Keystone logo

3 Δίπλωμα Προγράμματα σε Ώκλαντ, Νέα Ζηλανδία για 2024

Φίλτρα

Φίλτρα

  • Δίπλωμα
  • Νέα Ζηλανδία
  • Ώκλαντ
Πεδία μελέτης
  • Βιοεπιστήμες (1)
  • Γλωσσολογία/Γλώσσες (0)Δεξιότητες Ζωής (0)Ενεργειακές Επιστήμες (0)Καλλιτεχνικές Σπουδές (0)Κοινωνικές Επιστήμες (0)Νομικές Σπουδές (0)Παιδαγωγία (0)Περιβαλλοντικές Μελέτες (0)Σπουδές Αθλητισμού και Άσκησης (0)
Τοποθεσίες
Βρείτε περισσότερες τοποθεσίες
Τύπος πτυχίου
Διάρκεια
Ρυθμός μελέτης
Γλώσσα
Γλώσσα
Μορφή μελέτης

    Δίπλωμα Προγράμματα σε Ώκλαντ, Νέα Ζηλανδία

    Η μητροπολιτική περιοχή της Νέας Ζηλανδίας, Auckland έχει χτίσει τη φήμη του πάνω στα στέρεα θεμέλια από τα καλύτερα εκπαιδευτικά πρότυπα. Auckland είναι το σπίτι σε πολλά φημισμένα εκπαιδευτικά ιδρύματα. Πανεπιστήμιο του Όκλαντ, Auckland University of Technology, Manukau Institute of Technology και το Πανεπιστήμιο Massey είναι τα πιο γνωστά ονόματα.

    Η Νέα Ζηλανδία είναι μια χώρα με εκπληκτική και ποικίλη φυσική ομορφιά. Kiwi δεν είναι μόνο ένα από τα εθνικά σύμβολα - οι άλλοι δύο είναι η ασημένια φτέρη φύλλα και koru - αλλά επίσης το όνομα Νεοζηλανδοί αποκαλούν τους εαυτούς τους συνήθως. Overseas μαθητές θα πρέπει να καταβάλει το σύνολο των διδάκτρων και τα έξοδα διαβίωσής τους, ενώ φοιτούν σε ένα νέο θεσμικό όργανο Ζηλανδίας.

    Τα άτομα που δεν επιθυμούν να επενδύσουν χρόνο ή χρήματα σε ένα επίσημο πτυχίο μπορούν αντ 'αυτού να εργαστούν για να αποκτήσουν ένα δίπλωμα. Είναι ιδανικό για όσους μόλις έχουν αποφοιτήσει από το λύκειο ή εκείνους που αναζητούν να αλλάξουν ή να ωθήσουν την σταδιοδρομία τους.