Το πρόγραμμα κλινικής ψυχολογίας (PsyD) σε CIIs

Γενικά

Περιγραφή προγράμματος

Η Κλινική Ψυχολογία (PsyD) Πρόγραμμα κατά CIIs

Το Πρόγραμμα PsyD σε CIIs είναι μοναδική. Το ξενοδοχείο βρίσκεται στην καρδιά του Σαν Φρανσίσκο, το δικό μας ήταν το πρώτο αναγνωρισμένο πανεπιστήμιο στη Βόρεια Αμερική για να προσφέρουν προγράμματα που συνδέουν τις ιδέες της Δυτικής ψυχολογίας με τον ανατολικό μυστικισμό. Συνεχίζουμε σήμερα να παρουσιάσει ένα δυναμικό πρόγραμμα σπουδών της κλινικής ψυχολογίας που συνδυάζει την πιο πρόσφατη επιστημονική έρευνα με μεγάλες παραδόσεις της σοφίας του κόσμου. Πιστεύουμε ότι μια τέτοια σύνθεση επιτρέπει την βαθιά κατανόηση της ανθρώπινης κατάστασης, καθώς και πληροφορίες για τις πιο αποτελεσματικούς τρόπους για να βοηθήσει όσους έχουν ανάγκη.

Το Πρόγραμμα PsyD έχει σχεδιαστεί προσεκτικά ώστε να προετοιμάσουν τους μαθητές για την πρακτική εστιασμένη σταδιοδρομία στην κλινική ψυχολογία. Ως μέλος του Εθνικού Συμβουλίου των Σχολών και Προγραμμάτων Επαγγελματικής Ψυχολογίας (NCSPP), ιατρός-μελετητής μας μοντέλο εκπαίδευση παρέχει ευρεία και γενική εκπαίδευση στην κλινική ψυχολογία που, επιπλέον, ενσωματώνει βάθος ψυχολογικές, κοινωνικές, οικολογικές και πνευματικές διαστάσεις του ανθρώπινη εμπειρία στο πρόγραμμα σπουδών.

Πλήρης απασχόληση φοιτητών που εισέρχονται στο πρόγραμμα με τακτική μόνιμης (όσοι εισέρχονται με πτυχίο) λαμβάνουν συνήθως τρία έως τέσσερα χρόνια για να ολοκληρωθεί μαθημάτων. Αυτό ακολουθείται από την πρακτική άσκηση, η οποία διαρκεί ένα έτος, εφόσον αυτό είναι μια πλήρους απασχόλησης οικοτροφείο (περίπου σαράντα ώρες την εβδομάδα), δύο χρόνια αν είναι μερικής απασχόλησης πρακτική (περίπου είκοσι ώρες την εβδομάδα). Η διατριβή ακολουθεί επίσης μαθημάτων και, ενώ είναι δυνατόν να ολοκληρωθεί η διατριβή σε ένα χρόνο, οι μαθητές συνήθως χρειαστούν δύο χρόνια για να ολοκληρωθεί και να γράφουν τις ερευνητικές τους. Ρεαλιστικά, ένας σπουδαστής πλήρους φοίτησης δεκτός με τακτική διαρκούς μπορούν να περιμένουν να ολοκληρωθεί το πτυχίο του σε πέντε έως επτά έτη, ανάλογα με την επιλογή τους, της πρακτικής και της φύσης του έργου διατριβή τους. Για προχωρημένους - στέκεται μαθητές (όσοι εισέρχονται με μεταπτυχιακό τίτλο στην Ψυχολογία, ή το ισοδύναμο) έχουν τη δυνατότητα να ολοκληρώσει το πρόγραμμα σε τέσσερα χρόνια, με τρία χρόνια μαθημάτων με μειωμένο φορτίο και ταυτόχρονη εργασία διατριβή, που ακολουθείται από ένα έτος πρακτικής άσκησης. Η πλειοψηφία των προηγμένων μόνιμης φοιτητές λαμβάνουν τέσσερα και μισό έως πέντε χρόνια για να ολοκληρώσει το βαθμό διακριτικό μας προσέγγιση στην κλινική ψυχολογία της εκπαίδευσης καθοδηγείται από ένα όραμα της κλινικής πρακτικής που δίνει έμφαση σε μια ολιστική και σχεσιακή προσέγγιση στην ανθρώπινη κατάσταση. Θα διδάξουν στους μαθητές την αξία της ανοικτής έρευνας σχετικά με εαυτού και του άλλου. Στο κέντρο αυτής της έρευνας είναι το άτομο ως σύνολο που υπάρχει σε σχέση με άλλα πρόσωπα, με τις κοινότητες, με πολιτιστικά συστήματα έννοια, και με τη φύση. Πιστεύουμε ότι η ψυχολογική ταλαιπωρία συχνά έχει να κάνει με το σπάσιμο αυτών των κρίσιμων σχέσεων. Συνεπής με την αποστολή CIIs οραματιστής, βλέπουμε την ίδια την εκπαιδευτική διαδικασία ως ολιστική και σχεσιακές, και φιλοδοξούμε να "περπατήσει κουβέντα μας" ως μια κοινότητα μάθησης - η οποία είναι δημιουργική και μετασχηματιστική τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο.

