Φυσιολογία Άσκησης Bachelor

Γενικά

Περιγραφή προγράμματος

Ως φοιτητής φυσιολογίας άσκησης, θα μελετήσετε πώς η άσκηση μεταβάλλει τη δομή και τη λειτουργία του ανθρώπινου σώματος. Θα λάβετε ένα στέρεο υπόβαθρο στις βασικές και εφαρμοσμένες επιστήμες και θα εμβαθύνετε στη φυσιολογία, την ανατομία, την κινησιολογία, τη δύναμη και την κλινική και τη συμμαχική υγεία.

Πρακτική, πρακτική εμπειρία εντάσσεται στο πρόγραμμά μας. Οι καθηγητές μας και το δίκτυο των αποφοίτων θα ανοίξουν τις πόρτες σε απίστευτες ευκαιρίες στον τομέα. Οι μαθητές μας όχι μόνο συνεργάζονται άμεσα με τους προπονητές και τους αθλητές σε ONU «s αθλητικό τμήμα, αλλά και πρακτική άσκηση γης σε μέρη όπως το Cleveland Clinic, Γενικό Νοσοκομείο Akron και το Τμήμα Ohio State University of Athletics.

Από την πρώτη μέρα, θα είστε μέρος της οικογένειάς μας. Θα απολαύσετε μικρές μαθήματα, μια ασφαλή πανεπιστημιούπολη και διαρκή φιλίες. Οι υποστηρικτικοί καθηγητές θα σας γνωρίσουν. Θα σας καθοδηγήσουν σε κάθε βήμα του τρόπου που λαμβάνετε αποφάσεις για το μέλλον σας.

107037_13.jpg

Στερεά αποτελέσματα

  • 6 Το πρόγραμμα φυσιολογίας άσκησης είναι ένα από τα έξι στο Οχάιο που πρέπει να διαπιστευθεί από την Επιτροπή για τη Διαπίστευση των Συμμαχικών Προγραμμάτων Αγωγής Υγείας (CAAHEP).
  • 7 Η δύναμη και η συγκέντρωση μας είναι ένα από τα επτά στο Οχάιο που αναγνωρίζεται από το NSCA ως Πρόγραμμα Εκπαίδευσης Αναγνώρισης.
  • Οι φοιτητές μας απολαμβάνουν ποσοστού αποδοχής άνω των 90 τοις εκατό σε συναφή προγράμματα μεταπτυχιακών σπουδών και επαγγελματικά προγράμματα.
  • 13: 1 ONU φοιτητής / φοιτητής λόγο.

Επιλέξτε μια συγκέντρωση

Το πρόγραμμά μας σας δίνει την ευελιξία να εξερευνήσετε τα ενδιαφέροντά σας και να αλλάξετε γνώμη. Δεν χρειάζεται να είστε 100% σίγουροι για τα μελλοντικά σας σχέδια. Σχεδιάσαμε το πρόγραμμα σπουδών μας να είναι σχετικό με πολλές διαφορετικές επαγγελματικές σταδιοδρομίες. Μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε δύο διαφορετικές συγκεντρώσεις: Επιστήμες Κλινικής και Αποκατάστασης και Αντοχή και Κλιματισμός / Ανθρώπινη Επιδόσεις.

Κλινικές επιστήμες και επιστήμες αποκατάστασης

Αυτή η συγκέντρωση ισορροπεί τα μαθήματα με εφαρμοσμένη μάθηση (πρακτική άσκηση και απαιτούμενες ώρες παρατήρησης) και θα σας προετοιμάσει για μια ποικιλία συμμαχικών επαγγελμάτων υγείας, συμπεριλαμβανομένης της φυσιολογίας άσκησης ή της αθλητικής κατάρτισης. Πολλοί από τους αποφοίτους μας χρησιμοποιούν αυτή τη συγκέντρωση για να ακολουθήσουν προηγμένους επαγγελματικούς τίτλους στη σωματική ή επαγγελματική θεραπεία. Οι σπουδαστές που γνωρίζουν ότι θέλουν να γίνουν αθλητικοί εκπαιδευτές μπορούν να υποβάλουν αίτηση για τη συμμετοχή τους σε πολλαπλά πανεπιστήμια. Αυτό το πενταετές πρόγραμμα περιλαμβάνει τρία χρόνια στο ONU για να λάβει πτυχίο στην άσκηση φυσιολογία και στη συνέχεια δύο χρόνια σε άλλο πανεπιστήμιο για ένα Master of Science στην αθλητική εκπαίδευση.

