Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Το Πρόγραμμα Διεθνούς MD στο Vita-Salute San Raffaele University έχει σχεδιαστεί για να προωθήσει ένα νέο είδος γιατρού. Αυτή η γιατρός θα διαθέτουν τους απαραίτητους ανθρώπινους, πολιτιστικές και επαγγελματικές αξίες για την παροχή υγειονομικής περίθαλψης και να μοιραστούν τις ιδέες στο σημερινό παγκοσμιοποιημένο κόσμο.

Το πρόγραμμα MD στο Vita-Salute San Raffaele University απολαμβάνει αναγνώριση από την Παγκόσμια Οργάνωση Υγείας, το Βρετανικό Γενικό Ιατρικό Συμβούλιο και από την Επιτροπή Εκπαιδευτικής ΗΠΑ για θέματα εξωτερικής πτυχιούχους ιατρικής (ECFMG®).

Κύρια χαρακτηριστικά του Προγράμματος

Τα βασικά χαρακτηριστικά που καθιστούν το Διεθνές Πρόγραμμα MD ένα μοναδικό είναι: - Δεκατρία ECTS πιστώσεις - αφιερωμένες στις Ανθρωπιστικές Επιστήμες: η φιλοσοφία, η ηθική, οι ανθρωπιστικές επιστήμες, η φιλοσοφία της επιστήμης και της γλώσσας και οι επικοινωνιακές δεξιότητες μελετώνται για την προετοιμασία ενός νέου γιατρού που έχει πολιτιστικές και επαγγελματικές απαραίτητο υπόβαθρο στον σημερινό παγκοσμιοποιημένο κόσμο.

  • Αξιολόγηση της απόκτησης γνώσεων με τη συνεργασία ενός εξωτερικού ανεξάρτητου τρίτου μέρους: αυτό επιτρέπει διεξοδική αξιολόγηση της προετοιμασίας των φοιτητών καθώς και μέτρηση της αποτελεσματικότητας της διδασκαλίας με βάση αξιόπιστα διεθνή κριτήρια αναφοράς. - Διδακτικές και εκπαιδευτικές δραστηριότητες στο εξωτερικό: το πρόγραμμα σπουδών έχει σχεδιαστεί για να επιτρέπει στους φοιτητές να ολοκληρώνουν τις αμερικανικές εξετάσεις χορήγησης αδειών USMLE 1 και 2 στο σωστό χρονοδιάγραμμα και να ξοδεύουν μέρος του τελευταίου έτους στο εξωτερικό συμμετέχοντας σε διεθνή προγράμματα επιλογής και προ-παραμονής .

  • Μικρές τάξεις: α επιλεγμένο και περιορισμένο αριθμό των φοιτητών που γίνονται δεκτοί κάθε χρόνο, μετά από εισαγωγικές εξετάσεις με βάση την αναλυτική και λογική δεξιοτήτων. Οι μαθητές από διαφορετικά υπόβαθρα, από όλο τον κόσμο, εύκολα να γίνουν μέρος του πολυπολιτισμικού περιβάλλοντος του San Raffaele.

  • Τα αγγλικά είναι η επίσημη γλώσσα για όλα τα μαθήματα, πρακτικές δραστηριότητες και εξετάσεις: Τα μαθήματα ιταλικής γλώσσας που διοργανώνονται κατά τη διάρκεια των πρώτων ετών σε αλλοδαπούς φοιτητές, ώστε να επιτρέπουν την αλληλεπίδραση με τους ασθενείς κατά τη διάρκεια των κλινικών ετών.

Οι μαθητές στη μελέτη San Raffaele σε ένα συναρπαστικό περιβάλλον, όπου οι ανακαλύψεις που γίνονται κάθε ημέρα για τη θεραπεία της οξείας και χρόνιας συνθήκες. Η ιατρική σχολή, ερευνητικό ινστιτούτο και το νοσοκομείο στο San Raffaele όλα διαθέτουν state-of-the-art εγκαταστάσεις που επιτρέπουν την αξεπέραστη αλληλεπίδραση.

