ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ

Γενικά

Περιγραφή προγράμματος

Σχετικά με

Με ένα ποσοστό τοποθέτησης θέσεων εργασίας 100%, μικρά μεγέθη τάξης και την καλύτερη αξία στο πρόγραμμα Maine, το πρόγραμμα Husson University έχει αυτό που χρειάζεστε για να πετύχετε στο τρίτο μεγαλύτερο επάγγελμα υγείας της χώρας.

Το τετραετές πρόγραμμα διδακτορικού μας (PharmD) είναι αφιερωμένο στην παροχή προσωπικής προσοχής σε κάθε μαθητή, κλινικών εμπειριών υψηλής ποιότητας, πρόσβασης σε σύγχρονα περιβάλλοντα μάθησης και διεπιστημονικών ευκαιριών μάθησης για να είστε έτοιμοι να ανταποκριθούμε απαιτήσεις της σταδιοδρομίας που επιλέγετε.

Η Husson προσφέρει τη χαμηλότερη καθαρή τιμή σε οποιοδήποτε αναγνωρισμένο ιδιωτικό κολέγιο ή πανεπιστήμιο του NEASC στο Maine. Και, πάνω από 400.000 δολάρια σε υποτροφίες και υποτροφίες χορηγούνται ετησίως σε φοιτητές Φαρμακείων.

Κλινικές εμπειρίες

"Οι τόποι περιστροφής για τον τέταρτο χρόνο φοιτητή φαρμακείου μας είναι άφθονοι, κλινικά ποικίλοι και γεμάτοι δράση. Αυτό δίνει τη δυνατότητα σε κάθε εργαζόμενο που εργάζεται σκληρά να μεταβεί από φοιτητικό φαρμακοποιό σε εξουσιοδοτημένο επαγγελματία στη σημερινή δυναμική αγορά εργασίας ».

- Conrad Dhing, Ph.D., Βοηθός Κοσμήτορα, Φοιτητικές Ακαδημαϊκές Υποθέσεις, Φαρμακευτική Σχολή

Η Φαρμακευτική Σχολή του Husson δίνει μεγάλη έμφαση στην παροχή κλινικών εμπειριών που προετοιμάζουν τους μαθητές για πρακτική άσκηση σε μια ευρεία ποικιλία ρυθμίσεων. Μέχρι τη στιγμή που ο φοιτητής τερματίζει το πρόγραμμα PharmD, θα έχει ολοκληρώσει τουλάχιστον 36 εβδομάδες κλινικής εργασίας, εκτός από τις ώρες διεπιστημονικών ευκαιριών βιωματικής μάθησης στις πανεπιστημιουπόλεις.

Το πρόγραμμα εντάσσεται σε ένα ισχυρό δίκτυο κοινοτικών και αποφοίτων συνδέσεων σε ολόκληρο τον κλάδο της υγείας και προστίθενται συνεχώς νέες ευκαιρίες. Ένας ειδικός Διευθυντής Διασφάλισης Ποιότητας στην Βιωματική Εκπαίδευση συνεργάζεται με κάθε μαθητή για να εξασφαλίσει ότι τοποθετούνται σε κλινικές τοποθεσίες που τους προσφέρουν καλά στρογγυλεμένες και εμπλουτιστικές εμπειρίες που σχετίζονται με τους στόχους της σταδιοδρομίας τους.

Εγκαταστάσεις

Η Φαρμακευτική Σχολή του Husson έχει 25.000 τετραγωνικά πόδια. από πρόσφατα ανακαινισμένο χώρο αίθουσας διδασκαλίας, εργαστηρίου και προσομοίωσης. Τα συνεργαζόμενα εργαστήρια επιστήμης και οι βιωματικοί χώροι μάθησης που χρησιμοποιούνται από διάφορα προγράμματα υγείας παρέχουν άφθονες ευκαιρίες για διεπαγγελματική μάθηση. Το πρόγραμμα έχει επίσης 2.000 τετραγωνικά πόδια. του χώρου αφιερωμένου ερευνητικού χώρου στο υπερσύγχρονο ερευνητικό και εκπαιδευτικό κέντρο του Πανεπιστημίου.

