

Έτος 1

Αξίες και Νοσηλευτική πρακτική με βάση τα δικαιώματα, Βελτίωση της Υγείας, Σύγχρονη Παροχή Υπηρεσιών Υγείας, Εισαγωγή στην πρακτική που βασίζεται σε αποδεικτικά στοιχεία.

Έτος 2

Εργασία σε διεπαγγελματικές ομάδες. Προώθηση των προσωπικών αποτελεσμάτων για άτομα με μαθησιακές δυσκολίες.

Έτος 3

Εφαρμογή πρακτικής βασισμένης σε αποδεικτικά στοιχεία. Το πλαίσιο φροντίδας των παιδιών / νέων και των οικογενειών τους.

Έτος 4

Διδακτορική διατριβή, ηγεσία σε διεπαγγελματικές ομάδες, μαθησιακές δυσκολίες και παιδική και εφηβική ψυχική υγεία, προώθηση της εφαρμογής της νοσηλευτικής πρακτικής που βασίζεται σε αξίες στην υγεία και την κοινωνική φροντίδα.

Προυποθέσεις εισόδου

Έτος 1

SQA Higher

BBBB συμπεριλαμβανομένων των αγγλικών και κατά προτίμηση μια επιστήμη και Nat 5 Μαθηματικά στο C

Ενα επίπεδο

Το BCC περιλαμβάνει κατά προτίμηση ένα θέμα επιστήμης, και η αγγλική γλώσσα GCSE και Μαθηματικά στο C / 4

ILC Higher

H2 H2H3 H3 συμπεριλαμβανομένου του αγγλικού και κατά προτίμηση ενός θεματικού επιστήμονα, συν τα μαθηματικά τακτικού επιπέδου στο Β1

IB Δίπλωμα

24 σημεία συμπεριλαμβανομένης μιας επιστήμης

BTEC Extended Diploma

Την εφαρμοσμένη επιστήμη, τη βιολογική / βιοϊατρική επιστήμη ή την υγειονομική περίθαλψη σε DMM. Τα GCSE Μαθηματικά και τα Αγγλικά στο C / 4 απαιτούνται επίσης.

Κολλέγιο

SWAP Δύση Πρόσβαση σε τιμές Νοσηλευτικής σε κολέγια εταίρους. HNC περίθαλψης και διοικητικής πρακτικής ή επιστημονικής βάσης HNC με Α στην ταξινομημένη μονάδα θα ληφθεί υπόψη. Οι υποψήφιοι πρέπει να έχουν αριθμητική και γραμματισμό ισοδύναμο με το Εθνικό 5 επίπεδο.

(ΠΜΣ) Έτος 2

HNC φροντίδα και διοικητική πρακτική με Β στις βαθμίδες, επιτυχής ολοκλήρωση των 600 κλινικών ωρών, αλλά συνιστάται να επιτευχθεί όσο το δυνατόν πιο κοντά σε 620 κλινικές ώρες (σε καθορισμένη κλινική περιοχή). Οι υποψήφιοι πρέπει να αποκτήσουν τουλάχιστον 90% παρακολούθηση στο College και τουλάχιστον 90% συμμετοχή στην πρακτική άσκηση. Εφαρμογές που υπόκεινται σε συνεντεύξεις και θέσεις και πρέπει να υποστηρίζονται από το εταίρο της σχολής.

αγγλική γλώσσα

Ακαδημαϊκό βαθμό IELTS 6,0 (ή ισοδύναμο) χωρίς στοιχείο κάτω από 5,5.

Επιπλέον πληροφορίες

Πρόσθετες απαιτήσεις

Οι υποψήφιοι αναμένεται να έχουν αποδεικτικά στοιχεία αξιολογούμενης μελέτης τα τελευταία 5 χρόνια. Οι επιλεγμένοι υποψήφιοι θα κληθούν να συμμετάσχουν σε μία από τις Ημέρες των Προσφευγόντων στο πλαίσιο της διαδικασίας αποδοχής.

Τέλη και χρηματοδότηση

Τα δίδακτρα που πληρώνετε καθορίζονται κατά κύριο λόγο από την αμοιβή σας. Ποια είναι η κατάσταση των μαθημάτων μου;

Δίδακτρα 2018/19

  • Αρχική σελίδα: £ 1820
  • RUK: £ 9250 *
  • ΕΕ: £ 1820
  • Διεθνές: £ 11.500

* Τα συνολικά δίδακτρα για σπουδαστές RUK που ολοκληρώνουν πτυχίο τριών ή τεσσάρων ετών έχουν ανώτατο όριο τα £ 27.750. Τα συγκεκριμένα τέλη υπόκεινται στην επιβεβαίωση της κυβέρνησης της Σκωτίας και ενδέχεται να αλλάξουν μόλις επιβεβαιωθούν.

Εάν αρχίσετε τις σπουδές σας τον Σεπτέμβριο του 2018 ή τον Ιανουάριο του 2019, πρόκειται για ετήσια ή λειτουργικά έξοδα που ισχύουν για τη διάρκεια της πορείας σας. Ωστόσο, τα τέλη υπόκεινται σε αλλαγές. Για περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τον τρόπο με τον οποίο μπορούν να αλλάξουν οι αμοιβές, διαβάστε τις αμοιβές μας και την πολιτική επιστροφών.

