Ιατρικό Διαγνωστικό υπερηχογραφία

Βραβείο Προσφέρονται: Αναπληρωτής Εφαρμοσμένων Επιστημών στο πρόγραμμα Διαγνωστική Ιατρικό υπερηχογραφία Το Διαγνωστικό Ιατρικό υπερηχογραφία σε Lurleen B. Wallace Community College είναι ένα Συνεργάτης δύο χρόνια στο πρόγραμμα Εφαρμοσμένων Επιστημών Πτυχίο. Μια νέα τάξη DMS επιλέγεται κάθε χρόνο για να ξεκινήσει το πρόγραμμα στον όρο πτώση. DMS προγράμματος οι μαθητές να συνεχίσουν το πρόγραμμα για τέσσερα συνεχόμενα εξάμηνα και απόφοιτος με πτυχίο στο τέλος του χρόνου το φθινόπωρο του επόμενου έτους. Ως CAAHEP διαπιστευμένο πρόγραμμα, οι απόφοιτοι μπορούν να εγγραφεί μέσω του ARDMS στην κοιλιά ή Μαιευτικής / Γυναικολογίας το συντομότερο 60 ημέρες πριν από την αποφοίτηση. Αυτό το πρόγραμμα σπουδών έχει σχεδιαστεί για να παρέχει διδακτική και κλινική εκπαίδευση στον τομέα της γενικής ιατρικής διαγνωστικής υπερηχογραφίας (υπέρηχοι). Sonographers, επίσης γνωστή ως υπερήχων Τεχνολόγοι, ή Ιατρικό Διαγνωστικό Sonographers, χρησιμοποιούν προηγμένες διαδικασίες απεικόνισης. Ο φοιτητής θα λάβουν εκπαίδευση στους τομείς της ακουστικής αρχών και της ασφάλειας, κοιλιακή, μαιευτικό, γυναικολογικό, και τα μικρά μέρη υπερηχογράφημα. Οι απόφοιτοι μπορούν να έχουν την ευκαιρία να ολοκληρώσει ένα επιπλέον εξάμηνο μετά την αποφοίτησή τους να λάβουν Πιστοποιητικό Αγγειακή για την πρακτική των Αγγείων υπερηχογραφία.

Ανακοινώσεις

Αναζητώντας OB υπερήχων εθελοντές!

Το Ιατρικό Διαγνωστικό Ηχογραφία Πρόγραμμα θα προγραμματισμός ΔΩΡΕΑΝ μη διαγνωστική OB υπερήχων για το εαρινό εξάμηνο του 2015 την Πέμπτη το απόγευμα και Παρασκευή πρωί (15 Ιαν - 24 Απρ). Τα υπερηχογραφήματα που εκτελούνται από τους μαθητές με την παρουσία ενός ARDMS πιστοποιημένων OB υπερηχογραφιστή. Ραντεβού Τα πρώτα έρχονται, πρώτο σερβίς, και όλοι οι συμμετέχοντες θα πρέπει να είχαν τουλάχιστον ένα υπερηχογράφημα καλά το μωρό, την έγκριση του γιατρού τους, και υπέγραψε το χαμηλό βάρος γέννησης Γιατρός Έντυπο συγκατάθεσης.

Έντυπα συγκατάθεσης μπορεί να είναι διαθέσιμες κατόπιν αιτήματος στο γραφείο του γιατρού σας ή να εκτυπωθούν από αυτή την ιστοσελίδα.

Προσοχή Ιατρικό Διαγνωστικό Ηχογραφία υποψήφιοι!

Αιτήσεις για το Ιατρικό Διαγνωστικό Ηχογραφία πρόγραμμα είναι τώρα διαθέσιμη μέσω του συνδέσμου «Εφαρμογή του Προγράμματος" σε αυτή την ιστοσελίδα. Οι αιτούντες πρέπει να χρησιμοποιούν το φύλλο ελέγχου της αίτησης και πρέπει να περιλαμβάνει το Εγχειρίδιο επαλήθευσης από (και από αυτή τη σελίδα) με την υποβολή αιτήσεων. Οι συμπληρωμένες αιτήσεις πρέπει να υποβάλλονται αυτοπροσώπως ή μετά χαρακτηρίστηκε από 15 Ιούν 2015. Όλες οι προϋποθέσεις πρέπει να πληρούνται από το τέλος του καλοκαιριού όρο το 2015 σε εφαρμογή.