Αντοχή και Κλιματισμός / Ανθρώπινη απόδοση

Αυτή η συγκέντρωση προσφέρει ένα προκλητικό πρόγραμμα σπουδών που περιλαμβάνει πρακτική και πρακτική εμπειρία και σας προετοιμάζει για μεταπτυχιακό σχολείο ή μια ποικιλία επαγγελματικών σταδιοδρομιών, συμπεριλαμβανομένης της καρδιακής αποκατάστασης, της εταιρικής ή δημόσιας φυσικής κατάστασης, ή σε συνεργασία με μια συλλογική ή επαγγελματική αθλητική ομάδα. Μέσω ενός συνδυασμού του προκλητικού προγράμματος σπουδών μας και της δικής σας σκληρής δουλειάς, θα είστε έτοιμοι να καθίσετε για εθνικές εξετάσεις πιστοποίησης όπως αυτές που προσφέρονται από το American College of Sports Medicine (ACSM) και την Εθνική Ένωση Αντοχής και Προετοιμασίας (NSCA). Η πιστοποίηση θα σας ξεχωρίζει από τον ανταγωνισμό, εξασφαλίζοντας ότι πληρείτε αυστηρά εθνικά πρότυπα πρακτικής. 107033_4.jpg

Μαθησιακά αποτελέσματα

Οι σπουδαστές στην κύρια φυσιολογία άσκησης θα:

  • Εκτελέστε κοινές αξιολογήσεις φυσιολογίας άσκησης (π.χ. αερόβια ικανότητα, μυϊκή αντοχή, μυϊκή δύναμη, ευελιξία, σύνθεση σώματος, καρδιακό ρυθμό και αρτηριακή πίεση) σε καθιστικά και εκπαιδευμένα άτομα, όπως αξιολογούνται με αξιολογήσεις δεξιοτήτων.
  • Εφαρμόστε συνταγές άσκησης για να βελτιώσετε τις ικανότητες άσκησης των καθιστικών και εκπαιδευμένων ατόμων.
  • Εφαρμόστε προγράμματα προγραμματισμού και προώθησης της υγείας για καθιστικά και εκπαιδευμένα άτομα.

Τα ακόλουθα κριτήρια αναφοράς θα πληρούνται για την εκπλήρωση των εθνικών προτύπων διαπίστευσης CAAHEP:

  • Οι απόφοιτοι φυσιολογίας άσκησης θα είναι επαγγελματικά και ακαδημαϊκά προετοιμασμένοι για κλινικές και επαγγελματικές πιστοποιήσεις όπως αξιολογούνται με τα ποσοστά επιτυχίας
  • Οι απόφοιτοι φυσιολογίας άσκησης θα προετοιμαστούν ακαδημαϊκά για τα μεταδευτεροβάθμια και μεταπτυχιακά προγράμματα και την άμεση απασχόληση εισόδου, όπως αξιολογούνται με βάση τα ποσοστά τοποθέτησης των μεταπτυχιακών φοιτητών
  • Οι απόφοιτοι φυσιολογίας άσκησης θα είναι επαγγελματικά προετοιμασμένοι για τις επιλεγμένες φυσιολογικές ασκήσεις που σχετίζονται με τη σταδιοδρομία τους, όπως αξιολογούνται από τις αξιολογήσεις προδοκιών πρακτικής εξάσκησης, τις έρευνες ικανοποίησης των μεταπτυχιακών φοιτητών και τις έρευνες των εργοδοτών.

Οι ασκήσεις Physiology majors συνεχίζουν να γίνονται Physical ή Occupational Therapist, Cardiopulmonary Rehabilitation επαγγελματίας, αντοχής και κλιματισμού επαγγελματίες, Προσωπικό εκπαιδευτή ή γυμναστήριο επαγγελματίας, Διευθυντής της εταιρικής πρόγραμμα ευεξίας ή δύναμη προπονητής για την πανεπιστημιακή ή επαγγελματική αθλητική ομάδα.

107032_3.jpg

Διδακτέα ύλη

Οι μεγάλες φυσιολογικές ασκήσεις λαμβάνουν μια βασική ομάδα 57 ωρών πίστωσης για να εκπληρώσουν τις απαιτήσεις διαπίστευσης της CAAHEP. Οι σπουδαστές επιλέγουν στη συνέχεια μια συγκέντρωση - είτε τις κλινικές επιστήμες και τις επιστήμες αποκατάστασης, είτε την αντοχή και τον κλιματισμό / την ανθρώπινη απόδοση - που απαιτούν επιπλέον 12 ώρες πίστωσης. Τα μαθήματα περιλαμβάνουν Ανατομική και Φυσιολογία, Φυσιολογία Άσκησης, Φυσιολογία της Γήρανσης, Παθοφυσιολογία, Αθλητική Διατροφή και Συμπλήρωση, Δοκιμές Άσκησης και Συνταγή και Αντοχή και Κλιματισμός.

"Ήταν μια εξαιρετική επιλογή για μένα λόγω του μικρού σκηνικού, της φιλικής ατμόσφαιρας και των πολυάριθμων ευκαιριών για ανάπτυξη."

Lindsey Inkrott, BS '16

Τελευταία ενημέρωση Μάρτ. 2020

Υποτροφία Keystone

Ανακαλύψτε τις επιλογές που μπορεί να σας δώσει η υποτροφία μας

Σχετικά με τη Σχολή

Ohio Northern University is an independent, comprehensive University located in the scenic village of Ada, Ohio. The University comprises five colleges: Arts & Sciences, Business Administration, E ... περαιτέρω

Ohio Northern University is an independent, comprehensive University located in the scenic village of Ada, Ohio. The University comprises five colleges: Arts & Sciences, Business Administration, Engineering, Pharmacy and Law. Since our inception in 1871, we’ve been devoted to developing students who are ready to immerse themselves and progress to the next level? in everything they do. Διαβάστε Λιγότερα

Υποβολή ερώτησης

Άλλη