Πρόσθετα έξοδα

Εκτός από τα δίδακτρα διδάκτρων, μπορεί να αντιμετωπίσετε επιπλέον έξοδα κατά τη διάρκεια του χρόνου σας στο Πανεπιστήμιο.

Υποτροφίες

Παρέχουμε εκπαίδευση υψηλής ποιότητας για μια δίκαιη τιμή. ως Πανεπιστήμιο για το Κοινό Αγαθό, δεσμευόμαστε να προσφέρουμε προσιτή τριτοβάθμια εκπαίδευση για ταλαντούχους φοιτητές, διατηρώντας τα δίδακτρα χαμηλά και παρέχοντας ένα γενναιόδωρο πακέτο υποτροφιών ύψους άνω των 2,5 εκατομμυρίων λιρών στερλινών ετησίως.

Εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις ή ερωτήσεις σχετικά με τις υποτροφίες που είναι διαθέσιμες για το 2018/19, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε με την ομάδα των ερωτηθέντων των φοιτητών.

Διεθνείς ημερομηνίες έναρξης φοιτητών

Για νέους διεθνείς φοιτητές, εκδηλώσεις προσανατολισμού αρχίζουν στις 14 Σεπτεμβρίου 2018 . Αυτός ο επιπλέον χρόνος έχει σχεδιαστεί ειδικά για να βοηθήσει νέους διεθνείς φοιτητές να εγκατασταθούν στο Ηνωμένο Βασίλειο και στην GCU πριν από την έναρξη της γενικής εισαγωγής και διδασκαλίας των σπουδαστών.

Θα πραγματοποιηθεί μια σειρά από διασκεδαστικές και ενημερωτικές δραστηριότητες που θα πραγματοποιηθούν κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, συμπεριλαμβανομένων πανεπιστημιουπόλεων και περιηγήσεων στην πόλη, καθώς και εκδηλώσεις καλωσορίσματος όπου μπορείτε να συναντήσετε άλλους διεθνείς φοιτητές.

Μέθοδοι αξιολόγησης

Χρησιμοποιούμε ένα ευρύ φάσμα μεθόδων μάθησης και διδασκαλίας για να εξασφαλίσετε ότι έχετε τόσο την απαραίτητη γνώση και κατανόηση της επιχείρησης και της διαχείρισης όσο και ένα χαρτοφυλάκιο πνευματικών και προσωπικών δεξιοτήτων.

Κάθε ενότητα για το πρόγραμμα χρησιμοποιεί τη δική του στρατηγική μάθησης, διδασκαλίας και αξιολόγησης για την επίτευξη μαθησιακών στόχων. Οι μέθοδοι αξιολόγησης ποικίλλουν μεταξύ των ενοτήτων και μπορεί να περιλαμβάνουν αόρατες εξετάσεις, δοκιμασίες κλάσης, δοκίμια, αναφορές διαχείρισης, μελέτες περιπτώσεων, παρουσιάσεις και ομαδική εργασία.

ΜΕΘΟΔΟΙ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑΣ

Οι μέθοδοι μάθησης και διδασκαλίας που χρησιμοποιούμε για να εξασφαλίσουμε ότι το πρόγραμμά μας είναι τόσο επαγγελματικά όσο και ακαδημαϊκά προκλητικό. Η προσέγγισή μας είναι επικεντρωμένη στους μαθητές, πρακτική, συμμετοχική και σχετική με τις ανάγκες των εργοδοτών.

Έχουμε απομακρυνθεί από την παραδοσιακή μάθηση που βασίζεται στον εκπαιδευτικό σε μια πιο ανεξάρτητη προσέγγιση μάθησης, όπου ενθαρρύνεστε να αναπτύξετε δεξιότητες κριτικής σκέψης.

Επαγγελματική διαπίστευση

Μετά την αποφοίτησή σας, θα δικαιούστε να εγγραφείτε στο Συμβούλιο Νοσηλευτικής και Μαιευτικής (NMC) και να αναζητήσετε απασχόληση σε μια ποικιλία περιβαλλόντων φροντίδας που παρέχουν φροντίδα και στους δύο τομείς της πρακτικής.

Το πρόγραμμα διδάσκεται στις:
Αγγλικά

Κοιτάξτε44 περισσότερα μαθήματα αποGlasgow Caledonian University - The School of Health and Life Sciences »

Τελευταία ενημέρωση July 30, 2018
Το μάθημα αυτό είναι Campus based
Ημερομηνία έναρξης
Σεπτ. 2019
Duration
4 Χρόνια
Πλήρης παρακολούθηση
Τιμή
1,820 GBP
Αρχική / φοιτητές της ΕΕ; £ 9250 φοιτητές RUK; £ 11.500 Διεθνείς φοιτητές
Με τοποθεσίες
Με ημερομηνία
Ημερομηνία έναρξης
Σεπτ. 2019
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων

Σεπτ. 2019

Location
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία λήξης
Άλλη