Η υπερηχογραφία με μια ματιά

Διαγνωστική Ιατρική Sonography (DMS) είναι μία διαγνωστική διαδικασία που χρησιμοποιεί υψηλής συχνότητας ηχητικά κύματα για να δημιουργήσουν λεπτομερείς εικόνες του ανθρώπινου σώματος. Sonographers χρησιμοποιούν state-of-the-art τεχνολογία για να σαρώσετε τους ασθενείς και λήψη εικόνων της κοιλιάς, λεκάνης, μικρά μέρη, την καρδιά, τα αιμοφόρα αγγεία, και το έμβρυο για να βοηθήσει στη διάγνωση μιας ασθένειας. Η υπερηχογραφία είναι ένα επάγγελμα που απαιτεί υψηλό βαθμό ανεξαρτησίας, την κρίση, τη γνώση, την ωριμότητα και την αντοχή. Η διαγνωστική ιατρική υπερηχογραφιστή είναι ένας έμπειρος προσόντα ακαδημαϊκά και κλινικά να εκτελέσει εξετάσεις υπερήχων, ενώ συνεργάζεται στενά με ειδικευμένο ιατρό ή / και Ακτινολόγος. Για να δημιουργήσετε μια εικόνα υπερήχων Ο ειδικός υπερήχων πρέπει να έχουν μια εις βάθος γνώση της φυσικής, των διαδικασιών ασθένεια, την ανθρώπινη ανατομία και υπερηχογραφική τεχνική. Οι γιατροί εξαρτώνται από τη γνώση του υπερηχογραφιστή να αξιολογήσει κανονικά και ανώμαλα εικόνες των διαφόρων ιστών οργάνων. Για να λειτουργήσει με επιτυχία, ο ειδικός υπερήχων πρέπει να είναι ένας ευαίσθητος, φροντίδα ατομική αφιερώνεται στη βοήθεια άλλων. Ο ρόλος των υπερήχων στην ιατρική αυξάνεται συνεχώς. Νέες εφαρμογές και εξοπλισμό απεικόνισης είναι σε μια συνεχή κατάσταση της ανάπτυξης. Συνεχή ανάπτυξη και εξέλιξη της εξαρτώνται από υψηλά προσόντα και καλά εκπαιδευμένο ιατρικό sonographers. Με σημερινή έλλειψη ειδικευμένων εργαζομένων στον τομέα της υγείας, η ζήτηση είναι υψηλή για sonographers σε όλη τη χώρα. Αρχικοί μισθοί διαφέρουν σημαντικά από το ένα σημείο στο άλλο. Εμπειρία, τίτλος θέση, η τυπική εκπαίδευση, τις ειδικότητες, και ο χρόνος για την εργασία τείνει να αυξήσει το εισόδημα του υπερηχογραφιστή του.

Περιγραφή Δουλειάς

Ο ειδικός υπερήχων παρέχει υπηρεσίες ασθενή σε μια ποικιλία ιατρικών ρυθμίσεων στις οποίες ο ιατρός είναι υπεύθυνος για τη χρήση και την ερμηνεία των διαδικασιών υπερήχων. Βοηθώντας τους γιατρούς να συγκεντρώσουν υπερηχογραφική δεδομένα, η διαγνωστική ιατρική υπερηχογραφιστή είναι σε θέση να λάβει, κριτική, και να ενσωματώσει το σχετικό ιστορικό του ασθενούς και την υποστήριξη των κλινικών δεδομένων για τη διευκόλυνση της βέλτιστης διαγνωστικά αποτελέσματα? εκτελούν πλέον πρόσφορη διαδικασίες και ρεκόρ ανατομικές, παθολογικές ή / και φυσιολογικών δεδομένων για την ερμηνεία από γιατρό? καταγραφή και επεξεργασία υπερηχογραφική δεδομένων και άλλες σχετικές παρατηρήσεις που έγιναν κατά τη διαδικασία για την υποβολή στην ερμηνεία γιατρό? κατά την κρίση και την κρίση κατά την εκτέλεση των υπερηχογραφικών υπηρεσιών? παρέχουν εκπαίδευση του ασθενούς σχετίζονται με υπερήχους στην ιατρική? και την προώθηση των αρχών της καλής υγείας.

