Keystone logo

5 Δίπλωμα (Associate Degree) Προγράμματα σε Τεχνολογία Ιατρικής Πληροφορικής 2024

Φίλτρα

Φίλτρα

  • Δίπλωμα (Associate Degree)
  • Υγειονομική Περίθαλψη
  • Τεχνολογία Υγειονομικής Περίθαλψης
  • Τεχνολογία Ιατρικής Πληροφορικής
Πεδία μελέτης
  • Υγειονομική Περίθαλψη (5)
  • Επιστροφή στην κύρια κατηγορία
Τοποθεσίες
Βρείτε περισσότερες τοποθεσίες
Τύπος πτυχίου
Διάρκεια
Ρυθμός μελέτης
Γλώσσα
Γλώσσα
Μορφή μελέτης

    Δίπλωμα (Associate Degree) Προγράμματα σε Τεχνολογία Ιατρικής Πληροφορικής

    Τα περισσότερα πτυχία συνεργατών είτε προετοιμάζουν υποψήφιους για συγκεκριμένη σταδιοδρομία είτε συνεχίζουν την εκπαίδευσή τους και κερδίζουν πτυχίο πανεπιστημίου. Για τους φοιτητές πλήρους φοίτησης, ένα πτυχίο μπορεί να ολοκληρωθεί συνήθως σε δύο χρόνια.

    Τι είναι ένας συνεργάτης στην ιατρική τεχνολογία πληροφοριών; Είναι συνήθως ένα μάθημα στο οποίο οι μαθητές μαθαίνουν για την τεχνολογία που παίζει ρόλο στη σύγχρονη ιατρική βιομηχανία. Τα μαθήματα καλύπτουν συνήθως την ιατρική κωδικοποίηση, την ανατομία, την ιατρική ορολογία, τις εφαρμογές λογισμικού και τη φυσιολογία. Τα άτομα μπορούν να εκπαιδεύονται να χρησιμοποιούν συγκεκριμένες εφαρμογές πληροφορικής για την υγειονομική περίθαλψη καθώς και να επεξεργάζονται ιατρικά έγγραφα. Οι σπουδαστές μπορούν ακόμη να έχουν την ευκαιρία να εξερευνήσουν τους νόμους περί πληροφοριών για την υγεία, καθώς πολλά ιατρικά έγγραφα και διαδικασίες ασχολούνται με εμπιστευτικές πληροφορίες.

    Πολλοί απόφοιτοι θεωρούν ότι έχουν αναπτύξει δεξιότητες επικοινωνίας, συντονισμού και επίλυσης προβλημάτων. Οι σπουδαστές μπορεί επίσης να γίνουν ειδικοί στην εργασία με τους ανθρώπους εν γένει. Αυτές είναι υπέροχες δεξιότητες που πρέπει να εισέλθουν με επιτυχία στο εργατικό δυναμικό ή να βρεθούν σε προσωπικές υποθέσεις.

    Επειδή τα προγράμματα μπορεί να διαφέρουν ανάλογα με το σχολείο που τους προσφέρει, η τιμή της παρουσίας μπορεί να κυμαίνεται σημαντικά. Είναι σημαντικό οι σπουδαστές να βρουν ένα πρόγραμμα σπουδών που ταιριάζει στις ανάγκες τους. Το γραφείο εισδοχής στο πανεπιστήμιο της επιλογής τους μπορεί να προσφέρει λεπτομερή δίδακτρα.

    Οι κάτοχοι πτυχίου στην ιατρική τεχνολογία πληροφοριών μπορούν να είναι έτοιμοι να εισέλθουν στο εργατικό δυναμικό ως βοηθοί ιατρικών αρχείων ή τεχνικοί πληροφόρησης για την υγεία. Οι απόφοιτοι μπορεί να είναι σε θέση να βρουν θέσεις εργασίας στα γραφεία του ιατρού, στις υπηρεσίες υγείας στο σπίτι και στα νοσοκομεία. Μερικοί φοιτητές επιλέγουν να χρησιμοποιήσουν το σύνθετο πτυχίο τους για να παρακολουθήσουν την εκπαίδευσή τους στο επόμενο επίπεδο αναζητώντας πτυχίο πανεπιστημίου ή εξειδικευμένη πιστοποίηση.

    Ορισμένα πανεπιστήμια μπορούν να προσφέρουν μια επιλογή για να κερδίσουν ένα πτυχίο στην ιατρική τεχνολογία πληροφοριών online. Εάν εμπλέκονται εργαστήρια, μπορεί να υπάρχει μια υβριδική επιλογή. Αναζητήστε το πρόγραμμά σας παρακάτω και επικοινωνήστε απευθείας με το γραφείο αποδοχής του σχολείου της επιλογής σας, συμπληρώνοντας το έντυπο οδηγιών.