Φυσικά στη βελτίωση της υγείας των γυναικών, των παιδιών και των εφήβων: από αποδείξεις για δράση

FutureLearn

Περιγραφή Προγράμματος

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Φυσικά στη βελτίωση της υγείας των γυναικών, των παιδιών και των εφήβων: από αποδείξεις για δράση

FutureLearn

Σε μια εποχή παγκόσμιας ανησυχία για τις αναδυόμενες μολυσματικές και χρόνιες ασθένειες, είναι σημαντικό να θυμόμαστε ότι εκατομμύρια γυναίκες και παιδιά εξακολουθούν να πεθαίνουν κάθε χρόνο από ασθένειες που είναι εύκολα να προληφθούν και θεραπεύσιμη.

Αυτή η δωρεάν online μάθημα παρουσιάζει τα τελευταία στοιχεία, τις προτεραιότητες και τις συζητήσεις για την υγεία των εφήβων, οι μητέρες, νεογέννητα και παιδιά σε ένα προσιτό τρόπο, έτσι ώστε ο καθένας έχει την ευκαιρία να ασχοληθούν με τα θέματα.

Εξερευνήστε τον κύκλο ζωής από τη γέννηση έως την ενηλικίωση

Το μάθημα θα διαρκέσει πάνω από έξι εβδομάδες, εξερευνώντας τον κύκλο ζωής από τη γέννηση μέχρι την ενηλικίωσή τους, να εξετάσουμε έφηβος, αναπαραγωγικό, μητέρας, του νεογέννητου και την υγεία των παιδιών.

Κάθε εβδομάδα θα επικεντρωθεί σε μια διαφορετική περιοχή, σας προσκαλεί να συζητήσουμε τα πιο πρόσφατα στοιχεία, και η σημερινή πολιτική, το πρόγραμμα και η έρευνα συζητήσεις που ενημερώνουν δράσης για τη βελτίωση της υγείας.

Στο τέλος του μαθήματος, θα προβληματιστούν σχετικά με τη σημασία του κύκλου ζωής σκέψης για τις γυναίκες, τα παιδιά και τους εφήβους στο πλαίσιο της αειφόρου ανάπτυξης Στόχοι για το 2030.

Πάρτε πολλαπλές προοπτικές για την υγεία μητέρας και παιδιού

Το Κέντρο για τη μητρική, έφηβος, του αναπαραγωγικού, και Υγεία του Παιδιού (Μάρτιος) είναι το κομβικό σημείο για τις γυναίκες και την υγεία των παιδιών στο London School of Hygiene & Tropical Medicine και περιλαμβάνει περισσότερα από 150 πανεπιστημιακούς που εργάζονται σε όλο τον κόσμο σε 100 χώρες, από το Αφγανιστάν έως Ζιμπάμπουε. Σε αυτό το μάθημα, θα ακούσετε από τους εμπειρογνώμονες ΜΑΡΤΙΟΥ Κέντρο σε μια σειρά από κλάδους, συμπεριλαμβανομένης της επιδημιολογίας, της δημογραφίας, της ανθρωπολογίας, της ιατρικής και της δημόσιας υγείας.

Συντελεστές περιλαμβάνουν:

 • Καθηγητής Joy Lawn, διευθυντής του Κέντρου ΜΑΡΤΙΟΥ
 • Ο καθηγητής David Ross από το Τμήμα Παγκόσμιας Οργάνωσης Υγείας της μητέρας, νεογέννητα, Παιδικής και Εφηβικής Υγείας.

Κατανοήστε περιπτωσιολογικές μελέτες από όλο τον κόσμο

Μέσα από τη χρήση των μελετών περιπτώσεων, το περιεχόμενο πολυμέσων και συζητήσεις με άλλους μαθητές από όλο τον κόσμο, θα εξετάσει τα τελευταία στοιχεία για το πώς να βελτιώσουν την υγεία των γυναικών, των παιδιών και των εφήβων στο πλαίσιο των διαφόρων ρυθμίσεων χώρας.

Ποια θέματα θα σας καλύψει;

 • Η υγεία των εφήβων και των νέων
 • Αναπαραγωγική υγεία και τι σημαίνει να κάνει κάθε γέννηση ήθελε
 • Η υγεία των γυναικών κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης, ενώ τον τοκετό και κατά την μεταγεννητική περίοδο
 • Τα νεογνά και θνησιγένειας στην παγκόσμια ατζέντα για την υγεία
 • Η υγεία των παιδιών και την πρόοδο που έχει σημειωθεί στην μείωση της θνησιμότητας τους.

Τι θα επιτευχθεί;

 • Ερευνήστε υγείας σε όλη τη διάρκεια του κύκλου ζωής, από το νεογέννητο στο παιδί, στους εφήβους και γυναίκες, σε περιοχές του κόσμου όπου το βάρος της νόσου είναι υψηλότερη
 • Συνεργαστεί με το πώς διάφορα στάδια του κύκλου ζωής επηρεάζουν ο ένας τον άλλον
 • Αξιολογήσει τα αποδεικτικά στοιχεία σχετικά με το τι προκαλεί τα αποτελέσματα κακής υγείας και όσα είναι γνωστά για το πώς να τους εμποδίσει

Ποιος είναι η πορεία για;

Αυτό το μάθημα έχει σχεδιαστεί για επαγγελματίες του τομέα της υγείας ή κάποιος που εργάζεται σε μια οργάνωση για την υγεία? προπτυχιακούς φοιτητές λήψη υγειονομικής περίθαλψης ή την επιστήμη που σχετίζονται βαθμό? φοιτητές ιατρικής και μεταπτυχιακούς φοιτητές που επιθυμούν να συμπληρώσουν τις σπουδές τους? και οποιοσδήποτε άλλος που ενδιαφέρεται να μάθει για την υγεία των γυναικών, των παιδιών και των εφήβων.

Αυτή η σχολή προσφέρει προγράμματα σε:
 • Αγγλικά
FutureLearn
Διάρκεια & Τιμή
Το μάθημα αυτό είναι Διαδίκτυο
Start Date
Ημερομηνία Έναρξης
Νοεμ. 2019
Duration
Διάρκεια
6 Εβδομάδες
Μερική παρακολούθηση
Price
τιμή
Δωρεάν
Locations
Ηνωμένο Βασίλειο - UK Online
Ημερομηνία Έναρξης : Νοεμ. 2019
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Ημερομηνία Λήξης Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Dates
Νοεμ. 2019
Ηνωμένο Βασίλειο - UK Online
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Ημερομηνία Λήξης Αίτηση Παροχής Πληροφοριών