Συστηματική κριτικές της Πρόγνωσης ΣπουδώνUUlogos

Συστηματική κριτικές της Πρόγνωσης Έρευνας

Ο αριθμός των πρωτογενών μελετών που αξιολόγησαν τους προγνωστικούς παράγοντες και μοντέλα αυξάνεται ανά ημέρα. Παρόμοια για θεραπείες και διαγνωστικές εξετάσεις, κριτικά συνοψίζει και αναλύει τα στοιχεία που αποτελούν προγνωστικό μελέτες σε μια συστηματική ανασκόπηση και μετα-ανάλυση είναι ευεργετική για τους επαγγελματίες υγείας που αναζητούν την καλύτερη απόδειξη. Κριτικές για προγνωστικών μελετών είναι πολύ πιο δύσκολο λόγω της πιο μεταβολή ερωτήσεις και σχέδια, συγκεκριμένες πηγές μεροληψίας και διακύμανσης, και πιο πολύπλοκα μοντέλα στατιστική μετα-ανάλυσης. Αρκετές εξελίξεις σχετικά με το σχεδιασμό, την κριτική αξιολόγηση και στατιστική ανάλυση σε συστηματικές ανασκοπήσεις των προγνωστικών μελετών, έχουν γίνει πρόσφατα.

Σε αυτό το online ιατρική φυσικά για τους ερευνητές να συζητήσουμε και να εξασκήσουν το πώς να καθορίσει ερωτήσεις αξιολόγησή σας, πώς να ψάξει τη λογοτεχνία, τον τρόπο αξιολόγησης κριτικά τη μεθοδολογική ποιότητα των πρωτογενών προγνωστικών μελετών, και η οποία στατιστικών μεθόδων που θα χρησιμοποιηθεί για μετα-αναλύσεις των αποτελεσμάτων της πρωτογενή προγνωστικές μελέτες.

Το μάθημα αποτελείται από ολομέλειας παρουσιάσεις, συζητήσεις σε μικρές ομάδες και ασκήσεις υπολογιστών.

Στόχοι μάθησης

Μέχρι το τέλος του μαθήματος, θα πρέπει να είναι σε θέση να:

Εξηγήστε το σκεπτικό για την εκτέλεση μια συστηματική ανασκόπηση των προγνωστικών μελετών
Κατάλογος των βασικά βήματα μιας συστηματικής ανασκόπησης των προγνωστικών μελετών
Διατυπώστε μια εστιασμένη θέμα επανεξέτασης αντιμετώπιση ενός προβλήματος προγνωστική
Συστηματική αναζήτηση της βιβλιογραφίας
Αυστηρά αξιολογεί τα στοιχεία από το δημοτικό προγνωστικών μελετών
Διατυπώστε τις δυσκολίες της μετα-ανάλυση των προγνωστικών της έρευνας
Μετα-ανάλυση των επιδόσεων των προγνωστικών μοντέλων
Μετα-αναλύσεις της προστιθέμενης αξίας των ειδικών προγνωστικούς παράγοντες

Διαπίστευση

Δεδομένου ότι αυτό είναι ένα πανεπιστημιακό μάθημα, καλύπτεται από την ακαδημαϊκή διαπίστευσης. Μετά την επιτυχία στις τελικές εξετάσεις, θα λάβετε ένα αναγνωρισμένο πιστοποιητικό από το Πανεπιστήμιο της Ουτρέχτης και της UMC Ουτρέχτη.

