Συνεργάτης της Εφαρμοσμένης Επιστήμης στη Νοσηλευτική

Γενικά

Περιγραφή προγράμματος

Περιγραφή προγράμματος

Το διετές πρόγραμμα Associate Degree in Nursing Program (ADN) προετοιμάζει τους φοιτητές για την είσοδο στον τομέα της επαγγελματικής νοσηλείας. Οι απόφοιτοι είναι διατεθειμένοι να παρέχουν κλίνη και σχετική εξειδικευμένη νοσηλευτική φροντίδα σε νοσοκομεία, σπίτια, κλινικές και εγκαταστάσεις μακροχρόνιας φροντίδας. Μετά την επιτυχή ολοκλήρωση του νοσηλευτικού προγράμματος, οι πτυχιούχοι είναι επιλέξιμοι για άδεια ως Registered Professional Nurses. Προχωρημένη τοποθέτηση στο αναλυτικό πρόγραμμα της νοσηλευτικής είναι διαθέσιμη για τις νοσηλευτές πρακτικής νοσοκόμας.128603_nurse-2141808_1920.jpg

Εκπαιδευτικά αποτελέσματα προγράμματος

Μετά την επιτυχή ολοκλήρωση αυτού του προγράμματος, ο φοιτητής θα:

 1. Δείξτε την ασφαλή, ηθική, με επίκεντρο τον ασθενή φροντίδα με ποικίλους πληθυσμούς καθ 'όλη τη διάρκεια ζωής.
 2. Επιδείξτε την ομαδική εργασία και τη συνεργασία για την επίτευξη ποιοτικής φροντίδας των ασθενών.
 3. Χρησιμοποιήστε πρακτική βασισμένη σε αποδεικτικά στοιχεία για την παροχή υγειονομικής περίθαλψης.
 4. Χρησιμοποιήστε μέτρα τεχνολογίας και ασφάλειας για τη συνεχή βελτίωση της ποιότητας της υγειονομικής περίθαλψης.
 5. Επιδείξτε τις ικανότητες που είναι απαραίτητες για την επιτυχή έκβαση της Δημόσιας Εξέτασης Αδειών (NCLEX).

Απαιτήσεις προγράμματος

Απαιτήσεις γενικής εκπαίδευσης - 17 μονάδες

Οι φοιτητές υποχρεούνται να πληρούν έναν ορισμένο αριθμό πιστώσεων στις συγκεκριμένες κατηγορίες που παρουσιάζονται παρακάτω. Όπου συγκεκριμένα μαθήματα δεν περιλαμβάνονται σε αυτές τις κατηγορίες, τα μαθήματα πρέπει να επιλεγούν από τον κατάλογο των μαθημάτων γενικής εκπαίδευσης SUNY.

Βασική επικοινωνία (3 μονάδες)

 • ENG 101 - Σύνταξη και έρευνα

Μαθηματικά (3 μονάδες)

 • MATH 117 - Ποσοτική Λογοτεχνία Κολλεγίου ή ανώτερη τάξη μαθηματικών.

Φυσικές Επιστήμες (8 μονάδες)

 • BIOL 121 - Ανατομική και Φυσιολογία 1 (και Lab)
 • BIOL 123 - Ανατομία και Φυσιολογία 2 (και Εργαστήριο)

Κοινωνικές Επιστήμες (3 μονάδες)

 • PSYCH 101 - Γενική Ψυχολογία

Πτυχίο Απαιτήσεις - 47 Credits

 • NURSE 102 - Υπολογισμοί Δοσολογίας για Νοσηλευτές
 • NUTR 109 - Διατροφή για την Υγεία
 • ADN 120 - ADN-Νοσηλευτική 1, Θεμελιώδη Στοιχεία Νοσηλευτικής (και Εργαστήριο και Κλινική Μελέτη)
 • ADN 131 - ADN-Νοσηλευτική 2, Νοσηλευτική / Νοσηλευτική Νοσηλευτικής Ψυχικής Υγείας (και Εργαστήριο και Κλινική Μελέτη)
 • ADN 221 - ADN-νοσηλευτική 3 (και εργαστήριο και κλινική μελέτη)
 • ADN 231 - ADN-νοσηλευτική 4 (και κλινική μελέτη)
 • BIOL 202 - Φαρμακολογία (για Νοσηλευτές)
 • BIOL 221 - Γενική Μικροβιολογία (και Εργαστήριο)

