ακτινογραφία

Hillsborough Community College

Περιγραφή Προγράμματος

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

ακτινογραφία

Hillsborough Community College

Το Πρόγραμμα Ακτινογραφία εκπαιδεύει τον μαθητή στην εφαρμογή της ενέργειας με ακτίνες Χ που χρησιμοποιούνται για να βοηθήσει στη διάγνωση ή θεραπεία της κατάστασης του ασθενούς. Ένας ακτινολόγος εκτελεί διάφορες ακτινογραφικές διαδικασίες και τεχνικές που οδηγούν σε εικόνες που ερμηνεύονται από έναν εξουσιοδοτημένο παθολόγο.

Το Πρόγραμμα Ακτινογραφία είναι αφιερωμένο στην προετοιμασία του μαθητή, μέσω των ακαδημαϊκών και κλινικές μελέτες, για μια προκλητική και ανταμείβοντας σταδιοδρομία ως ακτινολόγος. Αυτό το συνεχές πρόγραμμα 22 μηνών περιλαμβάνει πρακτική εμπειρία στις ρυθμίσεις κλινική εκπαίδευση Hillsborough County για τους μαθητές να αναπτύξουν αρμοδιότητα σε ακτινολογική διαδικασίες.

Ο απόφοιτος του Προγράμματος Ακτινογραφία είναι επιλέξιμοι να λάβουν την αμερικανική Μητρώο (ARRT) εξέταση Ακτινολογίας Τεχνολόγος και θα είναι επίσης επιλέξιμες για ένα κράτος της άδειας Φλόριντα Γενική Ακτινολόγος.

CEU Πληροφορίες

Το Πρόγραμμα θα προσφέρει 6 CEU πιστώσεις στην άνοιξη και το φθινόπωρο κάθε έτους. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις ημερομηνίες και τα τέλη, επικοινωνήστε με την Μπεθ Wyckoff @ bwyckoff@hccfl.edu.

Το Πρόγραμμα Ακτινογραφία έχει συνάψει συμφωνία άρθρωση με Lakeland Regional Medical Center (LRMC) για LRMC μαθητές ακτινογραφία αναζητούν ένα βαθμό AS.

Διαπίστευση

Το Πρόγραμμα Ακτινογραφία είναι διαπιστευμένο από τη μεικτή επιτροπή κριτική για την Εκπαίδευση στο Ακτινολογικό Τεχνολογίας, αναγνωρισμένο από το Υπουργείο Παιδείας των Ηνωμένων Πολιτειών.

Η JRCERT εξασφαλίζει ότι τα εκπαιδευτικά ιδρύματα ακολουθούν ένα καθιερωμένο πρόγραμμα σπουδών που συμμορφώνεται με τα εκπαιδευτικά τους πρότυπα.

Αυτή η σχολή προσφέρει προγράμματα σε:
  • Αγγλικά
Διάρκεια & Τιμή
Το μάθημα αυτό είναι με βάση την Πανεπιστημιούπολη
Start Date
Ημερομηνία Έναρξης
Σεπτ. 2019
Duration
Διάρκεια
2 Εβδομάδες
Πλήρης παρακολούθηση
Locations
Ηνωμένες Πολιτείες - Tampa, Florida
Ημερομηνία Έναρξης : Σεπτ. 2019
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Ημερομηνία Λήξης Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Dates
Σεπτ. 2019
Ηνωμένες Πολιτείες - Tampa, Florida
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Ημερομηνία Λήξης Αίτηση Παροχής Πληροφοριών