Προθεσμίες γκολφ

Εβδομάδα 0
Κυριακή πριν από την ημερομηνία έναρξης - συστηθείτε

1 εβδομάδα
Κυριακή - πλήρης Μονάδα Μάθησης 1 και 2

Εβδομάδα 2
Τετάρτης - χέρι στην εκχώρηση ομάδα 1
Παρασκευή - χέρι σε πολλές μικρότερες αναθέσεις ομάδα
Κυριακή - πλήρης Μονάδα Μάθησης 3 και 4

Εβδομάδα 3
ανάθεση ομάδα ανατροφοδότηση από ομοτίμους 1 - Δευτέρα
Τετάρτης - ανατροφοδότηση από ομοτίμους σε πολλές μικρότερες αναθέσεις ομάδα
Κυριακή - πλήρης Μονάδα Μάθησης 5, 6 και 7

Εβδομάδα 4
Δευτέρα - εξετάσεις

Εξέταση

Το μάθημα περιλαμβάνει μια εξέταση, η οποία είναι το μόνο μέρος του μαθήματος που δεν είναι σε απευθείας σύνδεση. Οι εξετάσεις για το μάθημα 2016 θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα, 21 Νοέμβρη 2016 μεταξύ των ωρών 9:00 - 10.30h CET. Οι εξετάσεις για το μάθημα 2017 θα λάβει χώρα στις 11 Δεκεμβρίου 2017. Εάν είστε ικανοί και πρόθυμοι να λάβουν μέρος στις εξετάσεις στην Ουτρέχτη, Ολλανδία, είμαστε διαθέσιμοι να Proctor τις εξετάσεις για σας χωρίς κανένα κόστος. Αν έχετε να λάβουν μέρος στις εξετάσεις από μια διαφορετική θέση, θα πρέπει να έχετε ένα Proctor. Αυτή η κοσμήτορας μπορεί να σας ζητήσει να πληρώσει για τις δαπάνες τους. Παρακαλώ διαβάστε περισσότερα για proctoring στην συγκεκριμένη ιστοσελίδα μας.

Η εξέταση δεν είναι υποχρεωτική. Ωστόσο, αν θέλετε να λάβετε το πιστοποιητικό μαθημάτων και τις πιστώσεις, είναι υποχρεωτικό να λάβουν μέρος στις εξετάσεις. Είστε επιτρέπεται να επαναλάβετε τις εξετάσεις μία φορά. Η επανεξέταση για τη διάρκεια του 2016 θα λάβει χώρα στις 19 Δεκεμβρίου 2016 μεταξύ των ωρών 9:00 - 10.30h CET. Η επανεξέταση για την πορεία το 2017 θα λάβει χώρα στις 15 Γενάρη του 2018.

Προϋποθέσεις Εισόδου

Για να εγγραφείτε σε αυτό το μάθημα, θα πρέπει να έχετε:

Ένας βαθμός BSc ή MSc στις βιοϊατρικές επιστήμες, Pharmaceutical Sciences, την ιατρική ή την κτηνιατρική, ή ένα συγκρίσιμο βαθμό
Πρόσβαση στο πρόγραμμα Ε
Η γνώση του μαθήματος Πρόγνωσης Έρευνας
Επαρκής επάρκεια στην αγγλική γλώσσα γραφής και ανάγνωσης

Παρακαλώ σημειώστε
Αυτό είναι ένα online μάθημα, έτσι ώστε να χρειάζονται πρόσβαση σε μια σύνδεση στο internet, ώστε να είναι σε θέση να ακολουθήσουν διαλέξεις, πλήρεις εργασίες και να επικοινωνούν με τους συναδέλφους τους συμμετέχοντες. Το μόνο μέρος του μαθήματος που δεν είναι σε απευθείας σύνδεση είναι η τελική εξέταση. Το μάθημα προσφέρεται μέσω του προγράμματος MSc Επιδημιολογίας αναπτύχθηκε από την UMC Ουτρέχτη και το Πανεπιστήμιο της Ουτρέχτης.

Μάθημα προσφέρεται από

Course101

Στο πλαίσιο του ακόλουθου προγράμματος

Το πρόγραμμα διδάσκεται στις:
  • Αγγλικά

Κοιτάξτε7 περισσότερα μαθήματα αποElevate Health »

Το μάθημα αυτό είναι Διαδικτυακό
Ημερομηνία έναρξης
Duration
3 Εβδομάδες
Μερική παρακολούθηση
Τιμή
785 EUR
Με τοποθεσίες
Με ημερομηνία
Ημερομηνία έναρξης
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Άλλη