Ελάχιστες συνολικές πιστώσεις - 64

Προϋποθέσεις Εισαγωγής Νοσηλευτικής και Βήματα

Βήμα 1: Βεβαιωθείτε ότι απαιτείται εργασία μαθήματος

Η εξέταση ATI TEAS είναι ένα απαραίτητο βήμα στη διαδικασία εισαγωγής του Νοσηλευτικού Προγράμματος. Πριν από την εγγραφή για την εξέταση, οι υποψήφιοι φοιτητές πρέπει να έχουν συμπληρώσει τις ακόλουθες προϋποθέσεις:

 • Τρία έτη βιολογίας και χημείας στο γυμνάσιο (με εργαστήρια), μαζί με δύο χρόνια μαθηματικών γυμνασίου, συμπεριλαμβανομένης της άλγεβρας, απαιτούνται. Αν ο σπουδαστής δεν έχει αποδείξεις μαθημάτων γυμνασίου, τα ισοδύναμα μαθήματα κολλεγίων πρέπει να συμπληρώνονται με βαθμό "C" ή καλύτερα.
 • Westchester Community College δοκιμασίες τοποθέτησης στο Westchester Community College και τα απαραίτητα διορθωτικά μαθήματα στην ανάγνωση, τη γραφή και τα μαθηματικά (ή τα μαθήματα Αγγλικών και Μαθημάτων σε επίπεδο κολλεγίων συμπληρωμένα με βαθμό "C" ή καλύτερα) πρέπει να ολοκληρωθούν. Για να ολοκληρώσετε τις δοκιμές τοποθετήσεων, επικοινωνήστε με το Κέντρο Ελέγχου του WCC μετά την υποβολή αίτησης στο κολλέγιο.

Βήμα 2: Υποβάλετε αίτηση στο Κολλέγιο

 • Ολοκληρώστε μια αίτηση εισαγωγής στο κολέγιο.
 • Ελέγξτε τις Ημερομηνίες Προθεσμίας Εφαρμογής για Εξάμηνα και Άνοιξη.
 • Ελέγξτε τη λίστα ελέγχου εισαγωγής για να Westchester Community College αίτηση στο Westchester Community College .

Βήμα 3: Εφαρμόστε στο Πρόγραμμα Νοσηλευτικής

 • Μόλις γίνει δεκτή στο κολλέγιο και όλες οι προϋποθέσεις είναι πλήρεις, οι μαθητές πρέπει να λάβουν την εξέταση ATI TEAS για να ληφθούν υπόψη για το πρόγραμμα νοσηλευτικής.
 • Επικοινωνήστε με το Γραφείο Εισαγωγής που βρίσκεται στον 2ο όροφο του Κτιρίου Διοίκησης στο admissions@sunywcc.edu ή στο 914-606-6735 για πληροφορίες σχετικά με την εγγραφή στις εξετάσεις ATI TEAS.
 • Οι φοιτητές που ενδιαφέρονται να υποβάλουν αίτηση για το πρόγραμμα Nursing ενθαρρύνονται έντονα να παρακολουθήσουν μια ενημερωτική συνάντηση για αναλυτικές πληροφορίες. Επισκεφθείτε τη διεύθυνση www.sunywcc.edu/nursinginfo για ημερομηνίες, ώρες και τοποθεσίες.