Διδακτέα ύλη

Το πρόγραμμα σπουδών του Προγράμματος San Raffaele Διεθνές MD είναι ένα στερεό, αλλά καινοτόμο πρόγραμμα σπουδών βασίζεται σε δύο αρχικές προκλινικές ετών που λαμβάνουν μια σταθερή σε βάθος ματιά στα βασικά-επιστήμες που απαιτούνται για το ιατρικό επάγγελμα, καθώς και στις επιστήμες του ανθρώπου που απαιτούνται για την ανάπτυξη μια αποτελεσματική σχέση γιατρού-ασθενή.

Τα προκλινικά έτη που ακολουθείται από τρεις κλινικές χρόνια που αποσκοπούν στην ανάπτυξη αρθρώσει ιατρικές δεξιότητες τόσο σε θεωρητικό και πρακτικό επίπεδο. Το έκτο και τελευταίο έτος θα είναι αφιερωμένο εξ ολοκλήρου στην προετοιμασία μιας διατριβής και την απόκτηση εξειδικευμένων εννοιών που θα διευκολύνουν την πρόσβαση σε κατοικίες και μεταπτυχιακά προγράμματα.ydil

Ένα εξατομικευμένο πρόγραμμα σπουδών: εκτός από τα βασικά μαθήματα, οι μαθητές θα είναι σε θέση να προσαρμόσετε την ακαδημαϊκή τους σταδιοδρομία, επιλέγοντας από μία μεγάλη ποικιλία προσαρμοσμένες δραστηριότητες και ιδέες.

Τα αγγλικά είναι η επίσημη γλώσσα για τα μαθήματα, πρακτικές δραστηριότητες και εξετάσεις. Μαθήματα ιταλικής γλώσσας θα οργανωθεί κατά τα πρώτα χρόνια τόσο για να διευκολύνει την καθημερινή ζωή στην Ιταλία, αλλά και να επιτρέπουν την αλληλεπίδραση με τους ασθενείς κατά τη διάρκεια των κλινικών ετών.

Ο συνολικός αριθμός των πιστώσεων που προβλέπονται για το ιατρικό μάθημα έξι χρόνια είναι 360, που οργανώνονται σύμφωνα με την IMDP γενικό σχέδιο μελέτης.

Ανάλογα με τον αριθμό των πιστώσεων που επιτυγχάνεται μέσα από το τέλος του ακαδημαϊκού έτους, ο φοιτητής είναι εγγεγραμμένος στο σωστό χρόνο. Εάν στο τέλος ενός ακαδημαϊκού έτους ένας μαθητής έχει λείπει πάνω από 20 συνολικές πιστώσεις, αυτός / αυτή θα πρέπει να εγγραφεί με το προηγούμενο έτος, ως επανάληψη ΦΟΙΤΗΤΗΣ (στα ιταλικά - Fuori CORSO) και θα έχει άλλο ένα ολόκληρο χρόνο για να καλύψουν τη διαφορά με το λείπουν εξετάσεις.

Απαιτήσεις

Οι υποψήφιοι θα πρέπει να βεβαιωθείτε ότι έχετε τα σωστά έγγραφα για enroling θα πρέπει να περνούν επιλογή: Η ελάχιστη ακαδημαϊκή απαίτηση για την εγγραφή σε ένα μάθημα πτυχίο ιατρικής στην Ιταλία, είναι να διαθέτουν απολυτήριο λυκείου και να έχουν τουλάχιστον 12 έτη εκπαίδευσης.

Μη ιταλική πιστοποιητικά λύκειο πρέπει να είναι μεταφρασμένα και επικυρωμένα από το Ιταλικό Μορφωτικό Κέντρο Προξενείο / Ιταλικά που δίνει την τελική διακήρυξη της ισχύος του τίτλου ονομάζεται Dichiarazione di Valore (DV).

Χωρίς αυτό το έγγραφο το Πανεπιστήμιο δεν μπορεί να δεχτεί την εγγραφή, ακόμη και αν ο φοιτητής έχει περάσει την επιλογή έτσι, αν έχετε οποιαδήποτε αμφιβολία, επιβεβαιώστε ότι είστε πληρούν τις απαιτήσεις με τις τοπικές σας ιταλική διπλωματική αρχή.