ΑΙΘΟΥΣΕΣ διδασκαλιας

Η Σχολή Φαρμακευτικής έχει επτά αφιερωμένες αίθουσες διδασκαλίας που φιλοξενούν ένα ευρύ φάσμα μεγεθών τάξεων και τρόπων μάθησης. Κάθε δωμάτιο είναι εξοπλισμένο με ευέλικτα έπιπλα και νέα τεχνολογία κατάλληλα για διαλέξεις, ομαδικές συζητήσεις, παράδοση παρουσίασης και πρακτικές ασκήσεις μάθησης.

Εργαστήριο Γνωστικών Δεξιοτήτων

Το εργαστήριο γνωστικών δεξιοτήτων του προγράμματος, το οποίο περιλαμβάνει ένα παρακείμενο δωμάτιο αξιολόγησης ασθενών / συμβουλευτικής, είναι σχεδιασμένο για τους μαθητές να ασκούν αλληλεπίδραση με τους ασθενείς σε ένα ρεαλιστικό περιβάλλον πρακτικής άσκησης. Εδώ, οι σπουδαστές μαθαίνουν πώς να συνεργάζονται με τους ασθενείς για να δημιουργούν θεραπευτικά σχέδια, να παρέχουν συμβουλές για τη χορήγηση δόσεων / παράδοσης και πολλά άλλα.

Εργαστήριο Διανομής

Στο εργαστήριο χορήγησης φαρμάκων της Σχολής Φαρμακευτικής, οι φοιτητές εξασκούν χρησιμοποιώντας τον πραγματικό εξοπλισμό και τις προδιαγραφές που χρησιμοποιούνται στα εργαστήρια εργασίας για την προετοιμασία IV θεραπειών και τη δημιουργία ενώσεων σε αποστειρωμένο περιβάλλον.

Εργαστήριο Ερευνών Φαρμακευτικών Επιστημών

Το Ερευνητικό Εργαστήριο Φαρμακευτικών Επιστημών του προγράμματος είναι ένα πρακτικό περιβάλλον εκμάθησης όπου οι μαθητές εισάγονται σε ερευνητικές προσεγγίσεις και εργαστηριακές μεθόδους που χρησιμοποιούνται στη σύγχρονη έρευνα των φαρμακευτικών επιστημών.

Κέντρου Έρευνας και Εκπαίδευσης Husson University

Το Κέντρο Έρευνας και Εκπαίδευσης του Husson University είναι μια υπερσύγχρονη εγκατάσταση όπου οι σπουδαστές συνεργάζονται στενά με τη σχολή για να διεξάγουν έρευνες χρησιμοποιώντας τον τελευταίο εξοπλισμό υψηλής τεχνολογίας. Η Φαρμακευτική Σχολή έχει 2.000 τετραγωνικά πόδια. του αποκλειστικού χώρου, αλλά το πρόγραμμα συμμετέχει τακτικά στις διεπαγγελματικές εκπαιδευτικές δραστηριότητες με πολλά άλλα προγράμματα που σχετίζονται με την υγεία.

