Keystone logo

2 Δίπλωμα Προγράμματα σε Ιατρική Αθλητισμού και Άσκησης 2024

Φίλτρα

Φίλτρα

  • Δίπλωμα
  • Υγειονομική Περίθαλψη
  • Ιατρική Αθλητισμού και Άσκησης
Πεδία μελέτης
  • Υγειονομική Περίθαλψη (2)
  • Επιστροφή στην κύρια κατηγορία
Τοποθεσίες
Βρείτε περισσότερες τοποθεσίες
Τύπος πτυχίου
Διάρκεια
Ρυθμός μελέτης
Γλώσσα
Γλώσσα
Μορφή μελέτης

    Δίπλωμα Προγράμματα σε Ιατρική Αθλητισμού και Άσκησης

    Οι μαθητές αναζητούν ένα δίπλωμα για να αποκτήσουν περαιτέρω, επικεντρώθηκε η γνώση σε μια περιοχή της εξειδίκευσης και να χαρακτηριστεί ως εμπειρογνώμονας στον τομέα αυτό. Λαμβάνοντας ένα πρόγραμμα δίπλωμα μπορεί να ανοίξει πολλές νέες επαγγελματικές ευκαιρίες.

    Τι είναι ένα πτυχίο στην επιστήμη του αθλητισμού; Ένα πτυχίο στην αθλητική επιστήμη παρέχει στους φοιτητές με μια σταθερή βάση τόσο των κλινικών και εφαρμοσμένης αθλητικής επιστήμης μέσω των προηγμένων σπουδών σε τομείς όπως η φυσιολογία, εμβιομηχανικής, βιοϊατρική επιστήμη, τη διατροφή, την ανάλυση των επιδόσεων και της ψυχολογίας. Όπως θεωρητική όσο και πρακτική γνώση, όπως οι μαθητές θα αποκτήσουν θα τους επιτρέψει να ακολουθήσει μια καριέρα στον αθλητισμό της επιστήμης σε όλα τα επίπεδα των εθνικών και διεθνών αθλητικών. Την απόκτηση του πτυχίου στην αθλητική επιστήμη θα επιτρέψει επίσης στους μαθητές να προχωρήσουν ομαλά σε ένα πρόγραμμα για ένα Master of Sports Science.

    Υπάρχουν πολλά οφέλη για τη λήψη πτυχίου στην επιστήμη του αθλητισμού.Οι μαθητές σε αυτό το πρόγραμμα θα αποκτήσουν νέες γνώσεις και δεξιότητες και θα μάθουν πώς να εφαρμόζουν τις κλινικές δεξιότητες και θεωρητικές γνώσεις με την πρακτική εμπειρία.

    Το κόστος αυτού του προγράμματος σπουδών ποικίλλει ανάλογα με το ίδρυμα, και χρειάζεται περίπου ένα χρόνο για να ολοκληρωθεί. Υποψήφιοι φοιτητές θα πρέπει να ερευνήσει το σχολείο και το πρόγραμμα πολύ καλά για να βεβαιωθείτε ότι ταιριάζει τους στόχους τους.

    Τα άτομα που θα ολοκληρώσουν το πρόγραμμα αυτό βρίσκονται συχνά σε υψηλή ζήτηση για μια σειρά από εξειδικευμένες θέσεις σε όλο τον κόσμο στη δυναμική και αναπτυσσόμενη τομέα της αθλητικής επιστήμης. Θέσεις εργασίας περιλαμβάνουν σπορ επιστήμονας, τη δύναμη και ειδικός κλιματισμού που εργάζονται με είτε ομάδες, άτομα ή και τα δύο, την υγεία και καλή φυσική κατάσταση σύμβουλος, την υγεία και τον τρόπο ζωής σύμβουλος και αθλητικά ή αθλητικές συντονιστής του προγράμματος. Όσοι τελειώσει αυτό το πρόγραμμα, επίσης, μπορεί να χρησιμεύσει ως ανάπτυξη αξιωματικούς για την επαγγελματική αθλητικές και οργανώσεις που αφορούν την υγεία.

    Υπάρχουν διεθνείς επιλογές για το πρόγραμμα αυτό από πολλά διαφορετικά πανεπιστήμια. Online μαθήματα μπορεί να είναι μια μεγάλη βοήθεια για τους μαθητές σε πιο απομακρυσμένες περιοχές ή που χρειάζονται ένα πιο ευέλικτο ωράριο. Αναζήτηση για το πρόγραμμά σας παρακάτω και σε επαφή άμεσα το γραφείο είσοδος του σχολείου της επιλογής σας, συμπληρώνοντας στην πρώτη μορφή.