Keystone logo

8 Δίπλωμα (Associate Degree) Προγράμματα σε Σπουδές Υγειονομικής Περίθαλψης 2024

Φίλτρα

Φίλτρα

  • Δίπλωμα (Associate Degree)
  • Υγειονομική Περίθαλψη
  • Σπουδές Υγειονομικής Περίθαλψης
Πεδία μελέτης
  • Υγειονομική Περίθαλψη (8)
  • Επιστροφή στην κύρια κατηγορία
Τοποθεσίες
Βρείτε περισσότερες τοποθεσίες
Τύπος πτυχίου
Διάρκεια
Ρυθμός μελέτης
Γλώσσα
Γλώσσα
Μορφή μελέτης

    Δίπλωμα (Associate Degree) Προγράμματα σε Σπουδές Υγειονομικής Περίθαλψης

    Ένας συνεργάτης πτυχίο απονέμεται από ένα πανεπιστήμιο για την ολοκλήρωση ενός προγράμματος σπουδών που διαρκεί μεταξύ ενός και τριών ετών. Είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να πάρετε τη βασική εκπαίδευση σε μια περιοχή και απαιτεί λιγότερη εκπαίδευση από το πτυχίο πανεπιστημίου.

    Τι είναι ένας συνεργάτης βαθμό στην υγειονομική περίθαλψη; Ένα πρόγραμμα στον τομέα της υγείας διδάσκει τους μαθητές σχετικά με τη διατήρηση ή βελτίωση της υγείας μέσω της πρόληψης, της διάγνωσης και της θεραπείας των ασθενειών, τραυματισμών και ασθενειών τόσο την ψυχική και σωματική. Υπάρχει ένας μεγάλος αριθμός των ειδικοτήτων στο πλαίσιο της υγειονομικής περίθαλψης, εστιάζοντας σε συγκεκριμένες ηλικιακές ομάδες, συγκεκριμένα μέρη του σώματος ή συγκεκριμένους τύπους της νόσου ή ασθένειας. Τα συστήματα υγειονομικής περίθαλψης χωρίζονται σε πρωτοβάθμια, δευτεροβάθμια, τριτοβάθμια και τεταρτοταγούς φροντίδα, με τους επαγγελματίες σε κάθε διαφορετικό μέρος του συστήματος παίζει ένα διαφορετικό ρόλο στην όλη διαδικασία.Η γενική μελέτη της υγειονομικής περίθαλψης μπορεί να περιλαμβάνει τη βιολογία, την ανατομία, τη χημεία και άλλες επιστήμες, παράλληλα με μαθήματα σχετικά με την ιατρική νομοθεσία, το ιατρικό ιστορικό και σύγχρονες πρακτικές.

    Η υγειονομική περίθαλψη είναι μια αναγκαιότητα σε κάθε κοινωνία και κοινότητα στον κόσμο. Πάντα θα υπάρχει μια ανάγκη για τους επαγγελματίες της υγείας. Ένα άτομο εκπαιδευμένο και καταρτισμένο στον τομέα της υγείας πιθανότατα θα είναι σε θέση να βρείτε πολλές επιλογές για την απασχόληση.

    Δεδομένου ότι το κόστος της απόκτησης ενός βαθμού μπορεί να ποικίλλει σημαντικά ανάλογα με έναν αριθμό παραγόντων, είναι μια καλή ιδέα για τους μαθητές να επικοινωνήσετε με το σχολείο της επιλογής τους πριν από την εφαρμογή.

    Ειδικευμένοι επαγγελματίες υγείας μπορούν να βρουν οι ίδιοι που χρησιμοποιούνται σε μια εγκατάσταση που παρέχει άμεση ιατρική φροντίδα, όπως ένα νοσοκομείο ή στο γραφείο του γιατρού. Θέσεις εργασίας μπορεί επίσης να τους μεταφέρει σε ένα ίδρυμα μακροπρόθεσμης φροντίδας, όπως ένα γηροκομείο ή εγκατάστασης ψυχικής υγείας.επαγγελματίες του τομέα της υγείας είναι επίσης αναγκαία για σκοπούς διαβούλευση από πολλούς φορείς τόσο του δημόσιου όσο και του ιδιωτικού σε μια ποικιλία διαφορετικών ικανοτήτων.

    Αν μια εκπαίδευση προς το συμφέρον της υγειονομικής περίθαλψης σας, ψάξτε για το πρόγραμμά σας παρακάτω και σε επαφή άμεσα το γραφείο είσοδος του σχολείου της επιλογής σας, συμπληρώνοντας στην πρώτη μορφή.