Σάββατο Καλοκαίρι - Μαθήματα Υγείας

IES Abroad

Περιγραφή Προγράμματος

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Σάββατο Καλοκαίρι - Μαθήματα Υγείας

IES Abroad

chile

ΣΦΑΙΡΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ

Περιτριγυρισμένο από χιονισμένα βουνά, το Santiago είναι μια εκλεπτυσμένη, σύγχρονη πόλη με πληθυσμό πάνω από 6,6 εκατομμύρια κατοίκους. Είναι επίσης η πρωτεύουσα της Χιλής, μια χώρα με μία από τις ισχυρότερες και πιο ποικίλες οικονομίες της Νότιας Αμερικής.

Επειδή η Χιλή διαθέτει ένα σύστημα δημόσιας υγειονομικής περίθαλψης με επίκεντρο την κοινότητα, οι σπουδές στο Σαντιάγκο σάς επιτρέπουν να αποκτήσετε εμπειρία σχετικά με τη δημόσια υγεία και να εκτιμήσετε τις πρακτικές υγειονομικής περίθαλψης που βασίζονται στην πολιτιστική κουλτούρα. Συμμετέχετε σε ένα Σεμινάριο Προγράμματος Μελετών για την Υγεία βελτιώνοντας παράλληλα τις δεξιότητές σας επικοινωνίας μέσω της πορείας της ισπανικής ιατρικής περίθαλψης. Όλα τα μαθήματα διενεργούνται στα ισπανικά και είναι σχεδιασμένα για μαθητές με προηγμένες γλωσσικές δεξιότητες. Επιπλέον, το πρόγραμμα παρέχει ευκαιρίες για ολιστική ανάπτυξη, συμπεριλαμβανομένων δραστηριοτήτων που θα ενισχύσουν τη διαπροσωπική σας και διαπολιτισμική μάθηση ενώ στη Χιλή.

Γρήγορα γεγονότα

 • Κέντρο: IES Abroad Σαντιάγκο
 • Πόλη: Σαντιάγο
 • Χώρα: Χιλή
 • Πιστωτικές μονάδες προγράμματος: 7 μονάδες
 • Γλώσσα διδασκαλίας: ισπανικά
 • Γλώσσες Προαπαιτούμενα: 4 εξάμηνα ισπανικής κολέγιας

Ημερομηνίες προγράμματος

Αφού γίνετε δεκτοί, ανατρέξτε στην ενότητα Ταξιδιωτικές Ημερομηνίες των πληροφοριών Predeparture στο MyIESabroad λογαριασμό σας πριν ταξιδέψετε.

Το καλοκαίρι του 2018

23 Μαΐου - 13 Ιουλίου

Προθεσμιακές προθεσμίες υποβολής αιτήσεων:

Η προθεσμία υποβολής αιτήσεων έχει παρέλθει

Ακαδημαϊκοί

Η αποστολή μας είναι απλή: να σας προσφέρουμε το καλύτερο δυνατό πρόγραμμα σπουδών στο εξωτερικό, το οποίο περιλαμβάνει τις υψηλότερες ποιοτικές ακαδημαϊκές και πολιτιστικές εμπειρίες. Προσφέρουμε μοναδικά μαθήματα που διερευνούν τη δημόσια υγεία και την ισπανική γλώσσα μέσω μιας εμπεριστατωμένης και πρακτικής προσέγγισης. Οι καθηγητές μας παγκόσμιας κλάσης ενισχύουν την ακαδημαϊκή εμπειρία σας και σας προσφέρουν νέες προοπτικές καθημερινά στην τάξη. Ενώ στο Σαντιάγκο, εγγραφείτε σε 2 μαθήματα για συνολικά 7 μονάδες. Όλα τα μαθήματα γίνονται στα ισπανικά. Στόχος μας είναι να διασφαλίσουμε ότι ικανοποιούνται οι ακαδημαϊκές σας ανάγκες.

