Keystone logo

16 Δίπλωμα (Associate Degree) Προγράμματα σε Τεχνολογία Υγειονομικής Περίθαλψης 2024

Φίλτρα

Φίλτρα

  • Δίπλωμα (Associate Degree)
  • Υγειονομική Περίθαλψη
  • Τεχνολογία Υγειονομικής Περίθαλψης
Πεδία μελέτης
  • Υγειονομική Περίθαλψη (16)
  • Επιστροφή στην κύρια κατηγορία
Τοποθεσίες
Βρείτε περισσότερες τοποθεσίες
Τύπος πτυχίου
Διάρκεια
Ρυθμός μελέτης
Γλώσσα
Γλώσσα
Μορφή μελέτης

    Δίπλωμα (Associate Degree) Προγράμματα σε Τεχνολογία Υγειονομικής Περίθαλψης

    Αν αναζητάτε ένα πρόγραμμα χαμηλότερου τμήματος εισαγωγικό ή σε μια συγκεκριμένη πειθαρχία, κερδίζοντας μια συγγενή βαθμό μπορεί να είναι για σας. Αυτό το πρόγραμμα είναι συνήθως διαθέσιμο στο κατώτερο και κοινοτικά κολλέγια, και αν σκοπεύετε να συνεχίσετε τις σπουδές σας, μπορείτε να είστε σε θέση να μεταφέρει τις πιστώσεις αργότερα.

    Τι είναι ένας συνεργάτης πτυχίο στην ιατρική τεχνολογία; Αυτός ο βαθμός είναι ένα δυναμικό πρόγραμμα που εισάγει τους φοιτητές με τα εργαλεία, οι διαδικασίες και η τεχνολογία που είναι απαραίτητα για τις σύγχρονες υπηρεσίες υγείας. Επειδή η εστίαση είναι σε γενικές γραμμές η τεχνολογία και όχι ένα ενιαίο πεδίο, μπορείτε να περιμένετε τα μαθήματα για να καλύψουν ένα μεγάλο εύρος της γνώσης. Μερικές από τις κατηγορίες που μπορεί να εμφανιστούν στο πρόγραμμα σπουδών περιλαμβάνει τη συλλογή του δείγματος, της ανοσολογίας, φλεβοτομία, στην κλινική πρακτική και τη φροντίδα του ασθενούς.

    Ο γενικός χαρακτήρας του προγράμματος ωφελεί τους μαθητές με τις επιλογές ανοίγοντας για μια σειρά από επιλογές σταδιοδρομίας.Καθώς η βιομηχανία υγειονομικής περίθαλψης συνεχίζει να εξελίσσεται, αυτό μπορεί να είναι ένα μεγάλο πλεονέκτημα για τους πτυχιούχους που κερδίζουν το πτυχίο.

    Μπορείτε να λάβει λεπτομερή έκθεση έξοδο από το γραφείο εισαγωγή στο σχολείο σας. Θα είναι σε θέση να παρέχουν τις πιο ακριβείς πληροφορίες σχετικά με το κόστος της εγγραφής στο πρόγραμμα συνεργάτης πτυχίο ιατρικής τεχνολογίας.

    Ένας από τους πιο δημοφιλείς χώρους εργασίας για τους φοιτητές που θα κερδίσουν μια συγγενή πτυχίο στην ιατρική τεχνολογία είναι ένα εργαστήριο. Το πρόγραμμα θα εξοικειώσει συνήθως φοιτητές με πολλά από τα εργαλεία που υπάρχουν σε ένα εργαστήριο, έτσι θέσεις όπως συλλέκτη δείγματος, επεξεργαστής δεδομένων και τα αποτελέσματα των αναλυτών είναι όλα δυνητικά καλή ταιριάζει. Άλλες σταδιοδρομίας, όπως βοηθός θέσεις σε ιατρεία, μπορεί να θέσει τις γνώσεις των μαθητών της υγειονομικής περίθαλψης για να χρησιμοποιήσετε, πάρα πολύ. Μια άλλη κοινή θέση για τους πτυχιούχους είναι κλινική βοηθός, βοηθώντας με κλινικές διαδικασίες, αξιοποιώντας την ιατρική τεχνολογία που χρησιμοποιείται σε τέτοια περιβάλλοντα.

    Μερικά συνεργάτης πτυχία που προσφέρονται σε απευθείας σύνδεση, και μπορείτε να είστε σε θέση να βρείτε ένα σχολείο με ένα πρόγραμμα ιατρικής τεχνολογίας με επιλογές σπουδών σε μεγάλες αποστάσεις. Αναζήτηση για το πρόγραμμά σας παρακάτω και σε επαφή άμεσα το γραφείο είσοδος του σχολείου της επιλογής σας, συμπληρώνοντας στην πρώτη μορφή.