διαχείρισης πτυχίο νοσηλευτικής (βα)

Γενικά

Περιγραφή προγράμματος

Η καλή φροντίδα χρειάζεται διευθυντής άρτια εκπαιδευμένο φροντίδα. Σε αυτή τη θέση θα πρέπει να κάνει όχι μόνο οικονομικά ορθές αποφάσεις, αλλά και να παράγουν ποιότητα της φροντίδας και να δημιουργήσετε αντίγραφα. Θα πρέπει επίσης να λάβει μια ισχυρή λειτουργία επικοινωνιακή διασύνδεση σε ένα περιβάλλον διεπιστημονικό τομέα λειτουργικές διαδικασίες. Το πρόγραμμα σπουδών για τη διαχείριση της υγειονομικής Bachelor (Β Α) που πληροί τις προϋποθέσεις για αυτές τις σημαντικές διευθυντικές και επιτελικές θέσεις στο πλαίσιο των διαφόρων επαγγελμάτων φροντίδας.

Εκτός από τη νοσηλευτική γνώση σας να αποκτήσουν βαθιές γνώσεις για τη νοσηλευτική επιστήμη, αλλά και την υγεία οικονομικές γνώσεις και μεθοδική και κοινωνική εμπειρία διαχείρισης για να αναλάβει ηγετικές θέσεις. Εξοπλισμένο με αυτές τις δεξιότητες θα οδηγήσουν στη ζήτηση διευθυντή φροντίδα που οι άνθρωποι αρμόδια, την ανάπτυξη βιώσιμων έννοιες και να κάνετε οργανωτικών διαδικασιών αποτελεσματικά.

Βασικά προσόντα

Επί του παρόντος, νοσηλευτικών ιδρυμάτων και τμημάτων ως επί το πλείστον με επικεφαλής τον νοσηλευτές οι οποίοι έχουν συμπληρώσει αυτή τη θέση λόγω της εμπειρίας τους. Για τις περίπλοκες εργασίες που επιτελεί με ικανοποιητικό τρόπο στο μέλλον, αλλά χρειάζεται δεξιότητες υπερβαίνουν τις απαιτήσεις αυτές. Αυτό περιλαμβάνει την υγεία οικονομικές γνώσεις για την επιτυχή τοποθέτηση στην αγορά, νοσηλευτικό και επιστημονικές δεξιότητες για την ανάπτυξη των εννοιών φροντίδας υψηλής ποιότητας και την κοινωνική και μεθοδολογικές δεξιότητες για τη διαχείριση των εργαζομένων.

Περιεχόμενο της μελέτης

Η διαχείριση της υγειονομικής Bachelor (Β Α) Σχηματίζει τους ειδικούς διεπιστημονική φροντίδα. Όλες οι ειδικότητες που βασίζεται σταθερά στην πρακτική της καθημερινής φροντίδας - z. b. από την αύξηση των εργασιών του έργου και χρησιμοποιώντας έμπειρους καθηγητές. Τα μαθήματα προωθήσει επίσης την εξειδίκευση για τη μελλοντική απασχόλησή σας. Πάνω απ 'όλα, θα αποκτήσουν ικανότητες δράσης στους τομείς με τους οποίους αντιμετωπίζουν οι διαχειριστές φροντίδα:

  • Νοσηλευτική Επιστήμη και Έρευνα
  • οικονομικής δράσης
  • Τη διαχείριση και την ηγεσία, όπως. Ως κοινωνικός θεσμός / μια κοινωνική υπηρεσία
  • Διδασκαλία προσόντα (Νοσηλευτική Εκπαίδευση)
  • θέματα μάρκετινγκ
  • Συμβουλευτικές σε πρόληψης και προαγωγής της υγείας
  • παρηγορητική Φροντίδα

Εκτός από το τεχνικό περιεχόμενο που είστε μεθοδική και της προσωπικότητας που σχετίζονται με δεξιότητες που διδάσκονται ότι για τις δυνατότητες διαχείρισης φροντίδα - είναι πολύ σημαντικά - τόσο επί του επιλέξιμου τμήματος καθώς και στο επίπεδο της διαχείρισης.

προϋποθέσεις εισαγωγής

Οι απαιτήσεις για την εισαγωγή σε προπτυχιακές σπουδές ρυθμίζονται από τον νόμο περί Ανώτατης Εκπαίδευσης Bremische (BremHG). Στη συνέχεια, μπορείτε να μελετήσει κάτω από ορισμένες συνθήκες, χωρίς προσόντα γυμνάσιο.

βασική

κάθε χρόνο

Αποφοίτηση

Αποκτούν το διεθνώς αναγνωρισμένο πτυχίο Bachelor of Arts (Β Α). Με αυτό το βαθμό που έχουν τα κατάλληλα προσόντα εξαιρετική για τα μεσαία διευθυντικές και ηγετικές θέσεις στον κλάδο της υγείας.

Διάρκεια της μελέτης

Έλεγχο της μελέτης των 36 μηνών ή 48 μηνών (180 μονάδες).

μελέτη της δοκιμής

Με την εγγραφή σας στο ΑΠΟΛΛΩΝ Hochschule Μπορείτε να ελέγξετε για 4 εβδομάδες μελετώντας δωρεάν. Εντός αυτής της περιόδου, μπορείτε να συνδεθείτε σε οποιαδήποτε στιγμή να ανακαλέσει. τότε δεν απαιτούνται έξοδα προκύψουν για εσάς.

διαπίστευσης

Το Bachelor of Science Νοσηλευτική Διοίκηση Επιχειρήσεων (ΒΑ) είναι πιστοποιημένη από τον Διεθνή Οργανισμό για τη διασφάλιση της ποιότητας και διαπίστευσης των προγραμμάτων σπουδών και των ιδρυμάτων (FIBAA).

δωρεάν επέκταση

Έως 50% της επιλεγμένης παραλλαγής μελέτη (18 ή 24 μήνες).

Τελευταία ενημέρωση Μάρτ. 2020

Σχετικά με τη Σχολή

Seit ihrer Gründung im Herbst 2005 hat sich die staatlich anerkannte APOLLON Hochschule der Gesundheitswirtschaft auf Fernstudiengänge (Bachelor, Master und Zertifikatskurse) für das Gesundheitswesen ... περαιτέρω

Seit ihrer Gründung im Herbst 2005 hat sich die staatlich anerkannte APOLLON Hochschule der Gesundheitswirtschaft auf Fernstudiengänge (Bachelor, Master und Zertifikatskurse) für das Gesundheitswesen spezialisiert. Die mehrfach ausgezeichnete Hochschule mit Sitz in Bremen gehört zur leistungsstarken Klett Gruppe, zu der auch die Euro-FH gehört. Die junge Hochschule freut sich über zahlreiche Auszeichnungen wie z.B. "beliebteste Fernhochschule" und "Fernkurs des Jahres 2014"... Διαβάστε Λιγότερα

FAQ

Άλλη