Το πρόγραμμα Στοματική υγιεινή προετοιμάζει τους αποφοίτους του για την παροχή ολοκληρωμένης στοματικής υπηρεσιών υγείας σε μια ποικιλία ρυθμίσεων. Με την επιτυχή ολοκλήρωση του προγράμματος και την ψήφιση του Εθνικού Στοματικής Υγιεινής Εξέταση και Περιφερειακό Συμβούλιο Εξέταση, οι απόφοιτοι έχουν το δικαίωμα να υποβάλουν αίτηση για υποχρεωτική κρατική αδειών.

Η παρακάτω λίστα περιέχει κατά προσέγγιση δίδακτρα για τους μαθητές που γίνονται δεκτοί στο πρόγραμμα Στοματική υγιεινή σε COD. Τα στοιχεία αυτά μπορεί να αλλάξει λόγω των αυξήσεων των τιμών.

Στοματική υγιεινή Μέσο Κιτ (για δύο χρόνια): $ 3,000.00 Στολές: $ 255.00 PSB-HOAE Στοματική υγιεινή επάρκειας Εξετάσεων: (επισκεφθείτε την ιστοσελίδα Εξεταστικό Κέντρο για τις τρέχουσες τιμές και τις ημερομηνίες) Σύνθεση: Οι μαθητές για την Αμερικανική Οδοντιατρική Υγιεινή Association ($ 65 ανά έτος): $ 130.00 Οδοντιατρική Λούπες (κατά προσέγγιση): 875,00 δολάρια δίδακτρα ανά ώρα πίστωσης *: Μεταβλητή διδάκτρων ισχύει για οδοντιατρικά μαθήματα υγιεινής. Τέλη Lab: 3,100.00 Στοματική υγιεινή Διοικητικό Review Course (Προαιρετικό) $: $ 400.00 Εθνικό Στοματική υγιεινή συμβούλιο Εξετάσεων: $ 425.00 Περιφερειακό Συμβούλιο Εξέτασης (Nerb): 1.000 δολάρια μέλος Licensure Εφαρμογή: $ 100.00 απαιτήσεις υγείας (βλέπε απαιτήσεις υγειονομικού πακέτου): ποικίλλει Υποχρεωτική τον έλεγχο των ναρκωτικών (32 δολάρια ανά έτος): $ 64.00 ασφάλιση ατασθαλίες: $ 52.00 Συγγράμματα ** Όλα τα όργανα, μεγεθυντικό λούπες και στολές πρέπει να αγοραστεί είτε μέσω του COD Βιβλιοπωλείο ή το πρόγραμμα Στοματική υγιεινή.

Το πρόγραμμα Στοματική υγιεινή είναι διαπιστευμένη από την Επιτροπή για την Οδοντιατρική Διαπίστευση της American Dental Association.

Το πρόγραμμα Στοματική υγιεινή στο Κολέγιο της DuPage παραδέχεται μία τάξη ανά έτος. Είναι δύο χρόνια στο μήκος, μη συμπεριλαμβανομένων των προϋποθέσεων που πρέπει να ληφθούν πριν από την έναρξη του προγράμματος.

Πληροφορίες Καριέρα

Ένα οδοντικό καριέρα υγιεινής προσφέρει ευκαιρίες για να βοηθήσει τους ανθρώπους μέσω των κλινικών, των εκπαιδευτικών και θεραπευτικές υπηρεσίες για την πρόληψη των ασθενειών και την προαγωγή της καλής υγείας.

Στοματική υγιεινή εργαστούν σε μια ποικιλία κλινικών και επαγγελματικά περιβάλλοντα, από ιδιωτικά ιατρεία, νοσοκομεία και υπηρεσίες υγείας σε κολέγια, οδοντιατρική που σχετίζονται με τις επιχειρήσεις και τους οργανισμούς συντήρησης υγείας. Τα οδοντικά θέσεις εργασίας υγιεινής αναμένεται να αυξηθεί κατά περισσότερο από 39 τοις εκατό μέχρι το 2016, ανάλογα με το κράτος του Ιλλινόις προβλέψεις επαγγελματικής του απασχόλησης. Δείγμα μισθοί έχουν ως εξής:

  • Επίπεδο εισόδου: $ 44,352
  • Διάμεση: $ 66.382
  • Έμπειροι: $ 73,758

Πτυχίο Πληροφορίες

Κολέγιο της DuPage προσφέρει ένα συνεργάτη στον τομέα της εφαρμοσμένης επιστήμης (AAS) πτυχίο στην στοματική υγιεινή. Πριν από την εγγραφή, οι μαθητές θα πρέπει να συναντηθεί με έναν σύμβουλο προγράμματος για την επιλογή μαθημάτων.

Το πρόγραμμα διδάσκεται στις:
Αγγλικά

Κοιτάξτε1 περισσότερα μαθήματα αποCollege of du Page »

Το μάθημα αυτό είναι με βάση την Πανεπιστημιούπολη
Ημερομηνία έναρξης
Σεπτ. 2019
Duration
2 Χρόνια
Πλήρης παρακολούθηση
Με τοποθεσίες
Με ημερομηνία
Ημερομηνία έναρξης
Σεπτ. 2019
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων

Σεπτ. 2019

Location
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία λήξης
Άλλη