βαθμό στην ποιότητα των τροφίμων και της διατροφής

Γενικά

Περιγραφή προγράμματος

Στόχοι και ικανότητες

  • Γνωρίζοντας τα τρόφιμα από την παραγωγή, μέσω της βιομηχανικής μεταποίησης, την αξιολόγηση της ποιοτικής και θρεπτικής αξίας κάτω από την άποψη της ποιότητας, της ασφάλειας των τροφίμων και τη διατροφική αξία σε σύγκριση με τις διαφορετικές απαιτήσεις των χρηστών?
  • Καθιέρωση αμφίδρομη σχέση μεταξύ της παραγωγής και της κατανάλωσης τροφής σε μια προοπτική βελτίωσης / διαφοροποίηση της παραγωγής τροφίμων και τη διατροφική τους όρους του πληθυσμού.

Καριέρα

  • Τρόφιμα και διατροφική εκπαίδευση?
  • Ανώτερη Τεχνικός Έλεγχος Ποιότητας?
  • Τη διαχείριση της επισιτιστικής (Νηπιαγωγεία, καντίνες, 3ος σπίτια ηλικία, εστιατόρια, κλπ)?
  • Εκπαίδευση για κατανάλωση τροφίμων?
  • Agro-μεταποιητικές βιομηχανίες?
  • Βιομηχανία τροφίμων Βιοτεχνολογία?
  • Εργαστήριο Ανάλυσης?
  • Επιχειρήσεις / εγκαταστάσεις υψηλής ποιότητας τρόφιμα?
  • Εταιρείες Κατάρτισης (Agro-Κτηνοτροφία, Βιομηχανία, Εργαστήρια, συμβουλευτικές υπηρεσίες)?
  • Δραστηριότητες Ε & Α?
  • Εκπαίδευση?
  • Consulting.
Τελευταία ενημέρωση Νοέμ. 2015

Σχετικά με τη Σχολή

A Escola Superior Agrária de Viseu (ESAV), criada oficialmente em 19 de Dezembro de 1994 (DL n.º 304/94), é uma das unidades orgânicas do Instituto Politécnico de Viseu, integrando-se na rede de ensin ... περαιτέρω

A Escola Superior Agrária de Viseu (ESAV), criada oficialmente em 19 de Dezembro de 1994 (DL n.º 304/94), é uma das unidades orgânicas do Instituto Politécnico de Viseu, integrando-se na rede de ensino superior público português, ao nível do ensino politécnico. Assim deu-se continuidade à tradição, pois a Cidade de Viseu teve o privilégio de ser pioneira no Ensino Agrícola em Portugal através da criação da Escola Prática de Agricultura de Viseu, por Decreto de 16 de Dezembro de 1852. Διαβάστε Λιγότερα

FAQ

Άλλη