Συνεργάτης της Επιστήμης στην Προ-Ιατρική και την Προ-Φαρμακευτική

Γενικά

Περιγραφή προγράμματος

124085_Pre-Medicine.jpg

Ο Προϊστορικός και Προ-Φαρμακευτικός Συνεργάτης του προγράμματος σπουδών είναι σχεδιασμένος για φοιτητές που φιλοδοξούν να εισέλθουν στην ιατρική, στην οδοντιατρική, στην κτηνιατρική ή στον τομέα του φαρμακείου. Η προετοιμασία για τη μελέτη της ιατρικής, της οδοντιατρικής, της κτηνιατρικής και της φαρμακευτικής απαιτεί ένα καλό γενικό εκπαιδευτικό ίδρυμα με όσο το δυνατόν περισσότερα μαθήματα στη βιολογία, τη χημεία και τη φυσική.

Αυτό το δίχρονο πτυχίο πληροί τις προϋποθέσεις ενός πτυχίου Bachelor of Science που έχει σχεδιαστεί για να προετοιμάσει τους μαθητές για την είσοδο στο ιατρικό, οδοντιατρικό, κτηνιατρικό ή φαρμακείο σχολείο. Οι φοιτητές που ολοκληρώνουν το πρόγραμμα μπορούν να μεταφέρουν ως νεαροί σε ιδρύματα που προσφέρουν τετραετή πτυχίο στα προγράμματα αυτά. Οι απόφοιτοι έχουν μεταβεί σε τέτοια αναγνωρισμένα σχολεία όπως το Πανεπιστήμιο της Βοστώνης, το Πανεπιστήμιο Rutgers, η Σχολή Φαρμακευτικής του Πανεπιστημίου Rutgers και το Πανεπιστήμιο Kean.

Οι σταδιοδρομίες στα ιατρικά, οδοντιατρικά, κτηνιατρικά και φαρμακεία συνεχίζουν να έχουν καλύτερες από τις μέσες προβλέψεις απασχόλησης. Οι εκπαιδευτικές απαιτήσεις, ιδιαίτερα στις επιστήμες, είναι αυστηρές και ακριβείς και η εισδοχή σε απολυμακά προ-ιατρικά, προδοντιακά και προ-κτηνιατρικά προγράμματα και τελικά σε ιατρικές, οδοντιατρικές και κτηνιατρικές σχολές είναι πολύ ανταγωνιστική. Συνεπώς, οι μαθητές ενθαρρύνονται να ζητήσουν τη βοήθεια της συμβουλευτικής επιτροπής της Ακαδημίας

Οι απόφοιτοι είναι σε θέση να:

  • παρουσιάζουν μια κατανόηση των επιστημονικών μεθόδων.
  • χρησιμοποιήστε τις θεωρίες και τις έννοιες της σύγχρονης χημείας, της βιολογίας και της φυσικής για να αναλύσετε και να επιλύσετε επιστημονικά προβλήματα.
  • πραγματοποιούν εργαστηριακά πειράματα χρησιμοποιώντας σύγχρονο εξοπλισμό και τεχνικές.
  • να κοινοποιούν τα αποτελέσματα των αναλύσεων τους, εργαστηριακές έρευνες και αναζητήσεις βιβλιογραφίας σε κατάλληλο επαγγελματικό στυλ γραφής.
  • κατανοούν τόσο την ιστορική προοπτική των χημικών και βιολογικών επιστημών όσο και τη σχέση τους με τον σύγχρονο κόσμο.

Διάρκεια

Ημερομηνία έναρξης: Αύγουστος 2020
Διάρκεια: 2 έτη, με πλήρες ωράριο
Τιμή: Πληροφορίες Αίτησης
Προθεσμία: Αίτηση πληροφοριών

Συχνές ερωτήσεις

Ζητήστε πληροφορίες για όλες τις απαντήσεις

Τελευταία ενημέρωση Νοέμ. 2019

Σχετικά με τη Σχολή

Raritan Community College is located in the suburban community of Branchburg, New Jersey, an hour’s drive from New York City. RVCC has been ranked as the best community college in New Jersey by BestC ... περαιτέρω

Raritan Community College is located in the suburban community of Branchburg, New Jersey, an hour’s drive from New York City. RVCC has been ranked as the best community college in New Jersey by BestColleges.com, WalletHub.com, Schools.com, and Niche.com. Students from more than 30 different countries are enrolled at RVCC on F1 visas. Διαβάστε Λιγότερα

FAQ

Άλλη