Προσφορές Η πορεία μας αντανακλούν την ευρεία-minded, ολοκληρωμένη προοπτική που πρωτοεμφανίστηκε στο CIIs δεκαετίες πριν. Alan Watts, μια ηγετική φυσιογνωμία στη μετάδοση της Ανατολικής πνευματικότητας στη Δύση, χαρακτήρισε την Αμερικανική Ακαδημία των Ασιατικών Σπουδών (που αργότερα έγινε CIIs) ως «μια από τις κύριες ρίζες αυτού που αργότερα έγινε γνωστό, στις αρχές της δεκαετίας του εξήντα, όπως το Σαν Φρανσίσκο της Αναγέννησης. "Κατά την περίοδο αυτή, το Bay Area έγινε συνώνυμο με νέα ρεύματα στην ψυχολογία που συνεχίζουν να μετατρέψουν το γήπεδο. Όπως ιδρυτές CIIs του, διδάσκοντες και τους μαθητές μας να συνεχίσουν να εργάζονται στην αιχμή της ψυχολογίας, στη βαθύτερη παραδόσεις του, και προς το έργο της πραγματοποίησης πιο βαθιά ανθρώπινο δυναμικό μας.

CIIs είναι πλήρως διαπιστευμένο από τη Δυτική Ένωση Σχολείων και Κολλεγίων Senior College και το Πανεπιστήμιο της Επιτροπής (WASC-SASC). Το Πρόγραμμα PsyD είναι μέλος του Εθνικού Συμβουλίου των Σχολών και Προγραμμάτων Επαγγελματικής Ψυχολογίας (NCSPP). Οι απόφοιτοι του προγράμματος PsyD σε CIIs είναι επιλέξιμες για την άδεια, όπως ψυχολόγους στην Καλιφόρνια και πολλά άλλα κράτη.

Το San Francisco Bay Area είναι στην πρώτη γραμμή της αλλαγής στην ψυχολογία, ειδικά σε CIIs. Σας προσκαλούμε να μας επισκεφτείτε και να μάθετε περισσότερα σχετικά με την CIIs / Bay Area ψυχολογία εμπειρία.

Κλινική Ψυχολογία Licensure (PsyD) Πρόγραμμα

Οι απόφοιτοι του προγράμματος PsyD σε CIIs είναι επιλέξιμες για την άδεια, όπως ψυχολόγους στην Καλιφόρνια και πολλά άλλα κράτη. Στην πραγματικότητα, κατά τα τελευταία πέντε χρόνια, σύμφωνα με την EPPP δημοσιευμένα στοιχεία, CIIs μαθητές είχαν υψηλότερες βαθμολογίες στις εθνικές εξετάσεις από τους αποφοίτους κάθε APA εγκεκριμένο πρόγραμμα PsyD στο Bay Area.

