Συνεργάτης στην επιστήμη, την επιστήμη για τα επαγγέλματα υγείας

Γενικά

Περιγραφή προγράμματος

Το Πρόγραμμα Επιστημών για την Υγεία είναι σχεδιασμένο για φοιτητές που σχεδιάζουν να μεταφέρουν και να συνεχίσουν την εκπαίδευσή τους σε ένα συμμαχικό τομέα υγείας ή προ-ιατρικής σε άλλο ίδρυμα.

Παρέχει τις βασικές επιστήμες και τα μαθηματικά που απαιτούνται για μια ποικιλία προγραμμάτων, όπως η Φυσικοθεραπεία, η Επαγγελματική Θεραπεία, η Νοσηλευτική, η Βοηθητική Ιατρική, η Φαρμακευτική, η Ιατρική, η Οδοντιατρική, η Κτηνιατρική, η Οπτομετρία και η Ποδιατρική.

Δεδομένου ότι οι απαιτήσεις εισαγωγής σε άλλα ιδρύματα ποικίλλουν, οι μαθητές πρέπει να λαμβάνουν πληροφορίες σχετικά με τις απαιτήσεις εισόδου για το συγκεκριμένο σχολείο και το πρόγραμμα στο οποίο ενδιαφέρονται. Οι σπουδαστές ενθαρρύνονται έντονα να συμβουλεύονται τόσο το Γραφείο Μεταφοράς στο DCCC όσο και τον σύμβουλό του σχετικά με τις καλύτερες επιλογές επιλογής για τη μεταφορά τους.

Πρόγραμμα Αποτελέσματα

Μετά την επιτυχή ολοκλήρωση αυτού του προγράμματος, οι μαθητές θα πρέπει να είναι σε θέση:

  • Να καταδείξει την κατανόηση των βιολογικών και χημικών αρχών και των εννοιών που εφαρμόζονται στις επιστήμες της υγείας.
  • Εκτελέστε επιλεγμένα καθήκοντα σχετικά με εργαστηριακά πειράματα στις βιολογικές και χημικές επιστήμες.
  • Χρησιμοποιήστε την επιστημονική μέθοδο για να συλλέξετε και να ερμηνεύσετε δεδομένα και να εξαγάγετε συμπεράσματα.
  • Επιδείξτε μια κατανόηση των μαθηματικών αρχών και εννοιών.

Οι απαιτήσεις μαθήματος είναι διαθέσιμες εδώ.

Προϋποθέσεις Εισαγωγής

Απόδειξη αποφοίτησης του γυμνασίου

Πληροφορίες υποτροφιών

Το Εκπαιδευτικό Ίδρυμα Community College του Delaware County Awards βραβεύει περίπου 300.000 δολάρια σε υποτροφίες ετησίως. Κάθε υποτροφία έχει τα δικά της κριτήρια επιλεξιμότητας που έχει καθορίσει ο δωρητής. Η περίοδος υποβολής υποτροφιών κάθε χρόνο κυμαίνεται από τα μέσα Φεβρουαρίου έως τα μέσα Απριλίου.

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στο Www.dccc.edu/scholarships.

Ημερομηνία έναρξης

Κάθε εξάμηνο.

  • Εξάμηνο πτώσης: Αύγουστος.
  • Εαρινό εξάμηνο: αρχές Ιανουαρίου.
  • Καλοκαιρινό Εξάμηνο: Τέλος Μαΐου
Τελευταία ενημέρωση Μάρτ. 2020

Υποτροφία Keystone

Ανακαλύψτε τις επιλογές που μπορεί να σας δώσει η υποτροφία μας

Σχετικά με τη Σχολή

Delaware County Community College (DCCC) is an accredited, public two-year college located in Media, Pennsylvania. The College serves 12,500 students, including more than 200 international students fr ... περαιτέρω

Delaware County Community College (DCCC) is an accredited, public two-year college located in Media, Pennsylvania. The College serves 12,500 students, including more than 200 international students from over 50 countries. DCCC students enjoy a safe, high-tech campus surrounded by nature, with easy access to the dynamic and historical city of Philadelphia, 22km away. Διαβάστε Λιγότερα

Υποβολή ερώτησης

Άλλη