Πρόγραμμα Σπουδών Υγείας (7 μονάδες)

Σχεδιασμένο για προχωρημένους Ισπανούς σπουδαστές σε μεγάλους κλάδους υγείας όπως η Pre-Med, η Νοσηλευτική και η Δημόσια Υγεία, καθώς και οι σπουδαστές άλλων τομέων που σχετίζονται με την υγεία, το IES Abroad Santiago Health Studies Program σας προσφέρει πολύτιμες πληροφορίες για το σύστημα υγείας του Σαντιάγο. Αναπτύσσετε ιατρική εμπειρία ενώ βελτιώνετε τις επικοινωνιακές δεξιότητές σας μέσω μιας ισπανικής εκπαίδευσης για επαγγελματίες υγείας. Τα προσφερόμενα μαθήματα περιλαμβάνουν:

 • Ισπανικά για επαγγελματίες υγείας (4 μονάδες): Αυτό το εντατικό ισπανικό μάθημα εξετάζει θεμελιώδεις πτυχές του πολιτισμού και της γραμματικής και σας εισάγει στο λεξιλόγιο που σχετίζεται με την υγειονομική περίθαλψη στη Χιλή. Το μάθημα θα σας επιτρέψει να βελτιώσετε τα ισπανικά σας σε ένα πλαίσιο υγείας της Χιλής, προετοιμάζοντάς σας περαιτέρω για μια επιτυχημένη εμπειρία σε αυτό το πρόγραμμα.
 • Σεμινάριο μελετών για την υγεία (3 credits): Αυτό το μάθημα περιλαμβάνει ένα σεμινάριο και ένα στοιχείο παρατήρησης. Το σεμινάριο εξετάζει τις παγκόσμιες προοπτικές των χιλιανών συστημάτων υγείας και υγειονομικής περίθαλψης και παρέχει το πλαίσιο για την κλινική σας εμπειρία. Εμπειρία και μελέτη των ποικίλων ευθυνών που κατέχουν διάφοροι επαγγελματίες της υγειονομικής περίθαλψης. Έχετε δύο επιλογές για την άσκηση:
 • Κλινική Παρατήρηση - Επισκεφθείτε ιδιωτικές και δημόσιες κλινικές / νοσοκομεία και αλληλεπιδράτε με διάφορους επαγγελματίες του τομέα της υγείας.
 • Κοινοτική Υγεία - Εργασία με μη κερδοσκοπικό οργανισμό που εργάζεται σε μειονεκτούσες γειτονιές για την προώθηση της αγωγής υγείας και τη βελτίωση των συνθηκών διαβίωσης. Θα ταιριάζει ανάλογα με τις ικανότητες και την εμπειρία σας.

ΚΥΚΛΟΣ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ

Πρόκειται για μια λίστα με τις προγραμματισμένες προσφορές μαθημάτων. Μια τελική λίστα των προσφορών μαθημάτων θα σας δοθεί στη διάθεσή σας στο MyIESabroad λογαριασμό σας.

Μελέτες υγείας

HL 395 - Σεμινάριο προγράμματος για την υγεία (Φθινόπωρο, Άνοιξη, Καλοκαίρι)

Ισπανικά

 • SP 321 - Ισπανικά για επαγγελματίες υγείας 1 (καλοκαίρι)
 • SP 322 - Ισπανικά για επαγγελματίες υγείας 2 (καλοκαίρι)

Εκδρομές σχετικές με το μάθημα

IES Abroad Santiago διοργανώνει εκδρομές που σχετίζονται με το μάθημα και συμπληρώνουν αυτό που μαθαίνετε στην τάξη και συμβάλλουν στις γενικές σας γνώσεις σχετικά με την υγειονομική περίθαλψη, τον πολιτισμό και την κοινωνία της Χιλής. Οι προηγούμενες εξορμήσεις που σχετίζονται με το μάθημα αναφέρονται παρακάτω:

 • Maria Pinto: Μια πόλη που βρίσκεται 45 λεπτά μακριά από το Σαντιάγο, όπου θα μάθετε για την αγροτική ζωή και την υγεία στη Χιλή.

Στέγαση

Θέλουμε να διασφαλίσουμε ότι η μεγαλύτερη πρόκλησή σας είναι να αποφασίσετε ποια ορόσημα θα δείτε πρώτα ή να ανακαλύψετε το καλύτερο καφέ - μη βρίσκοντας ένα μέρος για να ζήσετε όπου αισθάνεστε άνετα. Κάνουμε το καλύτερό μας για να εντοπίσουμε τη στέγαση που αντανακλά το πώς ζουν οι ντόπιοι φοιτητές. Ο στόχος μας είναι ότι όταν φύγετε από το Σαντιάγο, θα νιώσετε σαν στο σπίτι.