Σχολή Πληροφοριών Φαρμακευτικής

  • 8: 1 Μικρή αναλογία φοιτητών / καθηγητών - Η Σχολή Φαρμακευτικής του Husson University έχει ένα από τα χαμηλότερα ποσοστά σπουδαστών-σχολών, που είναι 8: 1. Αυτό επιτρέπει στους μαθητές να λαμβάνουν εξατομικευμένη προσοχή από τους καθηγητές στην τάξη και στους βιωματικούς χώρους τους.
  • $$$ ευκαιρίες υποτροφιών και δίδακτρα με ανταγωνιστικές τιμές - η Φαρμακευτική Σχολή του Husson University προσφέρει πάνω από 150.000 δολάρια σε υποτροφίες κάθε χρόνο. Ορισμένες από τις υποτροφίες είναι ανανεώσιμες για φοιτητές που διατηρούν 3.00 σωρευτικές ΣΔΣ. Επιπλέον, το Husson University προσφέρει μια από τις χαμηλότερες τιμές για ιδιωτικά σχολεία φαρμακείων σε ολόκληρη τη χώρα. Το κόστος των σπουδών (2015-6) είναι κάτω από 35.000 δολάρια / έτος.
  • 80% Απόφοιτοι που απασχολούνται στον τομέα τους - Πλειοψηφία των αποφοίτων από το Husson University School of Pharmacy κατάφεραν να εξασφαλίσουν προσφορές εργασίας ως φαρμακοποιών στην επαγγελματική μας εκδήλωση κάθε χρόνο. Οι εργοδότες στη διοργάνωση σταδιοδρομίας περιλαμβάνουν όλα τα μεγάλα φαρμακεία αλυσίδας, τα μανάβικα, τους μαζικούς εμπόρους και τις τοπικές κλινικές και τα νοσοκομεία.
  • Χειροκίνητη εκμάθηση - Οι σπουδαστές της Φαρμακευτικής Σχολής του Husson University λαμβάνουν συνεχή πρακτική μάθηση από τις εργαστηριακές δραστηριότητες στην τάξη, τις βιωματικές περιστροφές τους και τις πολυάριθμες δραστηριότητες φοιτητικής οργάνωσης. Husson University απαριθμήθηκε από την US News
  • Θα μάθετε από τα καλύτερα - Η σχολή στο Husson University School of Pharmacy είναι εθνικά αναγνωρισμένη και είναι μερικοί από τους κορυφαίους εμπειρογνώμονες του έθνους στον τομέα της επιληψίας, του καρκίνου και της επούλωσης των πληγών.
  • Ευκαιρίες στη βιοϊατρική και φαρμακευτική έρευνα - Οι σπουδαστές στο Husson University εργάζονται με καθηγητές παγκόσμιας κλάσης και ερευνητές σε βιοϊατρικές και φαρμακευτικές επιστήμες στο εργαστήριο Marshall Road Laboratory, ένα state-of-the-art ερευνητικό εργαστήριο στο Bangor. Πρόσθετες ερευνητικές ευκαιρίες είναι διαθέσιμες στις κοινωνικές επιστήμες, ιδίως όσον αφορά την παροχή και την πρόσβαση των υπηρεσιών υγειονομικής περίθαλψης για τον πληθυσμό που δεν καλύπτεται από τον πληθυσμό του αγροτικού Maine.
  • Αν ψάχνετε για μια εξαιρετική εκπαίδευση φαρμακείο που οδηγεί σε μια μεγάλη καριέρα, και την ποιότητα ζωής που έρχεται με την παρακολούθηση κολλέγιο στην Αμερική παραθεριστική χώρα , Husson University είναι για σας. Ανακαλύψτε γιατί το πρόγραμμα φαρμακείων Husson προσφέρει εξαιρετική εκπαίδευση, οδηγεί σε μια σπουδαία καριέρα, συμπεριλαμβανομένων όσων θα κάνουν το U

Τελευταία ενημέρωση Μάρτ. 2020

Υποτροφία Keystone

Ανακαλύψτε τις επιλογές που μπορεί να σας δώσει η υποτροφία μας

Σχετικά με τη Σχολή

At Husson University, it’s all about you. You won’t be lost in a crowd. You’ll learn from professors who care about you. You’ll learn hands-on, earning a degree and skills that will prepare you for a ... περαιτέρω

At Husson University, it’s all about you. You won’t be lost in a crowd. You’ll learn from professors who care about you. You’ll learn hands-on, earning a degree and skills that will prepare you for a rewarding, successful career. Best of all, Husson’s reputation for a first-class education and affordability mean you’ll be making a smart investment. Husson University... our mission is your success. Διαβάστε Λιγότερα

Υποβολή ερώτησης

Άλλη