Χαρακτηριστικά Απασχόληση

Διαγνωστικός ιατρικός sonographers μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε νοσοκομεία, κλινικές, ιδιωτικά γραφεία, και τη βιομηχανία. Οι περισσότεροι sonographers πλήρους απασχόλησης εργάζονται περίπου 40 ώρες την εβδομάδα? μπορεί να έχουν το βράδυ, το βράδυ, ώρα Σαββατοκύριακο, και οι χρόνοι όταν είναι σε εφημερία και θα πρέπει να είναι έτοιμη να υποβάλει έκθεση για να εργαστούν σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Ιατρικές διαγνωστικές sonographers μπορεί ειδικεύονται στην μαιευτική και γυναικολογικών υπερηχογράφημα (το θηλυκό αναπαραγωγικό σύστημα), κοιλιακό υπερηχογράφημα (συκώτι, νεφρά, της χοληδόχου κύστης, σπλήνα, και πάγκρεας), νευρο υπερηχογραφίας (τον εγκέφαλο), ή υπερηχογράφημα μαστού. Επιπλέον, sonographers μπορεί να ειδικεύονται στην αγγειακή τεχνολογία ή ηχοκαρδιογραφία.

Η ζήτηση για υπερηχογραφιστές, συμπεριλαμβανομένων των κατάλληλα καταρτισμένων εκπαιδευτικών, ερευνητές, και οι διαχειριστές, συνεχίζει να υπερβαίνει την προσφορά, με την ταχύτερη από το μέσο όρο αύξησης των θέσεων εργασίας αναμένεται. Η αναλογία προσφοράς και της ζήτησης επηρεάζει τους μισθούς, ανάλογα με την εμπειρία και τις ευθύνες. Σύμφωνα με το αμερικανικό υπουργείο Εργασίας Εγχειρίδιο Επαγγελματικών Outlook, η απασχόληση των διαγνωστικών ιατρικών υπερηχογραφιστών αναμένεται να αυξηθεί μέχρι το 2022 κατά 39%.

Δυνατότητες και εξάσκηση sonographers θα πρέπει να εμφανίζουν την κοινωνική διορατικότητα, στρατηγικές μάθησης, δεξιότητες κριτικής σκέψης, διδακτικών δεξιοτήτων, ενεργητική ακρόαση, ενεργητική μάθηση, κατανόηση γραπτού λόγου και γραπτή / προφορική έκφραση.

Μισθός

Του εθνικού διάμεσου ετήσιος μισθός των διαγνωστικών ιατρικών υπερηχογραφιστές ήταν $ 60.350 το 2012. * αμερικανικό υπουργείο Εργασίας Εγχειρίδιο Επαγγελματικών Outlook

Διαπίστευση

Το πρόγραμμα Διαγνωστικό Ιατρικό υπερηχογραφία σε χαμηλό βάρος γέννησης Community College είναι διαπιστευμένη από την Επιτροπή για τη διαπίστευση των Συμμαχικών Υγείας Προγραμμάτων Εκπαίδευσης (CAAHEP) μετά από εισήγηση της Μικτής Επιτροπής Αναθεώρησης για την Εκπαίδευση στην Ιατρική Διαγνωστική υπερηχογραφία (ΚΚΕρ-DMS).

Πιστοποίηση

Μετά την αποφοίτησή του από το πρόγραμμα, οι μαθητές θα μπορούν να υποβάλουν αίτηση για να λάβουν τις εθνικές εξετάσεις πιστοποίησης που προσφέρονται από το ARDMS. Με την επιτυχή συμμετοχή στις εξετάσεις πιστοποίησης, οι απόφοιτοι θα γίνει "καταχωρηθεί sonographers".

Το πρόγραμμα διδάσκεται στις:
Αγγλικά

Κοιτάξτε1 περισσότερα μαθήματα αποLurleen B Wallace Community College »

Το μάθημα αυτό είναι με βάση την Πανεπιστημιούπολη
Ημερομηνία έναρξης
Σεπτ. 2019
Duration
2 Χρόνια
Πλήρης παρακολούθηση
Με τοποθεσίες
Με ημερομηνία
Ημερομηνία έναρξης
Σεπτ. 2019
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων

Σεπτ. 2019

Location
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία λήξης
Άλλη