Εφαρμόστε στην Κλινική Ψυχολογία (PsyD) Πρόγραμμα

Υπογραμμίζοντας την προετοιμασία για την κλινική πρακτική το πρόγραμμα αυτό συνδυάζει την αυστηρή υποτροφία, υπό την εποπτεία κλινική εμπειρία και practica και πρακτική εξάσκηση. PsyD μαθητές πληρούν την απαίτηση πολυμορφία και ταυτότητα ικανότητας, λαμβάνοντας τρία μαθήματα που συνδέουν την κλινική πρακτική με τον πολιτισμό και την εθνικότητα, το φύλο και τη σεξουαλικότητα, και η θρησκεία και η πνευματικότητα.

Για το πεδίο μαθητές εμπειρία μπορεί να εφαρμοστεί σε πάνω από 90 φορείς της κοινότητας, που εξυπηρετούν ένα ποικίλο μίγμα των πελατών. Επιπλέον, έχουν πρόσβαση σε συναρπαστική σειρά του Ινστιτούτου των δημοσίων προγραμμάτων.

Κατάρτισης φιλοσοφία μας αποτελείται από τέσσερα στοιχεία:

 • μάθηση σε ένα πολυπολιτισμικό πλαίσιο, το οποίο ενσωματώνει practica και εργασία στην τάξη
 • ένα σχεσιακό μοντέλο της μάθησης και κατάρτισης
 • σημαντικό προβληματισμό σχετικά με την κλινική πρακτική κάποιου
 • ευρύ φάσμα της υποτροφίας

Προϋποθέσεις Εισαγωγής

 • Αποδοχή Αίτησης
 • Μη επιστρεπτέα $ 65 Τέλη της αίτησης
 • Βαθμός Απαιτήσεις: Ένα πτυχίο (BA, BS, ή το ισοδύναμο) από διαπιστευμένο κολέγιο ή πανεπιστήμιο στην Ψυχολογία ή 12 μονάδες εξάμηνο / 18 τριμήνου μονάδες της εργασίας βέβαια Ψυχολογίας
 • Ακαδημαϊκή Προαπαιτούμενα: 12 μονάδες εξάμηνο / 18 τριμήνου μονάδες της Ψυχολογίας εργασία φυσικά συμπεριλαμβανομένου ενός Στατιστικά πορεία.
 • Πρακτικά: Επίσημη μεταγραφές από όλους τους διαπιστευμένους ακαδημαϊκά ιδρύματα παρακολούθησαν εντός των Ηνωμένων Πολιτειών. Οι μεταγραφές πρέπει να φτάσουν σε επίσημη, σφραγισμένους φακέλους τους.
 • Ελάχιστη ΣΔΣ του 3,0 σε προπτυχιακό ίδρυμα που παρέχει πτυχία - για την τελική 60 μονάδες εξάμηνο ή τρίμηνο 90 μονάδες της εργασίας βέβαια.
 • Ακαδημαϊκή δείγμα γραφής: Ένα δείγμα γραφής από οκτώ έως δέκα σελίδες (δακτυλογραφημένο σε διπλό διάστιχο), που δείχνει την ικανότητά σας να σκέφτονται κριτικά και στοχαστικά και επιδεικνύει τις ικανότητες μεταπτυχιακό επίπεδο γραφής. Ένα δείγμα που χρησιμοποιεί εξωτερικές πηγές πρέπει να περιλαμβάνει τις κατάλληλες αναφορές. Μπορείτε να υποβάλετε αντίγραφα των προηγούμενων εργασιών, όπως μια πρόσφατη ακαδημαϊκή εργασία, άρθρο, ή η έκθεση που αντανακλά την επιστημονική ικανότητες.
 • Δύο συστατικές επιστολές: Επιστολές της σύστασης θα γίνει δεκτή από ακαδημαϊκούς συμβούλους, καθηγητές, επαγγελματικές επόπτες, ή κάποιος είναι σε θέση να βεβαιώσει την ωριμότητα σας, τα κίνητρα και την ικανότητα να αναλάβει τις εργασίες που απαιτούνται για το Πρόγραμμα PsyD. Συστήνοντες θα πρέπει να χρησιμοποιούν τυποποιημένο έντυπο επιχειρήσεων και περιλαμβάνουν πλήρη στοιχεία επικοινωνίας, όνομα, e-mail, αριθμό τηλεφώνου, και ταχυδρομική διεύθυνση.
 • Δήλωση Στόχος: Ένα μονοσέλιδο (δακτυλογραφημένο σε διπλό διάστιχο) δήλωση των εκπαιδευτικών και επαγγελματικών σας στόχων.
 • Αυτοβιογραφικό Δήλωση: Μία τεσσάρων έως έξι σελίδα (δακτυλογραφημένο σε διπλό διάστιχο) αυτο-στοχαστική, διάρκεια ζωής αυτοβιογραφικό δήλωση συζητώντας τις αξίες σας, συναισθηματικές και πνευματικές ιδέες, τις προσδοκίες και τις εμπειρίες ζωής που οδήγησαν στην απόφαση για την εφαρμογή του προγράμματος PsyD .