Homestays - Ζείτε σε μια οικογένεια στο Σαντιάγκο με μια οικογένεια ή señora, που διευκολύνει την εκμάθηση γλωσσών και την ένταξή σας στην κοινότητα της Χιλής. Οι οικοδεσπότες της οικογένειάς σας παρέχουν δύο γεύματα την ημέρα.

Φοιτητική ζωή

Προσανατολισμός

Το πρόγραμμα αρχίζει με υποχρεωτικό διήμερο προσανατολισμό που σας εισάγει στο προσωπικό του IES Abroad Santiago, τους συμμαθητές σας και την πόλη του Σαντιάγκο. Τα θέματα όπως οι ακαδημαϊκοί, η στέγαση, οι μεταφορές, η υγεία και η ασφάλεια καλύπτονται κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου. Επιπλέον, ο ολοκληρωμένος προσανατολισμός CORE ™, IES Abroad

Εξωσχολικές δραστηριότητες

Επαναπροσδιορίστε τον τρόπο με τον οποίο ζείτε και μαθαίνετε στο Σαντιάγο μέσω των πολιτιστικών μας εκδηλώσεων και δραστηριοτήτων, όπως:

 • Οι δραστηριότητες του IES Abroad Club Chileno με τοπικούς φοιτητές

Απαιτήσεις επιλεξιμότητας

 • 18 ετών
 • Σε καλή κατάσταση στο σπίτι σας
 • 2.5 ΣΔΣ ή καλύτερα σε κλίμακα 4,0 (οι ΣΠΣ κάτω του 2,5 θα λαμβάνονται υπόψη κατά περίπτωση)
 • 4 εξάμηνα ισπανικής ισπανικής γλώσσας ή ισοδύναμου
 • Εγγραφή σε ισπανικό μάθημα εντός του έτους πριν από την ημερομηνία έναρξης του προγράμματος

Διαβατήριο

Πρέπει να υπάρχει διαβατήριο που να ισχύει τουλάχιστον έξι μήνες μετά την ημερομηνία λήξης του προγράμματος, με τουλάχιστον δύο κενές σελίδες. Οι Αμερικανοί πολίτες που διαθέτουν έγκυρο διαβατήριο δεν χρειάζεται να αποκτήσουν θεώρηση εισόδου ή σπουδών στη Χιλή. Οι πολίτες που δεν είναι υπήκοοι των ΗΠΑ μπορεί να υποχρεούνται να λάβουν φοιτητική βίζα πριν την άφιξή τους.

Κόστος

Το καλοκαίρι του 2018

 • Δίδακτρα: 5.340 δολάρια
 • Στέγαση: 1.515 δολάρια
 • Ασφάλιση: $ 135
 • Σύνολο: $ 6,990

Θεωρήστε αυτές τις τιμές ως σημείο εκκίνησης. Σας ενθαρρύνουμε να επικοινωνήσετε με το γραφείο σπουδών σας στο εξωτερικό για να προσδιορίσετε το πραγματικό κόστος για εσάς, όταν παραγγέλνετε οικονομική βοήθεια, υποτροφίες, πολιτικές σχολείου στο σπίτι σας και άλλους παράγοντες.

Αυτή η σχολή προσφέρει προγράμματα σε:
 • ισπανικά
IES Abroad

Τελευταία ενημέρωση May 25, 2018
Διάρκεια & Τιμή
Το μάθημα αυτό είναι με βάση την Πανεπιστημιούπολη
Start Date
Ημερομηνία Έναρξης
Μάιος 2019
Duration
Διάρκεια
7 Εβδομάδες
Πλήρης παρακολούθηση
Price
τιμή
6,990 USD
Πρόγραμμα κόστος Καλοκαίρι 2018
Locations
Χιλή - Santiago, Santiago Metropolitan Region
Ημερομηνία Έναρξης : Μάιος 2019
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Ημερομηνία Λήξης Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Dates
Μάιος 2019
Χιλή - Santiago, Santiago Metropolitan Region
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Ημερομηνία Λήξης Αίτηση Παροχής Πληροφοριών