Φυσικά στη Βελτίωση της Ποιότητας στην Υγεία: Η υπόθεση για την Αλλαγή

FutureLearn

Περιγραφή Προγράμματος

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Φυσικά στη Βελτίωση της Ποιότητας στην Υγεία: Η υπόθεση για την Αλλαγή

FutureLearn

Γιατί να ενταχθεί στην πορεία;

Γιατί είναι η βελτίωση της ποιότητας των συστημάτων υγείας και κοινωνικής φροντίδας τόσο δύσκολο; Γιατί είναι τόσο δύσκολο να φέρει σε νέους και καλύτερους τρόπους οργάνωσης των υπηρεσιών υγείας και κοινωνικής φροντίδας;

Πολλοί λόγοι έχουν προταθεί: η έλλειψη χρημάτων? έλλειψης κατάλληλων ή πλήρη γνώση? υπερβολική και ίσως περιττό κανονισμούς? και περιχαρακωμένη επαγγελματικές απόψεις και τα συμφέροντα.

Αυτή η δωρεάν online μάθημα δείχνει ότι ο κύριος λόγος είναι η πολυπλοκότητα. συστήματα υγείας και κοινωνικής φροντίδας είναι εγγενώς πολύπλοκη, με πολλά διασυνδεδεμένα δραστηριότητες και διαδικασίες, και έτσι είναι δύσκολο να μετρηθεί, να αναλύσει, την αλλαγή και τη βελτίωση.

Κατανοήστε πώς να ξεπεράσουν την πολυπλοκότητα και να οδηγήσει τη βελτίωση της ποιότητας της υγειονομικής περίθαλψης

Πάνω από έξι εβδομάδες, αυτό το μάθημα θα σας βοηθήσει να καταλάβετε μερικά από αυτής της πολυπλοκότητας, βιτρίνα μερικές απλές μέθοδοι που μπορούν να σας βοηθήσουν να βελτιώσουν την ποιότητα των υπηρεσιών φροντίδας και σημείο προς τους πόρους που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να διευρύνουν τις γνώσεις και την κατανόησή σας.

Μέχρι το τέλος του μαθήματος, θα σας:

 • να μάθουν για το τι ποιότητας και τη βελτίωση της διαδικασίας συνεπάγεται, ειδικά σε μια ρύθμιση της υγείας και της κοινωνικής φροντίδας?
 • κατανοήσουν πώς τη βελτίωση της ποιότητας μπορεί να οδηγήσει σε καλύτερα αποτελέσματα για το προσωπικό και τους οργανισμούς, συμπεριλαμβανομένων των πελατών και / ή ασθενείς?
 • να αποκτήσουν εμπιστοσύνη για να ξεκινήσει και να οδηγήσει ένα έργο βελτίωσης της ποιότητας μέσα στον οργανισμό σας?
 • μάθετε πώς μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πρόσθετες υποστήριξη και να πάρει άλλους να συμμετάσχουν σε?
 • καταλάβετε πώς βελτίωσης της ποιότητας μπορεί να σας βοηθήσει να ασχοληθεί με την πολυπλοκότητα σε οργανωτικά συστήματα, που χρησιμοποιούν τα συστήματα υγείας και κοινωνικής φροντίδας, ως μελέτη περίπτωσης, και πώς μπορεί να βελτιωθεί σε βασικούς τομείς, ενώ δεν επιδείνωση άλλους?
 • και να κατανοήσουν πώς τα συστήματα μοντελοποίησης και τεχνικές αναλυτικών υποστήριξη πρωτοβουλιών βελτίωσης της ποιότητας.

Τι θα επιτευχθεί;

Προσδιορίστε ποια ποιότητα και βελτίωση της διαδικασίας συνεπάγεται, ειδικά σε ένα περιβάλλον υγείας και κοινωνικής περίθαλψης Εξηγήστε πώς η βελτίωση της ποιότητας μπορεί να οδηγήσει σε καλύτερα αποτελέσματα για το προσωπικό και τους οργανισμούς, συμπεριλαμβανομένων των πελατών και / ή των ασθενών Κερδίστε εμπιστοσύνη για να ξεκινήσετε και να οδηγήσετε ένα έργο βελτίωσης ποιότητας μέσα στον οργανισμό σας πώς να αποκτήσετε πρόσβαση σε πρόσθετη υποστήριξη και να βοηθήσετε άλλους να συμμετάσχουν Συζητήστε πώς η βελτίωση της ποιότητας μπορεί να σας βοηθήσει να αντιμετωπίσετε την πολυπλοκότητα των οργανωτικών συστημάτων και να προσδιορίσετε τον τρόπο βελτίωσης των βασικών τομέων χωρίς να επιδεινώσετε άλλους. Εξερευνήστε πώς οι τεχνικές μοντελοποίησης συστημάτων και αναλύσεων υποστηρίζουν πρωτοβουλίες βελτίωσης ποιότητας

Ποιος είναι η πορεία για;

Το μάθημα είναι σχεδιασμένο για ανθρώπους που εργάζονται σε οργανισμούς υγείας και κοινωνικής φροντίδας, όπως οι κλινικοί γιατροί, συμμαχικές τους επαγγελματίες της υγείας, νοσηλευτές, διευθυντές ή διαχειριστές. Οι άνθρωποι με το γενικό συμφέρον σε οργανισμούς υγείας και κοινωνικής φροντίδας, όπως οι χρήστες των υπηρεσιών και των φροντιστών, μπορούν επίσης να βρουν την πορεία που τους ενδιαφέρουν.

Διάφορα

 • ΔΩΡΕΑΝ ηλεκτρονικό μάθημα
 • Διάρκεια: 6 εβδομάδες
 • 3 ώρες pw
 • Διαθέσιμα πιστοποιητικά
Αυτή η σχολή προσφέρει προγράμματα σε:
 • Αγγλικά
FutureLearn
Διάρκεια & Τιμή
Το μάθημα αυτό είναι Διαδίκτυο
Start Date
Ημερομηνία Έναρξης
Νοεμ. 2019
Duration
Διάρκεια
6 Εβδομάδες
Μερική παρακολούθηση
Πλήρης παρακολούθηση
Price
τιμή
Δωρεάν
ΔΩΡΕΑΝ online μάθημα
Locations
Ηνωμένο Βασίλειο - UK Online
Ημερομηνία Έναρξης : Νοεμ. 2019
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Ημερομηνία Λήξης Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Dates
Νοεμ. 2019
Ηνωμένο Βασίλειο - UK Online
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Ημερομηνία Λήξης Αίτηση Παροχής Πληροφοριών