Πρόσθετες σημειώσεις προγράμματος

 1. Προκειμένου να συνεχιστεί το πρόγραμμα, οι σπουδαστές στο πρόγραμμα σπουδών του νοσηλευτικού ιδρύματος πρέπει να κερδίσουν έναν ελάχιστο βαθμό "C" σε κάθε μη νοσηλευτικό κύκλο. Κάθε κύκλος νοσηλευτικής στο πρόγραμμα σπουδών πρέπει να περάσει με ελάχιστο βαθμό "C". Μια ελάχιστη ΣΔΣ 2.0 πρέπει να επιτευχθεί στο τέλος κάθε εξαμήνου για να παραμείνει στο πρόγραμμα και για αποφοίτηση.
 2. Οι σπουδαστές στο εξάμηνο 1 πρέπει να περάσουν με επιτυχία τους υπολογισμούς δοσολογίας NURSE 102 για μαθήματα Νοσηλευτών με βαθμό "C" ή καλύτερα για να προχωρήσουν στο εξάμηνο 2. Επίσης, στο εξάμηνο 1, οι μαθητές πρέπει να περάσουν ένα εξάμηνο Εξέταση Υπολογισμών Δοσολογίας με βαθμολογία του 90% μετά από δύο προσπάθειες προκειμένου να χορηγηθούν φάρμακα στο κλινικό περιβάλλον. Κατά τη διάρκεια του πρώτου εξαμήνου των εξαμήνων 2, 3 και 4, θα διεξαχθεί μια δοκιμασία για την επίλυση προβλημάτων στα «Δοσολογίες και Λύσεις Φαρμακευτικών Προϊόντων». Για να συνεχιστεί το πρόγραμμα, οι φοιτητές πρέπει να περάσουν τη δοκιμή με βαθμολογία 90% στο DNA (Και Εργαστήριο και Κλινική Μελέτη) και 95% σε ADN-Νοσηλευτική 3 (και Εργαστήριο και Κλινική Μελέτη) και ADN-231 ADN-Nursing 4 (και Κλινική Μελέτη) σε δύο προσπάθειες.
 3. ADN 131 ADN-Νοσηλευτική 2, Νοσηλευτική Νοσηλευτική / Νοσηλευτική Νοσηλευτικής (και Εργαστήριο και Κλινική Μελέτη) έχει δύο συνιστώσες:
  ADN 2 (A) Υγεία γονικού-παιδιού
  ADN 2 (Β) Νοσηλευτική Ψυχικής Υγείας
  Κάθε μάθημα πρέπει να περάσει με ένα ελάχιστο βαθμό "C" για να προχωρήσει σε ADN 221 ADN-Νοσηλευτική 3 (και Lab, και κλινική μελέτη).
 4. Οι φοιτητές που αποτυγχάνουν σε ένα εξάμηνο ή που αποχωρούν από το πρόγραμμα θα εξεταστούν από τη σχολή για μια ακόμη ευκαιρία να ολοκληρώσουν το πρόγραμμα.

Απαιτήσεις υγείας

Πριν από την εισαγωγή στο πρόγραμμα, κάθε φοιτητής θα υποβάλει, στο γραφείο υγείας του κολλεγίου, τα αποτελέσματα μιας φυσικής εξέτασης, εργαστηριακών εξετάσεων και τεκμηρίωσης σχετικά με τα έντυπα που παρέχονται από το σώμα. Άλλες απαιτήσεις περιλαμβάνουν ελέγχους ιστορικού και διαγνωστικές εξετάσεις φαρμάκων.

Απαιτούμενη προβολή

Οι σπουδαστές που γίνονται δεκτοί σε αυτό το πρόγραμμα πρέπει να ολοκληρώσουν, με δικά τους έξοδα, έναν επιτυχή έλεγχο ιστορικού και έλεγχο φαρμάκων πριν από την έναρξη κλινικών μαθημάτων. Παρακαλείσθε να συμβουλευτείτε τον επικεφαλής του προγράμματος σπουδών για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το χρονοδιάγραμμα και τη διαδικασία για την ολοκλήρωση αυτών των απαιτήσεων.

Πιστοποίηση CPR

Ο φοιτητής πρέπει να έχει 2ετή πιστοποίηση σε ένα μάθημα CPR Health Provider κατά την είσοδο στο πρόγραμμα. Ο φοιτητής είναι υπεύθυνος για την ανανέωση της πιστοποίησης CPR εάν λήξει κατά τη διάρκεια του προγράμματος. Ανατρέξτε στον Πρόεδρο του Προγράμματος Σπουδών για μια λίστα με τους πόρους για τα μαθήματα CPR.

Κλινική εξάσκηση

Η κλινική πρακτική αποτελεί αναπόσπαστο μέρος όλων των μαθημάτων νοσηλευτικής. Ως εκ τούτου, αναμένεται συμμετοχή σε όλες τις κλινικές εργαστηριακές συνεδρίες. Ένας φοιτητής που είχε δύο ή περισσότερες απουσίες πρέπει να εμφανιστεί ενώπιον της σχολής προκειμένου να καθορίσει την κατάλληλη ενέργεια, η οποία μπορεί να περιλαμβάνει τη μείωση ή την απόλυση βαθμού από το πρόγραμμα. Η μεταφορά σε κλινικές υπηρεσίες είναι ευθύνη του φοιτητή. Η ασφάλιση ατασθαλιών πρέπει να πραγματοποιείται από όλους τους σπουδαστές σε όλο το πρόγραμμα.

Τελευταία ενημέρωση Μάρτ. 2020

Σχετικά με τη Σχολή

Westchester Community College is more than just the county’s largest educational institution. It is a living, breathing part of Westchester that goes beyond the influence of a typical college and affe ... περαιτέρω

Westchester Community College is more than just the county’s largest educational institution. It is a living, breathing part of Westchester that goes beyond the influence of a typical college and affects the lives of all who enter its doors. Διαβάστε Λιγότερα

Ask a Question

Άλλη