Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

intern

ΣΦΑΙΡΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ

Ιδανικό για φοιτητές που ενδιαφέρονται για τη σταδιοδρομία σε τομείς που σχετίζονται με την υγεία, το πρόγραμμα αυτό σας δίνει την ευκαιρία να μάθετε σχετικά με την πολιτική περί υγειονομικής περίθαλψης και τα συστήματα παράδοσης στο πλαίσιο του δημόσιου και ιδιωτικού συστήματος υγείας της Χιλής. Ένα σημαντικό στοιχείο του προγράμματος σας παρουσιάζει ιστορικές, κοινωνικές και πολιτιστικές πτυχές της υγειονομικής περίθαλψης ειδικά για τη Χιλή, συμπεριλαμβανομένης της θεραπείας των ασθενειών και των δικαιωμάτων των ασθενών.

Το πρόγραμμα αποτελείται από ένα μάθημα, Μελέτες Υγείας: Κλινική Παρατήρηση και Πολιτιστικές πτυχές της Υγειονομικής περίθαλψης στη Χιλή, που χωρίζεται σε δύο συνιστώσες: Κλινική Παρατήρηση και Ισπανικά για τους Υγειονομικούς Φορείς. Το κύριο συστατικό, Κλινική Παρατήρηση, σας επιτρέπει να παρακολουθείτε την περίθαλψη των ασθενών σε δημόσιες και ιδιωτικές κλινικές. Ένα σεμινάριο στην τάξη παρέχει ένα πλαίσιο για κλινικές παρατηρήσεις και αναλύει θέματα όπως η αποτελεσματικότητα, η ισότητα και η ποιότητα της παροχής υπηρεσιών σε ασθενείς. Το Spanish for Health Care Practitioners έχει σχεδιαστεί για να σας βοηθήσει να αναπτύξετε ισπανικές γλωσσικές δεξιότητες με έμφαση στην ιατρική ορολογία. Σπουδές στο εξωτερικό στο Σαντιάγκο και αποκτήστε μια μοναδική γνώση στον τομέα της υγειονομικής περίθαλψης!

Γρήγορα γεγονότα

 • Κέντρο: IES Abroad Σαντιάγκο
 • Πόλη: Σαντιάγο
 • Χώρα: Χιλή
 • Πιστωτικές μονάδες προγράμματος: 3 μονάδες
 • Γλώσσα διδασκαλίας: Αγγλικά, ισπανικά
 • Γλώσσα Προαπαιτούμενα: Κανένα

Ημερομηνίες προγράμματος

Αφού γίνετε δεκτοί, ανατρέξτε στην ενότητα Ταξιδιωτικές Ημερομηνίες των πληροφοριών Predeparture στο MyIESabroad λογαριασμό σας πριν ταξιδέψετε.

Άνοιξη 2018

 • 3 Ιανουαρίου - 23 Ιανουαρίου

Προθεσμιακές προθεσμίες υποβολής αιτήσεων:

 • Άνοιξη 2019 - 01 Νοεμβρίου 2018

Ακαδημαϊκοί

Η αποστολή μας είναι απλή: να σας προσφέρουμε το καλύτερο δυνατό πρόγραμμα σπουδών στο εξωτερικό, το οποίο περιλαμβάνει τις υψηλότερες ποιοτικές ακαδημαϊκές και πολιτιστικές εμπειρίες. Προσφέρουμε μοναδικά μαθήματα που διερευνούν τη δημόσια υγεία και την ισπανική γλώσσα μέσω μιας εμπεριστατωμένης και πρακτικής προσέγγισης. Οι καθηγητές μας παγκόσμιας κλάσης ενισχύουν την ακαδημαϊκή εμπειρία σας και σας προσφέρουν νέες προοπτικές καθημερινά στην τάξη. Ενώ στο Σαντιάγκο, εγγραφείτε σε 1 μάθημα, χωρισμένο σε δύο μέρη, για συνολικά 3 μονάδες. Στόχος μας είναι να διασφαλίσουμε ότι ικανοποιούνται οι ακαδημαϊκές σας ανάγκες.

Μελέτες υγείας: Κλινική παρατήρηση και πολιτιστικές πτυχές της υγειονομικής περίθαλψης στη Χιλή

Κλινική Παρατήρηση

Αυτό το μάθημα περιλαμβάνει ένα σεμινάριο και ένα στοιχείο παρατήρησης. Το σεμινάριο εξετάζει τις παγκόσμιες προοπτικές των χιλιανών συστημάτων υγείας και υγειονομικής περίθαλψης και παρέχει το πλαίσιο για την κλινική σας εμπειρία. Θα επισκεφθείτε ιδιωτικές και δημόσιες κλινικές / νοσοκομεία και θα αλληλεπιδράσετε με διαφορετικούς επαγγελματίες υγείας. Εμπειρία και μελέτη των ποικίλων ευθυνών που κατέχουν διάφοροι επαγγελματίες της υγειονομικής περίθαλψης.

