Keystone logo

4 Διδακτορικό (PhD) Προγράμματα σε Διαχείριση Υγειονομικής Περίθαλψης 2024

Φίλτρα

Φίλτρα

  • Διδακτορικό (PhD)
  • Υγειονομική Περίθαλψη
  • Σπουδές Υγειονομικής Περίθαλψης
  • Διαχείριση Υγειονομικής Περίθαλψης
Πεδία μελέτης
  • Υγειονομική Περίθαλψη (4)
  • Επιστροφή στην κύρια κατηγορία
Τοποθεσίες
Βρείτε περισσότερες τοποθεσίες
Τύπος πτυχίου
Διάρκεια
Ρυθμός μελέτης
Γλώσσα
Γλώσσα
Μορφή μελέτης

Διδακτορικό (PhD) Προγράμματα σε Διαχείριση Υγειονομικής Περίθαλψης

Ένα διδακτορικό της φιλοσοφίας, ή ένα διδακτορικό, είναι το πιο προχωρημένο βαθμό που μπορούν να ανατίθενται φοιτητές και θεωρείται ως το ακαδημαϊκό επίτευγμα της ζωής. Στις περισσότερες χώρες, ένα διδακτορικό επιτρέπει στον κάτοχο βαθμό για να εργαστούν σε μία προωθημένη θέση στην επιλεγμένη πειθαρχία του ή να διδάξουν σε πανεπιστημιακό επίπεδο.

Τι είναι ένα διδακτορικό στη Διοίκηση Υγείας; Οι φοιτητές που ενδιαφέρονται για διδακτορικό τίτλο σπουδών διαχείρισης της υγειονομικής περίθαλψης θα πρέπει να εκπαιδευτεί για να είναι εμπειρογνώμονες σε ένα ευρύ φάσμα θεμάτων που αφορούν τόσο στις επιχειρήσεις όσο και στις επιστήμες υγείας. Μαθημάτων που απαιτούνται μπορεί να περιλαμβάνει θέματα όπως η διοίκηση επιχειρήσεων, οι πολιτικές υγείας, της δημόσιας υγείας ή παγκόσμια υγειονομική περίθαλψη. Οι φοιτητές με πτυχίο ή μεταπτυχιακό δίπλωμα στον τομέα έχουν ήδη θέσει τις βάσεις για αυτό το πολύ προχωρημένο έργο πορεία.

Οι μαθητές που κερδίζουν το διδακτορικό τους στο ευρύ, συναφές και αναγκαίο στον τομέα της διαχείρισης της υγειονομικής περίθαλψης θα έρθει μακριά με δεξιότητες του ανθρώπινου δυναμικού, όπως η ηγεσία και την επίλυση προβλημάτων, καθώς και πρακτικές γνώσεις που θα τους ωφελήσει και το μέλλον των εργαζομένων.

Το μέσο κόστος ενός προγράμματος διδακτορικό ποικίλλει σε μεγάλο βαθμό. Τα δίδακτρα και τα τέλη θα διαφέρουν με το ίδιο το σχολείο, τη γεωγραφική θέση και ατομικές οικονομικές σας δυνατότητες.

Λόγω της διαρκώς μεταβαλλόμενο κόσμο της πολιτικής, σταδιοδρομίες στον τομέα της διαχείρισης της υγειονομικής περίθαλψης είναι συνεχώς ανοίγουν, απαιτώντας περισσότερες εμπειρογνώμονες στον τομέα. Ως απόφοιτος διδακτορικό στη διαχείριση της υγειονομικής περίθαλψης, μπορείτε να αποκτήσετε μια καριέρα ως διαχειριστής νοσοκομείο ή διευθυντής τμήματος σε μια κλινική, ξενώνα ή ασφαλιστικού φορέα. Μπορείτε επίσης να βρείτε εργασία ως διευθυντής έρευνας, αναλυτής δεδομένων, σύμβουλος ή σύμβουλος εθνικής πολιτικής. Εναλλακτικά, μπορείτε να συντάσσεται στην σφαίρα της διδασκαλίας και της έρευνας σχετικά με το θέμα της διαχείρισης της υγειονομικής περίθαλψης.

Εάν μπορείτε να δείτε τον εαυτό σας πηγαίνει για διδακτορικό σας στη Διοίκηση Υγείας, δεν εξετάσουμε περαιτέρω από την ευρεία ηλεκτρονική λίστα προγραμμάτων που προσφέρονται. Αναζήτηση για το πρόγραμμά σας παρακάτω και σε επαφή με το γραφείο απευθείας εισαγωγή του σχολείου της επιλογής σας, συμπληρώνοντας τη φόρμα προβάδισμα.