Οι αλλοδαποί φοιτητές και άτομα που έχουν σπουδάσει σε ιδρύματα εκτός των ΗΠΑ και του Καναδά μπορεί να έχουν πρόσθετες απαιτήσεις.

Σύνθετη στέκεται

Ένας περιορισμένος αριθμός προηγμένη στάση τους φοιτητές που έχουν ολοκληρώσει ένα μεταπτυχιακό ή μεταπτυχιακό στην ψυχολογία (ή ισοδύναμο) με ΣΔΣ του 3,25 και ολοκληρώθηκε 500 ώρας πρακτικής άσκησης μπορεί να γίνει δεκτός κάθε χρόνο. Σύνθετη Μόνιμη μαθητές ολοκληρώσουν μια μείωση του αριθμού των μονάδων σε ένα πρόγραμμα που έχει σχεδιαστεί για μια κατά περίπτωση ανάλογα με την προηγούμενη μεταπτυχιακά μαθήματα. Οι μαθητές έχουν εισαχθεί με το Advanced Μόνιμη πρέπει να συμπληρώσει όλα τα απαιτούμενα μαθήματα στο CIIs ή αποδεικνύουν πριν από την ολοκλήρωση μέσω της υποβολής και αναθεώρησης των προγραμμάτων σπουδών από την προηγούμενη παρακολούθηση μαθημάτων.

Άνοιξη Η είσοδος στην Ψυχολογία Διδακτορικό Πρόγραμμα

Μόλις γίνει αποδεκτή στο πρόγραμμα PsyD, ένας περιορισμένος αριθμός φοιτητών που έχουν τη δυνατότητα να εγγραφούν σε κάποια μαθήματα για την άνοιξη ή το καλοκαίρι του εξαμήνου πριν από την έναρξη χειμερινό εξάμηνο τους. Με την έγκριση του τμήματος PsyD, οι μαθητές μπορούν να εγγραφούν σε επιλεγμένα μαθήματα πριν από την έναρξη του χειμερινού εξαμήνου, αργότερα για να ενταχθούν στην ομάδα πτώση. Οι μαθητές που χρησιμοποιούν αυτή την επιλογή για να μειώσει τον αριθμό των μαθημάτων που απαιτούνται κατά το πρώτο ή / και δεύτερο έτος σπουδών. Αυτή η επιλογή μπορεί να παρέχει μεγαλύτερη δυνατότητα σχεδιασμό προγραμμάτων σπουδών για κάθε σπουδαστή. Οι μαθητές που αρχίζουν να παίρνουν μαθήματα στις άνοιξη ή το καλοκαίρι εξάμηνα θεωρούνται μέλη της ομάδα σπουδαστών που ξεκινά επίσημα το χειμερινό εξάμηνο του έτους ώστε να γίνονται δεκτοί και θα κινηθεί μέσω της ακολουθίας πρακτική άσκηση με την εν λόγω ομάδα.

Τελευταία ενημέρωση Μάρτ. 2020

Σχετικά με τη Σχολή

California Institute of Integral Studies (CIIS) is an innovative, forward-thinking university based in San Francisco, California.

California Institute of Integral Studies (CIIS) is an innovative, forward-thinking university based in San Francisco, California. Διαβάστε Λιγότερα

Ask a Question

Άλλη