Ισπανικά για επαγγελματίες υγείας

Αυτό το εντατικό ισπανικό μάθημα αναθεωρεί θεμελιώδεις πτυχές του πολιτισμού και της γραμματικής και σας εισάγει στο λεξιλόγιο που σχετίζεται με την υγειονομική περίθαλψη στη Χιλή. Το μάθημα θα σας επιτρέψει να βελτιώσετε τα ισπανικά σας σε ένα πλαίσιο υγείας της Χιλής, προετοιμάζοντάς σας περαιτέρω για μια επιτυχημένη εμπειρία σε αυτό το πρόγραμμα.

ΚΥΚΛΟΣ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ

Πρόκειται για μια λίστα με τις προγραμματισμένες προσφορές μαθημάτων. Μια τελική λίστα των προσφορών μαθημάτων θα σας δοθεί στη διάθεσή σας στο MyIESabroad λογαριασμό σας.

Μελέτες υγείας

HL 395 - Μελέτες Υγείας: Κλινική Παρατήρηση και οι Πολιτιστικές Όψεις της Υγείας στη Χιλή (J-Term)

Εκδρομές σχετικές με το μάθημα

IES Abroad Santiago διοργανώνει εκδρομές που σχετίζονται με το μάθημα και συμπληρώνουν αυτό που μαθαίνετε στην τάξη και συμβάλλουν στις γενικές σας γνώσεις σχετικά με την υγειονομική περίθαλψη, τον πολιτισμό και την κοινωνία της Χιλής. Οι προηγούμενες εξορμήσεις που σχετίζονται με το μάθημα αναφέρονται παρακάτω:

 • Maria Pinto: Μια πόλη που βρίσκεται 45 λεπτά μακριά από το Σαντιάγο, όπου θα μάθετε για την αγροτική ζωή και την υγεία στη Χιλή.

Στέγαση

Θέλουμε να διασφαλίσουμε ότι η μεγαλύτερη πρόκλησή σας είναι να αποφασίσετε ποια ορόσημα θα δείτε πρώτα ή να ανακαλύψετε το καλύτερο καφέ - μη βρίσκοντας ένα μέρος για να ζήσετε όπου αισθάνεστε άνετα. Κάνουμε το καλύτερό μας για να εντοπίσουμε τη στέγαση που αντανακλά το πώς ζουν οι ντόπιοι φοιτητές. Ο στόχος μας είναι ότι όταν φύγετε από το Σαντιάγο, θα νιώσετε σαν στο σπίτι.

Homestays - Ζείτε σε μια οικογένεια στο Σαντιάγκο με μια οικογένεια ή señora, που διευκολύνει την εκμάθηση γλωσσών και την ένταξή σας στην κοινότητα της Χιλής. Οι οικοδεσπότες της οικογένειάς σας παρέχουν δύο γεύματα την ημέρα.

Φοιτητική ζωή

Προσανατολισμός

Το πρόγραμμα αρχίζει με έναν υποχρεωτικό προσανατολισμό που σας εισάγει IES Abroad προσωπικό IES Abroad Santiago, τους συμμαθητές σας και την πόλη του Σαντιάγο. Τα θέματα όπως οι ακαδημαϊκοί, η στέγαση, οι μεταφορές, η υγεία και η ασφάλεια καλύπτονται κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου. Επιπλέον, ο ολοκληρωμένος προσανατολισμός CORE ™, IES Abroad

Εξωσχολικές δραστηριότητες

Επαναπροσδιορίστε τον τρόπο με τον οποίο ζείτε και μαθαίνετε στο Σαντιάγο μέσω των πολιτιστικών μας εκδηλώσεων και δραστηριοτήτων, όπως:

 • Οι δραστηριότητες του IES Abroad Club Chileno με τοπικούς φοιτητές

Απαιτήσεις επιλεξιμότητας

 • 18 ετών
 • Σε καλή κατάσταση στο σπίτι σας
 • 2.5 ΣΔΣ ή καλύτερα σε κλίμακα 4,0 (οι ΣΠΣ κάτω του 2,5 θα λαμβάνονται υπόψη κατά περίπτωση)
 • Δεν απαιτείται προηγούμενη μελέτη ισπανικής γλώσσας

Διαβατήριο

Πρέπει να υπάρχει διαβατήριο που να ισχύει τουλάχιστον έξι μήνες μετά την ημερομηνία λήξης του προγράμματος, με τουλάχιστον δύο κενές σελίδες. Οι Αμερικανοί πολίτες που διαθέτουν έγκυρο διαβατήριο δεν χρειάζεται να αποκτήσουν θεώρηση εισόδου ή σπουδών στη Χιλή. Οι πολίτες που δεν είναι υπήκοοι των ΗΠΑ μπορεί να υποχρεούνται να λάβουν φοιτητική βίζα πριν την άφιξή τους.

Κόστος

Άνοιξη 2018

Να αποφασιστεί.

Το πρόγραμμα διδάσκεται στις:
Αγγλικά
ισπανικά
IES Abroad

Κοιτάξτε4 περισσότερα μαθήματα αποIES Abroad »

Τελευταία ενημέρωση May 25, 2018
Το μάθημα αυτό είναι Campus based
Ημερομηνία έναρξης
Ιαν. 2020
Duration
3 Εβδομάδες
Πλήρης παρακολούθηση
Τιμή
- Να αποφασιστεί
Με τοποθεσίες
Με ημερομηνία
Ημερομηνία έναρξης
Ιαν. 2020
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων

Ιαν. 2020

Location
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία λήξης
Άλλη