Μαθήματα και τον προγραμματισμό Εξετάσεων

Εδώ είναι κάποιες γενικές πληροφορίες για το μάθημα και εξετάσεις οργάνωση για να σας βοηθήσει να καταλάβετε πώς είναι δομημένο το Ακαδημαϊκό Έτος.

GiaΤο ακαδημαϊκό έτος αρχίζει τις πρώτες ημέρες του Οκτωβρίου και λήγει στις 30 Σεπτεμβρίου.

Στα πρώτα δύο χρόνια γίνεται διάκριση μεταξύ περιόδου διδασκαλίας και περιόδου εξετάσεων και το ακαδημαϊκό έτος διοργανώνεται σε δύο εξάμηνα. Το πρώτο εξάμηνο ξεκινάει τον Οκτώβριο και τελειώνει τον Ιανουάριο με το Χριστουγεννιάτικο διάλειμμα τον Δεκέμβριο Ο μήνας Φεβρουαρίου είναι αποκλειστικά αφιερωμένος στις εξετάσεις (χειμερινή εξέταση) Το 2ο εξάμηνο ξεκινάει τον Μάρτιο και τελειώνει τον Ιούνιο.

Οι μήνες Ιούλιος και Σεπτέμβριος είναι αφιερωμένοι σε εξετάσεις (καλοκαιρινές και φθινοπωρινές εξετάσεις). Το καλοκαιρινό διάλειμμα είναι τον Αύγουστο, όταν δεν υπάρχει ακαδημαϊκή δραστηριότητα στο Πανεπιστήμιο.

Μαθήματα κανονικά αρχίζουν στις 9 π.μ. και θα λήξει στις 4 ή 18:00 ανάλογα με τα διάφορα θέματα και σε πιθανές εργαστήρια ή πρακτικές δραστηριότητες. μεσημεριανό διάλειμμα είναι 1-2 μμ. Πλήρης φοίτηση ζητείται.

Από το 3ο έτος τα μαθήματα διαρθρώνονται σε «μπλοκ» που σημαίνει ότι οι μαθητές επικεντρώνονται σε ένα θέμα κάθε φορά, ως εκ τούτου, οι συνεδρίες διαίρεση εξαμήνου και εξετάσεις δεν είναι τόσο αυστηρά καθορισμένη όπως στα πρώτα 2 έτη. Μετά από κάθε «μπλοκ» των μαθημάτων οι μαθητές έχουν άδεια μελέτη μιας εβδομάδας και στη συνέχεια να καθίσει για τις εξετάσεις πριν περάσει στο επόμενο μπλοκ.

Για κάθε θέμα μπορεί να υπάρχουν μέχρι 5 ημερομηνιών εξετάσεων εξαπλωθεί πέρα ​​και κατά τη διάρκεια των διαφόρων συνόδων εξετάσεις (για παράδειγμα, 2 Φεβρουαρίου, 2 Ιουλίου και την 1η του Σεπτεμβρίου). Μερικά μαθήματα μπορεί να απαιτούν ενδιάμεση εξετάσεις, καθώς και.

Το ιταλικό σύστημα αξιολόγησης πηγαίνει από 18 πόντους έως 30 cum laude, όπου 18 μέσα περάσουν και 30 cum laude αντιστοιχεί σε τιμά.

sryk
Το πρόγραμμα διδάσκεται στις:
Αγγλικά

Κοιτάξτε1 περισσότερα μαθήματα αποUniversità Vita-Salute San Raffaele »

Το μάθημα αυτό είναι με βάση την Πανεπιστημιούπολη
Ημερομηνία έναρξης
Οκτ. 2019
Duration
6 Χρόνια
Πλήρης παρακολούθηση
Με τοποθεσίες
Με ημερομηνία
Ημερομηνία έναρξης
Οκτ. 2019
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων

Οκτ. 2019

Location
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία λήξης
Άλλη