Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Το Πρόγραμμα Ακτινογραφία εκπαιδεύει τον μαθητή στην εφαρμογή της ενέργειας με ακτίνες Χ που χρησιμοποιούνται για να βοηθήσει στη διάγνωση ή θεραπεία της κατάστασης του ασθενούς. Ένας ακτινολόγος εκτελεί διάφορες ακτινογραφικές διαδικασίες και τεχνικές που οδηγούν σε εικόνες που ερμηνεύονται από έναν εξουσιοδοτημένο παθολόγο.

Το Πρόγραμμα Ακτινογραφία είναι αφιερωμένο στην προετοιμασία του μαθητή, μέσω των ακαδημαϊκών και κλινικές μελέτες, για μια προκλητική και ανταμείβοντας σταδιοδρομία ως ακτινολόγος. Αυτό το συνεχές πρόγραμμα 22 μηνών περιλαμβάνει πρακτική εμπειρία στις ρυθμίσεις κλινική εκπαίδευση Hillsborough County για τους μαθητές να αναπτύξουν αρμοδιότητα σε ακτινολογική διαδικασίες.

Ο απόφοιτος του Προγράμματος Ακτινογραφία είναι επιλέξιμοι να λάβουν την αμερικανική Μητρώο (ARRT) εξέταση Ακτινολογίας Τεχνολόγος και θα είναι επίσης επιλέξιμες για ένα κράτος της άδειας Φλόριντα Γενική Ακτινολόγος.

CEU Πληροφορίες

Το Πρόγραμμα θα προσφέρει 6 CEU πιστώσεις στην άνοιξη και το φθινόπωρο κάθε έτους. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις ημερομηνίες και τα τέλη, επικοινωνήστε με την Μπεθ Wyckoff @ bwyckoff@hccfl.edu.

Το Πρόγραμμα Ακτινογραφία έχει συνάψει συμφωνία άρθρωση με Lakeland Regional Medical Center (LRMC) για LRMC μαθητές ακτινογραφία αναζητούν ένα βαθμό AS.

Διαπίστευση

Το Πρόγραμμα Ακτινογραφία είναι διαπιστευμένο από τη μεικτή επιτροπή κριτική για την Εκπαίδευση στο Ακτινολογικό Τεχνολογίας, αναγνωρισμένο από το Υπουργείο Παιδείας των Ηνωμένων Πολιτειών.

Η JRCERT εξασφαλίζει ότι τα εκπαιδευτικά ιδρύματα ακολουθούν ένα καθιερωμένο πρόγραμμα σπουδών που συμμορφώνεται με τα εκπαιδευτικά τους πρότυπα.

Το πρόγραμμα διδάσκεται στις:
Αγγλικά

Κοιτάξτε11 περισσότερα μαθήματα αποHillsborough Community College »

Το μάθημα αυτό είναι με βάση την Πανεπιστημιούπολη
Ημερομηνία έναρξης
Σεπτ. 2019
Duration
2 Εβδομάδες
Πλήρης παρακολούθηση
Με τοποθεσίες
Με ημερομηνία
Ημερομηνία έναρξης
Σεπτ. 2019
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων

Σεπτ. 2019

Location
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία λήξης
Άλλη